Fett hår, hva gjør jeg? Årsaker og omsorg for fet hår folk rettsmidler

 Hvis du følger et problem som fett hår, "hva du skal gjøre? "- Dette er trolig den viktigste spørsmålet som har plaget deg. Først må vi forstå årsakene til at håret raskt bli fettete, finne måter å håndtere det og hvordan bli kvitt fett hår. Videre i denne artikkelen gir vi noen populære oppskrifter for å bidra til å gjøre behandling av hår.
 Grunner for fett hår
 • Du har veldig tykt hår. I bunnen av hvert hår er talgkjertler som produserer talg. Hva tykkere hår, mer talgkjertlene, og i sin tur mer fett på håret. Personer med tykt hår talgkjertler på hode er 140000. I de rødhårede mennesker - 80000-90000 fordi de er sjelden sett fett hår.
 • Teksturen av hår. Olje absorberes raskt inn i direkte og tynt hår, bølgete hår så synes mindre fett enn direkte.
 • Høye temperaturer og luftfuktighet kan også akselerere utvalg av fett på hodet.
 • En annen grunn for fett hår - hormonelle endringer. Det mannlige hormonet androgen er i stand til å aktivere talgkjertlene. Nivået i blodet øker stresset.
 Omsorg for fett hår
 • Vask håret så ofte som sjampo. Hvis du bor i byen, er det optimalt å vaske hodet 1 per dag. Om sommeren kan du øke mengden av sjampo til to ganger.
 • Bruk en sjampo gjennomsiktig. Dette produktet inneholder færre klebrige stoffer, så det vasker av fett mer effektivt og uten rester.
 • Dobbelt vest. For fett hår bør vaskes i to trinn. Samtidig forlater sjampo på håret ved tidspunktet for 5 minutter hver gang.
 • Endre agenter for hår. Hvis du har fett hår, retting i løpet av dagen, har de ikke dekker olje og ikke bruke hårbalsam.
 • Betal ses hen til hårtuppene. Hvis du føler at uten air condition håret ikke gjør det, kjøpe et produkt, som inneholder færre olje. Behandle dem kan bare ende hår.
 • Kontroller fettinnholdet i håret etter vask. Noen ganger sjampo kan ikke fjerne alt fettet fra håret. Så etter at du vaske og tørke håret ditt, sørg for at de er fett, kanskje du vasket dem dårlig?
 • Ikke gå over med kammen. Husk at raschesыvayas fra røttene, kan du gre fett overføring til tuppen av håret.
 • Endre din frisyre. Til frisyre virket større bunn, fjerne hår lengde.
 Folk rettsmidler
 • Tilbring hodemassasje med sjampo sjampo. Resten av massasje ikke ønskelig, da det kan provosere ekstra fett.
 • Tørk håret i motsatt retning av hårveksten. Hvis håret ditt er satt til sine egne enheter, vil fett hår være svak og slapp. Gi dem en form, eksperimentere med hans teknikk som bruker en hårføner. Å heve hårrøttene og gi dem tilbake, bruke spesielle børster.
 • Slapp av. Hormoner påvirker talgkjertlene uforklarlig. Så når du er i en stressende situasjon, produserer kroppen mer androgen. Dette påvirker den økte sebum.
 • P-piller. Disse tablettene gi en betydelig innvirkning på kvinnelige hormoner, noe som også gjelder for tildeling av fett.
 • Lotion for håret med øl. Musa desiccate hår og tresko porene i hodet. I stedet mousse bedre å bruke friskt øl som en fuktighetskrem for fet hår.
 • Hair forfriskende sitron. Å forberede balsam for fett hår, legge sitronsaft 2 i 1 liter destillert vann.

Slik fastslår hårtypeI håret har en negativ innvirkning mange eksterne faktorer - bruk av en hårføner, Curlers betyr for å fikse frisyrer. Derfor vår låser alltid nødvendig forsiktig sykepleie, rehabilitering og styrking. Men å ta vare på håret, husker sin type. Da vil det gi et positivt resultat.

Typer Hair

Hår type er bestemt av den type hud. Hvis kvinner har fet hud, til hennes hår usannsynlig være tørr, selvfølgelig, hvis det ikke utsetter sine skjønnhetsgrusomme eksperimenter. Men selv i dette tilfelle i hodebunnen er fet.
Avhengig av hårtype er normal, tørr, fet, blandet (med fettete røtter og tørre tips). I tillegg, kan håret være tynne eller tykke, utarmet eller sunt. Deretter hår kan utvikle seg under påvirkning av værforholdene er kvinner. For å finne ut hvilken type hår du trenger å vite deres viktigste funksjoner.
Normalt hår preget av elastisitet, lysstyrke helse. Lykkelig eier av normal hår ikke vet hva flisete tupper, kan de lett gre håret og sette dem i enhver frisyre. Dette håret alltid ser frisk og naturlig, de nesten ikke trenger ekstra omsorg. Dessverre, normalt hår er sjeldne.
Hårtype fatty gi inntrykk av et sunt og glansfullt (men ikke for lang), følgende håret praktisk talt ikke påvirker aldersrelaterte endringer. Fettinnholdet er avledet fra håret fet hodebunn talgkjertelaktivitet, ernæring av deres eier. Hodebunnen, henholdsvis - og håret er veldig fet, når en kvinne spiser mye søtt, fet, stekt og krydret mat.
Hvis håret ditt er tørt, har de ikke trenger hyppig vask så lenge zhyrniye. Men disse synes livløst hår, kjedelig, sichutsya de ofte ender, og de kan krølle forvirret og revet. Ved feilbehandling kan være fin tørr flass. Først, kan håret ikke være tørr, blir de det på grunn av manglende vedlikehold, hyppig farging, kjemisk zavyvok, styling hjelp av en hårføner eller stryking.
Ofte blandet type er i lange krøller når sine røtter raskt zhyrniye og tips, blottet for fett smøring, veldig tørr og stadig pisket. Disse låser er forskjellig ruhet, porøsitet.
Fint hår mangler ekstra volum. Disse stadig flokete hår, ill holde formen. De alle eksterne stimuli påvirker negativt fordi denne type hår krever forsiktig håndtering. Eksperter anbefaler ikke ofte tynt hår fargestoff eller perm gjøre. Fint hår keratin nok fordi deres diameter er mindre enn sunt hår.
Lag en tynn tråd tykkelse er nesten umulig fordi kvinnen må ta vare på dem. Tynne tråder se bra ut med klar geometrisk hårklipp, som har en gjennomsnittlig lengde.

Hårpleie ulike typer

Fett hår trenger daglig rengjøring ved bruk av mild sjampo og igjen i syv dager - dyp rengjøring sjampo. Og vil være nyttig hår maske som ikke inneholder silikon. Men ikke gjør det for ofte. Hold deg tuppene på håret. Prøv å spise mindre karbohydrater, fett, stekt, krydret, røkt mat og søtsaker.
For tørt hår bør se veldig nøye. Hver uke vaske håret ved hjelp av sjampo uten silikon. Hvis det er mulig, gi opp å male kjemiske fargestoffer og vinket. Omsorg for tørt hår basert på silikon kan bare brukes når håret er ofte farget, rettet eller krøller. Ikke glem å jevnlig, minst en gang annenhver måned zistryhaty flisete tupper av håret.
Hår blandet type bør vaskes minst to ganger i uken med en spesiell sjampo, ved hjelp av masker og balsamer. Hårprodukter med silikon bør ikke brukes hvis du ikke male eller obestsvechyvaete håret. Bli kvitt tørre krøller på tips hjelpe fuktighetskremer som ikke trenger å skylle.
Av og til bør de zistryhaty.
Normalt hår trenger ikke ekstra omsorg nok til å bruke verktøy som passer denne typen.
Tynne låser mangler ekstra volum og strøm. Du kan ikke gjøre uten bruk av hår styling. Prøv å velge de som ikke vil tynge håret. Du kan bruke litt skum eller mousse som bedre sette på røtter eller spiker fast lys.
Men før du velger det beste alternativet for å ta vare på håret ditt, må du korrekt identifisere sin type.  
Hvorfor håret er raskt blitt feit?Hvorfor håret er raskt blitt feit? Grunnen er enkel - et hode av talgkjertler, som er plassert ved foten av hvert hår. Sebum produsert av disse kjertlene er nødvendig for normal funksjon av håret, men sitt overskudd - en masse problemer. Økt fett fører til fortynning av hårsekkene, noe som betyr at i fremtiden - og til tapet.
Årsaker til fett hår.
Dreven dannelse av fett fra talgkjertlene i hodet har flere årsaker:
Puberteten. I prosessen av fysiologiske forandringer i kroppen i noen tid kan påvirkes normale talgkjertlene.
Hyppig kjemming. I dette tilfelle blir alt fettet som er i hodebunnen overføres til håret.
Stress. Når stress er intens utvalg utskillelsen av fettet på huden.
Kosmetikk som er sammensatt av fettkomponentene i store mengder.
Hormoner. Folk som er overvektige har en tendens til også lider og fett hår.
Prevensjonsmidler. Siden de fleste av dem basert på hormoner, de i sin tur provosere altfor hang utflod fra talgkjertlene i hodet.
Ytre påvirkninger. Hårføner, hyppig hårfarging - disse handlingene tørket hodebunn og kropp, mottar dette signalet, øker bevilgningen til forsvar.
Underernæring.
Metabolske forstyrrelser, inkludert leversvikt og problemer i fordøyelsessystemet.
Hair Care. Meninger av eksperter ble delt: noen hevder at fett hår bør vaskes så ofte som mulig, andre - tvert imot, er det anbefalt å gjøre det så sjelden som mulig.
Kjemi. Dårlig valgt agenter kan også føre til fett hår. Hvis du bruker vanlig sjampo hver dag, kan du bryte den beskyttende fettlaget på hodet og kroppen begynner å produsere sebum "i reserve".
En spesiell organisme. Det hele avhenger av dine egne personlige motiv talgkjertler.
Blandet hår: hår fettete på røttene og tørre ender.
Innehavere av denne type hår lider mest. De må vaske håret nesten hver dag siden de umiddelbart bli fett. Også ganske vanskelig å velge for seg av håret, som du ikke kan bruke sjampo for fet eller tørt hår. Slik hår trenger spesiell omsorg.
Den største feilen eiere av hår - er bruk av sjampo "for daglig omsorg." Det faktum at slike midler ødelegge det beskyttende lag av håret, noe som fører til at talgkjertlene til å utvikle enda mer fett. En ond sirkel: jo mer du bruker en sjampo, er det raskere håret fettete.
Fett hår, behandling og forebyggelse av blandet type hår.
Å kvitte seg med fett hår bør gjøre noen trinn, nemlig:
1.Smena sjampo. Snarest endre sjampo på spesialprodukter basert på vegetabilske oljer. Det er olje (smør olje, hvetekimolje, druekjerneolje), som bidrar til å fjerne overflødig olje fra hodebunnen.
2.Pravylno vaske håret. Sjampo bør bare brukes til roten av håret, forsiktig massere hodebunnen, og deretter vente 2-3 minutter og skyll.
Hår 3.Opolaskyvatelem vil fungere veldig bra sitron løsning.
4.Staraytes første gang ikke å gre hodet mer enn en gang eller to ganger om dagen.
5.Ne bruk styling. Geleer og mousse for modellering inneholder store mengder alkohol, som kan tørke ut huden og talgkjertlene til å oppmuntre til mer intensivt arbeid.
Maske for fett hår
Noen maske for fet hår basert på materiale og komponenter som effektivt regulerer talgkjertlene. Ofte en del av masker er alkohol. Han tørker forsiktig hår og toner og hensiktsmessig urte og frukt komponenter bidra til å bli kvitt fettet og gjør håret mer sunt og attraktivt.
Her er noen oppskrifter på masker. De kan lett forberede seg hjemme.
Masken nummer 1.
Bland 2 stol.lozhky (Slide) marigold blomster og nesle og en stol.lozhku eik bark. Denne massen helle 0, 5 kopp kokende vann og oppvarmes i et vannbad (halv times koking). Avskjedige masken og gi den avkjøles. Å søke håret i en halv time, skyll av med varmt vann som er nødvendig.
Maske nummer 2.
Ta en stol.lozhku kvede frø og hell en kopp varmt, men ikke kokende vann. Oppvarmet i et vannbad til kokning. Fjern fra badet og Strain buljong, forsiktig vri. Masken er i form av varme gnidd inn i hårrøttene og la stå i 45 minutter.
Maske nummer 3.
Ta vanlig yoghurt og gni det inn i hodebunnen. Deretter satt på hodet av en pakke eller olje klut håndkle og i tillegg rotere. La stå i 15-20 minutter, og skyll med varmt vann.
Maske nummer fire.
Bland 2 eggeplommer (egg) og 2 stol.lozhky honning. Den ferdige blandingen er gnidd inn i hårrøttene, dekk dem med plastfolie eller pakke og rotere håndkle. Vi holder minst 1 time (maks 2). Vask av med varmt vann.
Disse maskene er egnet til permanent bruk, men ikke mer enn et par ganger i uken. For best resultat anbefales det å veksle.  
Яндекс.Метрика