Urter for å rense kroppenUten konstant rengjøring tett og kroppen er svekket, fordi når livet i alle organer samle et stort antall ulike skadelige elementer.
Komplekse clearing

Forurensning kan oppstå som kroppen:

- Uventet dårlig helse;
- Søvnproblemer;
- Uforklarlig apati;
- Hodepine.

Etablere arbeid og retur av funksjon av menneskekroppen til normale hjelpe infusjoner og decoctions av urter, fordi de er rike, raffinert ikke bare ett legeme, og hele excretory system. Det begynner med en omfattende kroppen rensing urter for å rense tarmen, og deretter løslatt fra forurensning lever, blodårer, nyrer, ledd, hud og blod.
Før du begynner å ta urtete eller infusjoner, er det nødvendig å redusere belastningen på excretory system. For å gjøre dette, gi opp salt, krydret, fet, sukkerholdig mat og mel. Ved rengjøring av kroppen urte mat må også være lett, rikelig med grønnsaker og frukt, frokostblandinger som inneholder fiber (havre, bygg, bokhvete), melkeprodukter, fisk og kokt kylling.
Medisinske urter

Alle urter for å rense kroppen er nyttig å ta, men størst biologisk aktivitet er de som vokser i din klimasone. Til urter som hjelper bringe forurensninger i hjemmet inkluderer:

- Nettle- Det er kjent som en plante som bidrar til å rense blodet. Det fjerner ikke bare giftstoffer, men også renser kroppen for giftstoffer og øker utskillelsen av væske. For å gjøre dette, daglig drikke nytraktet te nesle (fersk eller tørr). Hvis du lider av hevelse, kan det gjøre en te i seks måneder, men ikke mer enn fire kopper.
- Løvetann - Ved roten av denne planten inneholder spesiell bitterhet som øker appetitten og stimulerer fordøyelsessystemet. Løvetann avføringsmiddel og choleretic effekt, forbedrer stoffskifte og positivt påvirke bukspyttkjertelen. Å rense kroppen ved hjelp av ulike deler av gress, blomster, stengler og gress. Ta løvetann trenger bare rå.
- Horsetail- En kilde til mange mineraler, urter, fjerner dette giftstoffer og normaliserer vann-salt metabolisme. Tar det beste i et avkok, som er forberedt fra 200 gram planter og 500 ml renset vann. Brew kjerringrokk, la den trekke i to timer, og klar til å drikke suppen etter 50 minutter etter å ha spist minst tre ganger om dagen. Merk at når nedsatt nyrefunksjon, kan kjerringrokk brukes til å rense kroppen kun etter avtale legen din.
- Hyllebær - Sirup av dette anlegget hjelper kroppen til å forbedre tarmer, rense lymfe og øke immunitet. For å forberede sirup må ta 15 store blomsterstanden eldste, satt i en tre-liters krukke, hell sitronsyre (30 gram) og dekk med vann. Som sådan, vil den eldste stå i 2 dager, og deretter ble væsken drenert protsidzhuyuchy i en kjele, tilsett sukker i forholdet 1: 1 og kok til karamell ut mettede farger. Lagre hyllebær sirup i steriliserte containere, og du kan drikke te eller som selv medisinering daglig i 2-4 ganger. Hans eneste ulempen er at det er kontraindisert hos personer som lider av diabetes.
- Shabelnik myr - Avkok av dette anlegget bidrar til å rense lymfe og blod, rense leddene av salter og styrke immunforsvaret. Forbered et avkok av 50 g knust planter og en kopp varmt vann som er blandet og holdt kokende vannbad i 15 minutter, deretter avkjølt, filtrert, og forble vridd rå volumet ble justert til 200 ml kokende vann. Ta det til 25 gram minst tre ganger om dagen.
- Root solsikke- Preget av den sterkeste innflytelse i avledning av salter i ryggvirvlene og ledd. Den kan brukes i galle stein sykdom, og et avkok av røttene hakket 1 kopp solsikke og 3 liter vann. Blandingen koke etter koking i 5 minutter, avkjølt og lagret i kjøleskap. Drikk denne suppen trenger tre dager.
- Wormwood- Dette anlegget akselererer kroppens stoffskifte, fjerner alle typer betennelser. Malurt er det anbefalt å ta i sykdommer i leveren, bukspyttkjertelen, tarmer, nyrer, mage og nyrer. For å gjøre det, trenger du 100 gram tørket salvie og tørket grundig vasket og siktet gjennom en sil. I løpet av uken, dette anlegget for å rense kroppen tatt tre ganger om dagen rå for omtrent en halv teskje med vann. Denne rengjøring kan ikke brukes til gravide kvinner.
- Celandine- Populær som et verktøy for å hjelpe kvitte seg med skadelige stoffer i kroppen, som mer tilgjengelig for planter som ikke finnes, vokser det overalt. Hans ta et skjær. For å gjøre dette, 1 t. Spoon uten lysbilder Celandine blader hell kokende vann, deretter dynket i minst en time og filtrert. Det er best å drikke infusjon av bare 20 gram før måltider 2-4 ganger om dagen i tre dager.

Å rense kroppen kan også bruke urter som for eksempel:


- Karve, dill og fennikel - oppløse slim, hevelse på grunn av økt intestinal motilitet og absorbere giftige stoffer;
- Kamille, sitronmelisse, mynte - regulere kroppens stoffskifte, har en choleretic effekt.


Herbal

Infusjoner og decoctions av en renseanlegg hjelpe hold kurs purgation og noen nyre og lever. For å fullt ut gjennomføre rensing av hele organismen er best å bruke urte.
For eksempel, for å behandle nyre må du fem. skjeer av blader av blåbær, bearberry og johannesurt, 1 ss. ss persille frø og Celandine. En spiseskje av blandingen er godt blandet urter, hell 250 ml varmt vann, la stå i 12 timer, koke i 12-16 minutter på lav varme, kjølig og belastning. Ta denne skjær før måltider for bare 1/3 kopp tre ganger om dagen.
Å rense leveren og nyrene hjelpe menigheten med knotweed, kjerringrokk, bjørkeknopper, kamille, oregano (5 ss), mais arr (3,4 cc. L.). En spiseskje blandet sammenkomst for å helle 600 ml vann (romtemperatur) i natt og morgen koke i 5-7 minutter. Ta det for 70-80 ml og ikke mer enn tre ganger om dagen.
Klar mage-tarmkanalen, kan du bruke denne samlingen av urter som inneholder løvetann rot, motherwort, evig, kamille, mynte, linfrø, musk, blad Senna, buckthorn bark og malurt. Det bør blandes i like andeler av alle ingrediensene og hell en spiseskje blanding av 250 ml kokende vann. Deretter la stå 30-45 minutter og bør drikke denne blandingen før måltider til ½ kopp.

Veldig bra for menneskekroppen tibetansk samling. Det inkluderer evige blomster Johannesurt, kamille, bjørk knopper, røtter og blader av jordbær. Denne medisinske Gebyr:

- Renser lymfe og blodårer, nyrer, tarmer og lever;
- Å bringe salt og giftstoffer;
- Fungerer som generall måte;
- Fremmer vekttap;
- Renser kroppen fra kolesterol;
- Forbedrer stoffskiftet.

Tibetansk samlingen kan ta absolutt alle aldre. For å forberede et avkok for avgiftning, må ta 100 gram hver ingrediens og grind. Det er best å være forberedt infusjon daglig 2 ss hakket blanding av 500 ml varmt vann. Han må stå 40 minutter, deretter filtrere og ta det tre ganger om dagen for 250 ml minst 30-40 minutter før måltider. Dette avkok bør drikkes innen to og en halv måned, men ikke mer enn 1 gang per år.

Medisinske urtetenkturer kan være forberedt på at perfekt takle Kolon Rensing:

- Fem århundrer. ss mynteblader (peppermynte) og plantain, kamille, 1 t. skjeen Celandine, malurt, fennikel frø og Senna pulver mix. Zaparyty 2 ss 1 mai liter kokende vann og la stå i 25-45 minutter, deretter renne.
Ta det til ½ kopp minst 20 minutter før måltider 3-4 ganger om dagen.
- Mix av 1t. spoon spisskummen frø og fennikel, fem århundrer. skjeer balm blader, ryllik, nype og knust 1 ss. spoon buckthorn bark, bjørk knopper og inflorescences immortelle. Zaparyty 1 liter varmt vann i et fartøy som kan lukkes, 2 ss innsamling og sette mot i ca en time. Ta ½ time før måltider.  
Cons keisersnitt

 Danske leger advarer mot urimelige utføre operasjoner keisersnitt.

 Cons keisersnitt ligger i det faktum at barn født via planlagt operasjon firedoblet økt risiko for luftveissykdom, sier eksperter, etter å ha studert materialer av 34.000 nyfødte.
 Fysisk makt utøves under fødsel, hormonelle endringer knyttet til dem, er nødvendig for utvikling av lunge spedbarn.

 Hvordan du kan redusere risikoen for keisersnitt


 Men hvis du utsette et planlagt keisersnitt før 39 uker av svangerskapet, øker risikoen for komplikasjoner kan bli betydelig redusert. Denne operasjon, utført to uker tidligere (den 37. uke av svangerskapet) øker risikoen for luftveissykdommer. Dette var de viktigste ulempene med keisersnitt, husker dem, hvis du bestemmer deg for å føde på denne måten.  
Hysterotomy

 Indikasjoner og kontraindikasjoner for keisersnitt
 Dagens indikasjoner for keisersnitt økt, og det gjør mye mer enn et par tiår siden. Er det berettiget?

 Hva er en keisersnitt


 Keisersnitt - en operasjon der barnet og søppel hentet fra livmoren gjennom et snitt i sin vegg.

 Indikasjoner og kontraindikasjoner for keisersnitt


 Absolutte indikasjoner for keisersnitt er:
 • anatomisk smal bekkenet III-IV grad av innsnevring;
 • svulster som hindrer passasjen av fosteret gjennom fødselskanalen;
 • arr fra rive livmorhalsen og skjeden som oppsto under forrige fødsel eller gynekologiske operasjoner;
 • full eller delvis placenta previa morkaken blokkerer utkjørselen av livmoren;
 • tidlig avløsning av morkaken på fødselskanalen uløst;
 • akutt fosterhypoksi (mangel på oksygen hvor hardt rammet hjernen hans).
 Relative indikasjoner når keisersnitt og kan unngås er:
 • anatomisk smalt bekken I-II grad av innsnevring og alder eldre enn 30 år eller setefødsel av fosteret (når den ikke er senket hode og rumpe eller ben);
 • misdannelser i livmoren;
 • stor setefødsel av fosteret;
 • tverrfosterstilling;
 • alvorlig sent toksisitet av svangerskapet når kvinnens tilstand alvorlig, og vaginal fortsatt uåpnet;
 • Tilgjengelighet av en gravid kvinne sykdommer der spenningen er kontraindisert hos fødsel (f.eks, alvorlig hjertesykdom, alvorlig nærsynthet og t. F.).
 Keisersnitt er kontraindisert hos noen smittsomme sykdommer, betennelser, akutt forverring av kroniske sykdommer. Men alle kontraindikasjoner bli ugyldig hvis det er en trussel mot livet til kvinner.

 Hvordan er c-seksjonen


 Keisersnitt utført mer planlegging når en kvinne kommer inn i pre-sykehus og klargjort for operasjon. Men bevisene det kan gjøres og raskt. Ved utarbeidelse kvelden før og morgenen to timer før operasjonen kvinne gjør en rensende klyster. Smerte kan være i form av generell anestesi eller epidural anestesi. Med forsvarlig gjennomføring av operasjoner komplikasjoner skjer nesten aldri.
 Innen et par timer etter operasjonen tillater kvinner å gå tilbake til sengs, og den neste dagen du kan gå allerede. Stingene fjernes etter ti dager, og neste dag pasienten er utskrevet fra sykehuset.
 Etter å ha fått et keisersnitt for to år er bedre ikke å bli gravid kvinne, og fremme muligheten for graviditet er i stor grad avhengig av den postoperative arr på livmoren. Men i alle fall alle påfølgende graviditet vanligvis løses bare ved keisersnitt. I unntakstilfeller, er levering utført naturlig, men dette er bare mulig med et godt form arr og fravær av obstetrisk patologi.
 I dag keisersnitt er ganske vanlig, og det er et vitnesbyrd til staten av den gravide kvinnen.  
Яндекс.Метрика