Hair Mask med rømme, bevist effektive oppskrifter
 Popularitet krem ​​blant kvinner i dette landet skyldes ikke bare til muligheten for bruk i matlaging. Det er også en utmerket kosmetisk produkt og Hair Mask med rømme i kombinasjon med andre ingredienser bidrar til å holde håret sunt og vakkert. Effekten er spesielt merkbart i det vanlige løpet av.
 Eksempler på de mest effektive masker basert krem
 1. revitaliserer tørt hår
 Hva kan kombinere disse produktene?

 Potet

 Rømme

 Eggeplomme

 Det er enkelt! Dette er en utmerket nærings komponenter og utstyr for hår, tørre og skjørhet.

 Med rist poteter presse saften.

 Tilsett spiseskje andre komponenter.

 Massen blandes godt og påfør et tykt lag med hår, hode zakutuyemo polyetylenisolasjon håndkle.

 Maskere tak i minst 30 minutter, vask deretter av med din favoritt shampoo.

 2. rømme og eggeplommer
 Hvis banker du forsiktig to eggeplommer og to spiseskjeer med rømme, få nydelig hår maske lider av skjørhet. Hold varm håndkle under en maske tar bare femten minutter.
 3. Med Burdock
 En annen Hair Mask med rømme forberedt med tillegg av burdock. I sin søknad styrker hårrøttene, næret hodebunn og flass retreats.

 For å gjøre dette midlet, burdock root (spiseskje) kokt vann og la stå i en time.

 Legg tre fjerdedeler kopp rømme.

 Masken påføres forvasket og lett tørket hår. Tid Mask - femten minutter, vask deretter av med sjampo det.

 4. omsorg for normal til fet hår
 Normal til fet hår fra tid til annen, krever spesiell oppmerksomhet, spesielt viktig om vinteren. Det er en enkel og effektiv hår maske oppskrift med rømme og honning. For to spiseskjeer med mix ingredienser, søke på håret, la for en halv time. Vask med varmt vann - og beundre resultatet! Den eneste innvendingen: etter inngrepet er ikke nødvendig å tørke håret ved hjelp av en hårføner, la dem tørke naturlig.
 5. Rømme og kokosolje
 En blanding av rømme med kokosolje og yoghurt (en spiseskje av hver ingrediens) - en annen utmerket kosmetisk alternativ for fett hår. Påfør masken i fuktig hår for en halv time, vask av med sjampo hensiktsmessig. Kokosolje - en flott måte å opprettholde den naturlige skjønnhet, helse og glans til håret. Skyll masken basert krem ​​kan, ved hjelp av nytraktet te eller avkok av burdock røtter.
 6. Hjelpe urolig hår
 Svakt og tynt hår maske vil komme til unnsetning på grunnlag av rømme og yoghurt, som er blandet i like deler, og at verktøyet er anvendt på hår, og holdt i ca en halv time. Med regelmessig gjennomføring av denne prosedyren er betydelig mer hår sterk og tykk.  
Fuktighetskremer ansikts hjemme. Oppskrifter masker

 Hver dag vårt ansikt krever nøye vedlikehold. Den lave temperaturen i vinter, varmt om sommeren overtørket og andre negative faktorer har slapp hud, tørr og livløs. Det eksentrisk, dehydrert, falming. Vil hjelpe i dette tilfellet, fuktighetsgivende maske.
 Fuktighetskremer ansikts hjemme er enkelt å gjøre. Sine grunnleggende komponenter er ofte fersk melk og egg. De er egnet for alle hudtyper, og vil bidra til å løse mange problemer, som tørrhet, pigmentering, akne, rynker tidlig.
 Fuktighetskremer ansikts gjør ikke mer enn to ganger i uken. Før denne prosedyren personen nøye rengjøres med en skrubb eller dampbad. Masken blir vanligvis satt på i 15-20 minutter. Hvis blandingen er tørr, påført på nytt til et annet lag. Vask av masken brukes neharyachiy kokt vann. Hvis huden er veldig tørr, bruker bomullsdott dynket i melk. Sørg for å bruke en fuktighetskrem.
 Populære oppskrifter fuktighetsgivende ansiktsmasker
 Maske med ost og honning
 Pisk en eggeplomme, bland det med ost og honning i forholdet 1: 1. Plomme gir næring til huden, forbedrer honning regenererende funksjoner ost bleker. Denne masken passer for alle hudtyper.
 Maske med egg, olivenolje og honning
 En teskje olivenolje gnidd inn med en teskje honning og tidligere eggeplomme. Denne kombinasjonen av komponenter glatter rynker, gjenoppretter farge og gir elastisitet.
 Maske med rømme og honning
 Bland like deler rømme og flytende honning. Den foreslåtte masken kan brukes for meget tørr og tørr hud. Dens ingredienser mykgjør huden, glatte ut rynker og returnere elastisitet.
 Masken av havregryn og melk
 En stor håndfull havregryn helle varme melk, la for en halv time, og deretter søke på ansiktet. Havregryn og melk perfekt gjenopprette hudens elastisitet, redusere fine linjer.
 Maske med egg og rømme
 Pisk eggeplommer og kombinere det med en halv spiseskje rømme. Masken er stor for tørr hud.
 Masken av protein og honning
 Drept protein nøye gnidd med honning. Du kan når som vil legge seg en bit av sitronsaft. Protein og honning hjelper ren hud uten besitter tørke den. Sitronsaft Sterkere lys og toner.
 Masken av eggeplommer, smør og fersken krem
 En halv spiseskje med varm fersken (kan være oliven) olje blandet med eggeplomme. I blandingen å helle en spiseskje av fettfri rømme. Komponentene i denne masken intenst fukte tørr hud.
Fuktighetskremer ansikts hjemme. Oppskrifter masker

 Fuktighetsgivende maske av frisk frukt og grønnsaker
 Maske med tomater
 Friske tomater i noen sekunder, dyppet i kokende vann, så skrelle og rist. I den resulterende masse legge litt stivelse og en teskje olivenolje. Tomat bekjemper effektivt tørr hud, kviser og sorte prikker.
 Maske av epler og melk
 Ripe eple renset for frø og skall, skåret i små terninger og stek i melk over svak varme i ca en time. Overflødig væske renne, mos epleskiver i grøt. Etter avkjøling, søke på ansiktet. Apple hjelper mykgjøre huden, fjerner peeling og styahnutist. Melk i sin tur gir næring og bleker.
 Maske med zucchini
 Pulp hogge zucchini revet, sette på gasbind. Holde masken ikke mer enn 20 minutter. Denne masken er gode stimulerer stoffskiftet, fukter, renser og toner. Med det eliminerer tørrhet, advarte rynker glattet falmet skinn.
 Gulrot Mask
 Krem (spiseskje) gnidd med fersk eggeplomme, tilsett en halv teskje av fersk gulrot juice og 20 minutter for å holde ansiktet. Fjerne masken dyppet i varmt vegetabilsk olje og skyll med kaldt kokt vann. Forfriskende ansiktsmaske forynger, fukter, gir en sunn og vakker farge. Det anbefales for folk med løs, tørr hud.
 Oblepyhovaya maske
 Fukt en klut buckthorn juice, presse og en halv time som en maske satt på ansiktet. Huden på ansiktet lotion eller pre-klart vann. Etter fjerning våtservietter til å tørke huden litt fuktig, så tørr bomullsdott eller plate. Denne masken blir brukt for tørr og normal hud to ganger i uken.

 Vakre og velstelte hender for en kvinne - det var hennes telekort. Dessverre, på grunn av fast ansettelse er ikke hver kvinne kan sette av tid til å gå til en salong og en manikyr. Det er nå svært populær hjemme manikyr.
Vi gjør manikyr hjemme


 Gjør hendene vakker og godt vedlikeholdt bolig er ganske enkel. Først må du velge de riktige verktøyene.

 Saging skal være laget av glass. Bruk metall neglefiler anbefales ikke, da dette verktøyet du enkelt kan ødelegge strukturen av spiker. For svært sterke negler kan brukes safir pollen.

 Rasp negler kan være bare etter tørke våte hender. Det faktum at våte negler er mest utsatt for skader. Rasp negler trenger bare én retning. Form spiker pidpylyuvanni bør velges avhengig av tilstanden deres helse.
 Sprø negler bedre å gi en firkant. Dette skjemaet vil redde dem fra skade.
 Glitter nohotochkam hjemme kan gi med en spesiell poleringsmaskin. Fra neglefiler dette verktøyet er forskjellige i form. Poleringsmaskin har fire arbeidsområder gjennom hvilke behandlet overflate polsk.

Vi gjør manikyr hjemme

 Fagfolk anbefaler å fjerne neglebåndene hjemme "boards" metoden ved hjelp av spesielle trepinner som kan kjøpes på apoteket. Disse pinnene forsiktig mykgjøre huden rundt neglene, mens bremse veksten av neglebånd.
 Etter at alle hygieneprosedyrer er ferdig, kan neglelakk påføres. Påfør malingen kan tørke negler bare tidligere avfettet neglelakkfjerner verktøy som ikke inneholder aceton. Dette lakk skal brukes på ad hoc-basis, som hindrer gulning negleplaten. Dette rammeverket kan kjøpes i spesialforretninger. Varnish er brukt måte "tre slag." Først holder børsten i sentrum av spikeren, og deretter - om de laterale delene av spiker. Typisk blir malingen påføres i to lag.
 Når malingen er tørr, bør neglene sette spesiell fixer som vil holde male lenger. Hvis neglene er svake, kan i stedet for lakk påføres spesiell rette.
 Fullfører manikyr hjemme er verdt en spesiell massasje med krem.
Яндекс.Метрика