Hva du skal spise i løpet av svangerskapet

 Kvinner til alle tider søkt å følge figuren i alle aldre.
 Når en kvinne er glad for de gode tallene for en eller to dagers faste dager "- dette er forståelig og helt normalt. Det er kjent at svangerskapet vil uunngåelig resultere i endringer i strukturen av kroppen, noen ganger irreversible. Men tempoet selv dietter under svangerskapet er uakseptabelt.
 La oss se hva du kan spise, spise under svangerskapet.

 Sulte under graviditet umulig. Men økende vekt for fort - for normal. Underernæring kan føre til mikronæringsstoffer underernæring og mange næringsstoffer i moren, og være et resultat av forverring i helsen til barnet. Overspising er nervøs med ulike komplikasjoner i løpet av svangerskapet.
 Å bestemme hva du skal spise, spise under svangerskapet må huske på at det ikke er behov for to og to.
 Gravide kvinner bør spise rasjonelt, ofte i små porsjoner. Mat skal være så variert, slik at kroppen til en gravid å få nok protein, karbohydrater, mineraler og sporstoffer.
 Mange kvinner under svangerskapet har en lidenskap: den ønsker å salt, søt, skarp. Selvfølgelig, å spise noe som krever kroppen, men i alt må vite når du skal stoppe.
 Her er hva du kan spise, spise tidlig i svangerskapet, mat rik på protein (kjøtt, fisk, egg, melk, lav-fett meieriprodukter, bønner, erter, bokhvete, ris, havregryn).
 I andre halvdel av svangerskapet mat bør ikke være mer kalorier svak økning porsjoner. På denne tiden, bør gravide kvinner delta fett, karbohydrater. Hva du skal spise for å spise under svangerskapet i andre omgang, så det er - rømme, smør, vegetabilsk olje. I samme periode økt inntak av vitaminer.
 Siden den syvende måneden av svangerskapet redusert mobilitet kvinner, så det er nødvendig å redusere kaloriinntaket, spise mer frukt og grønnsaker som inneholder karbohydrater, og - melk og melkeprodukter.  
Hvordan du kan forbedre hukommelsenHvordan å forbedre hukommelsen, slik som å huske mer, og ikke lider uoppmerksomhet? Få mennesker i dag kan skilte med god hukommelse. Vi tror at hukommelsesproblemer, at vi ikke kan lang huske informasjonen - det er medfødt i oss, og dette er absolutt ikke kan håndtere. Faktisk, hvis du regelmessig trene hukommelse og spise riktig, kan du gjøre fremskritt i å styrke den. Derfor er dine favoritt site nyttige tips fortelle deg i dag hvordan du kan forbedre hukommelsen.

Hvordan forbedre hukommelse gjennom ernæring

Du må vurdere det bedre hukommelse - en omfattende prosess som bør begynne å endre kostholdet. Oftest svekket hukommelse påvirker folk som liker å eksperimentere med forskjellige dietter og kosttilskudd restriksjoner. Og ikke rart, på grunn av konstant mangel på næringsstoffer må feil oppstår i nervesystemet, inkludert svekket hukommelse observert. Servering sikte på å bedre hukommelse må være rasjonell og balansert. Menyen din må være mat rik på vitamin E, som er nøtter, egg, havregryn, hvetekim. Vitamin C finnes i blåbær og rips, aktiverer hjernens aktivitet. Flere ganger i uken bør du inkludere en meny med sjømat, inkludert fet fisk, som inneholder omega-3 fettsyrer. Som en snack, velger frukt, frø og nøtter.
Trenger å trene hukommelsen
Hvordan du kan forbedre hukommelsenÅ forbedre hukommelsen, det, som muskler, jevnlig trent. Du må utvikle en vane å memorere et lite utdrag av teksten. Dette kan være, for eksempel, et dikt, eller noe annet. Regelmessig gjenta utforsket tekster. Bare gjennom regelmessig trening og arbeid på minnet, vil du være i stand til å forbedre.
Mnemonics
Å huske visse regler eller vanskelige ord fremmedspråk bruk mnemonics. Vi alle husker som barn regnbuens farger gjennom fraser og fasan jeger. Dette er et eksempel mnemotehnyke. Ved å bruke huskeregler kan du huske komplisert for deg informasjon, som posisjonene til planetene i solsystemet, eller reglene for russisk språk. Forsøk på å oppfinne en assosiativ array for lagring av nye data. Det er det, nå vet du hvordan du kan forbedre hukommelsen.

Hvordan forbedre hukommelse og forbedre oppmerksomhet

Hvordan du kan forbedre hukommelsenIkke alle mennesker er født med en fenomenal hukommelse. Noen lett huske de nye data, men andre har gjentok og gjenta allerede reist for å huske det. Som barn vi alle husket mye mer enn nå. Barns hjerne som en svamp, absorberende ny informasjon, ny informasjon, historier, bilder. Dette skarphet lagres i mann om 25 år, hvoretter det kan begynne å skje med noen endringer som hukommelse og oppmerksomhet ikke til det bedre. Folk som har en fenomenal hukommelse og en akutt oppmerksomhet så usannsynlig født, de er bare mer sannsynlig å trene hukommelsen til å huske mer. Hvis du ønsker å forbedre din hukommelse og oppmerksomhet for å utvikle noen følger våre anbefalinger, noe som helt sikkert vil hjelpe deg.
Å huske flere numre, for eksempel telefonnumre eller viktige datoer ved hjelp assosiativ array. Like før hvert siffer i nummeret du bør huske plukke Association (fødselsdato, huset eller leiligheten du bor i, din bil nummer, etc.). Med denne teknikken kan du enkelt huske kombinasjonen består av et sett med tall.
På slutten av hver dag trene hukommelse og oppmerksomhet, må du huske å gripe inn arrangementer på denne dagen. Prøv å huske de minste detaljer om dagen fra å våkne til sengetid. Prøv å huske lukter av mat som du svelge, ansiktsuttrykk og gester av dine følgesvenner, alle telefonsamtaler, etc.
Hvordan du kan forbedre hukommelsenForgjeves barndom lærte foreldre oss mange dikt, fordi ingenting forbedrer hukommelsen og oppmerksomheten ikke utvikle seg som en systematisk huske ny informasjon. Ganske daglig kveld utforske ny bar vilje til å gjennomføre treningen deres minne. Neste dag igjen studert diktet og lære nytt, og så hver dag. Ønsker ikke å lære poesi - lære ord om store menn eller interessante aforismer.
Skulle glemme å kjøpe viktige ting, produkter eller rengjøringsmidler? - Lag en liste. Hver kveld er en liste over matvarer som du bør kjøpe i morgen. Les listen og skjule det i morgen, gå til butikken uten det. Når du velger produkter, prøve å huske nøyaktig hvilken rekkefølge du laget listen.

Hvordan å forbedre hukommelsen for the People

Hvordan du kan forbedre hukommelsenSelvfølgelig, tradisjonell medisin kan ikke ignorere problemet med hukommelsestap. Tradisjonelle healere og trollmenn var mange oppskrifter på naturlige ekstrakter og avgifter som kan forbedre hukommelsen.
- To kopper kløver hoder helle en halvliter vodka, dekselet og ta av dekselet nylon på et mørkt sted for to uker. Daglig infusjon røre eller riste. Etter 14 dager med infusjons belastning og ta en skje ved sengetid. Selvfølgelig opptak i tre måneder, så ta en pause i tre uker og deretter igjen tre måneder kløver mottar infusjoner. Gjeninnføre dette verktøyet kan være bare tre år. Ifølge tradisjonelle healere, vil verktøyet ikke bare bedre hukommelse, men advarer mot åreforkalkning og hodepine.
- 100 gram pepperrot kjøttdeig, male i en kjøttkvern og sitronskall tre. Disse ingrediensene blandes, tilsett tre spiseskjeer honning. La stå under vekten av lokket forsegles i kjøleskap i tre uker. Så en blanding av en teskje to ganger daglig med måltider.  
 Hibiscus te, eller som det er skikkelig kalt, urte drikke Hibiscus, kjent siden antikken for sine gode egenskaper. Gjør Hibiscus Hibiscus (sudanske rose), som regnes som fødestedet til India. Denne te er en drink kalt den egyptiske faraoene, som ifølge ryktene, hun så Cleopatra, mens i Afrika og Øst Hibiscus brukes til medisinske formål. I te inneholder vitaminer, aktive ingredienser og tretti organiske syrer og antotsynы som fremmer veggene i blodårene og senke kolesterolnivået i kroppen.


Fordeler Hibiscus te


 Smak og skygge te avhenger av hvor vokst Hibiscus. I Egypt, slår te dyp rød farge, har en søt smak surt. I Thailand, servert søt te er mørk rød. I Mexico, gir hibiscus te oransje og sur smak.


 Utmerkede egenskaper av drikken


 Angivelig, har effekten av foryngelse Hibiscus, inneholder stoffer som hindrer dannelsen av kreftsvulster, og linolsyre forbrenner fett, forbedrer stoffskifte. Sitronsyre som finnes i te, er å styrke kroppen, beskytter mot infeksjoner, forkjølelse, hjelper te ved høy temperatur. Te bidrar til bedre humør, tretthet, og har en gunstig effekt på mannlig potens også. Hibiscus - et helt naturlig produkt, er det vokst uten tilsetningsstoffer og spesialgjødsel.

 Etter bruk kan du ikke kaste Hibiscus blomster av hibiscus, med økt innhold av pektin spise, lage mat sette kaffen iskrem, som brukes i vinene. Pektin er i stand til å absorbere skadelige stoffer og fjerne dem fra kroppen. Også utmerket te lindrer bakrus, fungerer som saltlake bidrar til å kvitte seg med alkohol i blodet. Hibiscus brukt som forebygging av gastriske sykdommer, fordi det ikke øker surheten og ikke irritere magesekken. Hvis du drikker te på tom mage, vil det beskytte kroppen mot parasitter.

 I Hibiscus inneholder store mengder vitamin E, kombinert med antocyaner det har enorme fordeler for kroppen. Derfor, Hibiscus så populær blant gravide kvinner, hypertensive og hypotensive. I tillegg gir te styrkende virkning på leveren, styrke og øker sin beskyttende funksjon legeme. Hibiscus er nyttig å gi en mann hvis appetitten er redusert på grunn av stress, har te gunstig effekt på nervesystemet og rolig person.

Fordeler Hibiscus te


 Hibiscus lov til å bruke de som har nyreinfeksjon, på grunn av mangelen på samme oksalsyre Hibiscus ikke skade. Men folk som lider av redusert trykk, te er ikke anbefalt som kvinner på p-piller og de som passerer hormonbehandling (østrogen påvirker te). I te inneholder høy mengde syre, så det kan ikke drikke dem som lider av gastritt eller magesår sykdom anbefales ikke for gravide under amming og under forverring av kronisk sykdom nyrestein, nyre steiner i galleblæren. Også, ikke drikke mer enn tre kopper te om dagen, etter at te er anbefalt å skylle munnen, fordi te syrer samhandle med emaljen på tennene.


 For de som ønsker å gå ned i vekt


 Drikken også skal falle som folk som ønsker å redusere sin vekt. Hibiscus te anses viktig verktøy for vekttap. På grunn av den vanndrivende effekten avtar vekt. Fordi fruktsyrer metabolisme øker, er den beste effekten oppnås ved bruk av te etter et måltid. På grunn av totaliteten av disse egenskapene er en aktiv fettforbrenning.

 Kosten må drikke te mer enn en eller to ganger: i gjennomsnitt Kurset varer litt over en måned. For å gå ned i vekt må du ta et kurs på tre uker, så ta en pause for en uke. Deretter drikke te for ytterligere ti dager. Permanent slankende effekt vil bo hvis du ønsker å gå ned i vekt er å drikke Hibiscus lenge nok.

Fordeler Hibiscus te Hibiscus te brygging


 Hver drink til riktig brygge slik at det kan holde sine eiendommer og gi kroppen den maksimale mengden av næringsstoffer. Du kan ikke koke og brygge kokende vann, er skikkelig forberedt te dyp rød i fargen. Du kan ikke drikke brygg potten i metalloverflaten, ellers fargen og smaken av te ville være forferdelig å drikke fra steingods te går bra med bær (bringebær, rips). Vanligvis te tilsett sukker - med smaker den bedre. Her er noen måter å rette trakte te Hibiscus:

 Egyptisk oppskrift: Hell 10 gram te og 1-2 ts Sukker kaldt vann i to timer, deretter kok opp og la det småkoke på svak varme i 3-5 minutter. Du kan legge til å smake kanel, mynte, ingefær eller nellik.

 Australian Hibiscus: 10 blomster av hibiscus, 50 ml vann, 50 g sukker, ingefær, en sitron. Kok opp fylt med sitronsaft Hibiscus petals. Helle varmt sirup med vann, sukker og ingefæren og rør til det koker. Profiltruyte te før servering kjølig, tilsett isbiter hvis ønskelig.

 Be om en stor brann vann (1 kopp). Leie, når det begynner å koke, la vannet kjøles ned til 70 grader Celsius. 1 ts Hibiscus hell kokende vann, dekk til og la stå. I Hibiscus kan legge is og sitron etter smak.


Яндекс.Метрика