Høyt kolesterol, hva du skal gjøre?

 Kolesterol - et fett som produseres i leveren, og er viktig for normal kroppsfunksjon. Kolesterol er tilstede i hver celle membran. Derfor, de viktigste funksjonene til kolesterol. Kolesterol gjør cellemembranene mer elastisk og slitesterkt, er det nødvendig å produsere vitamin D, for å produsere mannlige og kvinnelige kjønnshormoner. I tillegg spiller kolesterol en viktig rolle i hjernen og immunsystemet. Hvis kolesterol er så nyttig, hvorfor han stakk så dårlig berømmelse? Og hvorfor alle bekymringer om "høyt kolesterol, hva du skal gjøre? ".

 Nivået av kolesterol i blodet


 Menneskekroppen, som kreves som kolesterol alene produserer ca 80% av kolesterol og forblir hans "dobraty" bare 20%. Men "dårlig" kolesterol relatert kvalitet selv med kvantitet.

 Faktum er at, som en hvilken som helst fett, kan kolesterol ikke oppløse seg selv og gå gjennom blodet. For dette er det spesielle "bærere" kolesterolet. Forbindelser med kolesterol bærere kalt lipoproteiner. De er høy og lav tetthet. HDL-kolesterol transporteres tilbake til leveren hvor det er og sted, og low density lipoprotein cholesterol kan ikke levere den riktige sted, og det avsettes på veggene i blodkar, forårsaker aterosklerose. Faktisk, er forholdet mellom HDL og lav tetthet, og det er viktig for normal funksjon i kroppen. For normal kropps gunstig lipoprotein må være minst 45%.
 Når man snakker om kolesterol, må du huske på at du har høye nivåer av low density lipoprotein. Hvordan takle det? Høyt kolesterol, hva du skal gjøre?
 Vi må heve nivået av "gode kolesterolet", dvs. antall high-density lipoprotein.

 Hvordan å senke kolesterolet


 Den beste måten å senke kolesterolet - er å øke fysisk aktivitet. Og spiller en rolle ikke laste intensitet og varighet.
 Spis mer grønnsaker, belgfrukter og melkeprodukter og mindre hvitt brød, poteter og søtsaker. Du kan finne frukt, havregryn, gulrøtter.
 Kaffe-elskere bedre å erstatte den med te. Og selvsagt bruke olivenolje.  
 For å gå ned i vekt, må du redusere antall kalorier forbrukt per dag. Det er sult, herunder produkter som bidrar til å bekjempe undertrykke appetitt.


Produkter som demper appetitten


 Disse produktene er å sende et signal til hjernen metthetsfølelse. Du trenger ikke spise mer enn de burde. Nå i butikkene, er det mange piller og kosttilskudd som blokkerer appetitt.
 Men de må brukes når det er naturlige produkter som er mye mer nyttig for eiendommene? I tillegg til å undertrykke sult, gir de kroppen med næringsstoffer og skaper en følelse av metthet i lang tid.
 Her er de mest populære produktene undertrykke appetitt:

 Epler. Det er best egnet til å slukke sult. Pektin, som er rike, fremmer metthetsfølelse. Dessuten er denne frukten helt stabiliserer blodsukkernivået. Fiber inneholdt i epler, forhindre absorpsjon av fett. Også epler kalori, så de bare vakker figur.

 Egg. Kalorifattig produkt. Egg til frokost, gir en følelse av metthet i lang tid. Du kan spise et kokt egg og trenger vann.

 Bønner. Ettersom antallet av kalorier som tilsvarer kjøtt. Det inneholder mye fiber og vann, så raskt metter magen. Siden fordøyd sakte, fortsatt mett lenge.

 Grønn te. Den inneholder en stor mengde av antioksidanter. Det stimulerer hormon som undertrykker appetitten. Brenne fett.

 Vann. Den mest naturlig produkt blant undertrykke appetitt. Neste gang du føler at du er sulten, kan du prøve å drikke et glass vann. Hoved vann ikke forstyrrer andre væsker.

 Friske grønnsaker. Selleri, gulrøtter, reddiker, brokkoli, tomater. Rik på fiber og lav-kalori.

 Havregryn. Inn i magen, øker i volum med 20 ganger! Det er veldig sunne karbohydrater. På grunn av det lave nivået av gluten og høyt fiberinnhold forblir i magesekken i lang tid. Det er nyttig å starte morgenen fra dette produktet.

 Rød pepper. Når vi spiser, vi drikker mer vann fordi det stimulerer tørst. Og vannet, hjelper dempe sult.

 Pinjekjerner. Den høyeste mengde av protein i en annen mutter. Flerumettet fett, stimulerer to hormoner som undertrykker sult.

 Linfrøolje. Den beste kilden til omega - 3 blant planter. Mest kontroller appetitt råolje.

 Disse produktene har vanligvis ingen bivirkninger. Men vi bør ikke spise produktet, som du er allergisk. Husk også at disse matvarene bør brukes med måte.
 Lykke til!  
Hvordan å gå ned i vekt? Grunnleggende regler og anbefalinger

 Helse - et viktig aspekt i livene til kvinner. Selvfølgelig, begrepet skjønnhet i hver sin egen, men den relative vekten nesten alle kvinner konfigurert enstemmig. Med ham må vi kjempe! Spørsmålet om hvordan å gå ned i vekt selv bekymret Cleopatra - en anerkjent standard for kvinnelig skjønnhet.
 Det finnes mange metoder for vekttap. Forfatterne kjemper ros hans hver vei, og mange kvinner i mange år, og noen ganger en levetid er ulik kamp fedme ved hjelp utmattende øvelse, strenge dietter og selv sult. Årsaken til den hyppige feil ligger i mangelen på skikkelig helhetlig tilnærming til dette problemet bør tas hensyn til individuelle egenskapene til hver av virkelig sex.
 La oss se hvordan å gå ned i vekt raskt hjemme. Hvor skal jeg begynne?
 Den første regelen: Lær å justere kostholdet ditt
 Definitivt forbudt å spise (og ikke bare ønsker å gå ned i vekt, men alle som har litt bekymret for deres helse) chips, salte nøtter og annet snacks, stekte poteter, fastfood-produkter og fast food. Sørg for å utelukke bruk av majones. Suksess er også ønskelig å "omgå" alle typer bakervarer er utarbeidet etter gjær.
 Prøv å fjerne fra kostholdet daglige snacks med smørbrød, søtsaker og kaker. Dessverre er listen over forbud og fikk iskrem. Strengt forbudt bruken av sukkerholdige kullsyreholdige drikker, alkohol, spesielt øl.
 Legg merke til den riktige maten ikke stekt. Henne eller kokt eller dampet. Du må heller ikke legge majones og krydder (krydder appetitt). Ditt kosthold må være til stede korn, fisk, frukt og grønnsaker, magre meieriprodukter og kosttilskudd kjøtt (kanin, kylling), sjømat.
 Den andre regelen: nedsatt appetitt
 Mange mennesker står overfor det faktum at de ikke kan begrense deg til mat. Det økt appetitt er en vanlig årsak til overvekt, på grunn av betydelig lunger mage kan ikke takle belastningen og legger for mye "i reserve" som omdanner mat til fett. Vi trenger ikke å spise mer i løpet av dagen enn nødvendig.
 Den tredje regelen: hvordan å miste fett
 Tren deg til å spise på bestemte tider og i små porsjoner. For eksempel, før du går til arbeid frokost, før middag kan du drikke te rosiner eller tørkede aprikoser, spise lunsj først (suppe, suppe, etc.) sørover salat, ost, yoghurt; Lunsj bokhvete med kjøtt eller fisk. Med denne fordelingen av mat i løpet av dagen vil du ikke føle deg sulten og vil ikke overspise. Et annet tips: all maten i porsjoner (visuelt) bør plasseres i 250g. glass. Spis frokost før du forlater tjenesten eller opplæring nødvendig. Maten du spiser om morgenen, hjelpe kroppen å opprettholde blodsukkernivået (reduserende sukker fører til sult).
 Fjerde regelen: holde resultatet
 Utvikle en vane hver dag for å spise grønnsaker, disse matvarene er rike på vitaminer og fiber, de lykkes med å erstatte karbohydrater, og du vil ikke tillate kroppen å akkumulere ny fett.
 For å forbedre lyden søvn om natten prøve å spise mindre eller muligens ikke i det hele tatt. Det hele kommer an på når du går til sengs. Ernæringseksperter anbefaler en lys protein snack tre timer før sengetid.
 Vann er så viktig i kampen mot fedme. Ofte mangel på vann kroppen oppfatter som sult. Prøv å bruke mer væske og erstatte det med et høyt innhold av fruktjuice. Den gjennomsnittlige mengden av vann bør være minst to liter om dagen.
 Husk å uteksaminert trening. Gå inn som bringer deg størst glede, svømme, løpe eller gå. Det viktigste å huske på at din helse og lang levetid bare i hendene.  
Medikamenter som reduserer appetitten

 Den eneste måten å gå ned i vekt uten at det går utover helse og garantere at de pounds ikke vil komme tilbake - trene deg opp til moderat balansert kosthold. Det finnes en rekke medikamenter som blokkerer sult. De vil i utgangspunktet holde kroppen fra overspising. Etter litt tid magen er redusert i størrelse, og du kan gjøre på egen hånd.


 Forberedelsene til tap av appetitt


 Den største fordelen med slike inhibitorer sult er at mennesket naturlig holde deg fra overspising. Dermed gjenopprettet helse og normal funksjon av, og ekstra pounds gang og gå. Spesielt nyttig for slike midler til folk som lider bulimi.
 Interessant faktum: appetitt og sult - et helt annet konsept. Ordet "appetitt" på latin betyr "ønske" eller "ønske". Det er et rent psykologisk faktor, men veldig sterk. Sult, i sin tur skyldes naturlige faktorer og fysiologiske betyr at kroppen trenger for å fylle opp tilførsel av næringsstoffer.
Medikamenter som reduserer appetitten

 Disse medikamentene blokkerer sult og redusere appetitten:

 •  MCC (mikrokrystallinsk cellulose);


 •  Svetloform;


 •  Apetynol;


 •  Merydya;


 •  XL S duo slank og form;


 •  Garcinia forte;


 •  Turboslim kontroll av appetitt;


 •  Turboslim blocker kalorier;


 •  Reduksyn;


 •  Aminophylline.


 •  VIKTIG: i alle fall ikke vdavaytesya å bruke de ovennevnte medikamenter som reduserer appetitten uten å konsultere med en ernæringsfysiolog! Mange av dem kan ta ammende mødre, folk med allergier.
  Medikamenter som reduserer appetitten


   Folk rettsmidler


   Ikke bare medisin kan hjelpe deg å miste vekt. Naturen har gitt menneskene alt du trenger for en full og sunt liv. I tillegg, hvis du leser av mange slankepiller, kan du se mange plantekomponenter. Så hvorfor ikke dra nytte av dem til å begynne med?
   Urter som bidrar til å redusere appetitten:

 •  dill;


 •  peppermynte;


 •  evig;


 •  valnøtter;


 •  løvetann rot;


 •  jordbær;


 •  buckthorn bark;


 •  alfalfa;


 •  kirsebær;


 •  sofaen.


 • Medikamenter som reduserer appetitten


   Nyttige tips


   Mange vurderinger av narkotika for å redusere appetitten bevis for deres effektivitet. Men som de fleste medisiner kan de ha bivirkninger eller undertrykke aktiviteten av indre organer. Å akselerere sin innflytelse og dermed redusere vilkårene for bruk kan oppnås ved endringer i livsstil.
   Disse vil hjelpe deg raskt lære å takle sult og redusere appetitten:

 •  Drikk rikelig med stille vann. Hvis hver morgen i 20 minutter før et måltid å drikke et glass vann med sitronsaft, vil sult bli mindre og forbedre metabolisme.


 •  Bevege seg mer - lading var fortsatt ingen skade. Det er spesielt nyttig for de som ønsker å gå ned i vekt. Husk, selv når slippe ekstra pounds, strukket hud i seg selv vil ikke gå tapt!


 •  Spis mer frukt og grønnsaker.


 •  Erstatte sukker med honning.


 •  Sunn søvn - gå til sengs før 12 om natten og våkne opp senest 9 am.


 •  Positiv holdning - tillit vil ikke bare redusere appetitten, men også flytte fjell!


 • Medikamenter som reduserer appetitten

   Medikamenter som blokkerer sult hjulpet mange mennesker takle problemet med fedme og finn ønsket harmoni. Men det er viktig å ikke ta disse midlene som en "tryllestav" som umiddelbart kan redusere inches rundt midjen. Leve et sunt liv og lære selvkontroll til ikke å ty til hjelp utenfra.
  Яндекс.Метрика