Hvor fort flygende skole tid! Har du ikke tid til å se i et speil ser på deg er ikke sjenert først-grader og videregående skole, som snart blir nødt til å fortelle moren Alma Mater "Farewell" Og jeg vil at denne dagen for å være den vakreste, elegant, unik!
Trendy frisyrer for prom 2015

 Besøks stylist: god frisyre for prom


 Ny sesong - nye trender. Denne fasjonable mønster. Men først må du bestemme hvilken som er rett ved siden av din og håret ditt.
 1. Nachis.  En slik hilsen fra 90. - høy fleece, noe som gir volum til selv de mest delikate hår. Selvfølgelig, ikke misbruker den nåværende trenden - ellers er det fare for å bli en krysning mellom Baba Yahoyu og Angela Davis.
Trendy frisyrer for prom 2015

 2. slozhnosochinennyh design.  For noen kan det virke som dette alternativet er egnet eneste konklusjon middelaldrende damer. Faktisk kan bruke en stilig laid tråder skape en retro bilde og dristig, fet styling.
Trendy frisyrer for prom 2015

 3. labyrint.  Ljå, som returnerte til mote et par sesonger, ikke kommer til å ta sine posisjoner. Tidligere Spit - en mild, vakker og så på en jente. Jo flere alternativer som veving - vekt. Fra enkle spikelet og franske fletter til mer komplekse nederlandske fletter.
Trendy frisyrer for prom 2015

 4. updo.  Hvis du - eieren av luksus, langt hår, så din herre kan godt eksperimentere med updo. Alt - fra babetty uvanlige løsninger til dagens ordinære "ballet" bundle - du kan trygt prøve på lange låser! Dessuten er det alltid vakker og høytidelig.
Trendy frisyrer for prom 2015

 Trendy frisyrer for skoleball, som avbildet


 Leter gjennom en rekke moteblader, overrasket frisør ferdigheter skaperne sant mesterverk. Men noen av dem kan du prøve å gjøre hjemme. Som en siste utvei, med hjelp av sin herre.
 1. updo fleece.  Del håret inn i tråder, occipital, timelige og foran, fikse sine klipp. Hvert hårstrå nachesыvaem. Setter håret i riktig rekkefølge, den ytre delen forsiktig børste. Smell, våre foran tråder plassert og sikret så usynlig. Sett på baksiden av hodet i form av en bjelke eller elegant bue.
Trendy frisyrer for prom 2015

 2. Uforsiktig skall.  Del håret på direkte sentral avskjed. Nacheshem nær røttene til høyre og venstre. Deretter samle håret i en hestehale og slutten nacheshem samlet trådene. Prøv ikke å gjøre halen tilbake og side - så det vil være lettere å sette dem i skallet.
Trendy frisyrer for prom 2015

 Sett kinesisk-pinners pinner på hver side av halen, nå bruker dem pent vikle håret. Med en hånd å holde spisepinner, fikse håret hennes usynlig. Når innspilte tråder nøyaktig kan få coli. Den siste finpussen - litt spray for å fikse frisyrer.

 Little Secrets perfekt frisyre for promenadekonsert


 1. Før konklusjonen pobryzkayte bruk hårspray med - det gjør ikke otyazhelyt hår, men gjøre den mer lydig.
 2. På slutten av frisyre kan sikres på følgende måte: en liten dryss teksturyruyuscheho hårspray kam med store tenner og holde den forsiktig på håret. Uansett, dette utspekulert teknikk gjentatte ganger brukt skuespilleren Naomi Watts.
 3. For flisete tupper bør regelmessig bruke en spesiell olje.  
 Pådra deg til beundrende blikk, høre komplimenter, se glede i andres øyne. Det vil si, den ballets dronning. Men være det - kraften i absolutt enhver jente. Og vi starter kanskje med frisyrer.
Vakre og fasjonable frisyrer for prom 2015

 Bildene forteller: den perfekte frisyre for promenadekonsert


 Før du går til min herre, oppfordrer vi deg til å se på de mange bilder av frisyrer i blader og på nettet. Å bestemme stil og måte av hår tilbehør. Her er noen små tips.
 1. Glamorous diva svunnen tid.  Retro aldri bli foreldet, så sakte flytende krøller, fast gel glatt og elegant krone pins, skape et unikt bilde av filmstjerner tidligere epoker. Unødvendig å nevne at kjolen bør velges i en passende stil.
Vakre og fasjonable frisyrer for prom 2015

 2. parisisk chic.  Håret samlet i en lav bun, tråder utstedt på sidene - og du, som den parisiske, prohulyvayuschayasya i Montmartre. Denne konklusjonen har to alternativer: det kan enten hentes bevisst uforsiktig knute på hans hode, og helt glatt, "ballet" frisyre.
Vakre og fasjonable frisyrer for prom 2015

 3. hestehale.  Det later til at denne versjonen vil aldri gå av moten. Spesielt relevant i 2015, utviklingen av "low halen." Et stort pluss til denne konklusjonen - ingen tilbehør. Haleroten kan bare vikle sin egen strek, innspilling sine små pinner.

 Barne frisyrer for prom night


 Ofte på endelig score kommer ikke bare foreldre, men liten skolepike søster i går. Men det er fortsatt små jenter i sin mini-russefeiring, før skolestart og på slutten av barneskolen. De har også Hairstylists pryhledily mange interessante alternativer ukladok kveld.
 1. koble hårlokk i front av elastisk og sikre dem. Deretter annen adskillbare, ved mønet og sammen med den vil samle seg i halen, og så videre opp til halsen. Dette frisyre kan gjøres horisontalt, plukke låser fra et tempel til den andre.
 2. En mer kompleks, men ikke mindre elegant alternativ. Otdelaem bredt fremre delen av håret horisontal avskjed. Skille fremre del av trådene begynner å veve flette fransk enveis pickup, innramming før ham, og sakte gå til baksiden av. Deretter samler håret i en hestehale med en videreføring av spytte. Til trådene samles ved hjelp av en spesiell gummihjul, gir mengden av bjelken. Hale skjul under foundation frisyrer med pinner.
 3. Skru krølltenger eller curling på. Samle trådene på toppen av "malvinku" basis frisyre dekorert med kunstige blomster og elegant scrunchy. Men bruker ofte varm krølltang - ikke verdt det. Dette kan lett opprørt delikat struktur av jentenes hår.
Vakre og fasjonable frisyrer for prom 2015

 Oppmerksomhet på detaljer


 1. Frisyre tenkt gjennom allerede på det stadiet når klar prom kjole. Det bør være gjennomtenkt stil til minste detalj.
 2. Harder - betyr ikke bedre. Noen ganger komplisert frisyre kan legge til ekstra år med sin eier. Men er ikke det - det viktigste målet for enhver akademiker. Så noen ganger er det bedre å lage en enkel styling, og samtidig opprettholde bildet av jentas friskhet, uskyld, renhet.
 3. Hvis du ønsker å prom håret skinte med helse, ta vare på det på forhånd. Aktivt bruke regenererende balsamer, masker, oljer. Resultatet var ikke lenge å vente!  
 Farvel til skolen, starte et nytt voksne liv. Graduation Party - en betydelig hendelse i livet til alle. Men det mest ivrig venter i kveld jente. For dem tid avskjed med skolen spesielt spennende. Tross alt, hvor mange har tid til å ha denne symbolsk dag å se ut som en ekte prinsesse
Trendy frisyrer for prom 2015 langt hår

 Frisyrer for langt hår for bilder av kjendiser


 De viktigste trend var og fortsatt er de som er vant til å fotovspыshkam, osleplyayuschemu lyse spotlights og millioner av fans. Dette Hollywood-stjerner, kjente sanger, socialite. Det er deres bilder i glansede magasiner kan enkelt spore dagens trender i år.
 1. asymmetri.  Kim Kardashian, Jessica Simpson, Amanda Seyfried - kjent for fans asymmetrisk ukladok. Håret er ikke til å håret, men bare litt krølle de store curlers. Fullt veltet tråder på den ene siden, er den andre siden glatt frisyre av stealth eller spektakulære nålene.
 2. Enkel uaktsomhet.  Bevisst hår uforsiktig slo legge til bildet av letthet og glamour. Ikke at kjendiser ut nektet perfekt glatt hår, men mange er tydelig tilbøyelig til effekten av "hår i all hast med hendene." Blant tilhengerne av den nye, uvanlige trend Naomi Watts, Nicole Kidman, Heidi Klum.
 3. bølgete krøller.  Langt hår curlers enn lang omstendelig - alltid gi bildet en spesiell eleganse. Videre kan krøllete låser oppløses og samles i en høy hestehale. Men mange, men det beste første alternativet. Den eneste "men": for eksempel hår hår må være perfekt, utstråle en sunn glød. Dette er lett oppnås ved bruk av spesialverktøy. Landmark - uforsiktig krøller Hilary Swank, klassisk Hollywood fra Amanda Seyfried.
Trendy frisyrer for prom 2015 langt hår

Trendy frisyrer for prom 2015 langt hår

 Hemmeligheter langt hår for promenadekonsert


 1. Bruk alltid spesial kosmetikk for omsorg for langt hår. Hvis slusene for hardt, slem - bruk mykgjørende lotion ukladok.
 2. For å skape den ønskede fiksering av komplekse frisyrer må bruke simuleringsverktøy - mousse, spray og geleer. For eksempel, for å skape en stabil, myk gel krøller kan anvendes i stedet for skum. Dette er en av hemmelighetene til Hollywood-stjerner.
 3. I hverdagen, prøver å overvåke tilstanden til håret. Det er nødvendig å jevne trimme endene til shag ser ryddig.
 4. I noen tilfeller, for å lage komplekse frisyrer trenger ikke å vaske håret kvelden før. Lite utvalg fett hår på basen bare bedre fikse håret hennes, mens så snart vaske håret, er det vanligvis vanskelig å sette sammen. Men bare hvis håret - normal eller tørr.
 5. Dyktig bruke hår tilbehør. Her er hovedregelen - ikke overdriv med glitrende toppene, paljetter eller kunstige blomster. Ellers risikerer frisyre bli en kjær drøm deilig på alt briljant førti.
 6. Hvis frisyre bør gjøres med kunstig hår forlengelse, bedre ikke å eksperimentere hjemme, og gjøre det til en spesialist i frisørsalongen.
 Tatt i betraktning alle de ovennevnte regler, kan du trygt gå til skoleball. Frisyre absolutt ikke la deg ned, bare gjøre bildet mer feminin, myk, elegant. Og i dette tilfellet likevel - eller det vil miste krøller eller elegant, sofistikert gjeng.  
Яндекс.Метрика