Hvordan tegne piler foran en blyant eller flytende eyeliner

 Hoved type makeup brukes av kvinner - er øyesminke. Å male øynene vi bruker en rekke skjønnhetsprodukter fra mascara til øyenskygge. Men den enkleste måten å forsterke skjønnheten i øynene og tiltrekke seg oppmerksomheten til en pil. Hvis du ønsker å forstå problemene, hvordan å trekke piler i hans øyne, og hvordan du kan tegne piler på øynene ordentlig, må du lære de nødvendige fasiliteter.
 Det finnes to typer eyeliner, blyant eller flytende eyeliner. Spesielt populært eyeliner blyant vurderes, da det er lettere å utføre.
 Kosmetiske blyanter på markedet et bredt spekter. Du kan finne blyant hvilken som helst farge. De kan være matt og perle. Et viktig kriterium ved valg av en blyant er dens hardhet. Myk blyant tegning egnet for en myk, men dyp og intens linje, noe som gir en solid tegning klare linjer og lengre hviler på øyelokkene.
 Flytende eyeliner er mer stabil enn blyant og gir en mer intens farge. Den viktigste detalj er den tynne væske eyeliner børste opp til 1 cm, i tillegg, kan foringen være lik pennen. Det siste alternativet er mest praktisk, spesielt for nybegynnere, så vel som å lære å tegne nivå, vakre piler børste mye tid.
 Vurdere hvordan å lage piler foran blyant og eyeliner
 Piler foran blyant for å tegne enkelt ved å sette noen punkter der nålen skal passere. For ham og trekke en pil. Senere vil du sette mindre poeng da bli helt klare seg uten. I stedet for prikker kan trekke korte strøk og deretter kombinere dem.
 - Hvis du ønsker å gjøre pilen foran liner, så lente hånden på noe for å fikse det. Så tett øye (eller cover), lett trekke øyelokket og trekke en linje.
 - Hvis du har har små øyne ikke trenger å starte fra begynnelsen av linjen intern-tallet eller helt definere øynene. Disse teknikkene vil gjøre øynene dine visuelt mindre. Begynn oppførsel pilen på innsiden, nær vippekanten vekst og løfte opp linjen litt sveip gjennom det ytre hjørnet.
 - Hvis du har runde øyne, fører pilen fra indre øyekrok til utsiden, mens plukke opp linjen til templene. Linje piler bør ikke være mer enn 5 mm. Denne metoden vil gjøre formen på øyet nær mandel. En annen metode: Tegn en linje litt tykkere i begge hjørnene av øynene, og på midten av århundret litt tynnere.
 - Når plantet rundt øynene trenger å holde en tynn linje fra midten av århundret, og gjøre linjen tykkere og løft til templene.
 - At mye plantet øye make-up er anbefalt tykk svart linje langs vippekanten. Dette vil gi blikket dybde.
 - Hvis du ønsker å gjøre litt rundere øyne, lage liner øvre og nedre øyelokk midten, og ikke berøre hjørnene.
 - Veldig imponerende leter doble pilene holdt på øvre og nedre øyelokk, parallelt med hverandre, mellom som står distansen lyse nyanser.
 - Vakkert ser eyeliner på den indre-tallet, men det er ikke for alle. Hvis du har lite eller asymmetriske øyne eller øyne ulik størrelse, dette alternativet liner bare fremheve disse svakhetene.
 Etter å ha prøvd flere alternativer på et skytespill, kan du velge det beste alternativet som vil understreke din individualitet og skjønnheten i dine øyne.


Pilene på øynene. Foto, video skytespill.God makeup alltid tiltrekker seg oppmerksomhet fra andre. Bilder Marilyn Monroe og Audrey Hepburn vil alltid være i hukommelsen vår. Hvordan bruke pilene på øynene, for å skape et tydelig bilde? Formen og lengden på pilen bør avhenge av formen på øynene, ellers vil de se latterlig. Ikke forvent perfekt nivå pilen vil ta deg umiddelbart trenger mye trening. Pilene på øynene vil gjøre bildet mer sofistikert, feminin og elegant. Du må velge riktig form av piler og kosmetikk.
Pilene på øynene. Foto, video skytespill.

Hvordan du velger form av piler på øynene?
- For de mandelformede øyne, kan du trekke noen piler som. Disse øyesminke å skape universell. Med sine myke piler kan fremheve konturen av øynene, og en tykk og lys - svært lyse make-up og uttrykksfulle.
- Hvis du har runde øyne, piler bidra til å korrigere form. For å gjøre dette, tegne en pil fra indre til det ytre hjørnet av øyet. Løft oppover fra midten av århundret - dette vil forlenge vyzualna formen på øyet. Nødvendigvis, bør tykkelsen av pilen økes, eller den mulige effekt av "tunge" utseendet.
- For å begrense øyne, tynn oppfordret til å tegne en pil på øvre øyelokk og forsiktig løft for å ende opp med å være forsiktig med å gå utover det ytre hjørnet av øyet.
- For å korrigere mye mellomrom øyne, å gjøre bred pil på indre hjørnet, gradvis redusere tykkelsen.
Pilene på øynene. Foto, video skytespill.

Ikke glem at utfallet i stor grad avhenger av materialene vi bruker. Tegn piler kan blyant, flytende liner (liner), solid tilførsel (markør). Hvis kvaliteten av disse midlene er dårlig, vil sminke ser etter grov og raskt forringes.
Pilene på øynene. Foto, video skytespill.

Verktøy for å tegne piler på øynene

- Den liner eller flytende eyeliner. Hvis du plukket den perfekte børsten, da alt skal være i orden. Prøv å velge liner med naturlige børster. Bedrifter ofte brukt i stedet for naturlig børste - gummi tupp. De alltid gjorde kvalitet, og det kan være fabrikasjonsfeil. Også, med børsten spissen, kan du ikke lage en veldig tynn linje. Naturlig børste vil skape en vakker linje av brytere og eyeliner ligger veldig flatt på øyelokket.
- Liner - penn veldig behagelig, men veldig tynn linje, kan du ikke gjøre. Må være stram applikator. Denne duken kan være praktisk å ta med deg på en tur eller å bære i vesken for raske justeringer makeup.
- Eye Pencils er bra for nybegynnere. Linjene helt mottagelig for korrigering. Men også her er det noen øyeblikk. Velg en solid blyant med sin pil vil gå tynnere og vil ikke bli utflytende. Men ikke forvent at du bruker en blyant makeup vil vare hele dagen, virker utskriften. For å gjøre opp for lenger fast, kan du fikse det med svarte skygger, men deretter lyse pilene vil ikke fungere.
- Den siste verktøyet til å tegne piler på øynene - en skygge. De er gode til å korrigere hvis skyggen av god kvalitet, kan de holde ut lenge nok og ikke rozmazatysya. Plus, er det alltid mulig å skygge. Den eneste ulempen - du ikke får lyse makeup.
Pilene på øynene. Foto, video skytespill.

Pilene på øynene. Foto, video skytespill.

Tips for å tegne piler på øynene
- Husk, makeup pilen vil ikke se ryddig og elegant, og hvis personen ikke er preparerte øyenbryn.
- Før du gjør øyesminke, gjør makeup øyenbrynene.
- Før du påfører makeup, gjør toning århundre.
- Det er bedre å bruke lys skygge i det innerste hjørnet av øyet og mørkere, samme nyanse som det ytre hjørnet.
- Form piler bør velges basert på formen av øyet.
- Velg riktig kvalitet kosmetikk.
- For å skape en rett linje, er det bedre å ha en hånd med håndflaten.
- Først må du tegne en tynn pil, og så gradvis tykkere.
- Color skygge kan erstattes med farget piler tone i bildet.
Pilene på øynene. Foto, video skytespill.

Pilene på øynene. Foto, video skytespill.


Eksempel på å skape inkrementell makeup hjelp av pilen foran

- På forsiden av tonal verktøy og bruke pulver.
- Deretter fortsetter å sminke øyenbrynene. Ved hjelp av blyant, bør skygge avhenge av din hår og hudfarge. Oftest mørk brun.
- Nøye lage kontur form øyenbryn, inne skyggene male over et tonn, og deretter skygge krets.
- Å få øye makeup. Arrow så fin og glatt, vi først bruke en skygge.
- Ta den lyse perle farge og brukes til det innerste hjørnet av øyet. Så lett skygge hele århundret.
- En mørkere nyanse trenger skygge fra midten av århundret til ytre hjørnet. Bare da kan du begynne å tegne piler.
- Velg form til formen på øyet og uavgjort.
- Bedre bruk av konvensjonell flytende liner, vil det gjøre pilene ryddig og sofistikert.
- Etter piler malt på øynene, venter på når de tørker.
- Først da bruke mascara på vippene.
Pilene på øynene. Foto, video skytespill.


For eksempel, visuell, se videoen for å lage sminke med piler i hans øyne.

Яндекс.Метрика