Hvordan lage frodig hår?
 Krøller er alltid på moten. Vi vil hjelpe deg gjennom enkel manipulasjon å gjøre rett hår krøllete. Så sørg for glatt hår med frodige krøller.
 Løvens manke.
 Luksus løvens manke du kan gjøre med en børste-tørketrommel, vaske håret, forsiktig renne hårføner og distribuere hele lengden av en spesiell gel krøller. Litt tupyruyte hår på basen, og deretter spinne hjulet rokk skrue på børsten. Ikke slappe krøller før de er tørt og kjølig. Endelig raspushyte fingrene. Du kan bruke en spesiell feste gel bølgete hår. Dette vil bidra til å holde legging.
 Rådet. Moderne hår bør være mobile og ikke starte fra røttene, og siden håret. Det første skritt mot å skape krøller - en grundig gre. Og husk: i dag curl bør være runde og gratis, naturligvis.
 Du kan gjøre uten tang.
 "Liten djevelen." Selv konvensjonell pin kan gjøre underverker. Rundt kronglete hårnåler og rotere folie. Resultatet er en fantastisk, helt rett hår slå en 'liten demon. "
 Naturlige krøller. Dryss fortsatt fuktig hår spray og vind-lock enkelte segmenter på vanlig klipp håret: resultatet er en løs, naturlige krøller. At de oppholdt seg lenger, bruker forsterkende agent.
 Omfangsrik krøller. Gni med fuktig hår styling skum og dele dem inn i medium spinning. Hver sving rulle, sikker pinne og la tørke. De resulterende krøller bryte fingrene, kraftig riste på hodet - og du får et flott resultat: omfangsrik håret elastisk.  
Hvordan å tørke håret uten en hårføner?
 Ansvarsfraskrivelse tørking hårføner indikerer at de er sterkt skadet, og de trenger akutt rehabilitering. Dette betyr at du trenger litt tid for å eliminere alle mulige termiske effekter på håret (strykejern, Curlers, hårføner) og tørk dem bedre naturlig. Men dette er for mye tørketid å redde det vi ty til hjelp elektriske apparater. Hvordan å tørke håret uten en hårføner og få resultater så raskt som mulig? Rolle i den naturlige tørkehåndkle
 Fra håndkle tørking hastigheten avhenger hår. Det må raskt absorbere fuktighet og består av naturlige materialer. De fleste jenter er håndklær, men bedre absorpsjon gir akkurat den samme wafer. Disse håndklær er mye raskere absorbere overflødig vann, men for de som foretrekker terry, må du vite de grunnleggende kriteriene for å velge en god bad tilbehør
 god rydding gi håndklær kjemmet haug;
 Velge mellom to like store håndklær så vanskelig - har han en stor tetthet, derfor best absorberingsevne;
 haug av håndklær gode å være kjedelig, hvis noe poblestkyvaet, foreliggende blanding av syntetiske materialer, noe som betyr at dette vil være dårlig håndkle til å absorbere fuktighet.
 Og til slutt, den ideelle lengden av fibre må være 5 mm. Slik et håndkle og tørk håret bedre, og lang levetid. Du bør også vite at god kvalitet og billig håndkle kostnadene vil bli.
 Spissfindigheter naturlig tørking
 Avhengig av lengden og tykkelsen av håret naturlig tørking tar 15-3 timer. Enig, det er lenge nok. Men det finnes måter å bidra til å redusere denne tiden med minst en tredjedel:
 1.  Bruke et varmt håndkle til å tørke. Før vask henge 2 stk per pakke. Etter vask ett vind ned, vente til det absorberer fuktighet. Deretter erstatte vått håndkle å varme og tørre. I stedet batteri kan varme håndklær jern.
   Grundig vri bandet etter vask for å fjerne så mye fuktighet.
   Under tørking håndkle gni håret. Tørking er ikke rask, men håret ushkodyatsya. Gjør promakyvayuschye bevegelse fra rot til tupp.
   Å fremskynde tørking poterebyte hårrøttene, som om å gi dem volum. Slik at luften går raskere alt håret, og de raskt bli tørr.
   Du kan også periodisk vippet kroppen fremover og rist håret - det vil fremskynde tørking.
   Tørking utendørs
   Hvis det er høy luftfuktighet, vil brønnen tørt hår ikke fungere. Hvis utendørs er kult, med en våt hode går det ikke trenger, eller du kan bare bli syk. I den brennende solen for å tørke håret anbefales ikke på grunn av deres høy risiko Overtørkings og UV-stråler treffer dårlig påvirker deres tilstand. Hvordan så tørt hår utendørs? - Svar: enten i skyggen eller dekket med et lett hode skjerf.
   Noen jenter rådes til å tørke håret i oppvarmet og åpne ovnen eller over luft jet tar av fra støvsugeren. Disse metodene bedre ikke gå, fordi en slik tørking forårsaker alvorlige skader. Bedre da å tørke håret med en hårføner, men flyten av kald luft på minimum hastighet.  
Maske for håret hakketJo lengre hår, ender jo mer du kjent problem i splitten. Å være nydelig hår, alltid velstelt utseende, god styling, kvinner ofte forsømmer grunnleggende regler for hårpleieprodukter som hårføner uten tørking, naturlig styling og hårvask mest naturlige sjampo. Masker til håret pisket - de usynlige bønder å hjelpe vinne krigen på slutten av en vakker curling, Kjøtt, Thermohair curlers, maling, brennende sol og frost.
Årsaken delaminering hår er ødeleggelse av det beskyttende lag på grunn av ytre faktorer. Medulla og kortikal lag stratifisert og kåte skalaer lenger ganske passe tett til hverandre. Dette danner effekt splittes hårene over hele lengden, og deres ender.
Hvordan motstå split hår?
Maske for håret hakket
Å hindre delaminering må først prøve å bruke alle de minste oppvarming enheter for hår styling, hår skjul mot kulde og sol, grer kvalitet naturlige kammer, tid zistryhaty flisete tupper og hår masker jevnlig hengi.
Effekter masker mot delaminering meste rettet mot utjevning skalaer, fuktighet og næring til håret, så de er ikke problemet ved roten og prøve å spre seg over hele overflaten.
Siden stiftelsen av medisinske masker nesten alltid er olje, jo raskere og mer varig effekt du vil oppnå, isolasjon hodet med oppvarmede håndklær eller hatter.
Oppskrifter masker for hår pisket
Bare pakk
Denne masken er en time før sjamponering. Massert på håret burdock, oliven, Castor, jojobaolje, linfrø, mandel eller annen varm vegetabilsk olje. Etter den ønskede tid, blir oljen vasket med sjampo. Det bør være en god skyll håret med vann med sitronsaft. Denne enkle, men effektive metoden er svært nyttig hvis det ikke er tid eller ingredienser for en mer kompleks struktur masker.
Maske for håret pisket med honning og konjakk
For å gjøre denne masken, trenger du: 1 eggeplomme, 1 ts Olivenolje, honning, cognac og henna pulver i 1 time Spoon... Honning bør brukes sjelden, og henna pulver er bedre til fargeløs. All mix og søke om en time - en halv. Vasker masochku bare en mild sjampo.
Kefir Mask
I like proporsjoner, kombinere yoghurt og gulrot juice, deretter legge til tre dråper appelsin olje, aloe og sedertre. Denne blandingen er brukt til femten minutter og vask deretter av med sjampo milde.
Agurk Mask
Blandingen fremstilles som følger: ta frisk agurk (1 agurk) og 2 ss. ss oliven (eller andre) olje; mix, søke på håret og isolasjon i 20-25 minutter. Vask deretter av med sjampo uten silikon.
Med disse maskene glatter håret overflaten, de blir glatt, silkemyk og få glans. Bruke dem regelmessig for en måned og du glemmer om problemet med flisete tupper av håret.
Hvordan bli kvitt split hår (video)
3 enkle måter å komme seg hes stemme og Nord
 Tapet av en menneskestemme kan oppstå med en helt annen grunn - resulterende belastningen stemmebåndene, etter traumer, forkjølelse, utvinne fra kirurgi og selv som en følge av røyking.
 Selvfølgelig, stemmen og evnen til å snakke - er et viktig behov for en person, for ikke å nevne folk som yrke er fullt knyttet til tale. Det er derfor mange sporadisk spørsmålet er hvor raskt gjenopprette stemme? La oss snakke om det i denne artikkelen.

 Hvordan komme seg etter en kald stemme


 Den viktigste årsaken til forsvinningen av stemmen under en kald er en virusinfeksjon som forårsaker laryngitt og tracheitis. Metoder for å gjenopprette stemme i slike tilfeller skal være som følger:
 Irritabel og vospalyvshymsya tilkoblinger mens syk trenger fred, og det er derfor leger anbefaler på denne tiden så mye som mulig til å tie;
 Hvis du mister stemme etter en kald drikke varm melk om natten i små slurker, må det myke hals. Du kan også legge til varm melk hvit honning;
 Gjennomføre regelmessige innåndings løsninger basert på essensielle oljer. Raskt bidrar til å gjenopprette stemme eucalyptus olje, som fremmer relasjoner;
 Hvis ingen inhalator hendig, bare kjøpe apoteket anstrøk av eukalyptus. Legg den i varmt vann (20 dråper per kopp) og skyll med en blanding hals;
 Hjelper gjenopprette etter en kald stemme, å merkelig nok, og nektet å spise. Sannsynligvis er dette på grunn av det faktum at ingen ytterligere stimulering som svelger hals, og helbredelsesprosessen er mye raskere.

 Hvordan du gjenoppretter stemme etter operasjonen


 Mennesker som har mistet sin stemme etter en operasjon på stemmebåndene, strupehode og skjoldbruskkjertelen kan også raskt gjenopprette evnen til å snakke. Men, selvfølgelig, de vanlige narkotika og folk rettsmidler er maktesløse. Med tapet i stemmen etter operasjonen behov:
 Komplett larynhoplastyku. Denne prosedyren utføres ved å innføre et spesielt fyllstoff sprøyte i stemmebåndene. Naturligvis er det utført under lokalbedøvelse, men kutt bløtvev og hud gir ikke. Denne prosedyren lar deg raskt tilbake den naturlige stemmen til pasienter;
3 enkle måter å komme seg hes stemme og Nord

 Du kan lage fonoplastyku. Denne metoden for å stemme restaurering etter operasjonen er komplisert fordi kirurgi innebærer forkorting av stemmebåndene;
 Bidrar til å gjenopprette stemme larynhoskopycheskaya operatsiya.Vona laser ved hjelp av en spesiell endoskop og under lokalbedøvelse.
 Så fortvil ikke, det er alltid en vei ut!

 Hvordan du gjenoppretter stemme etter røyking


 Og nå om røyking, som, som du vet, påvirker negativt alle organer, blant annet på stemmebåndene og strupehodet. Gjenopprette stemme etter røyking er ikke så enkelt og raskt som under en kald.
 Vanligvis er dette på grunn av fysiologiske struktur av stemmebåndene og hals røykere. Å fremskynde denne prosessen, må du holde en rekke prosedyrer for å rense bronkial slim fra nikotin. For å gjøre dette trenger du:
 Hold innånding, forbedre oppspytt. Bruke sitron olje, tea tree og furu og orange;
 Propyyte urte som også har slimløsende effekt. For eksempel kan du brygge en marshmallow eller timian. Vanligvis er behandling med urter 30-40 dager;
 I det daglige kostholdet kan inkludere kaviar og all fet fisk og sjø grønnkål og annen sjømat;
 Hvis tale ikke gjenvinnes innen 12 måneder, så bør du kontakte legen din.
 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика