Sjampo for fett hår. Tips om å velge riktig sjampo
 Hva som forårsaker mest problemer og problemer med kvinnen? Utvilsomt er dette uflidd utseende og fett hår hengende preparerte låser. Klart, kvinnene skal pryde sunt, skinnende, tykk og rent hår. De tiltrekker seg alles oppmerksomhet og tilt andres øyne. Men omsorg for fett hår krever mye energi og krefter.
 Eksperter mener at fett hår er lettere å kurere enn sprø, kjedelig eller tørr. Du må bare vite hvordan du ser etter dem og bruke noen penger.
 Hva sjampo for fett hår bedre, hvor ofte bør jeg vaske håret mitt, hva hår zhyrniye? Disse spørsmålene er av interesse for hver kvinne som staklyvaetsya det samme problemet. I denne artikkelen prøver vi å svare på spørsmålene ovenfor.
 Forberedelser til vasking fett hår anbefales å velge veldig nøye, tar hensyn til type hår og hud. Anti fett hår bør fungere som et vaskemiddel og har også medisinske egenskaper, forsiktig rense håret og samtidig opprettholde fuktighetsbalansen i huden, som tørrhet kan gjennomføre en omvendt effekt - aktivere talgkjertlene. Således, i preparater for fett hår bør være så liten som mulig næringsstoffer og planteekstrakter - er nødvendig.
 Urte sjampo mest effektive hår sklonnnыh til fettete. Strukturen av disse sjampoer også skal omfatte detergenter for å frigjøre huden av overflødig fett.
 Hvordan velge riktig sjampo for fett hår?
 Dette spørsmålet kan gi et klart svar: Herbal shampoo med kjerringrokk, nesle, Calamus, einer, salvie og andre planter. Denne shampoo er den beste måten å løse problemet. Dermed, med rosmarin sjampo normaliserer aktiviteten til talgkjertlene og reduserer oiliness hår. God effekt kan oppnås ved bruk av sjampo med tea tree olje, som har en mild effekt på huden tørker og stabiliserer fett hår.
 Foreløpig den enorme etterspørselen etter urte sjampo, innfødt til India og Kina. De bidrar til vekst og styrken av hår. Disse inkluderer: henna, vasora, rot эhla, indisk spikenard, sandeltre og andre. Lys og sunt hår, redusere talgkjertlene - alt dette er årsaken til populariteten til disse urter.
 Parallelt med sjampo anbefalt å bruke lette fuktighetsgivende balsam gratis av næringsstoffer. De gjør håret luftig og ikke tillate tråder holde sammen.
 Men hva er den beste sjampo og som passer for deg, kan du definerer bare etter bruk av ulike typer. Prøv et par ulike alternativer, og håret ditt vil gi deg det riktige svaret. Når du velger en passende sjampo anbefales kjøpe den i liten innpakning eller disponibel rør.
 Ikke bruk sjampo "to-i-ett", hvis håret ditt er utsatt for fettinnhold, men for å reise det er greit.
 Har ikke spart på sjampo, kjøpe billige penger i flasker med et stort volum.
 Hjemmelaget sjampo for fet hårtype
 Rug sjampo. Skille kjøttet fra skallet av rugbrød og husker ham i varmt vann, dannelsen av flytende masse. Før bruk, rengjør slurryen gjennom en sil. Det er nødvendig å sette og holde håret i 10 minutter, skyll av med varmt vann. Dette akselererer hårvekst sjampo og gjør dem mer luftig.  
Næringsansikts hjemme
 Skjønnhetseksperter anbefales å bruke ernæringsmessige midler for ansiktet av 25 år. I kremer næring til huden, bruke og fuktighetsgivende maske for ansiktet, som kan deles inn i følgende typer:
 Begrensende fuktighetsgivende maske. De er utformet for sensitiv og tørr hud har en tendens til å ha en oljebase. Oljeretur maske hudens elastisitet og forbedre sin tone.
 Ernæringsmessige vitamin maske. De er forberedt med ulike frukter og grønnsaker med særegenheter i huden. Vitamin masker har en styrkende effekt, fylle huden med vitaminer og gi den en sunn og strålende utseende.
 For å oppnå ønsket resultat bør ordentlig bruke masken på ansiktet ditt. Ansiktshuden skal være godt rengjort. Masken påføres på huden med en spesiell børste eller bomullspinne, unngå området rundt øynene. Vanligvis kan selvlagde masker holde huden i en time. Da masken bør vaskes av med varmt vann og fjerne overflødig med en bomullspinne.
 Forberede næringsrik maske for personen hjemme er ganske enkel.
 1. Apple maske for alle hudtyper. For å forberede denne masken vil trenge eple, olivenolje og rømme. Apple gnidd på et fint rivjern, legg en teskje av eple grøt fløte og en teskje olivenolje. Den resulterende blanding fikk stå i ansiktet i 10 minutter.
 2. Gjær maske for alle hudtyper. For denne masken må gjær, melk og olivenolje. En spiseskje av gjær helle melk og rør godt for å oppnå konsistensen av tykk fløte. Legge til en teskje av blandingen av olivenolje. Masken blir påført huden i 10 minutter.
 3. Egg maske for tørr hud. For å forberede en maske bør eggeplomme og olivenolje. I eggeplommene, tilsett en spiseskje smør og rør. Maske la på ansiktet i 15 minutter.
 4. Honey Mask for fet og kombinert hud. For å gjøre en honning maske trenger honning, eggehviter og mel. To spiseskjeer honning, bland med eggehvite. Legge til blandingen en spiseskje mel. Masken skal bli liggende på huden før det tørker.
 5. maske for sensitiv hud poteter. For denne masken vil trenge ett mellomstore kokte poteter, melk og eggeplomme. Varm potet mos med en gaffel og tilsett to spiseskjeer varm melk. I denne blandingen tilsett eggeplomme tidligere. Mye av rør til glatt og la staten i ansiktet for 20 - 25 minutter.  
Hvordan lage hvite negler?
 Negler eller annen grunn har muligheten til å gulne. For eksempel, røyking, mangel på vitaminer fra sollys i sommer eller hyppig bruk av farget lakk uten spesielle fundamenter for manikyr. Hvordan gjøre neglene hvite, uansett årsak mørkere eller gulning? Bruk folke måter eller spesielle industrielle produkter. Oppskrifter er gått ned fra generasjon til generasjon - et budsjett, men en svært effektiv alternativ. Sitron
 Manikyr og spiker tjenester er vel klar over bleking egenskaper av sitron. Så ofte det og gi råd. Å bleke neglene trenger:
 varmt vann;
 sitronsaft;
 jod.
 I dype tanker, bland sitronsaft med vann, tilsett tre dråper jod. Det desinfiserer helt flytende og gunstig for skjellaget. Sitronsaft igjen mykgjør fint all skitt som samler seg under neglene, mate dem vitaminer, noe som gjør den frie kanten hvit. Hold fingrene vannochtsi minst 15 minutter for å oppnå resultatet. Etter fjerne all skitt fra under neglene oransje stick for manikyr. Gjenta prosedyren kan være daglig, utelukkende på negler uten lakk eller ukrepytelem.
 Daisy
 For de som ikke er i stand til å gjøre daglige bad for spiker whitening er en enkel oppskrift med et avkok av kamille. Gjelder det nok en gang i uken for en prosedyre - 20 minutter.
 1.  Hell kokende vann kamille og la stå i en halv time.
   Dypp hendene i den avkjølte suppen.
   Masserer gni negler.
   Tørke hendene naturlig.
   Etter badet kan du bruke en nærende krem ​​for hender og negler, så som kamille har en tendens til å tørke ut huden. Dermed er det perfekt bleke selv de mest forsømte og gule negler.
  Hvordan lage hvite negler?
   Soda og Peroxide
   Bland en tykk pasta av natron og hydrogen peroxide. I en spiseskje med natron tar ca en teskje peroxide. Den resulterende blanding ble ofte satt på negler i 5-7 minutter, og skyll under rennende varmt vann. Vær oppmerksom på at denne oppskriften har en bivirkning - hvitt er ikke bare fritt land, men hele negleplaten. Ved morgen, reduseres vanligvis den effekt. Du kan bruke noe mer enn en gang i uken.
   Spesiell
   Av alle biler er svært populære og er enestående resultat betyr en serie av "Smart emalje". Linjen også tilstede Bleking negler. Avhengig av produsenten, og prosessen er forskjellig. Ofte betyr det at brukes som en vanlig neglelakk, men når tørre klumper og etterlater ingen rester, ikke danner en beskyttende film på neglene. Med regelmessig bruk gjøre det bra med sin oppgave, noe som gjør negler hvit.
   Uansett metode for bleking du likte, over tid, neglene blir gul hvis ikke fjerne årsaken. For eksempel må du slutte eller begynne å ta vitaminer som ville konsolidere effekten. Ikke forbudt å kombinere flere måter samtidig. For eksempel, et brett med sitronsaft og et spesielt verktøy eller en blanding av natron og peroxide av kamille kjøttkraft. Dette vil gi neglene ikke bare hvitt, men også styrken av sprøtt bevare og styrke hele.  
Hvordan bli kvitt rynker?Eksterne faktorer - vind, sol, kulde, mekanisk påvirkning negativt påvirke huden, endre sin struktur og farge. Huden mister sin tidligere elastisitet, elastisitet, rynker vises først. Denne fiende er trolig alle damene som de er konstant slåss hardt.
Hver kvinne ønsker å bo attraktivt og ønskelig, og nådeløst rynker gi hennes alder, nok en gang minne om at tiden renner ut, og kan ikke stoppe det. Men du kan forsinke prosessen.
Hvordan bli kvitt rynker i ansiktet ditt?
Moderne kosmetikk tilbyr et bredt spekter av tjenester, prosedyrer, kosmetiske produkter, som er som en magisk tidsmaskin kan gi deg tilbake den magiske blomstrende utseende.
Hvis du allerede var dype rynker, bør du rådføre deg med en ekspert. Erfarne kosmetologer, definere tilstanden til huden din og forårsaker rynker kan anbefale eller spesielle prosedyrer (for eksempel laser resurfacing, skreller - kjemisk eller maskinvare), eller bruk en egnet anti-aldring kosmetiske valg som er svært store. Ulike kremer, masker, serumer med riktig bruk vil rette sitt ansikt hud eller redusere rynker.
Selvfølgelig kan du ta plastiske kirurger, men slike prosedyrer kan skade helsen din. Vær tålmodig derfor bruke en mild måte som mye mer underholdende og nyttig.
I kampen mot rynker kan hjelpe maske med tomater, meieriprodukter, aloe, agurk, essensielle oljer. For dette er ikke nødvendig å besøke en skjønnhetssalong, kan disse maskene gjøres hjemme.
Daglig påføres huden aloe juice. Snart vil du legge merke til hvordan glatte ut rynker vil gradvis og huden blir mer elastisk, vil finne tidligere tone og utseende.
Agurk maske er enkel å tilberede selv. Ta en liten agurk, passerer det gjennom et rivjern, tilsett litt sitronsaft, eggehvite. Den resulterende oppslemming i 20 minutter, søke på ansiktet. Denne masken to ganger effektiv. Først, det bleker dernest strammer huden.
Det er fint å varme dager for å slappe av, slikke solen. Men husk at sollys kan skade den sarte huden rundt øynene. Etter de første rynker vanligvis vises i dette området. Velg kvalitet solbriller. De vil ikke bare stilig tilbehør, men også beskytte huden mot de skadelige effektene av sollys.
Hver dag ved sengetid fukte huden nærende krem ​​forsiktig gni øyet. Det massasje bidrar til å lindre stress, øke blodtilførselen til huden, så det vil være mer tonet og stram.
Яндекс.Метрика