Hair Mask med cognacCognac er ikke bare en edel drikke for festlig tabellen, men også et flott tillegg til maske for håret. Det viser seg at denne drinken som har mange gode egenskaper, så legger det til masken, kan du gjøre håret skinnende, silkeaktig og godt preparerte. I tillegg masken styrker ikke bare håret, men håravfall stopper. Brandy fremmer vasodilatasjon og forbedre blodsirkulasjonen, gir håret volum og ernæring. Fordi hår maske med cognac svært populært blant kvinner.
Retningslinjer for utarbeidelse av hår maske med cognac
Ingrediensene som er nødvendige for å lage masker skal være grundig bland til glatt og uten klumper;
Masken er anbefalt å sette på hår ved hjelp av en spesiell pensel, og enda bedre hender som vil gi ikke bare en massasje, men også forbedrer sirkulasjonen av blodkar;
Masken bør holdes så lenge som eies av resept, vil det gi den ønskede effekt og åpenbare fordeler;
Etter bruk av maske bør vaske hodet sitt;
For å nå de store resultat masker bør gjøres jevnlig, tre ganger i uken i 30 dager, og du kan begrense antall masker, noe som gjør dem en gang i uken;
Dersom den dominerende type fett hår trenger å kjøpe en solid brandy, tørt hår skjøre cognac krever litt mindre mengder.
Oppskrifter masker til håret med cognac
Hårmasker med cognac mot tap
Masken - eggeplomme av ett egg, en spiseskje konjakk og en teskje honning, bedre i mai. Alle ingrediensene er godt blandet, deretter maskere massasje bevegelser brukes på hårrøttene og hår. Deretter bør håret wrap med plastfolie og sette på en lue, å stå, og skyll med vann uten å bruke sjampo.
Å ikke følte lukten av alkohol, anbefales det å skylle med vann, legge noen dråper rosmarin.
Firming Mask for hårrøttene
Hair Mask med cognacÅ forberede masken skal blandes i like mengder burdock olje og konjakk, og legge til denne vekt olje 3-4 dråper vitamin A. Dan masken skal bare brukes på hårrøttene, forsiktig gni hodebunnen. Vikle hodet med et håndkle. En time senere, skyll masken under vann med sitronsaft, vil det lette oppløsningen av burdock olje. Sjampo maske etter bruk er ikke nødvendig, men hvis det er uunnværlig, alternativt ta barna sjampo fordi det er mer myk og nøytral.
Maske for håret volum
Du må blande 30 ml burdock olje, 15 ml av lakserolje, deretter legge til to eggeplommer, 10 ml brandy, 30 gram honning og en liten mengde gjær. Når glatt, bør blandingen være litt varm, og deretter sette på håret hele. Til alle komponenter masker inngått hårsekkene. Holde masken trenger 50 minutter, vask deretter håret baby shampoo.
Maske med brandy å fremskynde hårvekst
Du må nøye blande en del konjakk, en del rød pepper, tre deler ricinusolje, deretter legge noen dråper sitron eller grapefrukt eterisk olje. Blandingen skal brukes til håret, og en halv time med lunkent vann.
Vitamin maske med cognac
Du må ta den samme mengden lakser og olivenolje, tilsett eggeplomme, olje 2-3 dråper vitamin A og E, en teskje av konjakk. Da masken påføres på håret. Deretter vikle håret wrap og vikle et håndkle. Etter en halvtime sjampo baby shampoo.
Ved hjelp av disse maskene kan styrkes pærer og follikler, reparere skadet og sprøtt hår. Dessuten gir brandy håret en naturlig glans og naturlig volum, eliminerer flass og håravfall.  
Bruken av kokosnøttolje for håretKokosolje er en reell frelse for kvinner krøller. Dette stoffet effektivt behandler og styrker skadet hår, hjelper dem å vokse raskere. Olje brukes aktivt for en rekke av kosmetikk for håret.
Fordelene av kokos olje for hår
Hvis du bruker kokosolje i sjampo eller etter inngrepet, reduserer det protein tap av hår. Dette er meget viktig fordi protein spiller en viktig rolle i strukturen av håret, og hvis den ikke er i kroppen, vil deretter raskt svekket hår begynner å bryte og faller ut. Svært ofte disse problemene som møter kvinner som vasker hodet veldig ofte bruker sjampoer med kjemiske tilsetningsstoffer.
Kokosolje bidrar til å ta vare på tørr, skadet, svekket, kjedelig hår pisket tips. Takket næringsrik, regenererende egenskaper av kokosolje gjør håret skinnende, myk og klumpete, gjenoppretter skadet.
Siden kokosolje fremmer ernæring og hydrering hår i fremtiden de er mindre tørr, skadet styling verktøy, kjemikalier, eksterne faktorer. Dersom du ikke være lat og bruke kokosolje jevnlig stopper håret falle, flass og rolig forsvinne.
Bruken av denne olje til hår til å være effektiv fordi den inneholder mange nyttige elementer. På grunn av virkningen av laurinsyre forbedrer metabolismen i hodebunnen, slik at håret vokser raskere og bli mer tett og frodig. I sin tur, fjerner kaprylsyre forskjellige sopp og mikrober vinner flass.
Konsistensen av kokosolje gjør at oljen som skal fordøyes lett hår rozpodilyayuchys hele sin lengde, kokosolje skaper en beskyttende hinne som beskytter håret fra ulike irriterende faktorer.
I tillegg skaper filmen en usynlig beskyttelse for protein - en viktig strukturell komponent av hår, som er ansvarlig for deres vekst, elastisitet og tetthet. Kokosolje påvirker ikke farge krøller, så det er flott for alle, uten unntak, fargen på håret.
Hårmasker, laget av kokosolje, og med deg selv, vel berolige hodebunnen, de er perfekt selv for kvinner med sensitiv hud.
Hvordan bruke kokosolje for håret
Kokosolje er brukt på forskjellige måter. For eksempel, gni den med en massasje bevegelser i hårrøttene, for å unngå flass. Hvor vi hadde flass, bland kokosolje med eteriske oljer (rosmarin, furu, tea tree og geranium) og børste håret.
For å løse problemet med tørre og sprø krøller, dryppe noen dråper av denne oljen til din favoritt shampoo. Du kan også gjøre med masker, balsamer, balsam. Etter det, vil effektiviteten øke flere ganger. Hvis håret ditt er alvorlig skadet og har behov for øyeblikkelig hjelp, er det mulig å bruke kokosolje i sin rene form. Men før du bruker dette stoffet for å teste hvordan kroppen din reagerer på kokosolje.
Også, kokosolje smøre kam. Når håret, vil det gi dem ekstra mat, hindrer tørrhet. Gre kokosolje kan spres jevnt i hele håret uten å berøre røttene. Men for å bruke olje på denne måten kan bare kvinner med sprø, overdried hår. Hvis håret ditt er fet av natur, så etter dette de blir skitne.
Kokosnøttolje kan også anvendes som en maske for håret. Varm en liten mengde av stoffet, plugger olje av rose eterisk olje eller rosmarin og behandle alle hår. Tett zamotavshy hår maske holde 60 minutter.
Hvis du ønsker å oppnå større effektivitet, gjør denne masken før du går til sengs og vaske håret i morgen, med varmt vann og sjampo. Snart vil merke at håret vare kjøpt, glitter, har håravfall stoppet.
Til svekket uten helse krøller, effektiv bruk av slike masker her med kokosolje. To store spiseskjeer smør, kontakt med forvarmet melk og grundig knust havregrøt. I mangel av melk kefir erstatte det. Blandet alle ingrediensene, behandle dem curl. Ettersom tiden går, skyll masken av med varmt vann.
Hvis du er lei for å bekjempe fett hår bør prøve denne kokosolje maske: Bland like mengder kokosolje og havsalt. Varm ingrediensene til oppløste salter. DISTRIBUSJON maske på håret ditt, holder det for en halv time, skyll deretter sjampo. Med den vanlige bruker håret lenger så raskt zhyrnity.  
Fett hår ved røttene og tørt i tuppene

 Det mest problematiske type hår er en blandet type, hvis håret er fettete på røttene og tørr på tips. For disse hår sjampo er ikke egnet, om ikke for fet og ikke tørt hår.
 Denne type hår er ikke gitt ved fødselen. Grunnen til sin forekomst kan være en dårlig innflytelse miljø sol, kulde, vind, og mer. Hot styling, farging, perming, dårlig vann kan også være årsaken til håret. Disse faktorene er sakte men sikkert føre til dårlig hår tilstand.
 Det er andre årsaker til hår blandet type, som inkluderer:
 • Metabolske forstyrrelser;
 • Mangel på vitaminer og mineraler i kroppen;
 • Feilaktig hårpleie;
 • Bruk av ikke-godartet innflytelse over håret (hårføner, varme curlers, curling, curling).
 Det er vanskelig å svare på spørsmålet hva balsamer, sjampo og masker kan brukes. Hvis du bruker kosmetikk for fett hår, endene er enda mer tørr. Hvis du vasker håret med sjampo for tørt hår, det bare aktiverer talgkjertlene. I dette tilfelle håret vil skitne raskere.
 Å ha sunt hår og hadde en fin utsikt, bruke minst mulig traumatiske narkotika. Tørt hår tørketrommel så sjelden som mulig sparsom bruk av maling eller fargetone tonic, minimert bruk av pinsett for styling. Hvordan kan jeg sjelden bruker og plassere midler. Selv om de beskytter håret mot den negative virkningen av værforhold (sol, vind, frost), hårføner og varme tang, men lyktene lag hindrer håret puste. Også, ikke dekke til håret ditt er for tykt lag narkotika. Om natten er det anbefalt å fjerne dem behandling av hår massasje kam med myk bust.
 En viktig del av omsorg for denne type hår - et riktig kosthold. Spiser bare sunn mat som kroppen hadde rikelig med vitaminer. Å redusere talgkjertlene bør spise mindre salt, søt, varm og fettete.
 Bruk en sjampo som er beregnet for alle hårtyper. Vask håret med varmt vann før du pusser tips av hår olje, og rot verktøy for fet type. Således vil fettete hårrøtter motta en del av den nødvendige forsiktighet.
 Etter sjamponering, påfør balsam eller skyll håret avkok av naturlige urter. På slutten kan du også bruke en nærende maske eller et annet medikament ment for tørt hår. Være forberedt på det faktum at du vil vises flisete tupper med å kjempe hardt nok. Problemfri metode for å håndtere dem er jevnlig besøker frisøren der du avskåret all unødvendig.
 For å redusere den negative virkningen av miljøet er ikke anbefalt å gå ut umiddelbart etter vask og tørking håret tørketrommel. Rask endring i temperaturen kan føre til utilfredsstillende resultater. Hvis du misbruker det, vil det slutte å skinne håret vil være sprø og visne.
 Masker til fett hår ved røttene
 Sitron maske. Bland saften av en sitron og 2 ss av aloe juice, tilsett 1 ss. en skje honning. Spread rette hår og hode wrap med plastfolie og et håndkle varmere. Etter 30 minutter, vask av masken sjampo.
 Oblepyhovaya maske. Mos 2 ss. skjeer av tindved bær. Hell over i en beholder to st.lozhky melk og tilsett 2 ss. av hvit leire. Søke på håret og skyll etter 15 minutter sjampo.  
Яндекс.Метрика