Hva gjør håret vokste raskere? Metoder utvinning og styrke håret

 I dag, under den raske utviklingen av teknologi, er det mange metoder for helbredelse og styrke håret. Det kan være både populære og dyre, moderne metoder. Selvfølgelig kan du bare bygge hår, men hvis du ønsker å dyrke sin egen, i denne artikkelen vil vi vise deg hva du skal gjøre for å gjøre håret vokse raskere, har vakker og sunn.
 Styrking hår
 1) holder vanlig multivitamin helsesenter (må ikke forveksles med vitaminer). Det bidrar til å styrke tynt og sprøtt hår, og forbedre den generelle helsen.
 2) Påfør vitamin E i flytende form (10%) og vann pepper, blande det i et forhold på 1: 1. Massere håret røtter og gni blandingen i 10-15 minutter. Skyll sjampo.
 3) Brew nesle ekstrakt anvisningen på pakken. Skyll håret hver dag i 2 uker. Dette vil fremskynde hårvekst, styrker og gjør dem mer føyelig.
 Hvordan gjøre håret vokse raskere
 • Før du vasker hodet gni massasje bevegelser burdock olje (du kan også bruke lakser). Tilbring en massasje i ca 20-30 minutter 2-3 ganger i uka 1 måned.
 • Bland aloe juice (3 blader), lakserolje, honning (2 st.lozhky) og cognac (2 st.lozhky). Legg til mix 1 eggeplomme. Bland alt til homogenitet. Blandingen skal brukes til å tørke håret, vikle hodet med polyetylen eller håndkle. Etter 15-2 timer skylle sjampo.
 • Etter at du har vasket håret, skyll dem i varmt øl. Det er ikke bare fremskynde hårvekst, men også gjøre dem mer holdbare.
 • Håret bør være systematisk kjemming og massasje. Så du vil styrke blodtilførselen til huden og fjerne hår pleie produkter rester og flass. Pensle hver morgen og kveld.
 Masker for hårvekst
 Maske gjær
 Ingredienser:
 - En halv kopp varm yoghurt
 - 1 stk av gjær
 - 1 ss honning
 Bland ingrediensene, sette beholderen på et lunt sted i ca 20 minutter til skummet. Dekke blanding av hår. Etter 40 minutter, vask av masken med sjampo TK. Bruke en maske hver dag i 10 dager. Neste måned - en uke for to ganger, deretter en gang i forrige måned - to uker bare 1 gang.
 Maske med sennep
 Bland 2 timer. Ss tørr sennep i en beholder med 2 ss. skjeer av yoghurt. Rør til en jevn røre. Fukt håret med vann, gni blandingen inn i hårrøttene i hele sin lengde. Når du føler prikking, skyll masken av med varmt vann.
 Brød maske
 Men med varmt vann og myk sort rugbrød for å danne en slurry. Legg honning og en eggeplomme. Masken skal påføres i fuktig hår, deretter vikle et håndkle. Etter en halv time skylling sjampo. Å maskere ubehagelig følelse preget smuler når du vasker håret.
 Egg Mask
 Bland en fersk egg og 3 ss olivenolje, deretter legge en skje av lakserolje. Pisk blandingen til skumdannelse. Masken er klar! Gni det inn i hårrøttene og sette på en lue eller håndkle. Skyll trenger 20 minutter. Masken er ønskelig å gjøre 1-2 ganger ukentlig.
 Honey Mask
 Rør inn ett kapasitet 1 ss. av honning og en eggeplomme. Tilsett 1 fedd hvitløk, litt løk, 150 ml yoghurt og vitamin A (du kan ta vitamin E). Påfør blandingen på håret ditt, hold i 20 minutter og skyll. Denne masken vil gi håret en vakker glans.
 Masken av kamille
 Bland 1 kopp vegetabilsk olje 1 pakke og kamille. Insister på et mørkt sted i 7 dager. Sil og børste håret røtter. Vikle hodet med polyetylen og håndkle. Etter 1 time skylling. Gjenta en måned gjennom dagen.

Hvordan å akselerere veksten av håret hjemme?

 Elegant, tykt og vakkert hår drømmen for de fleste mennesker, uavhengig av kjønn og alder. Mange ser med misunnelse eskorte Vinnere sunt og godt preparert hår. Vurdere en rekke tips om "hvordan å fremskynde hårvekst hjemme."
 Det er nok av måter å fremskynde hårvekst, men ikke alt passer for deg. Avhengig av dine preferanser og helsetilstand kan du bruke den siste utviklingen av vitenskap og metoder som tilbys av tradisjonell medisin.
 La oss prøve å løse problemet med folk rettsmidler hjemme
 Den enkleste måten å holde orden lengde hår - unngå flisete tupper. Til tross for paradoks Rådet, det fungerer godt og håret regelmessig podstryhaemыe, vokser raskere.
 Hår som oppmerksomhet og omsorg, så hodemassasje med varm vegetabilsk olje vil gagne dem, og de vil intensiv vekst, styrke og tetthet.
 Metode hårpleie, som kom til oss fra antikken. Beat i egg hvitt skum, bruke den til hår og hodebunn. Protein rik på vitaminer, som bare trengte hår.
 God effekt på hårvekst sjampo urt rosmarin. For å gjøre dette, må en kopp kokende vann legge en kopp av blandingen av tørt gress kontakt med sjampo.
 Drikk rikelig med væske. Det er kjent at det menneskelige legeme trenger for normal drift væske, og ikke mindre enn to liter i døgnet. Drikk mer vann, juice, ikke bare vil du føle deg mer glad, men ganske snart merke forskjellen i delstaten håret.
 Sørg for å behandle prosessen med å gre. Ikke gre håret for ofte. Nok er to eller tre ganger i løpet av dagen. Lett massasje ved kjemming stimulerer veksten av hårsekkene og dermed håret vokse raskere.
 Et annet tips om hvordan å fremskynde hårvekst. Bruke en hårføner så sjelden som mulig. Tørr, varm luft fører til tørt hår og § dem alle.
 Sjekk din holdning til hva du spiser. Stor innhold i dietten av vitaminer, mineraler, proteiner og riktig og balansert diett ha en gunstig virkning på håret og hele kroppen. Inkludere i kosten vitamin B og E - kjøtt, lever, fisk, egg, frokostblandinger, sjømat, frukt og grønnsaker. Fokus på innhold i kosten vitamin C (hud, negler og hår avhenger i stor grad på sin beløp i den daglige menyen).
 For å være nydelig, sunt hår ofte bruker når sjamponering spesielle balsamer, masker og klimaanlegg.  
Rap Yahovah olje mot håravfall
 Nesten alle i mitt liv møtt slike problem som håravfall. Det kan være en indikator på fysisk eller psykisk sykdom, men hvis det er forbundet med en permanent hårfarge eller banal mangel på vitaminer, så komme til unnsetning bevist gjennom årene betyr - burdock olje.
 Burdock olje mot håravfall - ganske velprøvd og effektiv måte å løse problemet, som også ikke krever store økonomiske kostnader.

 Burdock olje mot håravfall


 Selv vår kloke bestemor brukte oljen til å styrke og vokse hår. Sammensetningen av denne oljen bidrar til å ernære håret og beskytte dem mot ytre påvirkninger og hindre tap.
 Burdock olje mot håravfall er ganske enkel å bruke - du bør bare sette den på hårrøttene og forsiktig spredt over hele lengden, bruke en myk hårbørste eller kam. Ved hjelp av burdock olje er anbefalt å gjøre en myk massasje av hodebunnen, men det bør være svært forsiktig for ikke å skade hårets struktur.
 Når du har satt oljen ut over hans hode og gjorde en massasje, må du sette på hodet til en spesiell cellofan cap, og over det - håndkle. Prøv å 10-25 minutter for hodet varmt. For maksimal effekt, kan du i 5 minutter å blåse på hodet varm hårføner.

 Masker med burdock olje


 Kan brukes Burdock olje mot håravfall i et bredt utvalg av masker, som også er veldig populær i kampen mot alopecia.
 Å maskere med burdock olje bruke slike komponenter som anstrøk av rød pepper, vitamin A og E, eggeplomme, lakserolje, sitronsaft og dimeksid.
 For å forberede masken, kombinere de eksisterende komponentene tilgjengelig i like mengder og påfør forsiktig på håret, fra røttene og jevnt utover.

 Hvordan å vaske bort Burdock olje?


 Mange bruker Burdock olje mot håravfall, lurer på hvor mye bør en maske for å holde håret. Noen anbefaler 20 minutter, noen i timen, og noen anbefaler en maske ikke la over natten. Det beste alternativet er samtidig i 2 til 3 timer. I løpet av denne tiden oljen tid til å kle seg godt og gjør håret gunstig effekt. I tillegg, hvis oljen for å holde håret over natten, vil det være vanskeligere å vaske av.
 Skyll olje bør være så - Påfør sjampo i vått hår, gni godt og suge håret med vann. Gang startet skummende sjampo, vaske håret godt og søke på håret shampoo igjen. Skyll med varmt vann.  
Sennep maske for hårvekstKampen med problemet med håravfall fortsetter selv i dag. Heldigvis, i dag er det mange interessante måter å hindre denne prosessen, men ikke alle av dem er effektive. Absolutt en av de mest populære alternativene er sennep maske for hår vekst, noe som kan være forberedt selv hjemme.
I tillegg vil prosessen med å lage terapeutisk blanding ikke ta deg mye tid. Maske med sennep svært gunstig effekt på hodebunnen som stimulerer normal hårvekst. Gå til din nærmeste butikk og kjøpe de nødvendige ingrediensene.
Komponenter av sennep maske for hårvekst
Først av alt, må du kjøpe sennep pulver, fordi det vil være grunnlaget for vår medisinske hår maske. Bland dette pulver med 2 ss varmt vann. Deretter legge denne blandingen til eggeplomme og et par skjeer av sukker. Vi kan si at "stivhet" terapeutisk sammensetning vil avhenge av hvor mye sukker, så vær forsiktig med dosering. En integrert del av denne blandingen er noen skjønnhet (burdock, fersken eller olivenolje.
Påfør hår maske med sennep
Sennep maske for hårvekstEn viktig nyanse når den brukes til slik medisinsk beskyttelsesmaske er tørt skadet hår ender. Kosmetologer si at det er nødvendig å smøre disse stedene spesiell olje. Påfør "hot" maske, prøver å gni sammensetningen direkte inn i hodebunnen, og deretter sette på håret litt plastpose. Zakutuyemo hodet i noen av håndkle og vent i 15 minutter til en time. Selvfølgelig, alt avhengig av overflatetemperaturen av hodet, slik at hver pasient bestemmer varigheten av fremgangsmåten. Men eksperter sier at behandling bør gis minst 15 minutter for å føle den helbredende effekt. Tilbring denne prosedyren bare en gang i uken (to ganger for veldig fet hodebunn), og en måned senere vil bli sett første positive resultater.
Skyll sennep maske med varmt vann og sjampo og deretter kan bruke alle verktøy som stimulerer hårvekst. Omfattende behandling av hårtap vil miste mye raskere dette alvorlige problemet. Sennep gir intensiv oppvarming av hodebunnen og stabiliserer prosessen med blodtilførselen til hårsekkene.
Statistikk viser at mange mennesker etter bruk av hår maske med sennep økt volum og tetthet av hår. Nettverket kan finne mange forskjellige oppskrifter for å etablere en sennep maske for hårvekst, men ikke alle av dem kan være effektive.
Oppskrift Sennep maske for hårvekst (video)
Яндекс.Метрика