Hvordan bli kvitt strekkmerkerDet er klart at hver jente og kvinne ønsker å bevare sin ungdom og attraktivitet i mange år. For dette har vi jevnlig besøker en kosmetolog, se på kostholdet og engasjert i idrett. Men noen ganger er det "skadedyr" Beauty, mot der vi taper, og navngi dem - stretching. Strekkmerker, eller striae (vitenskapelig navn) - det striper off-white, rosa eller lilla fargetone som vises i lårene, magen, brystet. Mest utsatt for strekkmerker gravide kvinner. Men i tillegg til fremtidige mødre i fare av utseendet på strekkmerker få kvinner som er overvektige eller kvinner som har mislyktes hormonelle bakgrunn. Det er hull ved å strekke fibrene i kollagen og elastin i hudvevet. Mange kvinner så oppstår spørsmålet: "Hvordan bli kvitt strekkmerker? "Det er derfor dine favoritt site nyttige tips besluttet nærmere titt på saken.
Før du lurer påhvordan bli kvitt strekkmerkerDet er nødvendig å tenke på, er det i prinsippet mulig å unngå opptreden av dem? Med utviklingen av kosmetiske industrien for å markedsføre en rekke kremer, gels, kremer etc. som lover å redde deg fra forekomsten av strekkmerker. Mange gravide bruke kosmetikk data, og det skal bemerkes at noen de hjelper. Men ikke torturere unødvendige illusjoner om den mirakuløse kraft av kosmetikk hvis du ikke praktiserer riktig ernæring, overvektige, eller alle kvinner i slag under graviditeten fikk en "bonus" som utvidelser. Så du må ha for å ta vare for ikke å hindre utseendet på strekkmerker, og ser etter måter å bli kvitt strekkmerker.
Så ble du stretching. Det første trinnet i å håndtere dem vil være jevnlig eksfoliere det øverste laget av huden ved å bruke peeling. Jo mer regelmessig du skal gjøre denne prosedyren, vil mer uttalt effekten være. Dette er om hjemme peel. Hvis du bestemmer deg for å gå gjennom laser peeling, sørg for å konsultere med kosmetolog din som vil fortelle deg mer, hvordan bli kvitt strekkmerker.
Ikke glem om vanlig massasje, som stimulerer huden, øker kollagenproduksjonen og bidra til å redusere mengden av strekkmerker. Det samme gjelder å vanne jet massasje når du tar en dusj. Etter en dusj og massasje til steder som er utsatt for strekkmerker bør påføres nærende krem. Disse enkle tipsene vil hjelpe deg å bli enda vakrere og mer kostbart. Lykke til på webområdet nyttige tips  
 Nylig har tatovering blitt svært vanlig, spesielt blant unge mennesker, nå lenge ingenting nytt tegn for små dyr eller i ett eller flere områder av kroppen.
 Og noen mennesker klarer å finne de mest raffinerte stedene å tatovere fått en spesiell betydning og overrasket andre. Ironisk nok er en tatovering ganske lang historie med veldig logisk.
Forsvarlig omsorg for en fersk tatovering

 Selvfølgelig, det var ikke vanlig for oss nå skriver i primitive stammer sterke og dyktige menn fikk alvorlige sår på jakt, som deretter ble til arr som skiller dem fra andre stammefolk. Over tid ble disse mennene ledere, ledere, og minneverdig som arr ble brukt til andre medlemmer av stammen.
 Nå Pappa har noen stenger betydning: ønsket om å skille seg ut, for å vise sin tilhørighet til en bestemt "stammen" av mennesker som tenker og handler annerledes.
 For noen er en tatovering noen minnemedaljen som følger mennesket hele sitt liv. Det var en gang, og bare nylig, da tatovering - det var ganske farlig og nehyhyenychnыm okkupasjon, det var en risiko for smitte og forurensning.
 Men tiden renner ut, betyr fremgang ikke stå stille, noe som gjør nesten alle moderne mestere følge sikkerhetsregler, bruk av engangsnåler nye ikke lenger nyheter, og sterilt ren hud før påføring av tatovering - et vanlig fenomen og bindende.

 Så, før du haster inn i malstrømmen av verden tatovert, nøye behandle en veiviser som vil få deg en tatovering, på grunn av sin dyktighet og erfaring avhenger skjønnhet og holdbarhet av din nye kjæledyr.

 Men valget av master, selvfølgelig, er det ting viktig, men like viktig er prosessen med riktig omsorg for en fersk tatovering i de første ukene av sitt liv, fordi hvis du unngå feil, kan du miste mettede farger, klare konturer, hvis ikke en dag oppdage på kroppen hans litt merkelig flekk.
 Men ting er ikke så ille, hvis du følger noen enkle tips som helbredelsesprosessen vil være rask og nesten smertefri.
 Og hvis master er veldig bra, etter slutten av økten han må fortelle alle detaljer hvordan å ta vare på din nye tatovering.
 Hvis du har noen anbefalinger er tvilsom, har vi forsøkt å samle alle de viktigste punktene som du trenger i løpet av de første ukene.

 Den første fasen


 Umiddelbart etter tegning figuren, setter tatovør vanligvis på såret overflaten beskyttende wrap eller folie og deretter forklarer reglene for omsorg for en tatovering. Selvfølgelig, vi ønsker til første nye uzorchykom skryte, men dette er ikke nødvendig, i hvert fall de første 2-3 timer hvis tatoveringen dekket med folie, og opptil 10 timer hvis en kompress laget av gasbind og bandasje.

 Hvis ansiktet den, den friske tatovering - en slags sår som skal gro, slik at denne pakken er i stand til å hindre inntrengning av smuss og infeksjon i den.

 Men etter å ha fjernet komprimere, er en annen variant ikke nødvendig, siden såret må puste for å gro raskere. Sørge for at plasseringen av ny tatovering er åpent, ingenting gnir det, for eksempel tyggegummi fra sokker til bukser eller belte.

 Den andre fasen. Ren - garantien for helse!


 Et viktig punkt som bør være nødvendig å kjenne og overholde den nye innehaveren av tatoveringer: på overflaten av den første tiden vil danne en skorpe som kan falle av med biter av maling, selvfølgelig, er ikke bra, fordi i slutten bildet kan bli ujevn.
 Til at dette skjer, må du komprimere ordentlig etter å ha fjernet tatoveringer vaskevann antibakteriell såpe, ikke under løping og bedre droppe hele området i en beholder med vann, som forsiktig fjerner skorpe dannes og noe blod. Deretter tatovering bør grundig tørr i noe tilfelle være å gni et håndkle eller tørre kluter, kan du bare tørke overflaten.
Forsvarlig omsorg for en fersk tatovering

 Når alle obsohlo, bør huden bruke et tynt lag salve å ta vare på en tatovering. Husk å se opp for, så det var virkelig et tynt lag, eller tatovering kan ikke puste.
 Også, før du bruker salve, lese lageret til alle komponenter passer deg og din hudtype. Ofte i slike tilfeller anbefales å bruke salven "Bepanten" eller noen annen healing krem ​​"Panthenol", "Rescue", "SOLCOSERYL."
 På denne måten, må du vaske tatoveringen selv i løpet av den første uken 2-3 ganger om dagen hvis tatovering er på en arm eller et ben - du kan oftere.
 Du må også vite at i den første uken eller to for å unngå badestamper, kan man besøke bad, badstuer og bassenger som vannet som finnes i flytende vann kan svinge infeksjon. Dusj kan tas, men dette bør gjøres raskt og helst ikke våt flekk med en tatovering.

 Hva gjør jeg?


 Etter den første uken, når alt er vel og helbredelsesprosessen skjer uten ulike typer betennelser, du praktisk talt glemme ubehag fra hans nye favoritt. Etter fire dager med antibiotisk salve eller krem ​​kan erstattes lotion som ikke inneholder parfyme og fargestoffer.

 Bruke disse verktøyene skal, når det er hensiktsmessig, for eksempel, etter vask, og hvis du føler at huden var tørr og begynte å flasse av. Hver gang før fett tatoveringer ikke glem om rene hender, et svært viktig poeng, noe som vil bidra til å forhindre ulike trusler.

 Hva om ikke å gjøre etter tatovering?


 Så la oss oppsummere resultatene for behandling av en tatovering som klart du konsentrere deg om hva du ikke kan gjøre bare for å unngå problemer og sykdommer.
 •  I de første ukene for å unngå strender, direkte sollys, vann, svømmebasseng og badstu og badestamp. Selv etter fullstendig helbredelse, før du går til stranden bør smøre tattoo solkrem tan som det er ekstremt skadelig.

 •  I de første dagene kan ikke delta i aktiv idrett, som nødvendigvis fører til dannelsen av svette.

 •  Hud peeling er forbudt i områder med en tatovering.

 •  Tatovering kan ikke klø selv om du virkelig vil ha, og strippe det dannet skorpe.
 •  De fleste som har en tatovering for første gang, vil ikke tør å slikt alvorlig skritt. Og nå svezhevыbytaya tatovering emblazoned på kroppen din, vil raskt se hva som skjedde. Men ikke mas! Fra dine handlinger første dagene etter påføring avhenger sin skjønnhet ytterligere.

  Hvordan ta vare på din tatovering


   Riktignok tatoveringer forbli under et lag av gasbind eller bandasje som dekket tatovør. Sted av tegning skal være sterilt gasbind bandasje eller bare fremme rask helbredelse. Sikkerhet i form av plastfilm holder sterilitet, men bremser ned den naturlige helbredelsesprosessen. Smart wrap anbefales å fjerne så snart finne deg selv hjemme.
   Det er viktig i omsorgen for en ny tatovering, beskytte den mot ytre faktorer inntil huden leges. Pass på at ingenting gnir huden! Ved søknad tatoveringen sted ansikter med klær (pappa tilbake i området er møtt med et belte av jeans eller bukser, håndledd mansjetter med gensere), bør du velge en løstsittende klær (for eksempel gratis cut kjole og jakke med trekvart ermer).

   Ren!


   Ikke verdt risikoen, risikoen for infeksjon og så stor. Pass på å vaske hendene før du fjerner bandasjen, og alltid før du rører til sine tatoveringer. Forsiktig vaske tatoveringen. For å gjøre dette:

 •  Bør bruke varmt såpevann.

 •  Ikke bruk et håndkle!

 •  Bruk en stor bolle eller bad Hold tatovering under rennende vann fra springen.

 •  Fuktighet bør fjernes med en myk klut eller et papirhåndkle.

 •  IKKE gni! Forsiktig klapp tatoveringen sted.

 •  Påfør et tynt lag med salve med antibakteriell virkning. Tattoo salve beskytte mot infeksjoner og fukte huden salve kan brukes flere ganger. Farge tatovering avhenger av hvor hydrert hud var første dagene av programmet. Jo mindre peeling, jo lysere farge!

 •  Ikke bruk peroxide eller alkohol fordi de er veldig tørr hud.


 •  Så, gå vaske tatovering flere ganger om dagen i en uke.
   Det bør frafalle dusj, svømmebasseng og boblebad. Vann fra springen inneholder mange bakterier som kan forårsake infeksjon, og klor som brukes for desinfeksjon, kan misfarge bare dette mønsteret.
   Unngå sollys på tatoveringen, kan det potmyanity. Videre bør du ikke sole deg på stranden eller i solarium. I ekstreme tilfeller bør tatoveringen være noe i nærheten. Husk å ta vare på den første gangen avhenger av utseendet av en tatovering i mange år!
  Hvordan ta vare på din tatovering

   Tildeling


   Det er normalt at de første dagene i tatoveringer vises tildeling. Sette en tatovering som gjentas punkterer huden og inn i malingen under det, mye skade huden. Deretter starter helingsprosessen, en del av det er valget av blod og andre væsker til overflaten av huden.
   Likeledes mulig fordeling av tatovering blekk, som også er vanlig. Unngå å få flekker på din favoritt bluse eller beacons bør ikke settes først. Når huden er restaurert og utgivelsen stopp, kan du enkelt bære din favoritt ting.

   Hydrering og peeling


   Bruke antibakteriell sårsalve kan stoppes etter 3-4 dager. På denne tiden, er det anbefalt å bruke kremer, men vær forsiktig lotion bør ikke inneholde fargestoffer og støtdempere. Det er bedre å ta kontakt med master, men husk å sjekke sammensetningen kan på noen ingredienser du ikke har individuell toleranse. I dag er det mange fasiliteter for pleie av tatoveringen, men vær nøye med å sjekke komposisjon og ta kontakt med en spesialist.
   Lotionen skal påføres huden tatovering etter vasking, for å opprettholde mykhet og elastisitet. Maksimal mindre hydrert hud løsner, noe som er svært viktig for å bevare fargen. Bare ikke glem å vaske hendene før kontakt med tatoveringer!
   Da pappa begynte å klø, bør du bruke fuktighetskrem som ville redusere kløe. Det viktigste er ikke å klø!

   Infeksjonsrisikoen


   Før tatovering, ledsaget av en høy risiko for infeksjon. Nå tatovering gjort i spesialiserte butikker der det er tatt alle forholdsregler. Først av alt behandlet lær, som vil være sterilt før bruk ren. Det er viktig at søknaden om en ny tatovering nål ble brukt i stedet for "prodezynfytsyrovannaya." Vanligvis fagfolk bryr seg om deres rykte og holde disse reglene.
  Hvordan ta vare på din tatovering

   Den farligste periode der risikoen for smitte er svært høy, er det første gang etter påføring av tatovering. Bidra til å redusere risikoen for tilslutning til anbefalingene ovenfor. Likevel, hovedtrekkene i infeksjon:

 •  Betennelse sted tatovering søknad.

 •  Rødhet i huden.

 •  Hevelse bandet tatovering.

 •  Smerte når du berører tatovering.


 •  Litt sårhet anses normalt, men hvis de ikke reduseres, men snarere økt, oppsøke lege umiddelbart. Infeksjon er svært farlig, det er ikke nødvendig for en så alvorlig sak tatt lett på.

   Resultater


   Ovennevnte anbefalinger for omsorg av pappa hjemme, som allerede nevnt, fra hudpleie tatovering for første gang sin fremtid avhenger av utseende og helse, tør å tatovere.
   Husk !!!

 •  Bør vaske hendene før du berører hver tatovering for forebygging av smitte.

 •  Ikke vær redd for den naturlige utslippet sonen tegning tatovering.

 •  Vask tatoveringen er nødvendige flere ganger om dagen!

 •  Påfør fuktighetskrem! Huden bør fuktes, som ville unngå peeling!

 •  Glem bassenget, strand, sol dekk minst et par uker!


 •  Følg anbefalingene fra din tatovering hvis du slått til en profesjonell, han har nok erfaring og kan gi gode råd. Observere hygiene er nødvendig, avhenger først og fremst av alt, din helse, og selvfølgelig den vakre tatoveringer. Tattoo krever litt innsats fra deg i starten, men så vil det bringe glede.
   Kanskje en dag du bruker på valget av bildet, eller for å lage en skisse. Nå et kjært bilde pryder kroppen din. Riktig omsorg vil holde det på plass i lang tid.
  Яндекс.Метрика