Alle de gode egenskapene av granateple
 Ikke bare er den granateple deilig, så det kan også gi kroppen en rekke fordeler i forhold til helse. Nyttige egenskaper av granateple på grunn av innhold av mange syrer, sukker, fiber, tanniner, mineraler, sporstoffer, antioksidanter og selvfølgelig vitamin C.

 Effektiv bruk av granateple i medisinske formål

 Bruke en granat effektive i behandlingen av diaré og hoste, luftveissykdommer, dysbiosis, anemi, arteriosklerose, skjoldbrusk sykdommer. Bruken av fruktene av granateple hjelper normalfordøyelsesprosesser og stimulere appetitten, restitusjon av kroppen etter utmattelse.
 Fersk granateple er et utmerket rensemiddel for kroppen, øker nivået av hemoglobin i blod, reduserer inflammasjon, reduserer smerte, har anti-mikrobielle egenskaper, bidrar diuretisk virkning. Mest frukt er nødvendig for folk som har vært gjennom en vanskelig operasjon eller gjenopprette makten etter en utmattende sykdom.
 For kvinner bruker granateple juice er spesielt viktig under svangerskapet. Det er best å kombinere det med gulrot og bete juice. Menn granater interessante i å forbedre blodsirkulasjonen, noe som er en viktig kvalitet for å stimulere sin erektil funksjon og libido. Når det er konsumert granateple reduserer sannsynligheten for dårlig kvalitet tumorer.

 Spis med forsiktighet

 Til tross for fordelene som granateple frukt kan bringe en person, er det kontraindikasjoner. Ja, er ufortynnet granateple juice veldig aggressive på emaljen på tennene av det høye innholdet av syre. Derfor bør bruken av saften fortynnes med vann. På grunn av overdreven surhet, ikke bruk granater til personer med gastritt, magesår og surhetsgrad av magesyren. Det er ikke anbefalt å spise granateple fruktskall, som det har, skjønt nyttige egenskaper, men er giftige stoffet alkaloider - pelletyeryn og yzopelletyeryn.
Charlotte med eplerApple Pie "Charlotte" er trolig den mest populære paier. Det er svært velsmakende og lett å tilberede, med starthåndtaket selv vertinne.
Classic charlotte oppskrift oppfunnet i Frankrike. Den besto av hvitt brød, eggekrem, frukt og sprit. Men denne oppskriften var så komplisert at forberede Charlotte huset var vanskelig fordi matlaging metoden ble forenkle og navn igjen. Vi er kjent med barndommen helt annen oppskrift Charlotte, som ble utarbeidet av våre bestemødre. La dette charlotte ganske forskjellig fra originalen, men som lett fabrikasjon og på ingrediensene, er det perfekt "enkel pai."
Generelt charlotte kan være av noe frukt fylling, men det er mest vanlig oppskrifter med epler, som med de fleste av de tilgjengelige frukt fyllinger.
Charlotte oppskrift med epler
Charlotte med eplerEn halv kopp mel
1 kopp sukker
3 egg
En halv teskje brus, lesket eddik
Deig. Pisk egg, sakte legge sukker til det. Før du legger mel bør ikke være for lat til å sile, så la Charlotte fantastisk. Legg siktet mel, bland til du har konsistens som ligner på rømme. Skyte ned deigen bør som mulig, vil denne kaken smaker bedre.
Fylling. Vask eplene, fjern frøene og skjær i små biter. Fans ganske myk stuffing kan også fjerne huden av epler.
Bland deigen og fylling. Bakeware forhånds smurt med olje og spre blandingen. Alternativt fylling med deigen må ikke forveksles og sette første epler og jevnt helle test.
Skjemaet satt i en forvarmet 220 graders ovn temperatur om 30-40 minutter. Når Charlotte begynner å riste, sjekk vilje kamp eller en trepinne. Stengene bør holde seg til kaken, hvis rå deig venstre pinne, så la i ovnen i ytterligere 10 minutter. Hvis midten av råolje og rouge skorpe er ute, redusere temperaturen i ovnen og dekk med folie Charlotte.
Råd
Charlotte med epler- Epler kan erstattes av en hvilken som helst annen frukt - pærer, ananas, aprikos, fersken.
- Deigen for apple charlotte kanel smaken bør legges. Generelt kan deigen legge til ulike smaker - vanilje, sjokolade, valmue.
- Når sesongen av friske epler unna, tørket frukt lett byttes ut. Rosiner og tørkede aprikoser i perfekt stuffing.
- Fyllet kan legges til og friske bær eller dekorere dem selv pai.
- For søt pai fylling kan brukes rabarbra.
Golf eksperimentering og fantasi er enorm! Du kan gjøre endringer i henhold til dine preferanser, noe som gjør din oppskrift charlotte mest deilig.
Hvordan å massereMassasjen utføres til ulike formål. Vanligvis medisinsk. Riktig gjort, det hjelper kvitte seg ikke bare av smerte, men mange sykdommer. Typer massasje er det mange, samt teknikker for møtet. Hver type har sine fordeler. Men ikke glem at massasje bør først være riktig.
Å behandle sykdommer i massasje, må du ta spesielle kurs hvor du lærer fysiologi og menneskelig anatomi. Feil massaged virkelig kan skade kroppen og bidra til fremveksten av nye sykdommer.
Hvordan å massere

Rygg massasje regnes som en klassiker utsikt. Den er laget i alle sykdommer i indre organer, fordi på baksiden er det refleks soner av indre organer. Den er laget av deformasjonen av ryggraden og holdning.
For å få en massasje, må du sette pasienten på magen hans, skulle han snu hodet mot høyre eller venstre. Når magen madrass plassert under ankelen - roller. Det hender er plassert på sidene av torso.
Ryggraden skal håndtere oppover. Cervical ikke massert.
Til å begynne med må du massere slag som varer 30-40 sekunder. Mindre nyttige og lange slag mellom dosene. Når utført av stryke huden bør ikke zsuvatysya folder.
Først må du behandle exit stedet av spinal nervene mellom ryggvirvlene. Du trenger å gjøre langs ryggraden området. Du kan ikke massere ryggraden i seg selv, kan du ikke avvike mer enn tre fingre fra ryggraden.
Følg stryke tommelen plasseres på kanten fingrene for å holde vekten. Følg stryke opp og ned seks til åtte ganger.
Deretter fortsetter å slipe. Plasser tomlene på kanten og flytte dem. Alternativt beveger 2-3 centimeter opptil en finger, etterfulgt av en annen. Gjentar mottar tre eller fire ganger.
Rubbing ytterligere holdt indeksen og midtre fingrene. Hånden komprimert i en knyttneve og rettet nettopp disse fingrene. Gjenta tre eller fire ganger.
Deretter sette håndflaten på baksiden langs ryggraden, og tommelen skal vende ryggen. Hendene skal varieres slik at tommelen er vinkelrett på ryggraden. Gjør massasje i en sirkulær bevegelse mot ryggraden, løfte hendene opp til halsen hans tre eller fire ganger. Deretter de samme bevegelsene blir gjort tre til fire ganger i ryggraden.
Å ha massasje, stryke hans finish.
Masserer, husk noen regler.

Vilkår for Massasje

Massasje bør gjøres i løpet av 10-60 minutter, avhengig av lengden av feltet.
Det bør være på de mest avslappede muskler, men pasienten området bør være løst. For å gjøre dette, bør pasienten ta en komfortabel stilling. I massasje, som nevnt ovenfor for riktig posisjon under buken pidkladayetsya pute og matter - roller.
Massasje gjør langs lymfekar mot lymfeknutene.
Om nødvendig, bruk spesielle verktøy for å massere - kremer, pulver.
Hands-mann massasje bør være rent, varmt, med korte negler ostryzhennыmy.
Før en massasje, bør du vite at det er kontraindikasjoner.
Kontraindikasjon
Massasje bør ikke gjøres på:
- Høy temperatur og febertilstander;
- Akutte betennelsesprosesser;
- Hjerte, nyre, lunge, leversvikt;
- Hudsykdommer;
- svulster;
- Hudsykdommer;
- Åreknuter;
- Stones i galle-urinveiene;
-psyhichnyh sykdommer med symptomer på aggresjon;
- Tuberkulose.  
Tilbake massasje hjemmeTilbake massasje - et slags forspill til den virkelige kroppsmassasje. Denne fremgangsmåten er trolig den mest morsom del av helbredelsen av hele organismen. Rygg massasje kan utføres hjemme, ikke bare som en bestemt type massasje, men som før innføringen av full kroppsmassasje. Denne prosedyren kan holde ikke bare profesjonelle, det er i stand til å oppfylle alle familiemedlemmene som ønsker å prøve seg som en massør.
Selv om human tilbake er det sett av muskelvev, men det er mest sårbare punkt for tretthet og stress, av smerte. Vanligvis lokaliserte smerter mellom skulderbladene og nedre del av ryggen. Tilbake massasje designet for å avlaste folk av dette ubehaget. Men det er viktig å velge rett hjem sted for massasje. Overflaten på å legge pasienten skal være glatt og tett at under visse teknikker provalyuvalosya kroppen ikke er forvrengt av uregelmessigheter.
Hvordan å massere ryggen din?

Du må lese reglene for massasje hjemme ved å følge dem kan ha nytte og glede av prosedyre:
- Et rom der massasje er gjort bør være varmt og godt ventilert;
- Uavhengig utføre massasje - et arbeid som gir en stor belastning for den menneskelige hånd utfører utfører massasje;
- Før massasje hendene bør være oppvarmet;
- For kvalitet ytelse satt på en ryggmassasje spesiell krem ​​eller smør;
- Undersøk negativ innvirkning på bruken av massasje;

Hvordan kan jeg lære teknikken av massasje?

Engineering massasje består av streke, rubbing enkel, klype bevegelser, vibrasjon og som samler. Massasje bør begynne med en myk touch. Lignende bevegelser, men med en lett berøring kalt "rubbing". De gjør en sirkulær bevegelse over overflaten av legemet. Fordeler friksjon kan huske fra barndommen, da min mor slo promerzlыe hender, noe som gjør raskere sirkulasjon. I massasje rubbing utfører samme funksjon.
Plasser hendene på ryggen på hverandre, og gjør trykk - dette kalles masserer. Å lære ribbet bevegelse, ta en liten mengde hud. Gjelder ikke mye arbeid, bør de ikke forårsake smerte. Å strekke ryggmuskulaturen, bruker maskiner vibrasjon. Det er forbudt å utføre spinal mann. Massasje utføres kun på veksten av muskelfibre. Start å utføre med å stryke, så presset på musklene blir mer slik som å varme opp og strekke musklene kan gi sterke påvirkninger.
Teknikken av ryggmassasje:
- Påfør en liten mengde hud spesiell olje eller krem.
- Plasser venstre hånd i korsryggen til personen, høyre hånd lå ved siden av bladene. Tenk deg den energien er konsentrert i hendene.
- Flytt venstre til hoftene, holde midt mellom skulderbladene. Fin og myk, med en liten touch, hvile på baksiden av hendene og begynne å pumpe bevegelse. Disse bevegelsene bør gjøres noen minutter til musklene rozihriyutsya.
- Plasser håndflatene i ryggen, på hver side av ryggraden. Movement følge mykt, stryke huden. Hender løfte opp og snu bladene til startposisjon
- Når du kjører hendene ned til midjen, da gjentatte ganger koble til og fra håndflaten. Denne teknikken bør gjøres 10 ganger, til smøret er jevnt fordelt over hele ikke baksiden.
- Da feiende bevegelser begynner å gni ryggen muskler oppover. Palm vekselvis ta nye områder tilbake. Når palmer nå skulderen belte, roterende bevegelse, slår hånden rygg mot rygg.
- Plasser høyre hånd i ryggraden, fingrene opp til halsen. Over den horisontale stilling på venstre hånd. Hladyaschymy bevegelser, direkte hendene opp.
- Løft venstre hånd, med to fingre på høyre hånd, trykk nedover ryggraden. Ved å gjøre walking bevegelse, underarmene i korsryggen.
- Deretter, fra lårene, palmer i hendene, trykk tilbake opp til mønet. Deretter en etter en slaglengde på trykksiden. I dette involverte tar begge hendene. Når hendene er nær halsen massasje cervical ryggraden i ulike retninger. Pass på at hendene ble avskåret fra huden, samt massasje innebærer kontakt armer og rygg. Hyppige bevegelser varme tilbake musklene i nakken av låret. På denne tiden hånden holder på bladene og ryggrad. Lignende bevegelser på samme hastighet, slår hendene tilbake til hoftene.
- Tar en hånd, presser den andre korsryggen. Massen av muskler bør rullet i hendene på en massør. Disse bevegelser må gå på begge sider av ryggen. Region bladene oppvarming indeksen og tommelen.
- Komplett massasje bør være myke, rolige bevegelser på baksiden, med start fra baksiden.
Fordelene med ytelse ryggmassasje
Etter en dag med sterk fysisk aktivitet eller psykisk stress i muskeltretthet er uunngåelig. Og jeg vil ha etter å komme hjem, for å falle på sofaen og slappe av, men hvis noen fra husholdningen er enige om å massere - den slitne mannen fordel, vil legge til styrke og løse opp spenninger.
Som du vet, fordelene med massasje er tilgjengelig i vanlig hjem. Det er nødvendig å utarbeide metoder og teknikker for massasje og din familie vil være fornøyd med å "feltet" for å studere og ikke trenger å bruke en formue på besøk til spesialister.  
Яндекс.Метрика