Mote jakker og gensere for hele høst-vinter 2014-2015: Trender og bilder

 Den nye sesongen lover massevis av dagens trender for kvinners favoritt tilbehør - vesker. Forskjellige former, farger og teksturer, en rekke interessante detaljer og utskrifter - vil høst-vinter 2014-2015 bli preget av mote håndvesker.
 Bilde av klær for jenter og kvinner som ikke er standard, dessverre, mange ganger mindre enn bilder av klær for slip. Men dette betyr ikke at du ikke bør pыshkam følge motetrender og jeg aksepterer den formløse klær og tunikaer dimensjons. Selv med dimensjoner som overskrider størrelses M, kan kle hyggelig og stilig.
 •  Orientalsk stil. Bluser av fineste silke med vakre kalligrafiske tegninger - perfekt for å sette stemningen og godt i tråd med bukser og skjørt. Ta dette gratis bluse under beltet - og en helt ny image er klar!

 •  Bluser med Basques. Baska - designere genial oppfinnelse som hjelper selv visuelt frodige jenter blir slankere. Et lite stykke blusset som et bredt volanger, perfekt som en bedrift image og stil for et parti eller en morsom ferie i vennlig selskap.

 •  Klassikere. Hvit skjorte i menns stil eller en mer feminin variant - en vellykket måte finne. Bedre grunnleggende ting er enda vanskeligere å forestille seg! Bære denne skjorten med et skjørt-blyant - og streng bilde kontor dame klar. Hvis det kombineres med en hvit bluse og jeans jakke fjollete - du kan trygt gå på kino eller i en kafé med venner.

 •  Boho-chic. Bohemian chic - en av favoritt stiler mest fasjonable mennesker i verden. Og full av jenter er også veldig lett å spille denne lille slurvete, men interessant bilde boho-chic. Gratis tunika og skjørt blusset maxi - det er alt som trengs. Og så - improvisere med tilbehør og har nye bilder.

 •  Det legges vekt på det området av halsen. Dette er akkurat den saken. Når jeg ikke burde skamme seg over sine flotte former, og er stolte av å understreke verdighet figuren. Bluser med V-hals avlede oppmerksomheten fra de ekstra inches i midjen og hoftene område og sfokusyruyut det på vakre store bryster.

 • Mote jakker og gensere for hele høst-vinter 2014-2015: Trender og bilder

   Gensere for fete kvinner, vinter 2014-2015


   Med utbruddet av den første frosten, lette skjorter i våre skap vike for varme, strikkede gensere. Og den genseren passer eiere av flotte former?
 •  Gratis kutt. Heldigvis, mens mote av ting "oversayz" har ikke blitt kansellert. Og denne trenden som vi trengte å ha donuts. Etter alle disse gensere og pull ikke bare skjule alt unødvendig, men også hjelpe ikke fryse selv i de mest alvorlige frost.

 •  Utskrifter. Ikke bli hengt opp på en farge, mørke modeller. Diversifisere din garderobe genser med morsomme utskrifter, innskrifter eller uvanlige detaljer. Denne saken alltid hurrarop for deg og andre.

 •  Alle modeller av "Flaggermusen". Ganske interessant og alltid fasjonable løsning for de som ønsker å skjule den fulle skuldre og dermed se på 100.

 •  Svytshotы. Utmerket alternativ til klassisk jumper, som imidlertid forbyr ingen iført både jeans og skjørt med strenge.

 • Mote jakker og gensere for hele høst-vinter 2014-2015: Trender og bilder
   Elegant lang pels under beltet, alvorlige buksedrakter, kjoler, skjørt saker og blyanter. Og dette er bare overflaten av isfjellet motetrender som lett kan brukes til å skape et bilde av kvinner "Balzac" alder.
  Høst mote for kvinner 50 sesongen 2014-2015: Trender og bilder

 •  Strøk. Allsidig og praktisk, kritisk og samtidig svært elegant og feminin. Frakk lengde under kneet, til tider - en gang i trenden. Selvfølgelig kan denne trenden ikke kalles rent ungdom heller slik frakk for eldre kvinner som er "moden" for riktige sokker lignende ting. Ligning - en samling av strøk med Chloe.

 •  Kjoler. Elegante kjoler Cases endre farge. I stedet for kjedelig ensformig, modellene kommer med utskrifter. Selv om disse trykkene ikke kan anses for fjollete, men fordi du kan bære disse tingene og jenter og modne kvinner. Som et eksempel - den berømte kjole fra Victoria Beckham og nyskapende ved Carolina Herrera.

 •  Kostymer. Bukser med et skjørt eller lignende ensembler alltid se elegant. Husk imidlertid den store Coco Chanel, som gjerne hadde på seg hans legendariske jakker med stoff, og kombinerer dem med skjørt eller bukser strenge.

 •  Sko. Komfortable sko med hæl stabil - ekko av retro stil. Dette fasjonable og komfortabel på samme tid. Og se på kvinners ben en moden alder, vil disse skoene være i orden. Som for sko, så du bør ta hensyn til den høye ben, lærstøvler med elegant liten hårnål.

 •  Tilbehør. Classic-fargede poser i stil med Louis Vuitton kan lett fortynnet med lyse tilbehør. For eksempel, de berømte skjerf fra Hermes smykker eller store.

 • Høst mote for kvinner 50 sesongen 2014-2015: Trender og bilder

   Høst Fashion for overvektige kvinner 50 sesongen 2014-2015


   I det første tilfellet, kan magre kvinner bærer nesten alt som tilbyr motedesignere (selvfølgelig, med tanke på fødselsdatoen i passet), den fulle kvinner må vurdere ikke bare alder, men også sin ukonvensjonelle form. Og her er noen tips for å velge de grunnleggende ting for kvinner donuts.
 •  Ting gratis cut. Tunikaer-razletayky, bluser og flytende stoffer palazzo bukser. Selvfølgelig, bør du ta hensyn til ikke bare stiler, men også i farger. Det er kjent at mørke farger visuelt gjøre bena slankere. Imidlertid utfylle mørk påkledning, slik som melkefarge frakk eller tilbehør punktet alltid er mulig, og til og med nødvendig.

 •  Taler av baskerne. Ting av Basques utrolig populært i dag - om kjoler, skjørt og bluser. Etter dette lille elementet er svært nyttig når du lager klær for overvektige kvinner. Alt du trenger basque understreke visuelt redusere midjen og skjule fulle hofter og mage.

 •  Ponchoer og Cape. Og Poncho, Cape og kan ikke tilskrives ungdoms detaljer garderobe. Men for kvinner i alderen curvy form det - flott alternativ til standard frakk eller jakke.

 • Høst mote for kvinner 50 sesongen 2014-2015: Trender og bilder
   En av de største oppfinnelser gjennom tidene - absolutt denim. Det ble slitt, slitt og vil ha mer enn én generasjon. På mest fasjonable jeans vintersesongen 2014-2015 og snakke.
  De mest fasjonable jeans, vinter 2014-2015

   De hotteste kvinners jeans, vinter 2015


   Street style så populært de siste årene, er det rett og slett umulig å forestille seg uten en "sann venn" av denim. Jeans er alle slitt når som helst på året, er uavhengig av kjønn eller alder. Så mange så nøye og følge moten i denne artikkelen av klær. Som diktert denim trender kommende vinter?
 •  Skinni. Universal, praktisk og praktisk. Skinni som et ekstra hudlag, gjentas hver kurve av en kvinnes kropp, noe som gjør bildet utrolig sexy. Og improvisere med stiler hjelp skinni som en grunnleggende del av klær - en nytelse. Ikke rart at motedesignere påfølgende sesong forutsi trange jeans utrolig popularitet.

 •  Overall. Nå er denne delen - på toppen av popularitet. Med denim jumpsuit kan skape ikke bare bildet av "en nabojente", men sjarmerende frister eller forretningskvinne. I vinter kjeledress kan suppleres en par stilige støvler hæler og lang kashmir frakk eller kort polushubkom. I bunnen - eller varm turtleneck skjorte.

 •  "Mors" jeans. Dette mote trend i motsetning til de populære modell-kjæreste dyzhns. Klassisk snitt, high-innsnevrede, baggy få - en trend som er ganske kontroversielt, og ennå, og det har sine støttespillere.

 •  Chinos. Beskjæres, smalner ned jeans vil også sette pris beundrere lyse, uvanlige bilder. Kombiner dette med en bred modely gensere eller bluser streng, genser eller svytshotamy - hvert bilde er en vinn-vinn.

 •  Jeans med inserts. Stadig økende momentum trenden ikke bare denim jeans, og i kombinasjon med skinn eller tekstil inserts. Selvfølgelig vil vinter prøve usmestno jeans kombinert med hud - dette er uvanlig, og din favoritt støvler eller støvler er perfekt.

 • De mest fasjonable jeans, vinter 2014-2015

   De mest fasjonable menn jeans, vinter 2015


   Snakker av jeans trend, ikke glem om sterkere sex. De er ikke mindre snill mot hans bilde, selv mange av dem er omhyggelig skjult.
 •  Den klassiske modellen. Rette jeans, sitter på et tall - ideell for alle anledninger. De kan også gå til en fest, kledd med en stilig fyr, og forretningslunsj, prøver på jeans med en skjorte og jakke. I vinter, alle de ovennevnte, kan du bare erstatte din favoritt gensere eller hoppere.

 •  Beskjæres jeans. Generelt, disse er de samme chinos, bare i en mer "modig" versjon. Utmerket tillegg til denne modellen - jakke-Alaska, en varm genser og din favoritt joggesko.

 •  Mørk. Menns mote har alltid vært mer konservativ fordi motedesignere og kjente merkevarer jeans kategorisk si: menns jeans i kalde årstiden kan være bare mørke farger! Mørk blå, svart, grafitt - som, nei, men i mangfold.

 • De mest fasjonable jeans, vinter 2014-2015
  Яндекс.Метрика