Et oppkomme av farger, uventede løsninger, dristige bilder. I den nye sesongen, designere overgå alle forventninger. Og ikke bare i klær, men også i kjoler for bena. Med et variert utvalg av designer skoen gjør, jeg ønsker å oppdatere garderoben bare et dusin selve modellene!
Mote trender sko 2015

 Ømhet, eleganse, åpenhet, grunnleggende sko trender 2015


 Våren blomstrer med nye farger, inkludert kvinners sko. Selvfølgelig vil trendmodeller legge letthet, eleganse noen jente.
 1. Delikat pastell.  Neste sommer prangende neon nyanser erstatte myke undertoner "konditori" pasteller. Påminnelse godteri og søt "fastkjørt" er fanget i de "klassiske båter" og ballett leiligheter fra Jimmy Choo, Salvatore Ferragamo, Saint Laurent, joggesko Balenciaga, futuristiske sandaler Fendi.
Mote trender sko 2015

 2. Effekten av "nakne føtter".  High-tech materialet pleksiglass igjen i trenden for andre år på rad. Lag originale bare føtter våget effekt og det har betalt seg motehus som Givenchy, Maison Martin Margiela.
 3. Heel transformator.  Du kan ikke engang forestille meg noen bisarre former kan være normal hæl! I Celine det i form av kuler og trapeser i Fendi - volum, futuristiske i Maison Martin Margiela - uttalt effekt knust hæl.
 4. wedgies for coquettes.  Oh, dette beryktede plattform! Det er lett å korrigere manglene i form av kortvokste, korte ben, men kan snikende "tyngre" nederst i silhuett. Men ikke designere ikke nekte deg selv gleden av å "leke" med denne delen av skoen. Dolce & Gabbana plattform utrolig modne frukter og Chloe i tnketka er bevisst kortere enn de fleste sko.
Mote trender sko 2015

 Sport, eleganse, originalitet: de viktigste trender sko 2015


 Paradoksale mikser og nye løsninger hyllest til klassisk og elegant videreføring av temaet "flat" trend. Alt blandet opp i huset!
 1. Sport-chic.  I dag, selv de klassiske kjoler slitt med joggesko. Bevis for dette - den siste show Chanel, Karl Lagerfeld som designer kom opp med joggesko å matche tweed jakke fra den legendariske Coco Mademoiselle.
Mote trender sko 2015

 2. Lett tur  I lyse sandaler flate sko kan fly hele dagen. Beina er ikke en litt sliten, men likevel det er elegant og vakker! Her, i tillegg til tradisjonell sandalet bør omfatte fortsatt mote slyperы og espadrilles såle edged med tau. Spesiell omtale fortjener haster "Gladiator" - høy flettet sandaler.
 3. Boots for sommeren.  Delikat, med dyre blonder eller tett vevd sammen tråder, åpen tå eller hæl, den spektakulære hårnål. Støvler og sommer - ikke lenger antonymer og to nært beslektede begreper. Den mest originale - den siste samlingen av Tom Ford.
Mote trender sko 2015

 4. evig klassiker.  Båtene har ikke gått bort, og fortsatte tillit "flyte" på den stormfulle bølger foranderlig, lune mote. Som et eksempel - aggressiv fra Valentino, leken fra Miu Miu, strenge - fra Casadei.
 Dermed valget denne sesongen venter vanskelig. Og hvordan kan vi stoppe bare ett par? Som nevnt oppgave i dette tilfellet - bare umulig!  
 Freddy Krueger og Baba Yaga og aldri drømt om en slik "kohotkah", som inntil nylig var på moten. Heldigvis tøylesløs mote for mange falske spiker implantater senket i sommer. Nå i høy aktelse - naturlig i alt inkludert en manikyr.
Manikyr på korte negler 2015

 Care Tips for korte negler


 Pene, velstelte fingre - alltid utover mote og tid. For noen korte negler trenger også forsiktig vedlikehold.
 1. Riktig skjema. Først av alt, må du bestemme hvilken form for å stoppe. Enten det er et rektangel eller oval justert - avhengig av formen av fingrene. For korte phalanges bedre visuelt velger ekstrakter finger spiker oval, og for lang, tynn - du kan bo og firkantede former.
 2. Pedikyr. Velg den mest naturlige kremer sammensetning, rik på næringsstoffer, vitaminer. Mange produsenter tilbyr nå fuktighetskrem Komplekse pleieprodukter. Også, ikke vondt å motta vitamin kompleks med kalsium, noe som vil styrke strukturen av spiker.
 3. Skadelig cuticle. Følg nøyaktighet, renslighet manikyr, periodevis smørehullet spesielt verktøy for å øke skjellaget. Hvis grader dannet, kuttet nøye av sine spesielle saks.
 4. Uten volum. Fra surround design bør være forlatt. Vil se klønete og optisk ytterligere redusere spiker. Men langsgående striper mønster og en fransk manikyr - ideelt.
Manikyr på korte negler 2015

 5. Motley palett. Det vil se like gode og mørk, rik lakk, og mild, pastellfarger. Kun det beste er ikke så zahravatysya "Rainbow", ikke male neglene i forskjellige farger.
 6. Lakk eller skjellakk? Det nye verktøyet lover varige perfeksjon skjellakk negler. Men det er bedre å bruke de med natur sunn, sterk spiker plate. Hvis neglene er sprø, stratifisert - bør forlates til fordel for skjellakk konvensjonelle midler til å dekke spiker. Spesielt fordi det er for belegg.
 7. Verktøy for fjerning. Ideelt sett bør det ikke inneholde aceton og andre farlige stoffer. La vasker vil koste mer, men vil ikke føre til varig skade.

 Originale løsninger for manikyr på korte negler 2015


 Tegninger eller jakke, enhet av farge eller lyse rhinestones? I den kommende sommersesongen vil bruke den.
 1. Fransk manikyr. Kjøper innovative funksjoner - nå zafarbovuyetsya ikke tuppen av neglen plate, og dens fundament hullet. Og ikke nødvendigvis ha en klassisk jakke: faktiske blanding av to lyse farger, bladgull utvalg hull, kombinasjonen av ekstravagante utskrifter med sterke farger.
Manikyr på korte negler 2015

 2. Classic. Solid maleri negler alltid fersk og relevant. Du kan eksperimentere med den type lakk. For eksempel kan du velge en sateng, matt struktur eller kameleon effekt.
 3. Tegning på negler. Bilde av sommerfugler, engler, strekkode, eksotisk frukt (som er spesielt viktig på slutten av sommeren) vil se riktig selv for en kort negler. Det viktigste - å kjenne den grad med bruk spiker grafikk.  
 Velstelt, ryddig negler - et tegn på at en jente klokker, betaler spesiell oppmerksomhet til det ytre bildet. Interessant, selv ikke i stand til å spille lange negler regnbue, blir gjenstand for spiker kunst, overraskelse og glede andre.
Fasjonable farge manikyr på korte negler

 Manikyr på korte negler og nail art


 Art som oppsto i en tid med total kapasitet akryl, gel negler, nå omgjort til et fly korte, naturlige negler. Det viser seg at lengden - ikke et hinder for etablering av sant mesterverk.
 1. Malerier. Dette alternativet er vanskelig å gjøre hjemme - er nødvendige ferdigheter manikyr aerobatics. Tross alt, må de være enda malere til å skrive et sant bilde ved hjelp av fargede lakker.
 2. Inlay. Perle innlegg eller paljetter spesielt relevante negler med fransk manikyr. Ideell til bildet av bruden. Men hvis du kommer til å delta på en fest eller mottakelse, innlagt negler vil også være malplassert.
Fasjonable farge manikyr på korte negler

 3. Craquelure. Effekten av "antikke" lenge elsket needlewoman. I dag er denne trenden - en av de ledende spiker-dell'arte. Spesielle, rastreskyvayuschyesya lakk fasjonable kjøp på salg. Forutsetning av spiker - det må brukes på toppen av kontrastfarge, for ikke å rengjøre neglene.
 4. Paljetter og Sand. Små partikler som sand, gi årlige manikyr følelsen av at bare nezhilas jente på stranden og sand stakk til uhell negler. Faktisk kan denne teknikken være hensiktsmessig for en lett jakke, og de fargerike negler. Det samme gjelder for små sparkles. Bare husk at en manikyr med spiker vanskelig å fjerne på et øyeblikk: trenger utholdenhet og tålmodighet.

 Manikyr på korte negler og utskrifter


 Utskrifter negler som ekko så relevante i dag mønstre og ornamenter på klær. Og i spiker mote er deres mest populære mønstre.
 1. Leopard. Vil utstede et rovdyr og viser at denne personen er alvorlig. Videre "hytta" farge - en evig klassiker.
Fasjonable farge manikyr på korte negler

 2. Erter. I de kommende sommersesongen klær i erter ta sine mote nisje. Like gøy, være vedvarende og regelmessig manikyr. Hvis du bruker en mørk lakk dråper hvit emalje. Eller vice versa: fransk manikyr stil supplement kontrasterende nøtter.
 3. Abstraksjon. Sære mønstre, kaotiske linjer - postmodernisme i mote nå. Spesielt og manikyr.

 Fransk manikyr på korte negler


 Dette alternativet er alltid en fordel. Og kommende sesong gjør overraskelse selv i denne konservativ type manikyr. For eksempel, lyse, kontrasterende farger erstatte den vanlige hvite emalje, og neglene malt i alle regnbuens farger.

 Ett-farge manikyr på korte negler


 Dette er den mest allsidige typen manikyr passende for hver dag. I tillegg vil en farge neglelakk dekselet ikke jobbe og hjemme. De mest populære fargene er svart, dyp blå, rød, pastell lakk.  
Яндекс.Метрика