Hvordan bli kvitt strekkmerker på benaKvinner som har strekkmerker på bena der, drømmer kvitt dem. De vises under påvirkning av ulike faktorer: dramatiske vekttap, graviditet, sykdom, ledsaget av hevelse i føttene. De kan være på grunn av hormonelle surge. Selv unge jenter strekker - volumet av kroppen øker og huden ikke har tid til denne prosessen. Hvis huden er ikke elastisk, det er interne hull som leges arr som stygg. Heldigvis er problemet løst, og strekkmerker på bena fjernet ganske reell. Trenger bare å være tålmodig.
Forebygge strekkmerker
Til spørsmålet om hvordan man skal fjerne strekkmerker som dukket opp på føttene, vil du ikke bli plaget, du trenger en kompetent forebygging. Hvis det er en trussel av skjøteledninger, må det treffes tiltak på forhånd. Mot slutten av svangerskapet hos kvinner hovne føtter, er det anbefalt å ha støttende undertøy - sokker og strømpebukser, tett trekke femur og tibia, og bandasje. Dette er for å sikre at livmoren, hvilket signifikant øker i størrelse, ikke trykket på dype fartøy. Det er fra dette utgangspunktet hevelse og stretching forekomme.
Elastisiteten i huden og gi kvalitet avkastning krem, men ikke glem å bruke det regelmessig. I tillegg er det ønskelig å ta vare på riktig ernæring for å understøtte huden innenfra. Veldig nyttig vitamin A og E. Det beste alternativet - å ta vitaminer.
Hvis du har hevelse, prøver å ligge med hevet ben. Må massere i retning av benet til låret hvis vi legger til denne kremen av stretching kan hindre deres forekomst.
Hvordan håndtere strekkmerker
Hvis du allerede har strekkmerker dukket opp på deres eliminering vil trenge mye tid og krefter. I dag, det er forskjellige måter å behandle strekkmerker. Den enkleste måten å ta en frisk strekkmerker, så ikke ignorere problemet og avgjør snarest mulig.
Den mest effektive måten å fjerne strekkmerker observert på beina - peeling. Den ønskede effekten du får i bare noen få økter. I de fleste tilfeller holdt laser skreller. Bruk den til å bli kvitt strekkmerker på lår og legger. Alt annet gi en dårlig viser.
Massasje og relaterte prosedyrer er kombinert med trening av virkemidler. Hvis du gjør massere deg selv, prøve å følge rådet til skjønnhetseksperter. Fordi huden blir strukket og så, analfabeter og handlinger du kan bare gjøre ting verre. Bruk massasjeoljer. Bevegelsen skal være ryddig, uten å strekke huden.
Mesotherapy - en annen måte å fjerne strekkmerker. Det innebærer innføring av spesielle cocktailer under huden som fremmer resorpsjon arr. Denne behandlingen vanligvis supplere peeling og massasje.
Det mest radikale måten å fjerne strekkmerker - kirurgi. Mageplastikk er gjennomført i plastisk kirurgi og eliminerer de stygge strekkmerker permanent.
Folk rettsmidler for strekkmerker
Mest tradisjonell medisin for å bekjempe strekkmerker ved hjelp av mandelolje. Legg til det noen dråper rosmarin olje og gni blandingen inn i huden din så lenge som strekker vil ikke finne sted.
God effekt er mumie. Oppløse ett gram skjeen i varmt vann, tilsett babyen fløte, bland og bruk en gang i måneden. Den ferdige blandingen oppbevares i kjøleskap.
Skjul filetternavn hjelpe skrubbe sin egen matlaging. Oppskrifter ganske mye. Den vanligste:
Naturlig yoghurt skje av mandelolje, sitronskall. All miksen, og fett problemområder og massasje i ca tjue minutter, og skyll. Fremgangsmåten for å utføre to ganger i uken. Etter en strekning peeling vil bli mindre synlige.
Bland et glass av sukker og salt, en halv kopp palme eller olivenolje. Blandingen ble satt før dusjen, masserer huden. Etter vannbehandlinger bruke nærende kroppskrem. En måned strekkmerker vil bli lysere og forsvinne.
Å bekjempe strekkmerker kan brukes leire. Det vil ta en lik mengde blå, grønn og grå leire og honning. Den resulterende masse er satt på strekningen, pakket med en bandasje og la over natten. Denne prosedyren er gjort daglig inntil arrene forsvinner.
En flott måte å fjerne strekkmerker - Mask av hoftene. Spoon frukt helle kokende vann, la stå i fire timer. Deretter legger vegetabilsk olje og eggeplomme. Bland alt og behandle de berørte områdene. Maskere holde en time, skyll og prosess strekker salisylsyre salve. Det vil bidra til å redusere friske røde strekkmerker og gjør huden mer elastisk.
I kampen mot strekkmerker kan brukes kamille kjøttkraft. En av blomster hell kokende vann og la stå i tjue minutter, tilsett varm melk. Blomster av kamille pakk i cheesecloth, slik at det er godt lekket, og feste stoffet til de problemområder. Hvis du ikke har kontraindikasjoner, gå til badet. Damp øker blodsirkulasjonen og akselererer hud regenerering.
Hvis du klarte å bli kvitt strekkmerker, ikke slappe av, ellers problemet vil dukke opp igjen. Helse- og skjønnhets ben bidra til å holde treningen, jogging, svømming - alle som positivt påvirker muskler og blodkar, hindrer ødem. Normal vekt vil hindre mange sykdommer, strekkmerker vises på en ryddig muskler. Så se din helse.  
Hvordan bli kvitt strekkmerkerSom et resultat av hormonelle endringer i en kvinnes kropp synes strekning (strekkmerker) som ikke er så lett å bli kvitt. Disse bleke arr på huden vises under amming, den raske rekrutteringen eller vekttap i løpet av svangerskapet.
En årsak til forekomsten av strekkmerker regnes som en genetisk predisposisjon. For eksempel lave elastiske fibre i huden fører også til arrdannelse. Steder forekomsten av strekkmerker på kroppen - et lår, mage, bryst, rumpe og armer. Strekkmerker dannes på grunn av det faktum at den huden i visse områder virker altfor strukket. Dette vevet vokser raskt og epitel ikke har tid til dem, tynner og pauser.
Hvis en kvinne klarer å bli kvitt strekkmerker, strekkmerker deretter slå rosa først, og deretter blir lysere. Arr på huden - er en kilde til kvinners fasiliteter. Så mange som ønsker å bli kvitt denne brist. I kurset er og folk rettsmidler, og kirurgi og kosmetiske masker, kremer, skrubber.
Hvordan kan jeg forhindre forekomsten av strekkmerker
Hvis du finner deg selv stretching, ikke rush å få panikk. La oss se hvordan du kan bli kvitt arr på huden, og hvilke verktøy du kan bruke. En av de viktigste årsakene til strekkmerker - en graviditet. Men vi må huske på at fra ganske vanskelig å bli kvitt arr. Det er bedre å forebygge deres forekomst. Dette vil hjelpe deg proteinrik mat som er grunnlaget for kollagen og elastin. Prøv å fjerne fra kostholdet av mel, fett og søtt. Så du kan kontrollere vekten din, vil det ikke endre seg dramatisk, og du kan bli kvitt strekkmerker.
Bli kvitt strekkmerker på brystet for å hjelpe helle vann. Men vannet må være ved romtemperatur. Etter dousing å gjøre rubdown med et håndkle. Problemet med utseendet av strekkmerker etter fødselen kan ikke skje hvis gjennom spesiell BH svangerskapet. Det er BH som er i perioden med amming. De kan også bidra til å forhindre forekomsten av strekkmerker. Belter og bandasjer er utformet for å hindre utseendet på arr på magen. Hvis du bruker undertøy støtter, vil det ikke se etter midler for å bli kvitt strekkmerker.
Hva hvis det er strekkmerker, hvordan bli kvitt dem
Bli kvitt arr du hjelpe kremer som inneholder aminosyrer og kollagen. Masse hud utsatt for strekkmerker, trenger fuktighet slike midler. Sport og aktiv livsstil vil ikke bare hjelpe deg å fjerne strekkmerker, men også hindre deres forekomst i fremtiden. Takket fitness akselerere metabolisme og vektforskjeller er utelukket.
Du kan bruke folk rettsmidler, etter å ha forberedt dem hjemme. Bli kvitt strekkmerker hjelp kratt. Du trenger salt, sukker, kaffegrut, vegetabilsk olje. Du kan deretter legge til blandingen av essensielle olje. Forberedt skrubb gni i problemområder for 10 - 15 minutter. Best å kombinere dette med en dusj. Etter behandling huden vask skrubb og børste henne nærende krem. Hvis du bruker dette verktøyet flere ganger i uken, kan du raskt bli kvitt strekkmerker.
Prøv en massasje med aromatiske oljer. Perfekt olje rik på vitamin E - mandel, appelsin og andre. Ikke strekk huden og ikke tillate sterke klikk. Ryddig massasje problemområder vil hjelpe deg å bli kvitt strekkmerker.
Som tilbyr medisinske butikker for å bli kvitt strekkmerker
Du kan ta kontakt med eksperter for å bli kvitt arr. Du vil bli tilbudt følgende prosedyre:
- Aromaterapi - oljer er effektive og hjelpe bli kvitt strekkmerker;
- Kaldt og varmt wraps. Når disse prosedyrene brukes alger, essensielle oljer og urter;
- SPA, thalassoterapi, balneoterapi;
- Arr behandling ved hjelp av ozon-oksygen terapi. Akselerere metabolisme i problemområder bidrar til å bli kvitt strekkmerker;
- Kjemisk peel sessions - for hudforyngelse. Denne metoden er effektiv hvis du har en grov strekkmerker på huden;
- Mesoterapi - når denne prosedyren brukes biologisk aktive stoffer. Du kan velge injiserbare og bezin'ektsionnyy måte. Med denne behandlingen mikrosirkulasjonen i huden på stedet er akselererende, og det blir kvitt strekkmerker;
- Laser resurfacing - en effektiv måte, noe som også jevner ut huden;
Som du kan se, strekkmerker - det er ikke alltid. Det er en mange måter en gang for alle bli kvitt arr.  
Яндекс.Метрика