Solarium. Venn eller fiende?
 Utenfor det 21. århundre, og tan - det er vakkert, moderne, og hvis noe glamorøst. Men det var ikke alltid. Ved midten av forrige århundre ble betraktet som en brunfarge skjebne bare vanlige arbeidere, arbeidere i den varme solen. Men folk med høy sosial status i solen prøver å holde lenge for å ikke falle inn under definisjonen av "bonde". Denne vakre tan glatt og ikke gå ut og tilbringe tid utjevning var en luksus, og ikke minst skjønnhet og farger. Selvfølgelig, alle de ovennevnte gjelder for europeiske land, og gjelder ikke for land med Blacks, for eksempel Afrika, Spania, India, etc. Situasjonen i Europa har endret seg bare i midten av det 20. århundre, da Coco Chanel introduserte mote for en brunfarge og en snarvei, setter nye standarder for skjønnhet.


 I 1975, under ledelse av Joerg Wolf Cosmedico selskap startet den første masseproduksjon av lamper for Solstudioer. For de som liker å sole det var en virkelig godbit, ikke lenger å vente på sommeren eller gå sørover for å få en god brunfarge. Den økende populariteten av solarium omgjort til en ekte mani - hva du kan sole deg og når du vil, og aller viktigst - raskt og relativt billig. Men ikke mange vet at tanning - er ikke bare en fordel og en fin brunfarge, farlig hudsykdom venter på alle som er altfor glad i "kunstig sol". På forsiden av en sterk kobling mellom tilfeller av melanom (hudkreft) og den økende populariteten til tanning. I jakten på sjokolade hud, mange bare ikke komme ut av solarium, gang etter gang utsette henne stress, noe som er grunnen til at risikoen for mange sykdommer i huden øker. Kulturell mottak "soling" - det er nøkkelen til sunn hud.
 Tan rett!
 For å få god hud tone og ikke skade deg selv, først av alt, bør du ta kontakt med en hudlege, spesielt hvis du har lyse huden. Legen avgjør riktig din hudtype og si, kan du sole deg, og hvordan best å gjøre det. Konsulenter i solarium fortelle deg bedre bruk kosmetikk. Vel, hvis du gjør for lat til å gå til legen, så må bestemme hudtype alene.
 Konvensjonelt, kan huden vår deles inn i fire typer:
 den første typen - svært lys hud med rødlig skjær kan være til stede fregner, blondt eller rødt hår, blå øyne, grå eller grønn. Med denne type hud tan strengt forbudt, så huden brenner lett i solen og aldri blir mørkt. De fleste som kan forventes med denne type hud - en tanning krem. Dessuten, hvis du bor i sør, må du bruke en krem ​​mot solbrenthet, selv om du ikke kommer til å være i direkte sollys.
 andre typen - lys hud, lysebrunt hår, blå eller grønne øyne. Herskerne i denne type hud tan er ikke bare huden raskt blir brent. Solbrenthet bør starte med 3-5 minutter, med en frekvens på besøk til ikke mer enn tre ganger i uken. Når huden mørkere, kan du gå til å støtte 1-2 ganger i uken.
 tredje type - mørk hud, blondt eller brunt hår, brune øyne. For å få en fin brunfarge er nødvendig 5-6 økter på 10-15 minutter.
 fjerde type - mørk, lett lyse opp huden, brune øyne og sorte øyne, mørkt hår. Solbrenthet tydelig etter 3-5 økter på 15 minutter.
 I den første uken bør gå i solarium i en dag eller to, så får ønsket brunfarge, kan du besøke et solarium en gang i uken for å opprettholde tone, men uten fanatisme, overdreven innstråling du bare skade Videre ultrafiolette stråler ødelegge kollagen og bidrar til aldring hud, gjør håret tørt og sprøtt, forårsake kreft. Daglige økter kan bare føre til brannsår og hud sykdom, misbruk, fordi slike ting er ikke verdt det.
 Akkurat når du besøker et solarium, er det nødvendig å ha en spesiell kosmetikk:
 kroppskrem som fremmer fuktighet og hjelper produsere melanin
 fuktighetsgivende balsam for å beskytte lepper, føflekker og brystvorter. Håret ikke å vyhoryaly i Solstudioer er hatter.
 beskyttelsesbriller, eller hvis du bruker kontaktlinser for bedre øyebeskyttelse.
 Solarium gunstig effekt på huden, spesielt på kalde vinterdager når det gjelder mangel på vitamin D. Ultrafiolette stråler forbedre potens hos menn!
 Velg et solarium
Solarium. Venn eller fiende?
 Solarier er horisontal og vertikal. Vertikal solen er mer hygienisk, da huden er ikke direkte i kontakt med overflaten selv solingen litt kortere enn den horisontale, som er utstyrt med kraftigere lamper. Solbrenthet oppnådd i vertikal Solseng vil ha "hvite flekker og striper på huden. Den horisontale typen tanning for de som bare ønsker å slappe av og stresse ned. Ankomst til restauranten ville gjøre det bra å se hvordan den nye lampen som brukes til vil avhenge av intensiteten av solen . Du bør også spørre hvordan det er å være en ren utstyr etter hver bruk konsulent er nødvendig å desinfisere små, spesielt hvis vannrett type solarium.
 Dette er ikke nødvendig å besøke et solarium:
 barn under 15 år, som deres hud er svært følsomme for ultrafiolette stråler:
 personer over 60
 gravide og ammende kvinner
 bør advare folk som lider av høyt blodtrykk, tuberkulose, lever, hjerte og skjoldbruskkjertelkreft som har svulster flekker og store føflekker på kroppen for å unngå degenerasjon.
 bedre ikke å sole seg toppløs, spesielt kvinner etter tretti.
 Venn eller fiende solarium vil avhenge helt på deg. Naturen er ikke lurt hvis du vil med lyse huden være så mørk mulatt og allerede kjøpt et abonnement på solarium for året som kommer, det eneste vi kan fortelle deg - odumaytesya, ingenting godt vil komme ut av det. Hvis man følger prinsippet om moderasjon, kan du trekke ut av solarium tan er ikke bare vakker, men også nytte. Nyt innstråling.  
Maske for fett hårFett hår ikke bare levere en rekke forskjellige ulemper, men ser veldig skjemmende. Foreløpig har kampen mot alle typer mangler på dette området blitt oppfunnet mange spesialverktøy som har en positiv effekt på håret. Til tross for høy effektivitet, ulike kjemikalier de ikke bruker hver dag, da dette kan føre til en rekke uønskede problemer.
Masker til fett hår kan enten kjøpe eller lage mat hjemme. Disse maskene anbefalt, fordi de har massevis av næringsstoffer.
Anbefaling: gjelde som en maske for fet hår hjemmelaget
Uansett hvilken naturlige ingredienser ble kokt eller annen maske for fett hår, må det være i stand til å søke på riktig måte:
Noen kosmetiske masken tilberedes hjemme, påføres direkte på ren, pre-vasket håret;
Når du vasker håret ditt, bør du tørke dem med et håndkle. Unngå å bruke en hårføner for å tørke, da det bidrar til ødeleggelse pærer partikler hodebunnen og gi håret sprøtt;
Etter å ha utført disse handlingene bør påføres pene håndbevegelser kokte før masken på skadet hår;
Når masken for fett hår bør skyll med varmt kokt vann.
Oppskrifter hjem masker for fett hår
Maske fra egg og alkohol
Maske for fett hårSom du vet, er kylling eggeplomme en kilde til vitaminer og mineraler, så det er perfekt for å gjøre hår maske. Regelmessig bruk av denne masken blir kvitt problemet med fett hår.
For å fremstille masker trenger en teskje av alkohol, en ny kylling eggeplomme og en teskje av destillert vann.
For å forberede denne masken vil du trenger for å ta en liten beholder og bland alle ingrediensene i den. Da den resulterende blanding du trenger å sette på håret ikke mer enn 1o minutter.
Protein maske med blader og blomster av kamille
Regelmessig bruk av et protein maske for fet hår med blader og blomster av kamille gir mulighet for alle løse problemet med høye nivåer av fett i hodet ditt og gjør håret mer silkeaktig og skinnende.
For å forberede trenger to spiseskjeer tørket kamille blomster og blader, en kylling egg protein og ikke mer enn femti gram kokende vann.
Å forberede slike masker bør ta en liten bolle helle det tørkede blader og blomster av kamille og hell kokende vanninnhold. Etter fire timer bør du tømme den resulterende blandingen gjennom en sil. Neste, må du slå ned protein spumy staten og bland det med en fire-timers infusjon av kamille.
Den resulterende blandingen skal gnis inn i hodebunnen og skadet hår. Etter tørking behovet for å grundig vaske håret ved hjelp av en spesiell sjampo.
Masken av brød for fett hår
Masker med brød veldig godt påvirke veksten av håret ditt, og på deres helse.
Å forberede du må ikke ta mer enn 200 gram brød, kjeks eller skorper og 500 milliliter kokende vann.
For å forberede denne masken vil du trenger for å ta en liten beholder, hell den i brødsmuler eller brødskorpe. Neste må du dekke den kokte blandingen og la til å hovne opp for ikke mer enn en time. Når vannet i en liten bolle, kreves kul, male korn for å oppnå en flytende slurry. Når du har fullført disse trinnene, ta velling og forsiktig gni det inn i hodebunnen og håret. Deretter knytte hodet med plastfolie og la ikke mer enn 3o minutter. Når behovet for å vaske håret med varmt vann uten sjampo.
Masker til fett hår (video)
Hair Mask med yoghurtKefir er en av de vanligste og rimeligste måte å hårpleie hjemme. Den inneholder nok vitaminer og sunt for kroppen, inkludert kalsium, gjær, protein, melkesyre bacillus, og vitamin E og art. Som et resultat, gir de gode nærer, gjenskaper og oppstrammende effekt på håret ditt.
Foruten yoghurt gir beroligende og fuktighetsgivende effekt, og dermed hindre håravfall og sprøtt. Kefir danner en mikroskopisk hår spesiell beskyttende film som er i stand til å beskytte dem fra den negative påvirkning av ytre faktorer.
Funksjoner masker hår yoghurt
Hvis du male håret kunstige midler, deretter bruke hår maske med yoghurt høyst uønsket, fordi produktet fremmer utlekking av fargepigment.
Med denne egenskapen, kan yoghurt brukes som belysning verktøy for håret. Denne metoden er mest sikker og sunn sammenlignet med bruk av ulike kjemikalier.
Ikke ofte bruke yoghurt som en sjampo. Dette alternativ kan være egnet kun for eiere av tørt hår, fordi håret produktet hjelper vekter, noe som fører til hurtig forurensning.
Vi anbefaler å bruke kefir maske også de som lider av hårtap. Etter noen økter vil du være fornøyd med effekten.
Oppskrifter kefir masker for hår
Kefir maske for tørt hår
Hair Mask med yoghurtTa en kopp surmelk eller kulturmelk og lett gni fingrene begynner produktet inn i hodebunnen og bruke den til håret. Etter ferdigstillelse av trinnene og ta cellofan vikle dem som del, som har lidd yoghurt. Neste må du tåle en slik naturlig maske ikke mer enn 1, 5 timer og skyll med varmt vann.
Lage kefir maske for tørt hår bør 1p / måned.
Kefir maske anbefales for tørt hår av natur. Det gir den terapeutiske effekten, for å takle tørrhet, flass, og gjenoppretter og gjør sterkere sprøtt hår.
Kefir maske med løk juice
For å forberede denne masken du trenger å ta en liten beholder og klem hennes saften av en middels løk. Legge det til 200 ml av frisk yoghurt og en kylling eggeplomme.
Den resulterende blanding fordeles jevnt i håret. Etter ferdigstillelse av trinnene skal isolere hodet og holde hår maske for en time. Deretter bør blandingen vaske håret med varmt vann. Som for løk lukt, er det nesten umerkelig. Denne masken styrker håret, gir glans, gir terapeutisk effekt og gjenoppretter den prosentandelen av fett hår.
Hair Mask med yoghurt og egg
Maske fra yoghurt og egg bør nærer, styrker og gjenoppretter den effekten at det eliminerer flass og akselererer hårvekst.
For å fremstille, kan en liten beholder, og blande den i 100 ml frisk yoghurt, en liten ricinusolje og eggeplomme. Påfør blandingen på håret ditt, eller du trenger en spesiell kosmetisk børste eller nøyaktige bevegelser av fingrene. Etter ferdigstillelse av de nødvendige skritt for å sette på hår dusjhette. Etter å ha ventet en time, skyll nøye håret ved hjelp av sjampo.
Vitamin Hair Mask basert kefir (video)
Яндекс.Метрика