Hvordan du raskt bli kvitt et blåmerke under øynene
 Sorte øyne ser uestetisk, og mange kvinner ønsker å bli kvitt dem så raskt som mulig. Men før du deltar i behandlingen, er det nødvendig å forstå årsakene til problemet.
 I noen tilfeller, svarte øyne som skyldes strukturelle trekk av kroppen, i andre de kan tyde på alvorlig sykdom.
 Blant de "uskyldige" grunner blåmerker under øynene omfatte strukturelle trekk i huden.
 For eksempel når en tynn og svært lys hud jenter under øynene mørke sirkler kan skyldes det faktum at nær huden er mye av blodkar. En annen grunn til dette fenomen er trygt kan kalles tretthet og mangel på søvn. I slike tilfeller er det best å hjelpe en god hvile i frisk luft og søvn.
 Men ikke alltid tilstedeværelse av blåmerker under øynene bare sier at du ikke får nok søvn eller du har veldig tynn hud. Ofte problemet som poser under øynene, hevelse av lemmer og manifesterer seg hos personer som lider av alvorlige sykdommer i indre organer som nyrer eller lever.
 Så hvis du ikke har kommet over dette problemet, og dermed mye hvile anbefales først å se en lege for råd om saken.

 Hvordan fjerne sorte øyne


 Som for de ulike prosedyrer som effektivt fjerner blåmerker og poser under øynene, de har i dag oppfunnet mye. En av de mest populære metoder for å bekjempe dette uvesenet er å bruke pakker med svart eller grønn te.
Hvordan du raskt bli kvitt et blåmerke under øynene

 Den største fordelen er enkelhet - nok til å brygge te, avkjøles litt, og du kan lage kompresser.
 Imidlertid bør det bemerkes at bør bare brukes ren te, uten tilsetningsstoffer, samt en rekke varianter kan forårsake allergi eller annen skade øynene.
 En annen flott måte for blåmerker under øynene er poteter - den kan brukes både fersk og kokt. Hvis du bruker rå poteter, må det riv, da gjelde for øyelokkene i noen minutter.
 Hvis du velger å bruke poteter i sine skinn, er det ønskelig å kutte skiver og varm (men ikke varmt) gjelder for øynene i 5-10 minutter.
 Også, for å løse dette problemet kan du bruke ulike påfunn av urter som har antiseptisk og beroligende effekt. Spesielt disse målene passe kamille og salvie. Broth av dem kan benyttes for enkel vasking og kompresser, og etter frysing og påfølgende gnir isbiter tallet.
 Forfatter: Lily Romanov  
Den rette for blåmerker under øynene

 Hvis en vakker morgen du så i speilet, og da du stirret malosympatychna personlighet, likner panda med mørke sirkler i ansiktet, er det på tide å handle! Effektive løsninger for blåmerker under øynene vil hjelpe deg raskt sprette tilbake og finne et sunt utseende.


 Årsaker


 Årsaker til mørke flekker kan være forskjellige, henholdsvis, og vil være i forskjellige behandlinger. Vi foreslår å vurdere de mest hyppige tilfeller der det er svarte øyne.
 Hvorfor mørke flekker:

 •  tretthet - inkluderer mangel på søvn, bo lenge ved datamaskinen, stress;


 •  dårlig kosthold - skadelig mat, snacks "vsuhom'yatku" og usunt kosthold kan også føre til blåmerker under øynene;


 •  Mangel på vitamin C;


 •  røyke - nesten alle storrøykere har svarte øyne, manifestert i en større eller mindre grad. Dette skyldes at i prosessen med å røyke innsnevre blodårer, er blodstrømmen så tynn hud rundt øynene blir blåaktig;


 •  allergisk reaksjon;


 •  arvelighet;


 •  aldersrelaterte endringer - fett laget gradvis avtar fordi den tynne huden på øyelokkene og øyet begynner å skinne.


 • Den rette for blåmerker under øynene


   Effektiv kur blåmerker


   Mange sykdommer kan behandles på to måter: folkemedisin og medisinering. Behandling blåmerker under øynene er ikke noe unntak. Men før man tyr til bruk av tabletter og salver, prøv å endre din livsstil - mer søvn, spise sunn mat, få mosjon og mindre nervøs. Kanskje han ville stille sykdom.


   Folk rettsmidler


   Fra sorte øyne bistår helt rå poteter. Den inneholder antioksidanter og bioaktive forbindelser positivt påvirke blodsirkulasjonen og gir næring til huden. Skjær to skiver av rå potet og gjelder for øynene i 10 minutter. Gjenta morgen og kveld. Du kan også rive potetene på middels rivjern, tilsett litt olivenolje og bruke slurry i 20 minutter. Vask deretter med varmt vann. Forresten, kan nesten den samme effekten oppnås ved å feste øyne sirkler zucchini.
   Naturlig fett ost mos med en gaffel i myk grøt (du kan legge rømme eller fløte) og gjelder for området under øynene i 20 minutter. Tørk disse stedene med en bomullsdott dyppet i grønn te uten sukker.
  Den rette for blåmerker under øynene

   Valnøtter bidra til å takle mange sykdommer, inkludert kvitt blåmerker under øynene. Gni et par nøtter eller revet rozkryshyte i en morter (kaffekvern). Legg en teskje smør og noen dråper sitronsaft. Pound til glatt og anvende en slurry Eye. Påfør forsiktig for å blande fikk ikke på slimhinnen, ellers vil det være vanskelig knipe. Etter 20 minutter vaske ansiktet med varmt vann. Lage en maske anbefales ikke mer enn tre ganger i uken.


   Tradisjonell medisin


   Som medikamentelle behandlinger blåmerker under øynene, kan de tildele deg en lege og bare etter nøye undersøkelse. Hvis årsaken er en alvorlig sykdom, og mørke ringer - et symptom i dette tilfellet trenger medisiner.
  Den rette for blåmerker under øynene

   Hvis du ikke har kvittet seg med mørke sirkler folk rettsmidler eller livsstil, er det sterkt anbefalt å se en lege og få testet. Men husk at den mest effektive måten for blåmerker under øynene - en sunn livsstil.
  Hvordan fjerne sorte øyne hjemme? Årsaker, oppskrifter og tips til å fjerne blåmerker

   Sorte øyne ikke dekorere vårt ansikt, men heller det motsatte, lagt årene. Det er sirkler under øynene, av ulike grunner: kronisk tretthet eller mangel på søvn, stress, depresjon, allergier, tårer. Før du slår til profesjonell hjelp kosmetolog, la oss lære hvordan å fjerne svarte øyne hjemme.
   Lotion med Tea
   Den enkleste metoden - gjør lotion med grønn eller svart te. Enkel og effektiv metode: brygge te-pose, og når den kjøler ned litt, sette på lokkene. Må ligge innenfor 15-20 minutter. Te og tretthet.
   Kraften av poteter
   Å bekjempe de svarte øyne du kan bruke poteter. For å oppnå dette, gni på et lite rivjern rå rå poteter, lett vri den ut og legg på øyelokkene. For å oppnå ønsket effekt, legger du til en blanding av 1 ss mel eller melk. I denne posisjonen, legge seg ned i 20-25 minutter uten å åpne øynene. Deretter fjerne bomullspinne eller ren klut poteter person, vask med nøytral og bruke kremen. Du kan også bruke varme potetmos, men effekten er tregere.
   Grønn hjelp
   Fjern den sorte øyne og hjelpe slike folks metode: hakket persille bør være grundig mos, vydavyvshy med henne juice og søke på øyelokkene. På topp sette bomull pads og dekke dem med varmt skjerf eller håndkle. Effekten av denne masken er det innen 15-20 minutter. På forsiden kan forbli spor av grønn persille - ikke fortvil, kan de fjernes med vann.
   Urter for å hjelpe
   God hjelp i kampen mot svart øyne urten salvie skal brygge en teskje salvie 1/2 kopp kokende vann, dekk til og la stå i 20 minutter. Deretter dele infusjon inn i to deler - en forlate varm, den andre add kaldt kokt vann. To våte bomull pads i en varm løsning og gjelder øyelokkene i fem minutter. Deretter to bomull pads (netto) i kald våt oppløsning og endre dem tidligere komprimerer. Disse kontrastmaske stimulere blodsirkulasjonen og lindre blåmerker.
   En god sirkulasjonsstimulerende øye maske vil agurk, rømme og koriander. Skje rømme, bland med hakket agurk og koriander. Denne masken er brukt på øyelokkene i 15-20 minutter, vask deretter av med rent vann. Deretter bruke en fuktighetskrem. Denne masken perfekt fjerner sirkler under øynene for en kort tid.
  Hvordan fjerne sorte øyne hjemme? Årsaker, oppskrifter og tips til å fjerne blåmerker

   Meieriprodukter
   Bli kvitt mørke ringer under øynene kan og bruke ost. Produktet er noen god fettete skjeen mos og gjelder for øyelokk. Hold i 15 minutter. Deretter osten bør fjernes med en bomullsdott dyppet i kaldt grønn eller svart te.
   Kosmetisk is
   En utmerket måte å blåmerker og poser under øynene blir kosmetisk is. Gjør det bedre med te. For å gjøre dette, helle en teskje grønn eller svart te kopp kokende vann. Denne isen huden rundt øynene trenger å tørke to ganger om dagen - morgen og kveld.
   Hvordan du raskt fjerne et blåmerke under hans øyne fra et slag?
   Hvis du trenger å kvitte seg med et blåmerke under hans øyne, som var et resultat av slag eller støt, da først og fremst trenger en kald - vikle dette elementet eller iskald håndkle og gjelder for de blåmerker 15 minutter. Rask handling i denne situasjonen for å bidra til å redusere størrelsen på et blåmerke og lindre smerte.
   Ikke glem om fordeler og effektiviteten av urter. For eksempel, finhakket groblader og sted i skadede områder. Den samme effekten har fint strimlet kål blad eller et stykke rå potet, festet noen timer til et problemområde.

  Яндекс.Метрика