Hva kvinne drømmer ikke om å gå lett tempo på høye hæler, slik at alle mennesker åpnet munnen? Og for å gjøre det er ikke vanskelig. Flere øvelser hjemme, og voila, drømmer en vakker gangart sikret.Lære å gå i hæler


 Viktigst - kjøpe gode sko med en komfortabel sko som ikke vil knuse. Ikke kjøp den første favoritt par. Bedre likevel prøve å nøyaktig velge sko for foten. Pass på å se i speilet som sko sitter. Hvis det er den minste ubehag, ikke gjør et kjøp. Også ta noen test trinn. Plutselig foten vil gli som ikke bidrar til volatile tempo.


 Første trinn og trening gjøres best hjemme. Hvis hæler sko som trengs for en viktig kveld tog er et par uker til å ikke tenke på revet beina og nyte ferien.


 Først må du styrke din holdning. Rett rygg, skuldre, litt laid back, føttene flatt på bakken - i begynnelsen av øvelsen. Deretter stram rumpe, lår og magemusklene og ligger noen få skritt. Gjør denne øvelsen flere ganger om dagen, kan du oppnå gode resultater.


 Når han går, bør skritt begynne med press på tå, og deretter overføre vekten til tå. Og prøve å holde sokker litt fra hverandre, ellers kan du bare rett og slett for sin fangst. "Virovochka" - en annen god øvelse. Du har hæler på den imaginære streng, kan du selv trekke en linje med kritt. Det er å gå i en rett linje. Føtter, mens sette en over en annen. Ikke glem at trinnet er gjort som om fra hoften. Bare flytte beina, slik det gjøres i joggesko, en fin tur ikke oppnå.


Lære å gå i hæler Opplæring er også nødvendig på trappene. Det er viktig å huske at benet skal settes på midtveis stadium. Under nedstigningen ned trappen, den første dråpe tå, som om kommer til å nosochkah, og ikke glem å holde på rekkverket.


 Etter det, kan du lage en "generalprøve" for eksempel, på Rimi. Tar cart, gå langs The Mall, ikke glemme "streng". Ikke glem å holde ryggen rett, stramme rumpe. Men ikke hastverk med å frigi en handlekurv med hendene. Veldig god sjanse for å skli eller miste balansen.


 Så, er det bare utseendet at høye hæler ikke kan lære å gå. Tålmodighet, utholdenhet og gode sko - nøkkelen til suksess.


Hvor raskt lære å gå i hæler?
 Menn tror tydeligvis at evnen til å gå i hæler er gitt til alle jenter av natur, så å si, "som standard". Og alle barn bare lære å gå, finner en gang riktig i morens flate sko, vzuvaye dem, til tross for den enorme forskjellen i størrelse, deretter begynner å besudle på gulvet. Vel, sannheten i denne hypotesen er: den kvinnelige kroppen kan faktisk holde balansen selv i vanskelige posisjoner, og instinkter er tvunget til å strekke seg etter skjønnhet. Men dette er kanskje analogien ender. Og hver jente en dag må lære å gå i hæler. Og hvis ballett leiligheter og joggesko hun holdt til konfirmasjonen klasse, dessuten må raskt lære å gå i hæler. Vel, ikke gå til samme punkt i joggesko! Så hvis livet ditt forbilde nærmere Askepott, La Garçonne enn, la oss lære å gå i høye hæler raskt og vakkert. Holdning og ganglag i høye hæler.
 I én versjon, lære å gå i hæler voksen kvinne enda tøffere enn barnet gjør sine første skritt. Kvadratmeter kontakt med en fast overflate er kraftig redusert til to punkter, slik at du kan snuble selv etter mange år med å gå i hæler. Hvorfor da ikke gå på hæler og utsette seg for fare - spør du. Vi svarer at sko med hæler er mange fordeler, noen ulemper med pereveshyvayuschyh:
 God holdning (med hæler for vanskelig å motstå, zsutulyvshys og i disse skoene rette skuldre og rygg retter seg selv).
 Slanke figur (en kvinne i sko med hæler ben virke slankere manifest nedbøyning i midjen og brystet løftes).
 Feminin tempo (jo høyere hæl, jo kortere og koketlyvee ut trinn og svaiende hofter forførende - tenk Marilyn Monroe i den første rammen av filmen "Some Like It Hot").
 Og, selvfølgelig, sko med hæler kvinne inngir tillit og en følelse av sjarm. Men for å oppleve disse effektene, må du lære å gå i hæler høyre. Ellers dame, ikke kan gå i skoene, er ikke lik den grasiøs nymfe, og den keitete kovыlyayuscheho mønet.
 Hva hæl høyde er mer praktisk?
Hvor raskt lære å gå i hæler?
 Når det kommer til sko med hæler, å huske, ikke bare skjønnhet, men også om sikkerhet. Og sikkerhet dette tilfellet - vidt begrep. Du kan perfekt balanse, overvåke holdning og generell ser fine, men det betyr ikke negere det faktum at høy hæl skaper betydelig stress på muskel- og skjelettsystemet. Så lære å gå i hæler raskt - dermed øke risikoen for beindeformiteter av foten. Bedre å lære denne ferdigheten, gradvis øke høyden på hælen. Jeg har fortsatt en garderobe diversifisert sko med hæler 3 til 11 cm.
 Den mest praktisk og trygt, ifølge orthopedists er rikelig bevis hæler ca 5 cm. I forhold til helse, de med fordelaktig, fordi vertikale bue kvinnelige føtter i gjennomsnitt det er. I sko med 5-tommers hæler kan du gå hele dagen uten risiko for tretthet og skader. Først etter denne høyden du opphøre å bli følt som noe ekstraordinært, vil mono prøve sko ovenfor, og samtidig elegant. Den neste fasen av treningen bør høyhælte sko høyde på 7 cm, deretter - 10 cm, og til slutt kan du enkelt gå på et halsbrekkende 12-tommers hæler. Men merk at selv erfarne damene holde helse: hælhøyde er omvendt proporsjonal med tid du kan bruke i butikkene. Sko med tynne hæler høyde på 12 cm er ikke anbefalt å bruke lange 3-4 timer. Deretter ønskelig perevzutysya mer komfortable flyttbare sko.
 Hvordan du raskt lære å gå i høye hæler
 Men ikke alltid det virkelige liv gir oss ideelle forhold. Og noen jenter må raskt lære å gå i hæler 10cm og over uten forutgående opplæring. Selvfølgelig, de trenger hjelp. Få kan det fra hennes mor, eldre søster og hennes venner har allerede mestret nålene. Vi, for vår del, ønsker vi å gi noen råd, men først - trinnvise instruksjoner om hvordan du kan lære å gå i hæler vakre:
 •  Finn et egnet "simulator"Dvs. et par kvalitet sko med en komfortabel sko, og du er perfekt i størrelse. Hvis paret du allerede har - vel, ventet hun for hans time av triumf! Hvis ikke - vil ha å finne og kjøpe vakre sko. Ved montering av butikken ta hensyn til hver minste detalj. Først fingrene bør komfortabelt, men ikke de eneste zdavlyuvatysya sider. Sekund, ekskludert ubehag i leggene føtter, mye mindre kramper. For det tredje, selv står på ett ben, kan du holde balansen og ikke falle. Jentene føler seg usikre selv i hælene, underlagt alle disse parametrene kan begynne å lære å gå i skoene Wedge-heeled.
   Øve husetDvs. der et flatt gulv, møbler og ingen plager. Gå ned gaten, du har fortsatt tid når lære å gå på hælene lett. Men inntil da langs samme rute med romslige rom og som går fra vegg til vegg, om nødvendig, etter langs stien på skap og stoler. I alle fall kan ordne stolene langs rommet, snu ryggen til ham. Da vil du føle deg mer trygg, fordi i det kritiske øyeblikket kan finne støtte. Glatte såler kan spille dårlig service, spesielt på gulvet eller linoleum glatt, så hold deg til det gips og / eller lå på gulvet teppe, men ikke mykt teppe.
  Hvor raskt lære å gå i hæler?

   Se ham gjennom speilet. For å gjøre dette, vil den henge eller installere et siderom at du bør gå rett til ham og så seg selv i full størrelse. Hvis mulig, plasser den andre side speil. Dette vil gi deg en mulighet til å vurdere og flytte, og holdning. Det er mulig at du sutulytesya, ottopыryvaete ass eller senke hodet. Kontroll gjennom speilet vanskelig oppgave, men det er bedre å lære å gå på hælene høyre enn lære på nytt senere. Ved første ikke forbudt å holde balansen, spre hendene fra hverandre. I det offentlige, selvfølgelig, du kan ikke råd til det, men likevel lære - på helse.
   Akselerere gradvis. Dine første skritt på hæler kan være liten og treg, selv semenyaschimi. Men etter en tid vil gjøre bredere trinn. Ikke å frykte, finne en behagelig rytme beveger seg og prøver ikke å fjerne seg fra den. Det avhenger av høyden på hælen, benlengde og høyden din, så det kan betraktes som en individuell parameter evaluere mye du kommer nær suksess i sine studier. Gjøre hopp og sprang, selvfølgelig, ikke nødvendig - det er i hvert fall ikke vakker som maksimum - ubehagelig og farlig. Men du kan oppdage den tiden er forbi deg på avstand, og for å redusere det litt hver gang en ny treningsøkt. Uten dette økte presset ikke vil lære å gå i hæler raskt.
   Fra hæl til tå - Så bør være hvert steg. Dette gjør at du kan holde balansen og få flytte glatt og jevn, uten rykk og hopp. Betale på catwalk modeller på catwalken, til tross for høye hæler, de er hode og skuldre mens gang ligge på samme nivå. Dette er hva du bør sikte etter hvert, men for nå bare følge rekkefølgen: først senke hælen på gulvet og bare etter at bære vekten på tå. Føres tilbake til alle kropps - samme feil som angrepet på hele foten på en gang. Første stepping foten og kropp - bak henne.
   Ikke sitte på huk. Ingenting kumednishe enn en kvinne i høye hæler sprer "navprysyadky." Å assimilere slike personer, være forsiktig at føttene forbli flat og ikke bøyd i knærne. Dette betyr ikke at de skal være rett som en pinne, fra hoften til ankelen, men med hvert trinn opp, stående på gulvet, må du fullt ut rette. Den eneste måten å lære å gå i hæler rette og fine, ellers er det bedre å ikke starte.
  Hvor raskt lære å gå i hæler?

   Finn tyngdepunktet Dette vil hjelpe deg til å slå to fluer i ett smekk: holde balansen og se bra ut i sko med høye hæler. Merk at det er nå fremover om situasjonen som tar kroppen når du går barbeint eller i flate sko. Svaie fra side til side for umulig. Først en vrikke hoftene ser vulgær og øker risikoen tuck fots. Sekund, etter en slik tempo som minner om en sjømann på dekk mens pitching. Spesielt vanskelig er svingende i høye hæler som ytterligere økt.
   Kom opp foran. Før eller senere må du gjøre: forlate trygge "rullebane" hjemme trening og gå ute i sko med hæler. Fangst av et par sko, og et variabelt bånd-hjelpemiddel i tilfelle av natrium føtter. For første gang en liten ruteplan - si, til nærmeste butikk eller kafé hvor du kan sitte ved et bord og slappe av. Men det viktigste er ikke det, men at nå må du lære å gå i hæler trapper. Det er ikke så vanskelig hvis nedstigningen å holde på rekkverket, og med økningen ikke bare å sette på plass foran på foten, slik at hælen henge i luften.
   Som du kan se, lære å gå i hæler raskt og vakkert - oppgaven er ganske gjennomførbart. Etter det må du lære å gå i hæler for ikke å bli sliten og ikke alltid bære en pose ballett leiligheter. Men tro meg, den følelsen du føler når endelig trygg gangart tur på hælene av en hyggelig mann verdt alt arbeidet. La rival sparker og fans svelge spytt - nå vet du hvordan du skal gå i høye hæler enkelt og naturlig!  
 • Яндекс.Метрика