Masker til Eye rynkerHuden rundt øynene er svært delikat og følsom, og det er derfor de første tegn på aldring - rynker vises bare i hjørnene av øynene. Årsakene er mange, og et tynt lag av epidermis, og nesten fullstendig mangel på muskel og talgkjertler, og underhud løs og svært vellykket i form av skjønnhet arrangement av kollagenfibre (mesh). Alt dette fører til tørr hud, tilbøyelighet til å strekke og som et resultat - fremveksten av såkalte "kråketær i hjørnene av øynene.
Bli kvitt rynker er allerede synlig er vanskelig, det er mye lettere å forebygge dem, bør huden alltid fukte og nærer, forbedre elastisitet og motstand mot miljøfarer. De beste verktøyene for dette er riktig omsorg, regelmessige massasjer og bruk av masker for Eye rynker at det er mulig å forberede de mest konvensjonelle produkter.
Utvalg av ingredienser for å maskere rynker rundt øynene
Masker til Eye rynkerFordi den følsomme huden rundt øynene er veldig tynn, velge ingredienser masker for dette feltet bør brukes med stor forsiktighet. Du kan ikke bruke sterke stoffer og allergener uten eksplisitt test albue.
Skadelige kjemikalier (konserveringsmidler og lignende substanser) maskerte øyet bør minimaliseres, fordi huden i dette området svarer til dem hevelse og irritasjon. Derfor ville det beste alternativet være å bruke som en maske komponenter bær, frukt og grønnsaker fra egen hage eller kjøpt i gode steder hvor produktet som skal sertifiserte, så vel som hjemme melk og egg.
Ikke mindre viktig friskhet.
Noen maske for Eye rynker bør inneholde fuktighetsgivende og nærende ingredienser, men noen veldefinerte proporsjoner. Oftest de er rollen til ulike vegetabilske oljer, unntatt viktig, animalsk fett, juice og masse av frisk frukt og grønnsaker. En populær ingrediens er eggeplomme, har en dobbel effekt, og ulike friske og tørkede urter bør brukes med forsiktighet på grunn av muligheten for allergiske reaksjoner på dem.
Oppskrifter hjem maskok for Eye
Jevner maske
Potet med persille
Tilbered suppen med 1 ss. l. persille 1/2 c. kokt vann i minst 15 minutter. 2 ss. l. varm buljong blandet med 1 ss. l. knust å rive rå poteter og samme mengde olivenolje eller annen vegetabilsk olje. Blandingen ble satt på gasbind og gjelder i 15 minutter på øyelokkene og huden rundt øynene. Denne masken gjør kvelden, ikke vaske, bare fjerne restene av blandingen, for eksempel en disk med en tørr bomull eller gasbind.
Havregrøt
1/2 c. l. knust havregryn helle varm melk, men bedre - krem. Etter hevelse flak varm masse påføres huden rundt øynene med en tredje time, deretter vaske av med vann ved romtemperatur.
Nutrient Mask
Egg-Honey
Lag en blanding av eggeplommer ett medium egg, 1 lm. L. havre mel og 1 ts. l. av honning. Mass pålagt under øynene i 10 minutter, vask av med varmt vann.
Meieri
Det inkluderer 1 ss. l. oppvarmet melk, 2 lm. l. ost, 1 lm. l. kremfløte og olivenolje, 1/2 t. l. honning. Gjelde til øyelokkene i ca 15 minutter, vask av med varmt vann.
Forfriskende og fuktighetsgivende maske
Gresslettene
1 ss. l. maismel farge eller 1 ss. l. blanding av tørkede urter mynte, calendula og burdock hell 1/4 c. mais eller olivenolje og insisterer uke. Anstrengt vitamin smør smurt huden rundt øynene om natten eller brukes som massasje.
Egg-melk
Bland i 1 time. L. fett rømme, flytende honning og vegetabilsk olje med 2 ss. l. melk og eggeplomme. Børste eller bomullspinne påføres huden rundt øynene, 15 min off dyppet i varm melk bomull pads.
Som du vet, blir noen effekt av innenlandske masker synlig bare etter noen uker med regelmessig bruk. I tillegg er det viktig å huske at for å bli kvitt rynker er nesten umulig å hindre deres forekomst bør riktig omsorg for Eye på siden ungdomsårene.  
Tindved olje for ansiktTindved olje er en svært nyttig stoff som kan tas som eksternt og internt. Olje gjør tørr hud myk og mild, kjemper rynker, pigmentflekker, fregner og helbreder arrene etter akne arr. Disse egenskapene er på grunn av det store antallet av vitaminer og mineraler i tindved olje, vitamin A, E, C, karoten, fettsyrer.
Fordelene av tindved olje til ansiktet
Dette stoffet har en terapeutisk effekt på slapp, livløs, rynkete hud. Tindved olje øker sin tone, gir huden fasthet og elastisitet, eliminerer små rynker i ansiktet.
Dessuten kan tindved olje eieren bruke tørr hud av en person som er utsatt for peeling. Tindved olje vil myke, fukte huden, det vil gi ekstra kraft.
Takler tindved tindved olje med ulike hud pigmentering lidelser. Det hjelper kvinner til å fjerne fregner, pigmentflekker i ansiktet.
Tindved olje er nyttig hvis du ønsker å håndtere brannskader, sår, kutt eller sprekker i ansiktet, raskt og effektivt kurere dermatitt, eksem, lupus, psoriasis eller kviser.
En annen nyttig funksjon av tindved olje - stabilisering av lipid metabolisme, noe som er viktig for kvinner med fet hud. Hvis du bruker dette verktøyet som en maske, kan du i løpet av kort tid til å normalisere syre reaksjon i huden.
Tren deg hver natt for å tørke ansiktet av tindved olje. Snart vil du se hvordan ansiktet ditt har blitt lysere som mangler flekker, fregner og tørr hud var alltid myk og silkeaktig.
Bruken av tindved olje for ansikt
Til tross for sin uskyld, kan tindved olje påføres ufortynnet. Forbudet på grunn av det faktum at i denne saken inneholder store mengder karoten, og det kan påvirke sensitiviteten av huden, svekke dens beskyttende barriere.
Ufortynnet tindved olje blir vanligvis bare brukt til å søke den berørte huden. Litt ren tindved olje kan bli brukt og fregner, pigmentflekker, svært tørre områder i ansiktet.
I kosmetiske formål gjort bruk av tindved olje, utvunnet i kaldt spinn. Hvis stoffet innhentet av kaldt utvinning, deretter bruker den på huden anbefales ikke fordi det kan provosere negative effekter.
Verktøy Face av tindved olje
Hvis du har tørr, problem hud, som ofte vises hudormer og kviser, prøve å legge buckthorn olje i din favoritt ansiktskrem. Klem en liten mengde i håndflaten av produkt og dryppe inn i det et par gram olje. Bland og distribuere kosmetisk over ansiktet. Du kan også kombinere tindved olje med anti-rynke krem, gel for huden rundt øynene.
Å ernære tørr hud, aldring, kan du bruke en maske med tindved olje, rå eggeplomme og fersk juice av tindved. Peremishavshy grundig alle ingrediensene sette en maske på huden, ved å bruke for dette formål en bomullsskive. Etter 20 minutter, vask det med renset vann uten såpe, deretter bruke fuktighetskrem. For maksimal effekt må gjøre minst ti av disse maskene.
Mange kvinner er vant til å bruke tindved olje kombinert med gul kosmetisk leire og eggeplomme. Ta en stor skje av leire, en eggeplomme og en liten skje med tindved olje. Å ha blandet ingrediensene til en homogen blanding, sette en maske på ansiktet ditt. Masken kan lett fjernes ved hjelp av varmt vann. Bruke det regelmessig, kan du slå av hudens fasthet og elastisitet.
Det kan være nyttig å bruke dette materialet og i stedet for de vanlige midler for å fjerne makeup. Noen få dråper fortynnet tindved olje distribusjon på bomull pads og rengjør dem grundig huden, fjerner rester av skygger, mascara, pudder, leppestift. Disse naturlige rettsmidler du trygt kan fjerne makeup fra øyelokk og øyevipper - det er ikke i stand til å utløse allergi eller brenning.
Tindved olje er effektiv for omsorg, styrke vippene. Dersom det innen en måned, bevæpnet med en spesiell børste, bruke oljen av tindved øyevipper, veldig snart vil de få ytterligere volum vil vokse raskere, og deres tap betydelig redusert. Gjør denne prosedyren den beste kvelden, etter å ha fjernet restene av øyevipper makeup. Det er viktig å beskytte øynene fra å få stoffet. Etter påføring olje øyevipper kan gni fingeren for å fordele oljen gjennom. To måneder senere, må fremgangsmåten utføres på nytt.
I tillegg er den oljen som ofte brukes i den kalde årstid, når det er nødvendig hudpleie lepper. Hver gang jeg drar hjemmefra, ikke vær lat til å sette på noen leppe gram av tindved olje, slik at du kan redde dem fra tørr og sprukken.
Bruken av tindved olje som et kosmetisk produkt hjelper kvinner betydelig spare på kosmetikk. Og det er helt naturlig og er ikke i stand til å skade delikat hud. Og takket være de nyttige komponenter som er i tindved olje, vil huden få en del av vitaminer og mineraler vil bli sunnere og passform. Et nyttig verktøy som vil mascara, leppe, som også trenger konstant omsorg.  
Hvordan bli kvitt rynker rundt øyneneHvert menneske øye rynker, kan det skje på ulike tidspunkter. Årsakene kan bemerkes i dårlig forfatning av huden, effekten av kosmetikk og andre faktorer. I tillegg må vi huske på at i det området av huden rundt øynene er følsom, utsatt for uttørking. Det er derfor i dette området dannes rynker. Årsaken til problemene kan være stress eller fattig diett. I fravær av vitaminer og mineraler og hurtig aldring av huden mister elastisitet.
I alle aldre er viktige ansiktsbehandlinger, ikke vente til rynker vises rundt øynene. Men hvis de allerede har, alle kvinner ønsker å vite hvordan du skal bli kvitt dem.
Fukte i kampen mot rynker
Det er mange populære oppskrifter som gir fuktighetsgivende og rynke forsvinning garanti som dukket opp rundt øynene. Den mest effektive - olje og aloe. Kjent for alle agave - en stor fuktighetskrem som gjør tørrhet i huden. For å fjerne rynker, aloe juice daglig smøre øyet området. Nok til å forstyrre den friske blader, trekke ut saften fra det og smør den hud. Et alternativ kan være en gel, som er en helbredende plantesaft. Det fjerner perfekt rynker dannes rundt øynene.
Fuktighetsgivende effekt er også naturlige eteriske oljer. Huden rundt øynene er brukt godt verktøy bevegelser. Fjerne rynker hjelpe olje aprikos, fersken og mandel.
Moderne kosmetikk tilbyr en rekke anti-rynke krem ​​som oppstår i øyet. Men ikke alle er egnet. I dette tilfellet bruker en hjemmelaget krem. Dens viktigste komponentene er tindved olje, vitamin E - en skje. Hvis denne blandingen, får du et effektivt verktøy for å bidra til å eliminere rynker som oppstår rundt øynene. Børste blanding av både alder og på det ytre hjørnet lage en maske, putting bakepapir. Etter en fjerdedel av en time fjerne overflødig, men husk at i skjøtene ikke kan gni huden. Følg prosedyren tre eller fire ganger i uken, og rynker forsvinne.
Olje Wrinkle Eye
Rynker vil fjerne olivenolje. Bruk den som en fuktighetskrem, og gjør deretter massere noen gang huske området under øynene. Olje kan være en medisinsk maske ingrediens, for eksempel når du bruker den med vitamin E. bevegelser blanding brukes til rynker og la stå i fem minutter. Rester fjernes. Masken er ønskelig å gjøre hver dag før du går til sengs.
Medium stekt med olivenolje og sitronsaft, hindre utseendet av rynker rundt øynene. Blandingen påføres lett og ti minutter fjerne vev.
Face Rynker
Hvis du ønsker å gjøre øyet hadde ingen rynker, gjerne bruke masker som gir huden fuktighetsgivende og nærende effekt. Den enkleste oppskrift - hvete brød smule bland med varm melk. Kokt vekt å sette på øynene dine, stå femten minutter.
En annen effektiv oppskrift - en maske med honning. Det vil ta en spiseskje med mel og honning, ett protein. Bland alt, bruke på problemområder. Når massen er tørr, vaskes.
Fjerne rynker hjelp og rå poteter. Hakk og tilsett litt fløte. Maskere holde en kvart time. Poteter lindrer, mykgjør og bleker huden. Bidrar til å redusere rynker zucchini juice. Du kan bruke vegetabilsk rist, eller stykker, sette dem i øynene.
Effektive og rimelige hjelp av rynker som vises rundt øynene - is. Bruk den til å massere - Huden blir smidig og elastisk. For matlaging kan du bruke rent vann, urtete og urter. God effekt og gi de frosne teposer. Men husk, massasje, bør isen kjørbar være kort, er det viktig å forebygge hypotermi.
Et annet middel for rynker rundt øynene der - melk komprimerer. Dip bomull pads med melk, pre vskypyatyv ham, og sette på øyet, etter fem minutter, endre tamponger. Prosedyren blir gjentatt tre ganger, og deretter vaske og bruke en nærende krem.
Eye Care Grooming, bruker jordbær. Spre noen bær, legg en skje med honning. Blandingen ble satt på et gasbind komprimere og forberede seg. Jordbær ikke tillate utseendet av rynker og mette huden med vitaminer. Maske holde femten minutter, vask deretter med vann eller melk.
Omsorg rundt øyet
Alle midler som er utviklet for å fjerne rynker, bør brukes forsiktig, prøver ikke å dra huden. Å flytte den øvre øyelokk til det ytre hjørnet, på bakken - tvert imot. Å hindre ødem, alle prosedyrer tilbringe to timer før sengetid. Summer bruker briller, sørg for å bruke en krem ​​med UV-beskyttelse.
Ikke gni øynene dine - er bra for huden. Hver dag, drikke mye væske til hver eneste celle i kroppen din nok av livgivende vann.
En viktig del av ansikts - rengjøring som må brukes med omhu. Kosmetikk med øynene effektivt fjerne væsker, som består av olje og tonic. Før du bruker dem til å riste, deretter dryppe på bomull pads - vil toppen olje som vil bidra til å fjerne skyggen og mascara, og bunn tonic - det oppløse oljerester. Etter fjerne makeup, følger noen regler. Plasser platen med tonic øynene og hold i omtrent et minutt. Kosmetikk absorbert inn i bomull, og du må ta ut platen, forsiktig på vei ned.
Tradisjonelle oppskrifter, eliminere rynker mye og de fleste av dem er enkle og rimelige. Å fjerne kråketær, ikke være lat, stell av hud og øyne. Dette gjør at du kan permanent opphold vakker og ung. I tillegg, i kampen mot rynker veldig godt poeng massasje noensinne. Like nyttige øvelser for øynene. De styrker musklene som rettmessig påvirker hudens elastisitet. Sitter rett opp, gjentatte ganger ser til venstre og høyre, opp og ned. Raskt pomorhayte, deretter fast Lukk øynene og vidåpne. Det er viktig å gjøre øvelsene regelmessig.

Correctors Wrinkle Eye

Hvis du fjerner kråke føtter kan ikke, kan de skjule bruker concealer og korrigering. Slike anlegg må inneholde komponenter for fuktighetsgivende. Teksturen bør ikke være tykk og tett. Bruk concealer i moderate mengder, ellers zab'yetsya det i overkant rynker.
Ikke legg verktøyet på øvre øyelokk, så skygger vil rulle. Før du bruker concealer prorysuyte hvite blyant linjer, etter zamaskyruete dem, bruke transparent pudder. Concealer kan erstatte væske tone.
Kosmetiske prosedyrer for Eye
Care spiller en svært viktig rolle i kampen mot rynker og supplere det kan hjelpe kvalifiserte skjønnhetseksperter. Bidra til å jevne kråke føtter skreller.
Selv den mest perfekt fukte tørr hud glykolsyre. Overfladiske skreller laget av melk eller eplesyre, mette huden med fuktighet. Som et resultat, blir det mer elastisk.
Av drastiske tiltak inkluderer Botox-injeksjoner og prosedyrer som begrenser bevegelse av ansikts rynker, kråke føtter resulterende glattet. Hvis du glemmer at rynkene rundt øynene for et par år, tenker blepharoplasty. Vanligvis er det foretatt for å eliminere ødem og hengende tallet, og med dem gå og rynker. Dette er en alvorlig operasjon som utføres under narkose. Hevelse etter operasjonen er et par uker, og snart vil se transformasjonen av alle dine venner og familie.

For å holde ung hud, følger tre regler:

Sove på ryggen med hodet - i dette tilfellet, hevelse og rynker rett og slett ikke vises.
Mindre schurtes - prøve å avlære denne vanen.
Vær glad - stop rynke og opprørt.
Яндекс.Метрика