Makeup for blå øyne, make-up hemmeligheter

 Blå farge - er den vanligste øyenfarge. Blue-eyed girl var veldig heldig, fordi de velger å ikke gjøre spesielle arbeid.
 Først må vi bestemme fargen på skygger som vil fremheve blå og dybde på øynene dine, deretter begynne å eksperimentere med dem. Du gikk til en god makeup for blå øyne, vurdere følgende detaljer:
 • Blå øyne perfekt kombinert med sølv, gull, blek rosa, lilla og lilla nyanser.
 • Pen gråbrune toner og farge perler.
 • For å få en spektakulær utsikt, bruker mørke eller lyse Cinema rosa nyanser. De gjør en svært dype blå øyne.
 • Utmerket med blå øyne turkis skygge og skygge sjøgrønn.
 • Som kveld sminke kan brukes kull skygge kombineres med andre nyanser å velge mellom.
 Å velge riktige farger vellykkede skygger, først bestemme nivået på blå øyne. For å gjøre dette, bruker et speil.
 Gjør intenst blå øyne
 Disse øynene hører øyne, som vises lilla nyanser. Hvis du bare slike øyne, så stopp ditt valg på nesten mettet nyanser av alle farger. Nøytral skygge av makeup er bedre å ikke bruke det.
 Makeup for mellom blå øyne
 Hvis du roe blå øyne med en gyllen nyanse, så vil du nærmer deg høydepunkter skygger. Hvis du ønsker å mørkne øynene dine, gjør det i det ytre hjørnet av øyet og langs linjen for vekst av øyevipper.
 Makeup for lys blå øyne
 For denne typen øye bare velge riktig makeup. Det er best å se myke, nøytrale toner og retro pil.
 Makeup for grå-blå øyne
 Denne typen øye er ganske variabel og avhenger av klær, været og himmelen. Velge nyanser nyanser kombinert med klær eller endre din øyenfarge med det.
 Liner blå øyne
 • For å øyne virket mer overfylt, velger mørk eyeliner.
 • Ikke bruk lys eyeliner eyeliner eller øyenfarge fordi det gjør øynene kjedelig.
 • For å gjøre øynene klarere, understreker den innerste hjørnet av øyet hvit eyeliner.
 • De blå øyne er godt brukt brun, mørk grå, mørk grønn og mørk blå liner.
 Teknikk av sminke
 • De øvre øyelokk nafarbuyte lyse, nøytrale nyanser.
 • Påfør en mid-tone skygge på det press verhnnho århundre.
 • Mørk farge, velger du det ytre hjørnet av øyet.
 • Å uttrykksfulle øyne, påfør en lys nyanse av lyse perle i det innerste hjørnet av øyet.
 • Legg vekt på øynene dine med flytende eyeliner, et området linje parallell til vekst av øyevipper.
 • Maling øyevipper mascara, med fokus på det ytre hjørnet av øyet. Mascara kan være hvilken som helst farge, men skal være i harmoni med fargen på øynene dine.
 Make-up hemmeligheter
 • Blå øyenfarge er vanligvis kombinert med blondt hår. Make-up for disse øynene har flere funksjoner og nyanser.
 • Kontra makeup blå øyne
 • Blå øyne ikke ser kombinert med mørke nyanser av øyenskygge. Disse skyggene distrahere fra skjønnheten av øynene.
 • Ikke bruk lys rosa, rød terracotta toner hvis du gjør en lett makeup for blå øyne.
 • For kvelden makeup kan ikke gjøre uten en liner, eller noensinne vil ha smertefulle hovent late som om du ikke får nok søvn.
 • Ikke bruk de grønne skyggene. I make-up nyanser av grønt og blått er ikke kombineres.
 • Hvis du velger monokrom sminke, ikke bruk blå. Makeup vil se unaturlig og ser dim. Blå kan bare brukes hvis makeup flerfarget.
 • Ikke legg samtidig mange nyanser og fettete eyeliner, innebærer sminke ikke bare riktig valgt farger, men også dyktig bruk av makeup.

Makeup for brune øyne blonde, engineering tegning

 Brune øyne blonde - er uvanlig og svært sjelden kombinasjon, slik som make-up bør utføres slik som å understreke verdighet utseendet på jenta. Hovedvekten i make-up er gjort direkte på øyet, med vekt på kontrasten til lyse og mørke skygger i bildet.
 Gjør makeup for blondiner med brune øyne, bruker kosmetikk med naturlig tekstur gjennomsiktige farger. For grunnleggende del ta lett foundation. Noen ganger huden lysere på fartøy og rødhet, slik at deres forkledning, bruker korrigering. Velge pulver, velge en smuldrete. Dette er spesielt viktig hvis huden i ansiktet og skinnende blanke. Dette pulveret vil gi huden din sløvhet. Men ikke overdriv, nok til flere penselstrøk.
Makeup for brune øyne blonde, engineering tegning
 For å understreke øyenfarge, er det viktig å velge riktig nyanse.
 For dag makeup er godt egnet kombinasjon av fersken toner og gyllenbrun tone. Nafarbuyte fersken skygger bevegelige øyelokk og øyenbryn Bring dem inn. Dette vil åpne øynene dine.
 Deretter satt av øynene og folde århundre gylden brun. Begrenser skygger bør være godt fjær til overgangen var umerkelig. Brown-eyed blonde som de oliven, gul-grønn og lilla nyanser skygger. For kvelden sminke kan brukes lilla og brune farger.
 Hvis du gjør daglig makeup for brune øyne blondiner, hvordan liner børste og bruke mørkere nyanser av skygger. Den flytende eyeliner eller blyant bedre plukke for kvelden makeup. Men ikke glem at svart eyeliner med blondt hår ser ikke stygg, er det bedre å ta en varm brun skygge.
 Mascara kan brukes som svart og brun, avhengig av tone hår. Hvis håret ditt er veldig lett, er det best å ta en brun mascara.
 Leppestift Gloss er bedre å velge naturlige nyanser - lys beige eller lys rosa. Som du sette fokus på øynene, bør leppene ikke spesielt skiller seg ut. På kvelden make-up kan bruke lys korall leppestift.
 Det siste punktet i makeup for brun-eyed blonde - en rødme av fersken, korall eller brunskjær. Anvende dem lett bred pensel laget av stoff. Det skal legges vekt kinnben gjør ansiktet mer uttrykksfulle og gi huden en sunn glød.
 For blondiner med mørk hud er bedre å bruke brune nyanser av rouge, Fersken toner - for jenter som har fregner, rosa og korall - jenter med veldig lys hud. Rosa blush er akseptabelt, men make-up av bruken er ikke anbefalt.  
Øyesminke for brune øyne, engineering tegning

 Øyesminke - en daglig nødvendighet for enhver kvinne. Bruk den til å skjule hud feil, noe som gjør det mer frisk og gi det et velstelt utseende. Øyesminke for brune øyne bør ikke se veldig mettet og lyse. Frisk hud og noen uthevet funksjoner - de grunnleggende regler for dagtid makeup.
 Det er noen hemmeligheter om hvordan å utføre daglige makeup for brune øyne. Disse kvinnene er svært lyse utseende, så sminken dag bør brukes så lite sminke for å understreke verdighet utseende bare.
 For å starte, ta vare på ansiktet huden. Det er av stor betydning for dagtid makeup, siden naturlig lys alle hud feil er klart synlig. Så god fukte huden, sette foundation jevnt (ikke stramt). Dermed må laget være tynn for å se naturlig makeup. De mindre synlige spor av sminke i ansiktet ditt, jo bedre.
 Ikke glem å bruke foundation på halsen og betyr at det er ikke forskjellig fra fargen på en person. Mørke ringer under øynene, pigmentflekker, akne og andre hud fill feilkorrektor.
 Hvis du trenger å gjøre kvelden sminke øyenbrynene lysere, bør den dagen alt være i moderasjon. Derfor bør du bare justere øyenbryn blyant eller skygger, holde symmetri.
 Før du søker en skygge på øyelokkene, påfør foundation eller pudder betyr at makeup så godt hele dagen. For å legge til mykhet og friskhet av visningen, bruker lys nyanse av beige og rosa palett.
 Men å velge skyggen på dagtid makeup for brune øyne, ikke glem å ta hensyn til deres skygge. Derfor, for lys brune øyne med en touch av rav bedre velge fersken, beige eller brun skygge. For mørke brune øyne er gode lavendel, brune, rosa og krem ​​farger.
 Velge farger for dagtid makeup nyanser, bør brune øyne kvinner også ta hensyn til fargen på håret.
Øyesminke for brune øyne, engineering tegning

 Rusokosi kvinne i makeup bør fokusere på øynene. De er perfekte nyanse av blå-grå og grå, sjokolade, gull, oliven og sand farger. Det anbefales å unngå lyse rosa, blå og oransje nyanser.
 Velge dagtid makeup, kan brun-eyed brunette øyesminke være brunt, gull, rosa toner. Anbefales ikke for malte lys grønn og blå nyanser.
 Blonde bedre opt for pastell, gyllen, lys brun og lys lilla nyanser.
 Øynene kan oppsummere en blyant og skygger. Tilsvarende farge eyeliner for dagtid makeup - en brun og grå.
 Øyesminke for brune-eyed brunetter med mørk hud
 • Gjør individuell tone selv. Heve øyenbrynene og gjelder øyelokkene foundation eller pudder;
 • Flytt øvre øyelokk brun blyant. Linjen på det ytre hjørnet og blanding utvide;
 • Bruk skygger, distribuere dem gjennom hele århundret, som strekker seg øyenbrynene;
 • Påfør et strøk med mascara. Den nedre øyelokk er ikke tillatt å male;
 • Sett opp ved hjelp av pulver. På kinnben, påfør blush brun;
 • Lips nafarbuyte lys leppestift.
 Øyesminke for brune-eyed brunetter med lys hud
 • Ta med en brun øyenbryn blyant og pulver øyelokkene;
 • Legge skygge på hele øyelokket til øyenbryns strekke dem;
 • Da liner ved hjelp skyggene som beveger øyet på veksten av øyevipper;
 • For å gjøre opp var mer naturlig, ikke male den nedre vippene mascara;
 • Klar resultat feste løs pudder. På kinnben, påfør blush fersken;
 • Lips pidfarbuyte bronse glans.

Яндекс.Метрика