Kveld makeup for brune øyne, engineering tegning

 Alle vet at i dag make-up må bevares naturlige skjønnhet, og i kveld imot - brukt villeste varianter av lyse og mettet makeup. En elegant kjole og stilig tilbehør følgelig kreve og lyse makeup. Nedenfor gir vi noen eksempler kveld makeup for brune øyne.
 Kveld make-up "Smokey ice"
 For å gjøre opp for brune øyne var lyse, må du til å anvende kosmetikk. I begynnelsen, gjelder for hele ansiktet tone basen. Treat corrector huden rundt øynene til lag corrector var tynn. Deretter ansiktet pulver - det vil gjøre huden din fløyelsmyk og fjerner glans.
 Til skygge oppbevares i lang tid, noen gang satt på foundation, dele fingrene over overflaten. I tillegg vil stiftelsen gjør rikere skygge. Å utføre "Smokey ice" ta skygge grafitt farge med glitrende elementer. Dette er den mest passende skygge for kveldsbilde, som i kunstig lys de vil vaske og flimmer.
 Legge alle disse skygger bevegelige øyelokk. Deretter blande med en børste, dra til templet. Dette vil gi dine øyne formen på kronbladene.
 Langs vekst av øyevipper eyeliner, tegne en blyantstrek. Til sminke var røykfylt, myke linjen, nøye roztushuvavshy det.
 For skinnende øyne - gjelder for den innerste hjørnet av øyet skygger og lys forlengelse mascara. Vel prokraste vippene, beveger børsten fra bunnen opp.
 Makeup "Smokey ice" er ikke nødvendigvis utført i grått eller svart. For god passform brune øyne brunt, lilla, blå fargetoner. Du kan også ta hensyn til fargen på kvelden kjole.
 Podchernyte kinnben og kinn rødme. Det anbefales å velge en beige skygge.
 Den siste etappen - leppene. Sminken med lyse og uttrykksfulle øyne, beroligende farger egnet lys leppestift. Beige-rosa lipgloss - er det beste alternativet for stil med "Smokey is."
Kveld makeup for brune øyne, engineering tegning
 Kveld makeup med kontrast skygger

 Påfør jevnt på hele øyelokket skyggen av fuchsia. Langs vippekanten tegne bred pil, ved hjelp av svart eyeliner. På de ytre hjørnene av øynene, bruke en kontrast skygge, som grønn. Blande det innen midten av århundret. Lavere øyelokk flytte blyanten. Hvis du går til en fest, det bildet var lysere, bruker paljetter.
 Øyevipper kan utvides ved hjelp av mascara. Velg en gjennomsiktig lipgloss eller lys leppestift.
 Kveld makeup for brune øyne med skygger nyanser av turkis
 Den grunnleggende tone i dette make-up vil være blek grønn farge.
 Anvende den på hele øyelokket. Sirkel nedre øyelokk av de samme skygger, men den oversjøiske vekst av øyevipper mislykkes. Hvit blyant flytte slimhinnen i nedre øyelokk for å gjøre ser lett og vektløs.
 I det ytre hjørnet, påfør en lys blå nyanse. Innvendig hjørne podrysuyte sølvfargede skygger. Nafarbuyte øyevipper og rengjøre området under øynene av falne partikkelskygge med bomullspinner.
 Med nyanser av grønt og blått
 Gjelder for huden rundt øynene fundament. Bringer svart øye blyant langs øvre og nedre øyelokk. Alle linjer blande.
 Tidlig brow bein bruke en blå-grønn nyanse. Disse skyggene flytte det ytre hjørnet av øyet på veksten av øyevipper. Ovenfor gjelder grå-grønn nyanse roztushuvavshy dem at det var ingen klare overganger.
 Centre for the Moving århundre nafarbuyte lyse grønne skygger, roztushuvavshy overganger. Den innerste hjørnet av nedre øyelokk blå maling skygger og bare blande dem. Velg formen på øyet flytende liner - tilbringe lik pil over vippene.
 Nafarbuyte vippene, da - lepper. Dette øyesminke uttales, så du bør velge nøytral leppestift skygge.

Trendy frisyrer for kort hår 2015

 I dag, korte hårklipp like relevant. Deres opprinnelige sjarm og tilpassede former. Trendy frisyrer for kort hår 2015 er ganske variert: noen langstrakt eller svært kort, dynamisk og romantisk.
 Bob avkortet
 Bob - en krysning mellom hårklipp bob og servitør. Hvis du ønsker å endre noe i deg selv, men ikke nøl haircut "en gutt", den korte bob - det perfekte valget. Det er ganske allsidig frisyre som passer de fleste kvinner, uavhengig av alder. Hår kan være relativt lang (15-18 cm), men dette trekket er typisk frisyre kort bob.
 Å gjøre dette hårklipp, starter stylist med kronen, flytting til pannen. Deretter vыstryhaet occipital og verdslige områder. Den siste etappen - behandlingskretsen hårklipp. Hår kan la én lengde eller klippe på baksiden hjørne, og håret på templer fortsatt. Få moteriktig og stilig frisyre perfekt utfyller bildet.
 Blant eierne av dette kan identifiseres slike kjendiser som Carmen Kass, Saskia de Brow, Shtrubehher Iris, Victoria Beckham. Og Hayden Panettiere - ultra-kort bob. I tillegg er denne frisyre svært praktisk, og konklusjonen ikke krever mye tid.
 I 2013, gjerne eksperimentere! For eksempel, la front en lang strand eller å lage asymmetrisk bob. Utrolig men sant - kort hår fantasi tillater spredt.
 Rack og personsøker
 Stylister i 2015 er ikke villig til å del med firkantet hårklipp. Den klassiske versjonen hårklipp - da lik pidstryhayutsya hår under ørene. Men dette året, på en måte veldig kort hraduyrovannoe kvadrat, minner noen ganger kaskade.
 Det er mange alternativer kvadrat med smell eller uten, med langstrakte tilnærmingene eller fylyrovkoy. Med disse valgene hårklipp gjentatte ganger sett på utstillinger, så du bør prøve dem for å være stilig. Det bør bemerkes at i tillegg til den klassiske bob med glatte, langstrakte linjer nå på moten asymmetri som lar deg lage uttrykk. Den mod også kvadrat med barbert ledet, visuelt gjør halsen lenger.
 Meget attraktiv hårklipp ser personsøker med frodige, tykke smell og kortsidene. Motetrender denne sesongen er rockabilly 50s grunn av frisyren personsøker kan trygt eksperimentere, stabling gel smell tilbake, og legger en lys bølge.
Trendy frisyrer for kort hår 2015

 Garson
 Garson (. Fr Boy) - er en av de mest populære frisyrer denne sesongen. Denne frisyren til å møte både jenter og gutter. Hennes utseende refererer til 20-årene av det tjuende århundre, og er i dag regnet som favoritt hårklipp forretningskvinne. I tillegg lar kelneren du eksperiment.
 Gjør henne herre har walk filiruvalnymy saks på hodet, templer og smell til innlogging hår.
 I det tyvende århundre frisyre servitør foretrukne Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn (h / f "Funny snute"), Mia Farrow og berømte modellen Twiggy.
 Pixi
 I 2015, har mange stjerner valgt hårklipp piksler, noe som er ideelt for kvinner med delikate funksjoner. Denne frisyren er preget av korte hår på ryggen og asymmetrisk smell gradert. I dette tilfellet gjør åpent øre bildet en ungdommelig, frekk og sexy.
 Denne frisyren valgte skuespilleren Emma Watson og Carey Mulligan (h / f "Great Gatsby"), Rooney Mara (h / f "Menn som hater kvinner") og Michelle Williams. Dette tyder på at Pixi - virkelig en av de mest populære korte frisyrer denne sesongen.

Trendy frisyrer for langt hår 2015

 Trendy frisyrer for langt hår 2015 basert på tre aspekter: uaktsomhet, retro og naturlighet. Hvis du har rett hår, kan dette være en hårklipp med sideskill, asymmetri, cascade eller stige. I tillegg, rett låser ser flott ut i halen eller gjeng. For krøllete hår er best å velge en frisyre lengde eller kaskade. Det siste alternativet er spesielt egnet for fint hår, som det gir dem ekstra volum.
 Hårklipp kaskade
 Denne frisyren kan samtidig løse mange forskjellige problemer. Den passer lett, gir håret ekstra volum og passer alle. Påvirkes ikke av tetthet og lengde hår og ansiktsform.
 Cascade - en gradvis overgang skritt fra topp til hårtuppene. Det finnes forskjellige versjoner av denne frisyre, taggete rygger rundt håret, klassiske glatte lag eller stige når du går fra toppen og endene av trådene er fordelt over hele lengden på håret.
 Et annet pluss er det stadiet at dette kuttet kan kombineres som med smell og uten det. I tillegg kan smell være en hvilken som helst lengde og form.
 Frisyrer kaskade kan plasseres ganske annerledes. Det kan være bølgete krøller alle nivåer vinke, uaktsom eller naturlige tilnærmingene. Dette frisyre vil legge sjarm til noen jente.
 Frisyrer med smell
 For dette året spesielt populære frisyrer med smell, og formen og lengde bangs er helt avhengige av din fantasi. Slike smell bør understreke verdighet utseende og dyktig skjule alle feilene.
 Hårklipp for rett hår med smell tykke og glatte er en leder i flere sesonger. De kunne ikke være bedre egnet for kvinner med oval ansiktsform.
 Stige
 Trendy frisyrer for langt hår forent av en lignende mål - å gi så mye hår ekstra volum uten å forstyrre naturlighet og naturlig. Derfor er en av de mest populære metodene anses frisører hårklipp stige. Den har en trinnvis teknikk: en person kortere tråder og blir Chub, og falle på skuldrene av langt hår.
 Det er en annen måte å gjøre dette frisyre. Ja, klipper håret i front, simulere en firkant, og bak forbli den samme uten endringer. Smell i dette tilfelle kan være like, revet eller asymmetrisk (bølge, trekant, kortere på den ene side).
 Stige med smell store for bot eller krøllete hår. Det er fordelaktig å justere formen på ansiktet. Glatt flate cholka vil skjule en høy panne eller visuelt forlenge ansiktet runde.
Trendy frisyrer for langt hår 2015

 Utvidet bob-bob
 Bob-bob haircut - er tilbake i mote og gir oss "hallo" fra et langt retro 60-tallet. På et tidspunkt var det kjendiser som Gwyneth Paltrow, Rihanna, Nicole Richie. Nå med bob haircut utvidet flaunts Lera Kudryavtseva TV-programleder og modell Heidi Klum.
 Stjerne Stylist ikke velger dette alternativet tilfeldig frisyre fordi den har ingen begrensninger, og det går bra med noen smell og håret tekstur. Det kan være like eller trinn ender, det kan være glatt eller volum.
 I tillegg, bob-bob kan lykkes riktig person - visuelt forlenge en rund, glatt firkantet form. Dette frisyre er lett å konklusjon. Siden det er enkelt å lage en hårføner med en diffuser vedlegg-lite hår, rette jern og få rette tråder, skape volum ved røttene, satt i form eller krølle håret i lange krøller.
 Asymmetriske hårklipp
 Disse hårklipp skille sine eiere fra den grå massen, avslører sitt potensial og reflektere personligheten. De ikke ser trassig som passer for alle, både studenter og forretnings kvinner.
 Asymmetrien kan starte fra det øverste laget av håret, noe som skaper et lokk på den ene siden var kortere enn den andre. Langt hår kan stå uendret eller gjøre grov fillete slutt. Lengden av trådene rundt ansiktet er også justeres. Du kan lage en sideskill (i stil med pin-up) eller litt krølle opp. Å låse side flere tråder, vil du trenge pinner eller usynlig.
 Innsamlet hår
 Det er mange fasjonable frisyrer med håret samlet - det kan være en hestehale, flette eller flette stilig. For sistnevnte for å tjene aktivt den verdensberømte motedesigneren Alexander McQueen og Valentino. I tillegg er den multi-lagdelt hårklipp veldig fin og ryddig ser øret.

Яндекс.Метрика