Hvordan du raskt bli kvitt kaldt på leppene

 Hei, doktor! Jeg har en kald på leppene (forkjølelsessår) i en ikke veldig fine bobler. Naturligvis, denne kalde på leppene, er ikke en dekorasjon. Og følelsen av det dårlig smerte, svie, kløe. Den gode nyheten er at denne kampen kan være en plage. Men selvfølgelig vet jeg ikke. Fortell meg hvilke verktøy bør brukes til å kvitte seg med kald på leppene?

 Svar:
 Velkommen! Kald på leppene er et vanlig problem i mange mennesker på grunn av det ingen er trygge. Jeg vil gjerne tilby deg narkotika og penger som kan hjelpe å bli kvitt kaldt på leppene.
 Forkjølelsessår på leppene kan rengjøre bomullsdott dyppet i valokordin. Disse effektive gadgets bør utføres oftere av den tiden da det er merkbart at den inflammatoriske prosessen begynte å avta noe.
 Plutselig skjedde det at i de tidlige stadiene du ikke kan stoppe sykdommen og du har bobler, i dette tilfellet, bør du prøve å akselerere sårtilheling så raskt som mulig, men fortsatt trenger å bli kvitt symptomene. Hvis du ønsker å raskt kurere en kald på leppene, så vil du sannsynligvis bøye. Du må kutte i halv løk og fersk sted å sette seg selv på boblen. Bør bruke det beste ofte i flere dager.
 Du kan også bruke tradisjonell medisin, for eksempel, kan du kjøpe Zovirax betyr eller Vyru-Merz. Mest kald på leppene holdes innen ti dager, men hvis du ønsker å bli kvitt det for 4-5 dag, da disse verktøyene kan passe deg bedre.
 Hvis du har en alvorlig møte, og du må gå et sted, og du trenger å se bra ut, kan du skjule det hele tatt. Apoteket kan du kjøpe nesten gjennomsiktig lapp, gjør det lite, knapt merkbar, og du føler deg ikke i det hele tatt, men - vel, skjuler han fortsatt herpes.
 Hvis det skjedde at forkjølelsessår på leppene er ganske lang tid, da - fortsatt trenger å gå til legen, for eksempel, spesialist SRI influensa. Disse leger har en viss metode for behandling.
 Apotek kan alltid kjøpe en spesiell salve for behandling, som laget for noen oppskrifter. Uavhengig av det ovennevnte, må du huske på at denne sykdommen oppstår på grunn av svekket immunforsvar, slik at du ville være bedre å bli kvitt forkjølelsessår på leppene gjennom å styrke deres immunsystem og skikkelig vare på leppene dine.
 & Lt; & gt; h2Kak skikkelig bli kvitt kaldt på leppene Video
Behandling av herpes på leppene
 Forkjølelsessår, også kalt "feber", er en virussykdom som er ledsaget av lesjoner i slimhinnene i huden. Ofte er det herpes på leppene. Det er vanskelig å behandle og kan ofte gå inn i kronisk form. Men bekjempe det mulig og nødvendig.

 Bli kvitt forkjølelsessår på leppene


 Forkjølelsessår på leppene er i stand til å i stor grad ødelegge stemningen. Mange tror at det er forårsaket av hypotermi eller stress, men dette er ikke sant. Disse faktorene bare provosere manifestasjon av symptomer, som tidligere latent i kroppen. For å raskt og effektivt bli kvitt munnsår på leppene, bør ikke bare påvirke symptomene, men motvirke de virkelige årsakene til sykdom.

 Årsakene herpes på leppene


 Herpes viruset i kroppen i lang tid ikke kan uttrykke seg, men under visse forhold gjør seg gjeldende.
 Provosere et karakteristisk utslett årsaker kan herpes på leppene:
 •  Redusert immunitet som følge av kroniske sykdommer, overoppheting eller sterk kjøling av kroppen eller på grunn av andre forhold.

 •  Rus.

 •  Komme alvorlig stress eller andre følelsesmessige forstyrrelser.

 •  Unnlatelse av å overholde reglene for sunn livsstil og utvikle dårlige vaner.

 •  Milepæler herpes på leppene


   Herpes simplex virus ikke truer menneskers liv, men er ledsaget av svært ubehagelige symptomer. I sin utvikling går det gjennom fire hovedtrinn:
 •  Utseendet av ubehag i munnen. På dette stadium, ingen utslett, men er lett kløe i hjørnene og på den indre overflate.

 •  Utseendet til hevelse i lepper, som for noen tid, og øker gradvis fylt med væske.

 •  Fremveksten av smerte på stedet av hevelse. På dette stadiet, blemmer lekker, og i deres sted det er sår.

 •  Utdanning på stikk blemmer skabb, når møtt med det føltes smerte og begynner å blø. Omsider scabs tørr.

 •  Behandling av herpes på leppene
  Behandling av herpes på leppene


   Ved første tegn på sykdommen bør umiddelbart begynne behandling av herpes på leppene. Ellers smertefulle blemmer lenge vil bry deg, og bringer mye ulempe. Når skal behandle i de senere stadier av sykdommen raskt håndtere vil være vanskelig.

   Hvordan å behandle forkjølelsessår på leppene?


   I dag har medisin ingen effektiv vaksine eller stoff som kan bekjempe herpes virus. Men det finnes verktøy for å dempe utslagene av sykdommen. Som eksperter gi råd om hvordan å behandle forkjølelsessår på leppene?
   I kampen med smertefulle blemmer godt vis deg forberedelser, bestående av dagens komponenter som acyclovir eller pentsyklovyr. Først av alt, diverse piller, salver og kremer. Akselerere behandlingen hjelper også spesiell gips Compeed. Det er flott concealer sår og nesten usynlig. Sammen med disse midlene bør brukes medikamenter for å styrke immunforsvar.

   Salve av herpes på leppene


   De mest populære middel mot herpes på leppene er en salve. Det finnes mange typer av dem, som regnes for den beste "Acyclovir", som har patentert navnet "Zovirax". Det omfatter en 5% inneholder virkestoffet som effektivt bekjemper tegn på sykdom. Også utmerket jobb med denne oppgaven forberedelser basert pentsyklovyra, famtsyklovyra eller valaciklovir. Enhver salve for forkjølelsessår på leppene kan kjøpes på apoteket uten resept.

   Herpes på leppen - rask behandling


   Det er en måte som gjør at du raskt fjerne kaldt sår på leppen. Rask behandling er utført ved anvendelse av 70% alkohol, en hvilken som helst god parfyme eller normal valokordin. Det er godt å fukte en bomullsdott i alkohol løsning eller medisiner til brann og sette kaldt. Du kan føle økt smerte, men verdt ventetiden. Pidsushytysya og blemmer forsvinner mye raskere.

   Behandling av herpes på leppene for the People


   Effektiv behandling av herpes kan være på leppene til folk rettsmidler. I dag er det flere dusin oppskrifter fra naturlige ingredienser.
   Raskt hindrer sykdomsutvikling gran olje, som skal brukes annenhver time i løpet av dagen. Oljesmurte ildsted sykdom, med et par minutter i en alvorlig brennende følelse. Denne funksjonen innebærer handling som ikke bør føre til at du bekymring.
   En god måte å behandle herpes er ørevoks. Det må få hjelp av en vattpinne og smøre blemmer flere ganger i løpet av dagen. I stedet for svovel kan brukes presset fra friske blader av Kalanchoe juice som vellykket motvirker sykdom.
   I tilfelle at blemmer er resultatet kulden hjelp kvitte seg med dem vanlig bordsalt. Nok for en dag satt noen korn til foci av sykdom og herpes snart forsvinne.

   Hvor raskt kurere herpes


   Det er mange tradisjonelle metoder for hvor raskt kurere herpes. Kanskje den mest berømte og effektiv bruk laget av tjære hjemme. Det har antiseptiske egenskaper og effektivt kan forhindre utvikling av herpes på leppene og forskjellige infeksjoner i huden. Oppskrift av tjære tilgjengelig og veldig enkelt.
   Manifestasjoner av AIDS og formildende verktøy som bringebær grener er tilgjengelig når som helst på året. Grener bør skylle og gni inn grøt. Flere ganger om dagen det bør settes til brannen av sykdommen. Du vil bli overrasket over hvor raskt passere herpes på leppene.

   Hindre Herpes
  Behandling av herpes på leppene


   For å hindre at uttrykket på leppene til den ekle sykdommer som herpes, bør du ta forebyggende tiltak. De består av følgende:
 •  Grense kontakt med mennesker smittet med herpes virus. For eksempel bør unngå kyssing de som har symptomer på sykdom eksplisitt.

 •  Ikke bruk gjenstander som tilhører den smittede. For eksempel kan du ikke drikke det krus, tørke ansiktet med et håndkle så videre.

 •  Støtte immunforsvaret i god form, så herpes tilbakefall vil skje. Også viktig for å behandle en hvilken som helst kronisk sykdom.

 •  Unngå nedkjøling eller overoppheting av kroppen.

 •  Stikker til en sunn livsstil - diett riktig forberede, på tide å gå til sengs og våkne opp, chill, unngå stress og mer.

 •  Forebygging av herpes å hindre manifestasjon av sykdommen og tillate å styrke din helse og unngå fremtidig og andre ubehagelige sykdommer.

   Om behandling av herpes på leppene


   Hvis på grunn av en eller annen grunn, manifestert herpes på leppene, bør behandlingen starte umiddelbart. Dette vil hjelpe deg til raskt å håndtere sykdommen og gjenvinne skjønnheten i sine lepper.
   Det er viktig å huske at forebyggende tiltak som også slik behandling av sykdommen. I å ta de nødvendige skritt, vil du unngå ubehagelige symptomer og holde skjønnheten i sine smil.  
  Яндекс.Метрика