Farge håret med henna og Basma

 Moderne kosmetiske industrien tilbyr et bredt spekter av hårfarger, men fortsatt veldig populær tradisjonell naturlig fargestoffer, henna og Basma. Ved å blande disse pigmentene i forskjellige proporsjoner, kan du skape interessante og vakre farger.
 Dermed ren henna farge håret rødt til rødlig farge; blande to deler henna med en del Basma gir bronse hue; Rød farge kan fås ved å blande henna og Basma i like mengder; og to deler en del Basma og henna vil gjøre deg til en brunette.
 Fargestoffer helles i glass, grind og satt i retter med varmt vann. Deretter helle malingen veldig varmt, men ikke kokende vann og rør til en jevn slurry. For den beste maling kan du bruke i stedet for vann varm rødvin eller sterk organisk kaffe.
 Varm maling påføres i vått hår vasket ren med en bomullsdott, sår på en trepinne.
 Rekkefølgen på dette maleriet: første forside male håret i midten; deretter male rester eller en tredje fjerdedel fortynnet med varmt vann og påført på endene av hår, nøye strekke dem. I spissen satt på et plastlokk, og over det er forbundet varmt håndkle eller lommetørkle. For den valgte fargen skygge maling holder 10-15 til 20-30 minutter, og for mettede farger - fra 45 minutter til 1 - 15 timer.
 Malingen vaskes av med varmt vann uten sjampo. Deretter opoliskuyut håret med vann surgjort med sitron eller eddik brystvorte. En dag hår må skylles med forsurede vann.
 Frekvens maleri - Ett hver 2-3 måneder.  
Hvordan gjøre håret mørkere uten maling
 Kjemiske fargestoffer er del av noen hårfarge, ødelegge deres struktur. Til tross for at moderne hårfarger er lagt til ulike komponenter av makt og glans til håret gå dårlig uansett.
 Det skåner safe farger som naturen har gitt oss. Disse "male" ikke bare forverre tilstanden til håret, men heller mate dem, lage en tykkere, tykkere og mer skinnende.
 Med naturlige farger pofarbuvatysya en blond umulig, men å bli en brunette eller gi håret litt mørkere nyanse ganske tilgjengelig selv hjemme.
 Hvordan gjøre håret mørkere maling uten å bruke folk rettsmidler?
 1. Bulb gir håret en gyllenbrun farge. Suppen er laget av skall bli gnidd inn i håret hver dag, til du får ønsket nyanse.
 Vil være en svært enkel kjøttkraft: 1/2 kopp skrelle hell kokende vann (1/2 kopp) buljong og la det småkoke i 20 minutter. Deretter press det gjennom cheesecloth og tilsett to ts av glyserin.
 2. Eik bark (tilgjengelig på apotek) gir håret en fin mørk skygge når du legger til kaffe.
 3. Linden blomster og kvister farge håret i nyanser av brunt. Sett suppen til håret og gå med ham i 30 minutter, og skyll.
 4. gylne fargetone vil legge håret avkok av kamille: 100 gram kamille har strømmet gulv liter kokende vann og la blandingen stå i 40 minutter. Deretter press infusjonen og grundig fukte håret.
 5. kinesisk te gir en rød-brun skygge: Tre spiseskjeer med te, hell kokende vann (1 kopp) koke i 20 minutter, deretter kjølig og belastning. Sammensetning smøre håret i 30 minutter, og skyll med vann.
 6. Blond skygge kan oppnås ved hjelp av et avkok av røttene av rabarbra. For dette avkok bør ta 150 gram rabarbra røtter, helle en halv liter hvitvin og kok inntil volumet av blandingen er lik halvparten av det opprinnelige volum. Klar kjøttkraft bør være kjølig, press og skyll håret.
 Hvis den resulterende kjøttkraft legge en halv teskje vanlig natron, rør og spre håret i 30 minutter, vil de bli strå farge med interessant rødlig skjær.
 7. strå-gul farge kan oppnås ved hjelp av infusjon av rabarbra blandingen og vann.
 Hvordan å få en mørkere hårfarge bruker kaffe og te?
 Hvis du regelmessig etter hver vask håret skylling eller kaffe, sterk te, vil håret bli vakker nyanse.
 For å oppnå en "te" skygge bør helle 3 ss pakket sort te med kokende vann (1 kopp) og kok i 20 minutter. Deretter trekke avkjølt, spre håret og holde de samme 20 minutter.
 For "kaffe" fargetone for å utføre samme prosedyre, men i stedet for te til kaffe.
 Basma og henna
 Disse naturlige farger har vært kjent siden våre bestemødre og alltid en suksess, i vår tid.
 Basma resulterer i svart og henna - rødt. Ved å blande disse fargene, avhengig av størrelsesforholdet, vil hårfarge skifte fra mørk rød til mørk brun. I tillegg er disse forbindelser også påvirke veksten av hår på deres struktur. Dessverre, bare grå zafarbovuyetsya Basma.
 Hvis du bestemmer deg for å endre litt på fargen på håret, ikke rush å kjøpe profesjonell maling, fordi hår kan ødelegge svært raskt, og gjenopprette dem har svært lang. Prøv å slå naturlige fargestoffer, mange av dem du er "for hånden", bokstavelig talt hver dag. Holde håret og ta vare på dem hver dag!  
Hvordan å lage en hyggelig stemme

 Lyst til å lage din stemme melodisk og skånsom mot din tale strømmet og fascinert andre? For å gjøre dette, bare følge noen enkle regler som vil hjelpe deg å lage din stemme mer behagelig og skånsom. Så du ikke vil skamme seg å snakke på møtet eller å fortelle en interessant historie i selskapet.


 Riktig livsstil


 Det viser seg at riktig måte å leve ikke bare gjør deg mer sunn og sterk, men også kan gjøre vakre stemme. Det bør følge de generelle retningslinjene. Ikke spiser mye fet, stekt, krydret. Unngå overdreven bruk av krydder og krydder forskjellige. Mat skal være varm, ikke varm og ikke kald. Inkludere i kosten næringsrike matvarer som hele korn, friske frukter og grønnsaker, egg og melk. Hvis du vet at du har et sted å snakke eller uttrykke seg, som en høyttaler, må du bruke et lite triks og prøve for en dag å ikke spise frø, nøtter og tomater. Også, kvitte seg med dårlige vaner. Dette gjelder røyking. Som du vet, folk som røyker har en hes stemme og hardt. Dette er vårt svar på nikotin leddbånd. De gunstige effekter på hele kroppen med trening og mosjon. De styrker immunforsvaret og øke motstanden mot ulike ØNH sykdommer som har en skadelig effekt på stemmebåndene. 
Hvordan å lage en hyggelig stemme


 Vi behandler kroniske sykdommer


 Våre stemmebåndene er svært utsatt for virus og infeksjonssykdommer. Hvis du ønsker å gi uttrykk for feminine og mykere, må du riktig og raskt behandle sykdommer som laryngitt, faryngitt, betennelse i mandlene og forkjølelse sykdom. Men disse sykdommene er åpenbare, de bare peke på problemer med halsen. Det viser seg at problemene med det kardiovaskulære systemet også negativt påvirker relasjoner. Som mellomgulvet blir mindre mobile, og stemmen blir fort trett og setter seg ned. Hyppig skrapete heshet og svelg kan føre til sykdommer i mage-tarmkanalen. Usunne lungene og føre til kortpustethet drebezzhanyyu tilkobling. Osteoporose, artrose og skoliose forstyrre riktig formulering av stemme og pust. Psykiske lidelser og nevroser gjøre stemmen anspent, stiv og hindre en klar artikulasjon.
Hvordan å lage en hyggelig stemme


 Enkle øvelser for artikulasjon


 Alle øvelser for å forbedre stemmen kan deles inn i artikulasjon og puste. Ved åndedretts inkluderer:

 •  innhalere - puster ut. Ta et dypt pust og skarp pusten, som om du prøver å blåse arkushyk papir eller blåse ut et stearinlys. Først gjøre noen enkle åndedrag og litt kort og lang, som alternerer med hverandre;


 •  snuse en blomst. Har tre kort og tre lange åndedrag gjennom nesen, inhalerer duften som favoritt farger eller parfyme;


 •  trinn. Tenk deg klatre trapper og samtalerommet etasje, er det ytterligere ovenfor stemmen din. Start med en fem-etasjers bygning og gradvis legge gulv.


 •  Artikulasjon øvelser ikke altfor vanskelig. De, som de forrige, bør gjøres konsekvent og vedvarende. Bare da vil en merkbar resultat. Her er enkle øvelser i diksjon og artikulasjon:

 •  Forestill tungen - en kost, og du må nøye fjerne tøff himmelen;


 •  gi ut lyd "frrr" og "pshshsh";


 •  gjøre leppene tube og trekk og involvere dem som mulig.


 •  Hvis du strengt holder seg til disse anbefalingene, vil det snart bli stemmen din mer feminine og moro. Og dine venner og familie alltid feire deg strålende fortelleren og høyttaler.
  Hvordan å lage en hyggelig stemme

   Våren er her, solen er allerede lysere og varmere skinner, og jeg ønsker å prøve et lyst bilde. Men hva er vårløken uten solbriller? Dette tilbehøret har lenge mistet sitt opprinnelige formål og fungerer ofte som et stilistisk aksent.
   La oss se hva slags tilbehør som beskytter våre øyne mot solen, ble moderne i 2015?
  Mote solbriller 2015

   Kvinners solbriller


   Alle mote samlinger av kjente merkevarer gjennomsyre egenskaper som kvinners makt, mystikk med hint av aggresjon og samtale.

   Shape


   I trenden fortsatt rundt kanten. Spesielt relevant er medium og stor størrelse glass i kontrast ramme. Denne runden briller betraktet enhver form, så lenge objektivet i en sirkel. Til tross for at denne forbedringen i form av å skape organisk image veldig "farlig", gis rett av alle komponenter kan fortsatt gjøre deg ikke bare stilig, men svært attraktiv.
  Mote solbriller 2015

   På høyden vil være sporty rammer i tradisjonell design med rette linjer og toppbrakhalvsirkelformet form av briller, og ikke-tradisjonelle alternativer - a la ski maske. Disse skjemaene vil understreke din uavhengighet, proaktiv holdning og engasjement.
   Blant kvinner mote solbriller fortsatt presentere vintage modeller. Ja, dristig kvinner av mote som foretrekker å kle originalitet 60s eller moderne klassikere, vil-til-ansikt-innstillinger kantareller eller sommerfugl. For mer ekstravaganse mange designere har dekorative aksenter i hjørnene av slike modeller.
   Lyser opp på podiet og kjent for mange kvadratiske og rektangulære briller, og fortsatt populære flyvere. Og hvis sistnevnte ikke har forandret seg og gi en sjanse til å absolutt elsker dem jenter forbli i trenden i 2015, i forhold til punkter kvadratiske og rektangulære formen endringen er fortsatt der. Dermed i kategorien "Fashion solbriller-2015" var store firkantede-rektangulære modeller i klassisk ytelse, samt rammer med integrert topp.
  Mote solbriller 2015

   Color Trender


   Ikke taper terreng svart og hvit monokrom i kategorien av mote briller, fortynnet geometriske mønstre. I tillegg er de favoritter av designere og slått svarte briller med en kombinasjon av pastell nyanser av rammer. Som for de fleste objektiver, vil trenden være klassisk sort, røykfylt og farge: lilla, rødbrun, gul og grønn.

   Menn solbriller


   Som for menn trender kjente motehusene i 2015 gikk enda lenger fra klassikere ved å tilby mer original måte å supplere friske og moteriktige briller, bildene du kan se på vår nettside.
  Mote solbriller 2015

   Shape


   De fleste designere fremdeles foretrekker retro trender og tilbudet fremheve skjønnheten og motet til menn ved hjelp av slike modeller som piloter og vayfarerы.
   Det gjenstår i trenden og geometri - nemlig rund form. I dette tilfellet, bør du ta hensyn til både klassikerne (runde glass med en tynn metallramme), og mote modeller av tykk plast.
   En absolutt trend også annonsert rammer med dobbel metall, plast eller blandede partisjoner. Og med det stykke fasjonable briller vil bli vurdert noen form og farge.
  Mote solbriller 2015

   Color Trender


   De mest fremragende representanter for mannlige motebriller er slike kombinasjoner som mørk og lys glass eller gjennomsiktig plast ramme og fargevariasjoner av tone-på-tone. Ikke dårligere i popularitet som uvanlig horn og bindende lær, metall og speilglass.
   Som du kan se, og 2015 - året er perfekt for de som liker fet og ekstravagant presentere seg selv. Så ikke vær redd for å virke trivielt - det er nå fasjonable!  
  Яндекс.Метрика