Fra alle deler av kvinnekroppen, er brystet legemliggjørelsen av nåde og femininitet. Det er derfor mange kvinner og jenter kompleksuyut grunn av sine små bryster. Imidlertid kan volumet av bysten og dens elastisitet øke.


Hvordan å øke bryst samtidig holde dem vakre?


 For å få det, må du:

 •  Det er nødvendig å forbedre stilling (hvis man henge slapt, vil brystene henge ned).

 •  Brystkjertlene er plassert i store og små brystmuskelen og brystforstørrelse bør øke muskel gjennom trening.


 •  Kommer til å forstørre brystmuskulaturen, må være minst tre ganger i uken. Mest trening bør vare 5-8 uker. Under trening brystet omkrets økt fra 3 til 6 inches.

 •  Oppgave 1. Mens du står, tar liten vekt, for eksempel en bok. Hender løfte opp, gjøre to klapper. Gjør øvelsen 5-12 ganger. Når løfte hender inhalerer når du senker armene gjør puster.

 •  Oppgave 2. Det bør ligge på ryggen tar i begge hendene på bok, eller en pose med sand. Hånd i hånd for å heve skuldrene, deretter to ganger perehrestyty brystet og løft opp kraftig. Øvelse gjør 5-12 ganger. Puste fritt.

 •  Oppgave 3. Ligg på ryggen, plukke opp en manual eller en pose med sand. Hands kaste hodet. Hands heve overhead og nedre mage. Gjenta øvelsen 5-12 ganger. Når du løfter - inhalerer, puster når du senker gjøre.

 •  Oppgave 4. Å være i sittende stilling, bøye albuene og heve nivået på dine skuldre. Ved albuen satt sandsekker eller andre alvor lik dem. Albuene skal bygge og plante. Øvelse gjenta 5-12 ganger. Puste fritt.

 •  Øvelse 5. Mens du sitter, haken hviler på hendene. Du må trykke på haken på hendene ned. Denne øvelsen utvikler desember og nakkemuskler.

 •  Oppgave 6. Mens stående, strekk bak ekspander eller tannkjøtt. Øvelse gjenta 5-12 ganger. Breathing bør være gratis.

 •  Øvelse 7. Denne øvelsen er gjort mot en vegg, stol eller bord. Mens du står, legger håndflaten på stolsetet. Du må bøye armene og prøver å berøre veggene haken. I forlengelsen armene på albuer, hodet og brystet lå tilbake. Føttene skal være fulcrum på 60-70 cm. Mage og midje bør ikke bøye seg fremover bare må flytte brystet og hodet. Øvelse gjenta 5-12 ganger. Hvis du gjør krøller puster inn, puster gjøre under utvidelse.

 •  Oppgave 8. Denne øvelsen er gjort i en positur knærne. Du må bøye albuene, prøver å berøre fôring gulvet. Gjenta øvelsen 5-12 ganger.


 •  Du må utføre denne øvelsen til du ikke er fornøyd med resultatet.  
  Hvorfor snorke folk?Natt i samme rom hroplyaschoyu mann - en ekte mareritt. Det hovayeshsya under puten, så skyver det til side, så suse ... vi vil ikke hvile, ikke vysypayeshsya. Dessuten lider snorer fra hans snorking.
  Kroppen hans mister oksygen på grunn av hva alle organer og systemer lide. Spesielt hjernen, som fullt ut kan slappe av og komme seg. Hvorfor snorke folk? Hvordan kan jeg hjelpe ham?
  Hvorfor snorke folk?
  Snorking - et medisinsk problem. Og grunnen oftest assosiert med helseproblemer. Selv om vi ikke kan ignorere arvelig faktor. Barn som har foreldre som snorker, med en større andel av sannsynlighet vil også snorke. Vurdere mekanismen av snorking.
  I en frisk person musklene i den bløte gane og tunge stadig i god form. Deres spenning nødvendig for å opprettholde de øvre luftveiene i klartekst. Hvis noen grunn musklene slappe av, er gapet innsnevring. Tilgang for luft delvis blokkert. Ett puster og avslappet myke ganen og roten av tungen begynner å "shake". Så intermitterende lyd. Dette er snorking.
  De fleste mennesker snorke når du sover på ryggen. Kjeven er avslappet i denne posisjonen, og munnen åpner seg. "Modulasjoner" blir tydeligere og sterkere. Hvorfor snorke folk?
  Snorking - et tegn på respirasjonsproblemer. Lidelsen kan være minimal (rennende nese, for eksempel), og kan være ganske alvorlig (obstruktiv søvnapné).
  Årsakene til snorking:
  nasofaryngal og strupe sykdommer (rhinitt, bronkitt, sår hals, etc.);
  reduksjon i muskel tone av den bløte gane og tunge (på grunn av alder, fedme, alkohol, røyking, visse medikamenter);
  øke adenoids (en vanlig årsak til snorking hos barn);
  sagging bløte gane, tunge økning;
  medfødt krumning av nasal septum.
  Når en person snorker hver natt, det er ikke normalt. Mangel på oksygen fører til hypoksi i vev. Noen ganger pusten mens snorking siste 15-20 sekunder. Og kroppen er farlig. Mangelen på oksygen - er stressende for organer og vev:
  hjerne - øker risikoen for slag, lidelser av høyere nervøs aktivitet;
  for hjertet - risikoen for hjerteinfarkt;
  for det endokrine systemet - normal metabolisme er bare mulig under konstant med oksygen; regelmessige brudd på metabolske prosesser føre til skader, nedstemthet, svakhet.
  Derfor er det nødvendig å behandle snorking. Det er unaturlig, som gjesping, for eksempel (Jeg lurer på hvorfor folk gjesper?).
  Fighting snorking
  Hvis en person snorking fører til medfødte misdannelser ansikt, muskler, brusk, nese, munn, svelg, så det kan bare hjelpe plastikkirurger. Hvis snorking midlertidig (på grunn av forkjølelse eller allergi), så må du behandle den underliggende sykdom.
  Dessverre, spray eller piller ingen snorking. Du kan prøve å redusere effekten av provoserende faktorer eller helt eliminere dem:
  Hver kveld på soverommet gjør våt rengjøring (i en fuktet plass til å puste lettere).
  Endre pute eller fjerne det (unaturlige bøyer nakken under søvn øker snorking).
  Gå ned i vekt (overvektige mennesker snorker oftere).
  Utføre øvelser som styrker muskelsystemet i munnen (kjeve sirkulær bevegelse, tvang henne sommel ned med lukket munn, tenner presse sammen gummi tube).
  Det er mekaniske metoder for å bekjempe snorking:
  silikonmasken gjennom hvilken luft pumpes inn i neseborene under trykk;
  bind under kjeven kan ikke åpne opp munnen;
  anordning som holder underkjeven i utstrakt stilling (gjøres individuelt bite pasienten);
  cervical Electrostimulator;
  nese "pin".
  Hvert år, gjennom obstruktive luftveisarrest mennesker dør. Snorkere verre arbeidsforhold og fokus, så ofte får i en bilulykke. Mange familier bryte opp på grunn av snorking. Mesteparten av dette problemet møtt av menn og eldre. Men ingen er trygge fra snorking. Selv barn snorke.
  Problemet, dessverre, er ikke en radikal løsning. Men prøver nødvendig. Og utføre selv enkle råd.  
  Hvordan å stoppe Snorking hjemme
   Vanligvis folk hrapyaschye under søvn, ikke merke denne egenskapen av organismen. Jeg anser ikke snorking problem. Vanligvis de ikke engang høre det.
   Men snorking - en krenkelse av organismen. Ikke bare er avslappet vibrasjon av den bløte ganen og drøvelen. Kliniske studier bekrefter den negative virkningen av snorking på mentale evner som snorker ødeleggende effekt på den grå materie. Også sett koblingen snorking med søvnapné, henholdsvis risiko for hjerte- og karsykdommer øker. Til slutt, snorking irriterende andre. Det er tider da på grunn av snorking smuldrer familie.

   Hva som forårsaker snorking og hvordan å bekjempe den?
   Først av alt, trenger du å se en spesialist. Årsaken til snorking kan være en defekt i strupehodet, som er fjernet ved operasjon. Men hvis dette ikke er det samme som behandling er ineffektiv eller ikke egnet, så det er på tide å tenke på hvordan å stoppe Snorking hjemme.
   De sier at vi skal rulle over på sin side. Men hvis kronisk snorking, og hrapyaschyy under søvn er ikke i stand til å vende tilbake til siden, problemet ikke forsvinner.
   Årsaken til snorking kan være røyking og alkohol. De svekker musklene i strupehodet. Bli kvitt disse vanene, kan vi doble serviceorgan.
   Snorking gjennom kald med en rennende nese forsvinner. Du trenger bare å gå gjennom de nødvendige prosedyrer.
   Hvis årsaken er lagring av fett, slapp hals musklene, behandling lenger.
   Hvordan å stoppe Snorking folk rettsmidler?
   I egenbehandling kan være nyttige tradisjonelle metoder. Dette krever kål blader (2-3 blad) og honning. Bladene er grundig knust, lagt en spiseskje honning. Dette potion er tatt før sengetid for en måned. Et alternativ er å bruke fersk kål juice med tillegg av en spiseskje honning. Du må drikke et glass av denne medisinen ved sengetid i 4 uker.
   I behandling av snorking og hjelpe spesiell urte tinktur. For sin forberedelse kreves teskje kjerringrokk, samme rot Comarum og sorte eldre bær, to spiseskjeer av burdock. Dette er grunnen. En teskje av blandingen helles kokende vann 250 gram. Da må vi la den stå i minst en time. Spise fem ganger om dagen i en teskje til snorking vil ikke fungere.
   Bruke gulrøtter bakt i en time før et måltid, men minst tre ganger om dagen, hjelper også eliminere snorking.
   Hjelper og tindved olje. Det er nok å dryppe i 4 timer før sengetid dråpe olje i hvert nesebor - og etter 3 uker snorking forsvinner.
   Gymnastikk for laryngeal
   Fatty musklene i strupehodet bør alltid laste, tog. Den beste måten å påvirke hortannuyu muskler synger. Regelmessig høyt, uten belastning, holder sang muskeltonus, hindrer fett samlet i strupehodet. Tilstedeværelsen av hørsel og vakker stemme absolutt ingen effekt på de positive effektene av denne metoden.
   Men hvis du synger fortsatt problematisk (det kan være annerledes), er det en effektiv øvelse for musklene i strupehodet. Det bør være 20-30 ganger før og etter søvn belastningsskader muskler som skjønt artikulert lyd "jeg". Det anbefales å koble stemme - så øker effektiviteten. I to eller tre uker kan du observere positivt utfall.
   Hyppig bruk av destillert vann ved forbedring av faste bidrar til å takle snorking. Destillert vann hjelper kroppen å ta med slim (snørr, spytt). Ofte, etter en måned med en slik praksis snorking forsvinner.
   For å hindre forsøk på å lufte på soverommet før du går til sengs. Tørr luft påvirker forekomsten av snorking. Og husk, før du starter egenbehandling, må du gå til en lege.  
  Яндекс.Метрика