Normal puls hos mennesker
 Når hjertet kontrakter, veggene i blodårene variere med ulik frekvens, er disse svingningene kalles puls. Definisjon standard avhenger av ulike faktorer - alder på personen, genetisk disposisjon, livsstil, etc. Og selv innenfor individuelle regler for ytelsen kan variere, noe som kan være forbundet med kardial tilpasning til endringer i miljøet eller i en organisme. Gjennomsnittlig statistisk normal hjerterytme hos mennesker


 Som nevnt ovenfor, kan pulsen bli påvirket av alder og kjønn rettigheter. For eksempel, menn ofte lavere puls kvinne. I utgangspunktet er regelen anses å være:
 •  Nyfødte babyer - opp til 140 slag per minutt;

 •  Et barn under ett år - 130;

 •  1 år til 3 år - 100;

 •  Fra 3 til 7 år - ca 95;

 •  7 - 14 år - omtrent 80;

 •  Voksne - 72 slag per minutt;

 •  I sykdommer kan være opp til 120;

 •  Før sin død - 160 slag / min.

 •  Kvinner anses normal puls spekter av 70-80 slag per minutt, og menn - 60-70. Med alderen kan det nå begge artiklene 65 slag / min, viser en nedadgående trend.


  Normal puls hos mennesker


   Selv måling av hjertefrekvensen


   For rettidig varsling av alvorlige avvik relatert til det kardiovaskulære system, er det nødvendig å styre variasjonen av sine egne, spesielt som et apparat for å måle ganske rimelig i dag. Men du bør ta hensyn til det faktum at i løpet av dagen en persons hjerterytme målinger svinger, så måle pulsen i beste fall samme tid, å være i samme posisjon - i morgen etter å ha sovet. I tillegg er den mest effektive metoden for diagnose fortsatt anses uavhengig telle antall slag i 60 sekunder - ved å bruke en finger nær håndleddet eller halsen lymfeknuter.
  Normal puls hos mennesker

   Kontra å sjekke pulsen hos mennesker


 •  Beruset etter å ha spist eller tar medisiner;

 •  På tom mage;

 •  Etter intens trening;

 •  Etter å ha tatt et bad eller massasje;

 •  Etter overoppheting av kroppen eller, hypotermi.

 •  Variasjoner i hjertefrekvens abnormiteter


   Noen årsaker til høyt eller undervurdert sats:
 •  Hvis antall slag du regelmessig når 100 per minutt ved hvile, er det nødvendig å ta hensyn til det - det kan være et tegn på takykardi.

 •  Det motsatte konseptet står takykardi bradykardi når pulsen går ned til 50 slag per minutt eller mindre.

 •  Langsom og knapt merkbar puls er en indikator på hjertesvikt.

 •  Ulike intervaller mellom hjerteslag kalles arytmier og indikerer forstyrrelser i funksjon.


 • Normal puls hos mennesker


   Betyr normalisering rente


   I noen tilfeller er det fornuftig å ta forebyggende tiltak uten å gå til legen, men du må være klar over de potensielle alvoret i situasjonen og muligheten for dårlige konsekvensene av selv-behandling. Men noen ganger avvik fra normal puls kan påvirkes av ytre faktorer som er ekskludert, kan du gjenopprette det.
 •  Unngå stoffer som stimulerer hjerteaktivitet - koffein, alkohol og narkotika.

 •  Slutte å røyke, fordi røyking bidrar til innsnevring av arteriene.

 •  Les nøye instruksene før du bruker narkotika.

 •  Kvitte seg med overflødig vekt - det vil redusere belastningen på hjertet, og dermed hjertefrekvensen.

 •  Følg riktig ernæring - gi opp gatekjøkken og lettere mat.
 • Normaltrykk 160-100
   Puls og blodtrykk - den første forestillingen, som trekker oppmerksomhet til terapeut. Middels trykk og normal er 120 over 80 til voksen. Selv om hver person en normal trykk som det føles fantastisk.
   Press 160-100 regnes som høy og kan føre til smerter og ubehag hos mennesker.

   Normalt trykk


   Dermed er en standard blodtrykket ansett for å være 120 til 80. Disse tallene kan variere avhengig av alder. For eksempel, i år gammelt barn normen - 95-65 16 til 20 år - 100 70 80 eller 120 20 og 40 år - den normalt trykk på 120 over 70 eller 130 til 80. Hvis det er press 140 over 90 mennesker fra 40 til 60, er det ikke en patologi. Etter 60 år med normalt blodtrykk er ansett for å være 90 150 og ikke høyere. Hvis trykket på 160-100 så er det et brudd.
   Alle disse tallene er normen hvis folk føler stor, ingen klager helse. Health anbefaler anses normalt blodtrykk 110-130 140 millimeter kvikksølv diagnostisert med hypertensjon, og ved 100 og under - hypotensjon.

   Økt press 160-100


   I en viss alder kan øke blodtrykket i nesten alle viktige tid til å treffe tiltak, eller kan utvikle hjerneslag, lesjoner av indre organer.
   Først må du kjøpe Tonometer - enhet for måling av blodtrykk. Betimelig kunnskap sikrer at ikke vil skje trøbbel. Med økt ytelse, for eksempel når trykket 160-100 mmHg, bør oppsøke lege og følge hans anbefalinger. Helbrede eller kvitte seg med høyt trykk kan ikke, kan du prøve å holde alle parametrene under kontroll.
   Hvis trykket er forskjellig fra normen, så det må føre til mislighold. I fravær av medisiner på hånden skal sitte komfortabelt på sofaen, slappe av, legger hånden på pannen, den andre hånden på hodet hans, og visualisere en varm dusj, og øynene skal være stengt.  
  Sinus tahikardiya.Prychyny, symptomer og behandlingNår en person er sunt og rolig, gjør hans hjerte 60-80 slag per minutt. Hvis hjertet gjør mer enn 90 slag per minutt, og personen takykardi eller hjertebank.
  Hva er sinus takykardi
  Takykardi - en type arytmi. Siden denne sykdommen kan bli født, men du kan kjøpe den for livet. Hvis hjertefrekvensen under takykardi er riktig, er det hjerteslag kalt sinus takykardi. Det er ved å øke frekvensen av elektriske impulser som kommer fra sinusknuten, hvis misjon er å generere enkle elektriske impulser fra atriene til ventriklene. Så, når sinus takykardi sammentrekning av atriene og ventriklene korrekte, men pulsene matet knute veldig ofte.
  Denne situasjonen ofte oppstår hos mennesker når det er utsatt for følelsesmessig stress, drikker mye kaffe, sterk te eller energi arbeidere, ofte utsette seg for fysisk aktivitet. Alle vev og organer som arbeider på denne tiden av stor belastning, og kroppen forsøker å sikre deres blod i tilstrekkelig antall for dem.
  Noen ganger sinus takykardi kan forekomme som en langsom angrep - ri, men må ikke forveksles med paroksysmal takykardi som oppstår plutselig.
  Årsakene til sinus takykardi
  Sinus takykardi kan forekomme hos mennesker med helt sunt hjerte. For eksempel når hypertermi (høy temperatur), en gang hver 10 grader ledsaget hjerteslag enn normalt. Skjoldbruskkjertelen er noen ganger vaklende i det arbeidet som folk ofte ikke klarer å behandle stoffet som også gjør seg gjeldende hyppige hjertebank.
  Arbeider intensivt hjerte og forårsaker anemi. Til myndighetene ikke har opplevd hypoksi, akselererer hjerterytmen. Samtale sinus takykardi kan være ukontrollert inntak av vanndrivende medikamenter som Aminophylline eller hlyukoydnыe hormoner. Årsaken til hjerterytmen lunge patologi kan være ledsaget av respirasjonssvikt.
  Likevel, den viktigste årsaken til sinus takykardi er patologiske forandringer i hjerte og blodkar. Det kan være et tegn på hjertesvikt, angina og hjerteinfarkt, samt andre hjertesykdommer.

  Patologisk sinus takykardi kjærlighet kan bringe stor skade på menneskekroppen, fordi når det:

  - Hjerte litt hvile fra hyppig reduksjon;
  - En liten mengde blod å strømme til hjertet, kan senke blodtrykket, fordi den reduserer mengden av blod og mottatt av myndighetene;
  - Resultatet av sinus takykardi er dårlig blodtilførsel til hjertet, slik at der
  - Den mangel på næringsstoffer.
  Symptomer på sinus takykardi
  Symptomer på sinus takykardi avhenger av dens varighet, alvorlighetsgraden, arten av den underliggende sykdommen. De kan være mild eller fraværende. Subjektive symptomer på sinus takykardi er et hjerteslag, følelse av tyngde eller smerte i hjertet. Noen ganger denne sykdommen vises kortpustethet, kortpustethet, svakhet, svimmelhet.
  Uttales sykdom noen ganger synes kramper og tap av bevissthet, og langvarig - senker blodtrykket, kalde ekstremiteter observert.
  Behandling av sinus takykardi
  Farene seg sinus takykardi er imidlertid ikke hjertesykdom, hva er årsaken, helse og liv kunne møte. Derfor, ved behandling av takykardi avhenger helt av dens årsaker. Tross alt, hvis det er forårsaket av noen kronisk eller akutt sykdom, behandling bør rettes mot årsakene snarere enn effekter, er effektiv bare resultatet. I hypertyreose, for eksempel, må du finne riktig dose av medisiner, anemi - å heve hemoglobin og røde blodceller, og ved feber - for å identifisere smittekilden.
  I noen tilfeller kan sinus takykardi være utløst av legemidlet. Her er den riktige avgjørelsen eller nektelse av et slikt medikament eller dosejustering.
  I sinus takykardi forårsaket av økt tone av det sympatiske divisjon, bør rette opp ubalansen i det autonome nervesystemet. Anbefalt inntak beroligende midler eller sedativa infusjoner av urter.
  Hvis sykdommen var på grunn av kardiovaskulær sykdom, er det en løsning på problemet må behandles individuelt, tar hensyn til sykdoms klinikken. For eksempel, i hjertesvikt må finne riktig behandling som kan redusere hjertefrekvensen ved å redusere belastningen på hjertet.
  Hjem behandling av sinus takykardi
  I tilfeller der det er takykardi, men legen overbeviser deg om at et medikament trenger ikke, du kan ta hensyn til folks fond med for å glemme om sykdommen.
  Vil bidra til raskt å håndtere sykdommen infusjon eller avkok av sitronmelisse, hagtorn, johannesurt. Vel å trekke ut og alkohol balsam, som er forberedt fra 200 g tørt gress og 100 ml vodka og la stå i 10 dager. Det anbefales å ta fire år. Daglig teskje (kan oppløses i vann).
  Hjelper med sinus takykardi Valerian rot, blandes i like proporsjoner med ringblomster. Urteblanding til å helle i en termos 400 ml kokende vann og la stå i minst 3 timer. Ta et verktøy med takykardi 20 dager til fire ganger om dagen for 100 ml.
  Du kan glemme sinus takykardi om å forberede rose hofter trekke ut to kopper kokende vann hell en skje med bær hofter, la stå i seks timer. Drikk et glass kan være to eller tre ganger om dagen.
  Alltid hjemme behandling bør ta hensyn til kvaliteten på maten. Når sykdommen er ønskelig å diversifisere diett produkter som hjelper hjertet, frukt, bær, urter, nøtter, honning.  
  Яндекс.Метрика