Hvordan ta vare på tennene dineEtter å pusse tennene i første omgang, skal vi gjennom sine klær og dårlig ånde. Men tannleger mener at denne ideen er galt, fordi du trenger ikke bekymre deg om det. Betent tannkjøtt, tenner og periodontal sykdom - en sykdom som er mye vanskeligere å behandle på grunn av deres behov for å huske alltid.
Tenke på hvordan du skal ta vare på tennene dine, bør det bemerkes at de bør rengjøres regelmessig og grundig to ganger om dagen, morgen og før sengetid. Hvis du ikke våkner tenner godt og riktig omsorg, vil dental profylakse ikke hjelpe, samt hjerte og mage. Fordi alle disse sykdommene er knyttet meget nært forhold og er direkte avhengig av helsen til tennene. Hvis noe begynner å gjøre vondt fra disse organene, den andre "greit" å bli med dem.
Hvorfor det er betennelse i munnen
Det er mange mennesker som er for lat til å ta vare på tennene og tannklinikker ikke delta fordi de vil snart begynne i munnen for å danne de riktige forhold for fremveksten og spredning av ulike bakterier og bakterier, og skiller seg ut melkesyre. Hun på en gang, er å danne i munnen plakk, som hindrer riktig omsorg for deres tenner. Siden 2000, alltid konsultere en periodontist, reise til utlandet for spesielle konferanser, delta i ulike programmer til så mange mennesker har til å ta vare på tennene og munnen, eller snarere plakett, som akkumuleres og utvikle negative mikroorganismer og etter alt det er forskjellige betennelse i munnen.
Hvordan ta vare på tennene dine og bli kvitt plakk
I vår moderne tid maten vi konsumerer daglig - veldig myk eller knust, derfor ikke egnet for selvrensende tenner fra plakk mens tygge mat. Som et resultat, folk har hver dag for å ta vare på tennene og munnen, som det stadig samler små matrester, og dette alene burde mikrober. Etter en stund disse skupchuvannya begynne å gjære, råte og føre til dårlig ånde, noe som gjør det vanskelig å riktig omsorg for sine tenner. Kommer inn på kontoret til tannlegen, bør han alltid fjerne plakk fra tennene - det vil være forebygging av tann periodontal sykdom. De første tegn på periodontal sykdom - er i ferd med å løsne tannkjøtt gradvis løsning av tenner, og deretter av deres tap.
Hvordan ta vare på tennene dine og velge en tannbørste
Hvordan å pusse tennene og munnhelse omsorg må vite selv den minste barnet, som disse reglene kjent. Men alle av dem følger? Noen folk pusser tennene raskt uten å måtte holde penselen i den øverste raden av tenner, gå til bunns, og den andre med stor omhu, makt skrubbe tennene med en tannbørste. De to alternativene for å rense munnen - galt, fordi denne prosedyren er nødvendig for oral hygiene, bedre blodsirkulasjonen i tannkjøttet og fjerning av plakk som ikke har herdet. Derfor må valget tannbørste slik størrelse at du ikke kan skade slimhinnene i munnen og børste passere gjennom begge tannsett ikke skade dem å være i stand til å ta vare på tennene dine. Hver børsten har en grad av stivhet, så før du kjøper den, les instruksjonene, er det best stivhet er den gjennomsnittlige. Bruk den til å riktig omsorg for din tenner og munn, anbefaler tannleger som ikke overstiger seks måneder. Når du har renset tennene tannbørste trenger ikke å være stengt i saken, og du trenger såpe babyen såpe og satt i et glass.
Du må være veldig forsiktig når du pusser folk med kileformet tenner defekt. De kan ikke rengjøres med spesiell kraft, fordi de raskt slettet emalje.
Uansett hvordan du prøver, at alle krefter brukes - hvitere tenner vil ikke, spesielt i tann nerve fjernet. Yellow vises i tennene etter å røyke sigaretter, drikker kaffe og sterk te og folk knyttet til kobber og feil metoder for å ta vare på sine tenner. For eksempel, musikerne som spiller blåseinstrumenter, etter hvert manifestert plakk på tennene med en grønnaktig skjær. Uansett tann pulver og pasta er ikke renset tennene, undertøy dem til å komme tilbake. Disse musikerne vil bare tannlege.
Behandle tennene er ikke vanskelig - trenger noen få minutters gange tannbørste på språklige overflater av tennene, vertikale bevegelser, men med tygging bør gå i en sirkulær bevegelse. Komplett dental rengjøring skal være grundig skylle munnen. Som nevnt tidligere, til riktig metode omsorg for sine tenner bør vite to år gammelt barn. Deretter vil prosedyren gå inn i en vane og blir værende til alderdom.
Hvis du er så ung, og du har en falsk eller kunstige tenner, husk at de er også pålagt å behandle. Avtakbare proteser må fjernes fra munnen om natten, det vil si, la over natten i et glass beger med kokende vann, men for de ikke-avtakbare proteser bør se ut for naturlige tenner.
Hvordan ta vare på tennene dine ved hjelp av tannpirkere
Veldig ofte etter å ha spist tenner vanskelige å rengjøre av matrester, så komme til unnsetning - tre tannpirkere. Hver tannpirker bør tettes separat, slik at du beskytte deg mot smitte. Også sprekker i tennene kan riktig pakke matrester nylon eller silke, men ingen så ingen nåler, pins. Disse jerngjenstander kan skade emaljen, kinn og tannkjøtt som ikke er riktig. Ikke liker munnen for å holde penner, blyanter og ulike elementer - trenger ikke å, fordi de er skade deres egen munn.
Mange moderne tannklinikker bruker hygienisk indeksen tannlege kan avgjøre statusen til munnen og gi råd til hvordan du skal ta vare på tennene.  
Fordelene med surkål
 Vår og vinter - en vitaminmangel når kålen i noen form henne - trukket grønnsak på bordet.
 Den gunstige perioden for høsting surkål - den femte eller sjette dag etter fullmåne. Til kål var ikke altfor sur, hun satt osp gren med surmelk. Men zakvashuyut kål gulrøtter, epler, tyttebær, rødbeter, plommer og sette forskjellige krydder etter smak. Henhold til den tradisjonelle oppskriften: shinkuem kål, salt, tilsett gulrøtter og la stå i en uke i trefat eller nochvah heltre rom omgivelsestemperatur, så hun la saften under åket. Da hun tåle kulde og lagret ved en temperatur på 0 til 2 grader. Det er viktig å se til at hele tiden var kål juice, fordi uten vitamin C begynner å bryte ned.
 Surkål - en kalorifattig mat (42 kalorier per 235 g), mye mer nyttig frisk, er det rik på fiber og vitamin B (B, B1 B2 B3 B6 B12), C, K, P, mineraler: natrium, kalium , kalsium, jern, sink, kobber, silisium, svovel, bor, fosfor. B-vitaminer forbedre humøret og fremme absorpsjon av proteiner. Et stort antall sporstoffer støtter tennene og negler var normale. Prosessen med fermen kål endringer: dens struktur lagt organiske syrer. Fordelene med surkål kjent sine restorative, anti-inflammatorisk, smertestillende, antibakteriell, anti-kreft egenskaper.
 Personer som lider av diabetes og tarmsykdommer kan forbedre din helse, inkludert surkål i kosten. Det hjelper fordøyelsen, øke antall fordelaktige bakterier i tarmmikrofloraen på grunn av melkesyre, forbedrer syre-base-balanse. Moderne matvareindustrien er utsatt for spesifikke og mister stoffer som fremmer normal fordøyelse. Dette er en av de viktigste årsaker til kronisk forstoppelse. Et annet problem som er forbundet med fordøyelsen - magesår, og utmerket forhindring av denne sykdom er vitamin U som en del av baren.
 Surkål gjennom fytohymycheskomu stoffer, flavonoider, normaliserer blodsukkeret og kolesterolnivået. Bruk surkål hindrer risikoen for hjerte- og karsykdommer. Elementer av svovel i kål redusere kolesterolnivået og bidra til å forhindre hjerneslag.
 Kål saltlake er nyttig for de som mister vekt, som er verge for konvertering av karbohydrater til fett, gir en følelse av fylde med små tall, hjelpe folk med metabolske forstyrrelser. Det er brukt ved høye temperaturer, fordi det reduserer inflammasjon og avlaster de negative effektene av forgiftning kroppen, toksiner fra giftstoffer. Gravid kål pickle nyttig i tilfelle av forgiftning.
 Visse stoffer som del av baren hindrer prosessen med celleformer, spesielt angår den lever, lunge, kolon, bryst.
 I folkemedisinen er surkål avgjørende for noen sykdom, enten det er kaldt, astma eller epilepsi. Takk probyotycheskym bakterier, får kroppen beskyttelse mot sykdomsfremkallende infeksjoner og styrke immunsystemet som helhet. Daglig inntak av matbutikker i årevis mannlig potens normale. Maske med surkål påført en person gir en friskhet og ungdom, eliminere alder flekker, akne.
 Baren med den høye delen av det organiske syre er kontraindisert i store mengder som lider av sykdommer i bukspyttkjertelen, med høy surhet og nyresvikt, nyrestein, høyt blodtrykk.
 Surkål, kjøpt i en butikk er en spesiell varmebehandling, så de fleste av sine gunstige bakterier blir drept og kokte min måte - beholder sine nyttige egenskaper.  
Hvordan slutte å bite neglene? Tips om å bli kvitt vanen

 Hver av oss har sikkert sett folk bite negler. Og alle er enige om at det ikke er veldig estetisk ikke attraktivt. Men spiker biting foruten uhygienisk fordi under akkumulert en enorm mengde skitt og bakterier. Og på grunn av slike vaner bør kvitte seg med så snart som mulig.
 Så hvis du lurer på hvordan å stoppe spiker bite, oppmerksom på de anbefalinger som blir gitt nedenfor.
 1. Så snart du føler lyst til å spikre biting, umiddelbart forsøke å unnslippe, gjøre andre ting.
 2. Hvis du bite negler ut av kjedsomhet, bare ikke la deg gå lei. Dette hjelper interessant bok, en film, en favoritt hobby.
 3. Hvis du begynner å bite negler på nervesystemet, prøve å roe ned et godt inntrykk - ring på telefonen til sin venn og snakke med ham, samle venner for en spennende tur, og så videre.
 4. Stopp spiker biting vil også vakre og dyre manikyr (spesielt gitt effektiv måte å bli kvitt denne vanen regnes selvsagt for jenter). Prøv å lage vanlig manikyr og ikke unnlate forsterkende bad for negler utarbeidet på grunnlag av havsalt. Og viktigst av alt, oppnå det faktum at prosedyrer spiker begynte å bringe deg glede.
 5. Hvis du føler deg enkelt forslag til kategori av mennesker til å stoppe spiker biting kan hjelpe visualisering av smittsomme sykdommer som du kan fange gjennom bakterier og mikroorganismer som er på neglene.
 6. Du kan også gjøre neglene. Etter gel og akryl negler å bite, først, hard, og for det andre, er du sannsynligvis til å angre pengene brukt på prosedyren.
 7. Hvis du har en ekte venn kan bidra til å løse dette problemet, kan du gjøre med ham et par. Posperechaytesya at over en periode vil ikke bite negler, og gjøre alt for å vinne denne tvisten og få bonus.
 8. Naskribshy negler såpe - det er veldig ekkel smak.
 9. Spør dine venner og slektninger som de alltid har gjort deg bemerkning når du begynner å bite negler.
 10. De fleste tror at skal se attraktive. Det gnagde negler ser veldig stygg.
 11. Gi deg selv en straff for manifestasjonen av denne uvanen. For eksempel, vidzhymaytesya gulvet eller frata deg av søtt, er at å velge noe som virkelig gi deg ubehag.
 12. regelmessig gjennomføre en manikyr sett, så kan du raskt trimme noe skadet spiker, noe som betyr at du vil ikke ha fristelsen til å bite den.
 Disse tipsene til guide (selektivt eller hele tiden), og snart vil du bli kvitt spiker biting.  
Яндекс.Метрика