Makeup for blå øyne og blondt hår, make-up tips og triks

 Alle de piker har lenge vært kjent at sammensetningen var vakkert, må det velges i henhold til typen av utseende. I dag skal vi snakke om hvordan du utfører makeup for blå øyne og blondt hår, og at skyggen, pudder og blush er best å velge.
 Hvis du har blondt hår og blå øyne, du tenker på det "sommer" kolorotypom. Derfor vil du nærmer deg den varme og naturlige farger. Makeup bør være usynlig og årsaker. Hovedvekten er lagt på øynene, fremheve sin skjønnhet og dybde.
 Øyesminke bør bestå av skygge og mascara. Liner dag makeup bedre ikke å bruke, og bedre for kvelden bruk brun, blå eller grønn blyant. I skyggene palett bør delta på alle toner av rosa, beige, rød, gull, grønn og lilla farger.
 Kombinere de to toner i make-up nyanser, sørg for å skygge alle overgangene. For lys skygge uønsket bruk, ellers vil du se blek og kjedelig. For å markere øynene med lyse skygger kan gjøres mørkere blyant linje langs vippene.
 Men svart blyant eller eyeliner for kvinner rusovolosыh absolutt ikke egnet. Dette gjelder svart blyant eller øyenbrynene. Sorte øyenbryn ser stygg og dum. Den beste blandingen brun eller grå-brune toner.
 Mascara er anbefalt å bruke grå eller brun. Du kan også makeup øyevipper svart blekk og tips - brune. På kvelden make-up rusokosi jenter kan bruke falske øyevipper, paljetter og strass. I tillegg tillates å påføre mascara i flere lag.
 For den perfekte makeup bør velge riktig tone verktøy, pulver og leppestift. Tonal fundament ta samme farge som huden din, eller mørkere tone. God ser rosa-beige pulver og rødme fersken.
 Leppestift bør være rosa i kveld kan du bruke korallfarger.
 Ganske original sminke for jenter rusovolosыh - en make-up i gylne fargetoner. Gylne pulver og gi huden en sunn garvet utseende. Golden shadow vil skinne blå øyne og gyllen-rosa leppestift gjør leppene myke og sensuelle.
 Teknikk dag makeup for blåøyde jenter med brunt hår
 • søke om å flytte øyelokk hvit perlemors skygge og bland dem forsiktig (fra vippene til pannen).
 • Nafarbuyte skygger for alltid gyllen nyanse og bland dem slik at overgangen mellom skyggene var usynlig.
 • Fra midten av århundret til det ytre hjørnet av øyet, påfør brun skygge i form av bokstaven V. engelsk Blend dem til grense skygger var glatt.
 • Mørk grå blyant velge banen i øyet.
 • Nafarbuyte vippene mørk brun blekk.
 Dette alternativet makeup - som, kan du trygt eksperimentere ved å kombinere ulike nyanser av skygger.

Hvordan å lære raskt og fin tur i hælene?

Det antas at høyhælte sko gi jentene den eleganse, ynde og sjarm. I tillegg kan høye hæler visuelt forlenge beinet, noe som tilfredsstiller gjeldende standarder for skjønnhet. Leter du etter den perfekte kursmodeller, er det vanskelig å anta at dette resultatet tar måneder med trening. Og ofte når jenter kjøper merke sko, de tror ikke at i denne vakre sko må være i stand til å gå. Heldigvis master catwalk modeller gjerne dele hemmeligheter som bidrar til å lære å gå pent på hælene.

 Hvordan lære å gå pent på høye hæler?


Svært effektive måter å lære å gå i hæler chic er trening leggmusklene, Mage, muskuløs korsett og komplekse klasser som hjelper riktig holdning. Noen øvelser som fokuserer på utvikling av disse musklene er egnet for treningen. I komplekset daglig for å gjøre spesielle øvelser:
 Holdning øvelser. Denne øvelsen er ansett som en klassiker, men likevel ikke miste sin relevans. Følg dem når som helst, alternerende høye hæler med konvensjonelle fottøy. Trening er ikke vanskelig - bare stå rett opp, la hendene på beltet. Innerst lå en bok, men ikke ta det vanskelig å ryggraden er intakt. I denne stillingen, gå gjennom leiligheten og føle hvordan dine ulemper.
 Mosjons statikk. Det hjelper å lære å kontrollere musklene i bekkenet og ben, samt utvikle resistens. Husk at før vinteren slitasje hæler, må du nøye jobbe på bærekraft som nedsiderisiko har blitt redusert til et minimum.
Engasjere sko på en liten hæl, vil motstanden begynner å utvikle seg, og bør du gradvis øke høyden på hælen. Selv pust og smil bare øke effektiviteten av treningen.
Startposisjon - hender på midjen din, føtter sammen, rette ryggen, rette skuldre. Løft høyre ben, slik at det er vinkelrett på kroppen og trekk sokken ned. Zafyksyruytes i en posisjon til å dolichit 10 bred og lage et skritt fremover, og benet bøy i kneet og plasser den på tyngdepunktet. Dette venstre ben bør forbli kastet tilbake, stole bare på tå og hæl til siden. Zafyksyruytes og telle til 10. La den venstre foten til høyre og ta startposisjon. Nå gjør de samme bevegelsene til venstre ben. Være engasjert i minst 45 minutter.
 Trening for å gjenopprette blodstrømmen og motstand i bekkenområdet. Dette kan gjøres separat og kan kombineres med oppgaver rundt i huset. Før begynnelsen bære en lang skjørt, noe som kan gjøre halvt trinn mindre enn vanlig. Så bare gå rundt i leiligheten, mens alltid sjekke din holdning. Kvinner i noen land stadig vandre i slike klær som hyppige små skritt kan forbedre kurset og bidra til å forbedre kvinners kropper.

 Hvordan du raskt lære å gå i høye hæler?


Det hender at før i alle fall, du trenger noen dager for å lære å gå i høye hæler. Du må gjøre alle de ovennevnte øvelser intensivt for et par timer hver dag. Dermed gjør fot massasje med eteriske oljer om natten gjøre fotbad med svart te eller avkok av johannesurt. Før og etter skolen lar føttene hvile, denne løgnen og sted matter pute eller pute. Også i løpet av dagen bør stå på tærne, lener seg tilbake i stolen og stå som 30 sekunder. Så gi bena en pause og deretter gjenta øvelsen. Det er nødvendig for å oppnå stabilitet, men ikke bare forhindre ubehag som kan oppstå hvis unormal slitasje hælhøyde. I alle de ovennevnte, hver dag før solnedgang, bør komme hjem i en time kjøpte sko, men også på denne tiden gjøre en liten pause for å hvile bena kunne. Men før hendelsen 30 minutter gange i skoene, og deretter gjøre en fotmassasje, og legge seg ned i 5 minutter mens du løfter beinet.

 Hvor lang tid å lære å gå i hæler?


Først må vi være oppmerksom på at det ikke er nødvendig uten å måtte bruke sko med hæler høyere enn fire centimeter. Men hvis kommer til å være en slags feiring, og du må bruke litt tid med hæler, bør du være forberedt på forhånd. Hver dag hendelse planlagt å gjøre det over trening og legge til et sett for å utvikle kalv muskler og sener. For å styrke musklene i hendelsen, slik at du ikke føler stress og ubehag på feil tidspunkt, og det gjorde ikke ødelegge det triumf.

 Skadelig å gå på hælene?


Hvis hælen er høyere enn fire centimeter, er det skadelig, og legene sier også dette i mange år. Men som populariteten til høyhælte sko er ikke, bør du følge noen tips for å bidra til å redusere risikoen til et minimum:
 •  Velge bare kvalitet fottøy som gir for ortopediske innleggssåler, solide såler og andre triks som kan gi økt komfort.

 •  Sko bør ikke føre til ubehag og sitte stramt på benet.

 •  Iført høye hæler er tillatt bare for et par timer i uken, og etter massasje og avslappende bad.

 •  Hvis du har mer bruke disse skoene, vil det ikke være noen skade, mens resten går til de ortopediske sko.

 •  Så raskt spasertur på hælene er ikke nødvendig, bør du telle tid, slik at det ikke var nødvendig å skynde. Hvis du går fort på hælene, vil tempoet endres til det verre, bortsett fra at du vil finne det vanskeligere å kontrollere musklene dine, som vil øke risikoen for forstuinger eller fall.

 •  Sørg for å øvelser for bena, særlig for hofte, kalv muskler og sener.

 •  Ikke glem at uten god holdning, vil din gangart ser latterlig, og hvis du ikke kan kontrollere musklene i kroppen, hæler er farlig for deg. Så ikke overse leksjoner, i så fall bare dekorere hælene og ben flytte.

 •  Video Tutorials
  Hvordan å gjøre makeup hjemme?

   Denne artikkelen vil diskutere hvordan du skal sminke og hvordan du kan lage god makeup ikke i kabinen, og seg selv. Først av alt, før du påfører makeup god ren hud. For å gjøre dette, bruke fuktighetskrem, fuktighetskrem eller en annen kosmetisk. Etter rengjøring av huden bør det fukte krem. Øyekrem er best å bruke skygge. Kremen påføres til massasje linjer, og i øynene sterkt anbefales ikke å trykke på huden til å strekke sin ikke.
   Du trenger for å mestre teknikken ved hjelp av maling og verktøy makeup. Forutsetning makeup - evnen til å skjule sine feil og understreke fordelene. Hvis du har tynne lepper naturen skjenket, de trenger å visuelt forstørre og stort - følgelig redusert. Smale øyne trenger å gjøre mer, og korte øyenbryn - lenger.
   Før du påfører makeup, vaske hender, hår tie. Ikke glem det godt lys i denne faktoren er viktig. Hvis du gjør daglig makeup, bør belysningen være naturlig. Ja, du kan sitte ved vinduet. Ikke gjør make-up dag på elektrisk lys, for eksempel på badet. Dette vil ha en ikke-naturlig makeup og uflidd utseende. Hvis du går på kvelden, så bedre make-up med elektrisk lys. Ikke gjør en grundig overhaling hvis et eller annet sted i en hast. I dette tilfellet er det bedre å begrense mascara og leppestift glans. Vel begge har to speil: Hånd og stor trohstulkove og helst med et forstørrelses side.
   Makeup er delt inn i to typer: enkel og kompleks. Enkel makeup lar bare friske opp ansiktet og skjuler komplekse alle hud feil (fødselsmerker, arr og andre). Deres sekvens helt identiske.
   Hvordan å gjøre makeup hjemme
   Enkel makeup gjort i følgende rekkefølge:
   - Tone og prypudryuyemo person
   - Bruk eyeliner og tegne øyenbrynene
   - Påfør rouge,
   - Maling lepper.
   Det er sminke som fremhever øynene eller leppene, make-up sekvens så kan variere litt. Advanced-up forsinke mer tid og krefter, men utført av en enkel krets.
   For dagen eller kvelden makeup bør velges og de tilsvarende farger. Rense huden med en bomullsdott dyppet i lotion eller andre kosmetiske produkter. Husk den følsomme huden rundt øynene. Etter rensing av ansiktet, pusse henne nærende krem. Da gjelder foundation på massasje linjer. I alle tilfeller, følger grad. Hvis du bruker et tykt lag med foundation, vil personen se ut som en maske. Etter bruk foundation skal vende pulver. Prioriterte bruke en stor fluffy børste. For best effekt pulver bør være smuldrete.
   Wake-up
   Å bruke det vanlige morgen makeup utstyr: rense en person bruke foundation og pudder. Heve øyenbrynene. De trenger ikke tint en kontinuerlig linje, og slag. Ja, de ser mer naturlige ut. Velg en myk blyant brun, mørk brun eller mørk grå. Svart blyant er bedre ikke å bruke det bare gjøre at du ser for vulgært. På øvre øyelokk, bruke en lys skygge, kan du bruke mørk blå eyeliner, svart eller brun. Hvis du bruker en pensel, vil skyggen bli pålagt jevnt og nøyaktig. Da gjelder blush og lip nafarbuyte.
   Øyevipper helst malt lys brunt blekk. Hennes gjøre dem tykk, så den slags lathet er mer typisk for kvelden makeup. Frisyre for dagtid sminke for å være moderne og enkel på samme tid.
   Kveld make-up
   Kveld make-up er hovedmålet - noe som gjør deg vakrere når du besøker en nattklubb, restaurant, konsertsal eller fest. Kveldslyset gjør gjøre makeup Tolley tykke linjer og farger - lys. Du kan fremheve leppene eller øynene.  
  Яндекс.Метрика