Denne artikkelen vil snakke om hvordan å ta vare på leppene dine hjemme. Vanligvis lepper - er en del av den personen som kan fortelle mye om det, for eksempel, om alder av karakteren, humør og, selvfølgelig, menneskelig helse, så riktig og regelmessig vedlikehold som kreves på leppene hver kvinne.
Tips om omsorg for leppene

 For eksempel, eieren av tynne lepper vanligvis energiske, onde og hemmelighetsfull natur. Men de tykke lepper og bredt, snakk om rolig og bekymringsløse natur sin eier. Unge fyldige lepper er vanligvis subtil dekorasjon og sensitive natur. Men pessimistene vanligvis avvike tett komprimert lepper, hjørner er senket.
 Lepper som er tett knyttede, legge en person alder og hint på sin stivhet. I tillegg hjørnene av munnen hengende ansiktsuttrykk gir visuelt angst, frustrasjon og vise lukket natur.
 Hvis den nedre leppe strukket, mest sannsynlig, har personen problemer med tarmen. Sprekker i hjørnene av leppene er folk i kroppen der det er mangel på jern.
 Om kroniske sykdommer i mage-tarmkanalen si sprekker på leppene, i hjørnene av leppene Zayed og fortykkelse av underleppen med alderen.
 Selvfølgelig, gjorde at alder ikke spare noen, fordi årene leppene endrer farge og blir mer tørr, og rundt der det er fine linjer. Men fortvil ikke, fordi denne triste øyeblikk kan trekke om en liten innsats og vanlig omsorg for leppene. Nedenfor er de mest effektive hjemmelagde oppskrifter som vil hjelpe dine lepper bli lenger sunn og vakker.
Tips om omsorg for leppene

 Home Care Lip


 •  For å unngå bleke lepper, trenger daglig, morgen og kveld, smøre dem med krem ​​eller balsam forsiktig hamring fingertuppene. Så det anbefales å massere den med en tørr tannbørste etter børsting. Du kan gni leppene stykke håndkle. Som en måte å forebygge rynker, kan du trykke fingrene rundt munnen etter vask.

 •  Forsiktighet bør tas lepper i kaldt vær, fordi denne gangen leppene er svært utsatt for tørrhet og sprekker. Assistent nummer én i dette tilfellet er en chapstick. Jeg bør ikke glemme at du aldri kan slikke leppene i kulden - vanligvis kjent for mange fra barndommen.

 •  Fra sprekker i leppene er veldig god smør som må smøres leppene rundt 3-4 ganger om dagen.

 •  Reduserende parched lepper hjelper maske fra en blanding av rå gulrotsaft i et forhold på 1: 1.

 •  Hvis huden begynte å skrelle av leppene og dekket med røde flekker, gjør avkok av linfrø til å tørke sine lepper. Suppen er utarbeidet som følger: 2 kopper vann tilsatt 2 ss linfrø og den resulterende blandingen er tilberedt til kashopodibnoho staten over lav varme.
   6. Fjern peeling bidrar til å smøre leppene om natten før du går til sengs honning, gulrot eller agurk juice.

 •  Fra sprekker og rifter på leppene hjelper squash med smør og fersk revet epler.

 •  Vegetabilsk olje kan være et flott verktøy i omsorgen av leppene, som kan brukes under matlaging eller smøre dem lepper før sengetid.

 •  Fet hud på leppene anbefales å tørke av sitronsaft, der vil de lange ser frisk og naturlig.

 • Tips om omsorg for leppene
  Hvorfor tørr lepper: Årsaker og Solution problem
   Problemet er kjent for mange - tørre og sprukne lepper. Tilstanden er ganske ubehagelig både fysisk og moralsk. Det oppstår vanligvis i vintermånedene, og bringer med seg mye ubehag i ulike situasjoner. Siden problemet er utbredt og relevant, er det verdt å se på mer og prøve å finne ut alle grunner og faktorer som forårsaker sykdom. La oss se på mulige måter å behandle eller forebygge.
   De viktigste årsakene til tørre lepper
   1. Mangel på vann i kroppen. Selv ved første øyekast er det ikke klart hva som er sammenhengen? Grunnen er enkel - dehydrering fører til det faktum at han ikke hadde noe å fylle cellene ansvarlig for huden fuktighet.
   2. Mangel på visse vitaminer. Normalt er kroppen mangelfull av vitamin B2 som fører til sprekker i hjørnene av leppene og Zayed; vitamin A, som er ansvarlig for vår hud og vitamin C, som produserer kollagen, som er ansvarlig for aldring. Derfor er hovedproblemet - beriberi.
   3. Allergi - en annen grunn til at tørre og sprukne lepper. Menneskekroppen er ikke alltid oppfatter visse elementer som finnes i leppestift eller tannkrem. Også allergi kan forårsake narkotika.
   4. Genetiske og andre sykdommer, deriblant atopisk dermatitt, diabetes.
   På faktorer
   1. Selvfølgelig, dette været. Kald og tørr luft, vind og strålende sol - alt dette fører til tørre lepper, og noen ganger deres cracking.
   2. Dårlige vaner. Merkelig nok, men det er også svært viktig faktor i dette tilfellet. Disse inkluderer røyking, biting leppene i en stressende situasjon, slikker dem i vinden eller kaldt.
   Dette problemet er ikke bare voksne, men også barn. Barnet er mer subtil og delikat hud, og vanligvis sin immunitet kan bli svakere enn hos voksne. Fordi barn er mer utsatt for eksterne og interne faktorer.
   Fra teori til praksis: tips
   1. For å kroppen din ikke lider av mangel på vann, være forsiktig til det og drikke minst 15 liter om dagen, og i den varme årstiden ca 2 liter. Prøv ikke å erstatte vannet med te, kaffe og andre lignende drinker.
   2. Følg kostholdet og spise mer mat beriket med vitaminer. Må prøve å ta multivitamin komplekser i de vanskeligste periodene for kroppen - om vinteren og våren.
   3. Prøv å ikke misbruke den søte og produkter med høyt sukkerinnhold.
   4. Hvis problemet du blir tatt opp, bruke næringsrike kremer og masker som reduserer nivået av tørrhet (det kan også være en formel - panthenol + kamille).
   5. Bli kvitt vanen med slikker leppene på gaten, spesielt i kaldt og vindfullt vær. Og ut av det huset, bruker chapstick som beskytter leppene fra obvitryuvannya.
   6. I tilfelle en allergisk reaksjon umiddelbart slutte å bruke stoffet som forårsaker det. Et annet alternativ: du kan støtte deg selv å ta antihistaminer.
   Endelig
   Hvis du lese nøye gjennom informasjon og analyse du fortsatt ikke klart hvorfor tørre lepper bør søke råd fra en lege kvalifisert. Fullfør alle nødvendige tester og finne ut årsaken som forårsaker problemet. Ofte kan dette være en sykdom som keilitt, som bør behandles kun under tilsyn av en lege.
  Obvitrylysya lepper, hva du skal gjøre? Behandlingsmetoder

   I denne artikkelen vil vi vise deg hemmeligheter skikkelig vare på leppene, munnen hvis obvitrylysya hva du skal gjøre, hvordan å kurere sprukne lepper og mer.
   Riktig vare på leppene inkluderer konstant fuktighet og ernæring. Sprukne lepper og obvitryuyutsya vanligvis fra nedostochnoho sin makt og lav fuktighet, så bryr lepper løser dette problemet. Spesielt obvitryuvatysya kan sprekke og leppene til et barn. Siden så ung alder huden på leppene hos barn mest delikate og følsomme.
   Spesielle programmer for å ta vare på sensitiv hud på leppene. Ja, du kan beskytte dem ved hjelp av vegetabilsk olje eller fond med vitamin A og E. Påfør et middel for ull og bearbeid leppene en halvtime før du går utenfor. Fjern overflødig olje med en vev og nafarbuyte leppe kosmetisk eller hygienisk leppestift eller balsam for å beskytte leppene sprekker.
   Omsorg for leppene kan ikke nødvendigvis med fabrikk midler. Du kan bruke den populære kosmetikk. Til sprukne lepper ikke hjelpe følgende maske. Bland 1/2 timer. Cheese 1 ts fløte ch.lozhkoy. Sett forberedt blandingen leppene i 10-15 minutter. Etter en viss tid, fjerne restene av blandingen og bruke vaselin eller hygiene betyr å mykne og beskytte leppene mot uttørking.
   Når peeling lepper hjelper en folkemedisin: rist revet grønt eple, bland det med smør og påfør på huden i 20 minutter. I stedet for eple maske kan også bruke agurk og bete masker og sprekker og tørrhet i munnen hjelper banan.
   Skjønnhetseksperter for smøre sprekker anbefaler også tea tree olje. Som en forenklet versjon, kan du bruke en pose med grønn te, etter å dyppe den i varmt vann, vri ut og sette på skadet hud.
   Til leppene ikke gikk tørr, drikke ca 2 liter væske per dag, noe som er nyttig for normal funksjon av kroppen. Ikke slikke leppene i det kalde og sterk vind, du bare fjerne det beskyttende laget og leppene blir mer tørr.
   Behandling av sprukne lepper
   Behandling av sprukne lepper og shelushaschyhsya kan bestå av spesielle masker. Ja, anbefales honning maske - regelmessig zmazuyuchy lepper honning. Effektive i denne saken og honning massasje, utført fingrene yl tannbørste med myk bust. Massasje lepper børstet noen minutter, deretter fjerne restene av honning. Denne fremgangsmåten er fin og smør.
   Fuktighetsgivende effekt gi leppe krem ​​maske. For dets fremstilling blanding ch.lozhku en krem ​​med noen få dråper av vegetabilsk olje og sitronsaft. Den resulterende masse er satt på leppene og hold i ca tjue minutter.
   Å behandle sprekker på leppene, påfør vaselin på dem, fingrene massere i 1-2 minutter, og deretter fjerne restene mykt håndkle dyppet i varmt vann. Så du fjerne grove hudceller og myker opp huden på leppene.
   Å forberede mykgjørende avokado maske, mos du det med en skje til kremet kjøtt konstystentsyy, og deretter sette på leppene. Etter 10 minutter, fjerne restene av blandingen. Avocado inneholder mange nyttige fettsyrer, så det er god avl verktøyet.
   Å behandle sprukne lepper perfekt maske med ost og fløte. For matlaging, spre kremost til kremaktig konstystentsyy og påfør på huden i 10 minutter. Tørk deretter leppene fuktig bomullspinne. Denne masken nærer og mykgjør leppene, noe som gjør dem svært myk.  
  Яндекс.Метрика