Lav puls: hva du skal gjøre?
 For svingninger feirer vi hjertemuskelen dynamikk og frekvens av sammentrekninger i hjerteblodstrømmen i løpet av en syklus. Hvis hjertefrekvensen er lavere enn normalt, noe som er gjennomsnittet for mennesker er 60-80 slag per minutt, det viser avvik i hele kardiovaskulære systemet. Årsakene til den lave satsen kan være forskjellig fra det lavtrykk og slutter med akutt hjerteinfarkt.
 Årsakene til den lave satsen
 For å bestemme frekvensen av pulsen din, kan du måle det etter å ha våknet opp om morgenen og sent på kvelden før sengetid, da alle data som kreves for å spille inn i en bærbar PC. Forskning utført i to uker, og deretter snakke om sykdommen eller delvis avvik fra normen, som er gjennomsnittet for en voksen er 72 slag per minutt.
 Blant årsakene til den reduserte satsen henvist til endringer i hjertet, feil medisinering, hypertensjon, krasj i brystet, lange opphold i kaldt vann, smertesyndromer. Mannen, som ble diagnostisert lav puls må sendes til sykehuset for en full evaluering.
 Pulsfrekvensen avhenger av blodtrykket: jo mindre trykket er, jo lavere puls. Derfor, til konstant behov ta hypotensjon verktøy som bidrar til normalisering av blodtrykk, puls og deretter kommer tilbake til det normale.
 Probe puls alle kan, må du sette to fingre på sin høyre hånd på radial arterie, som ligger i halsen hulrom, heller, i den nedre fjerdedel av underarmen. Opprinnelig trykk må optimaliseres for å forstå hvordan blodstrømmen er sterk, og slipper en liten arterie og evaluere frekvensen til puls og rytme. Avvisning av hjerteaktivitet kan være folk i alle aldre, er dette på grunn av vår grunnlov, antall ervervet sykdom og arvelighet.
 Før fremveksten av lav rente fører også oksygenmangel som ofte finnes i byområder.
 Hva hvis pulsen er lav?
 Innovasjon korreksjon metoden kan kalles pacepuls, noe som resulterte i menneskelig hud introduserer en sensor - pacemakere. Denne mini-operasjonen er helt ufarlig og smertefri, fordi den brukes overalt.
 Hypotensive legemidler foreskrevet øker trykket, tonic drinker med tilsatt koffein guarana og ginseng.
 Hvis redusert hjertefrekvens for deg er ikke en patologi, som forebygging er mulig å bruke sennep, kan stimulere blodsirkulasjonen, øke antall kutt per minutt. Bør bruke hot sennep gips trenger akkurat hjerte i 3-5 minutter.
 Kroppen reagerer på de minste endringer i temperatur, klimaendringer, slik at personen kan litt tid behandling av eksterne faktorer observert lav puls før kroppen er den perioden av tilpasning.
 Pulsen er knapt merkbar, hvis du var en lang tid i kaldt vann, kalles en tilstand bradykardi. Hans tilleggssymptomer er: skarp smerte i brystet, en refleks sammentrekning hvis en person ikke har nok luft. På hjertefrekvens mindre enn 60 slag per minutt, vil du bli vist aktiv oppvarming som et varmt bad og en kopp varm kaffe eller te.
 Mer alvorlig redusert sats hvis du har unormalt i det endokrine systemet, akkompagnert av blant annet tap av hår, konstant feber, sprø negler. Denne tilstanden kalles ofte en arbeidsnarkoman og kronisk utmattelsessyndrom, når kroppen ikke har tid til å slappe av dag og samle negativ energi som påvirker først og fremst på det kardiovaskulære systemet.
 Vi må være spesielt oppmerksom på pulsen når du er diagnostisert iskemisk sykdom, hjertesykdom, hjerteinfarkt og høyt blodtrykk. Hvis lav puls ved lavt trykk kan elimineres ved deretter for høyt blodtrykk lav puls - dette er et alvorlig symptom for å utvikle hjertesykdom, er farlig for helsen din selvmedisinering i denne saken.  
Hvordan å massere med hofteleddsdysplasi
 Hofteleddet er dypt inne i muskellagene. Lett massasje dette området er ikke mulig. Mer effektiv er dypt sliping teknikker. Fordi massasje felles og musklene og senene rundt.

 Massasje med hofteleddsdysplasi hos barn


 Behandling av denne sykdommen hos den nyfødte starten av de første ukene av livet. Massasje på hofteleddsdysplasi er en av de effektive tiltakene for behandling. Den er utført ved å stryke og gni rygg og hofte området og stimulerende teknikker som prikking og effleurage gluteal regionen. Også bruke akupressur ledd. Den er laget med ballen av pekefingeren med en myk klikk. Slå på aksen av låret innover må tilbake i liggende stilling. Det er nødvendig å fastsette fingrene på en hånd leddet, og den andre siden til kneet med et lite barn, og presset for å rotere hoftene mot innsiden.

 Trene i behandling av hofteleddsdysplasi


 Massasje med hofteleddsdysplasi bør alternere metoder for medisinsk gymnastikk. Sett babyen på magen og gni baksiden overflaten av foten, og deretter av vekselvis bøyde ben til siden av barnet. Du må gå krypende bevegelse.
 I posisjonen til baby, liggende på ryggen, stryke og gni fremsiden av bena, og bruk muskelavspenningsteknikker, bøye beina på knær og hofter presis fortynning.
 Under hekke sidelengs unngå skarphet i sine bevegelser, noe som vil føre til smerte og ubehag hos barnet. Unngå negativ reaksjon til fortynning, bruker akupressur, samtidig fortynne lår beinet.
 Avslappet lårmusklene kan oppnås ved å vibrere massasje innsiden av låret. For samme formål er mottaket er på ambolten svingende bekkenet baby.
 Med denne sykdommen er effektive øvelser i vannet. Det kan anvendes "refleks" vandre på grunn av det faktum at vannet legemet enklere og belastningen på leddene vil være minimal.
 Effektiv og nyttig for trening, karakterisert ved at foten Knappe kolliderer med hverandre. Det ser ut som alle de kjente spillet "Ladushki." For utvikling av grunnleggende reflekser skape motstand for å stoppe hånden når barnet ligger på magen eller ryggen.
 Massasje med hofteleddsdysplasi og øvelser bør utføres hver skiftende minst 10 ganger.
 Du må vite at dette massasje bør kun gjøres etter samråd med en orthopedist.  
Hvordan søke celandine skjær for å behandle kroppen
 Anstrøk av Celandine - et stoff som inneholder ulike alkaloider av opium for å lukke.
 Det er viktig å merke seg at en av dem er tsytotoksychnыm (ødelegger cellene). Dessuten, i den nåværende plante flavonoider, saponiner, essensielle oljer, enzymer, karotenoider og serdtsevozbuzhdayuschye saken.

 Bruken av anstrøk av Celandine


 Sammensetningen av celandine tinktur kan vi si at stoffet blir brukt som en beroligende, stomachic og protyvospazmatycheskoho (tarmen og bronkiene) midler.
 I tillegg stimulerende han effekt på blodårene, øker blodtrykket. Derfor skjær brukes for bulbar tarmer, og i stagnasjon av galle og magesykdommer.
 Før du påfører skjær celandine, anbefaler vi å konsultere lege. Spesialister foreskrive disse stoffene, både i form av dråper og te. Det hele avhenger av graden av pasienten. I tillegg, ved langvarig lagring betyr aktive substanser kan bli ødelagt, noe som er farlig for helsen.

 Behandling infusjon celandine


 Behandling av celandine kjent siden antikken. Mer Theophrastus, som levde i 372 -. 287 år før Kristus. e., skrev at dette anlegget er perfekt hjelper med leversvulster, gulsott, forstoppelse og gallestein. Disse dataene ble notert og senere forfattet naturmedisinere.
 Anstrøk av Celandine - er en effektiv smertestillende for sykdommer i galleblæren (gallestein og sand) og leversykdommer. Men mange kilder indikerer at det ikke celandine bidrar til å fjerne indre organer fra forskjellige forekomster, noe som er grunnen til at det er foreskrevet og anvendes i forbindelse med mer effektive legemidler.
 Skjær hjelper rense kroppen på et tidligere stadium av sykdommen på den tiden da bare begynner å opphopning av skadelige stoffer
 Utmerket viste seg å legemidlet lanseres i behandlingen av intestinal og mage, samt fordøyelsessykdommer. Selvfølgelig hjelper all celandine forbedre fordøyelsesprosesser, men det er viktig å huske på at anlegget har en mild avførende effekt. Det er derfor det er nødvendig når det brukes i behandlingen av mave observere visse forholdsregler.
Hvordan søke celandine skjær for å behandle kroppen

 Som nevnt ovenfor, har Celandine en utpreget anti-inflammatorisk virkning, som hjelper til å stoppe inflammasjon av indre organer.
 Også celandine skjær er en effektiv cholagogue. Mer nylig stoffet ble utnevnt i løpet av astmaanfall, som nok en gang bekrefter at denne plante antikonvulsiva.

 Instruksjoner for bruk anstrøk av Celandine


 En dråpe skjær celandine bør fortynnes i 50 ml vann og ta 1-2 ganger om dagen. Det bør bemerkes at den daglige dose bør økes til en slipp, men mer enn 15 dråper per dag celandine ta forbudt.
 Behandlinger varierer fra 60 til 90 dager med et intervall på ca 5 dager hver to uker administrasjon. Ikke ta medisiner for mennesker med individuelle intoleranse overfor det, så vel som barn, gravide og ammende.

 Anmeldelser av tinkturer av celandine


 Anmeldelser av celandine skjær tyder på at stoffet bremser faktisk veksten av ondartede svulster hos pasienter senker blodtrykket og har en choleretic effekt.
 I tillegg er verktøyet særlig mye brukt for hypertensjon og angina. Pasientene ble observert og desinfiserende egenskaper Celandine lindre smerte.
 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика