Hvis den tredimensjonale, levende, skinnende og sunt hår - drømmen din, deretter fargelegger innovative 3D - det er akkurat det du trenger. Fordelene ved denne type maling kan tilskrives ikke bare den rikdom av fargepaletten, men også den mest naturlige utseende, så vel som effekten av volumet etter inngrepet.
3D-tegning hår, for å se en million

 Hva er 3D hårfarge?


 For første gang denne teknikken har blitt brukt av japanske maleri stylister. Den er basert på en kombinasjon av flere nyanser av samme farge som skal anvendes på håret på en spesiell måte. Jevne overganger på farge hårfarger 3D bidrar til å oppnå den mest naturlige effekt og gir håret en visuell volum, foruten hårfarge ser annerledes ut, avhengig av lys eller vinkel. En annen fordel med dette maleriet er det gunstigste resultat for håret, fordi mesteren utfører prosedyren steg for steg - i ekstrem misfarging strander nødvendig.
 Jobber farge på ulike nivåer unngår de vanlige enkle male blyaklosti eller unaturlig intensitet. Det bør bemerkes at selv etter utløpet av uker vidrostayuchyh røttene er nesten usynlig - hva kvinne drømmer ikke om det?

 Teknologi 3D hårfarging


 Å starte veiviseren velger den grunnleggende skyggen av hår, er det matches av noen flere som vil bli malt individuelle strenger. Når det gjelder fordelingen av farger hår, røtter og parietal del av hodet zafarbovuyutsya i en mørkere farge - denne teknikken bidrar til å unngå altfor klar grense mellom naturlig og farget hår.
3D-tegning hår, for å se en million

 Fagfolk enstemmig: til 3D hårfarging kom ut som bildet, må du følge den konvensjonelle tredimensjonalt maleri ordningen:
 •  Den dominerende fargen prosessen occipital regionen

 •  deretter ta spinning 15-2 cm tykk og male dem et par nyanser lysere

 •  beveger seg til bunnen av halsen bør varieres for farger i riktig rekkefølge (lysere tone, halvtone lettere halvtone lettere fra basen, og så videre)

 •  overgangen til tinninglappen fortsette vekslende farger, men den første tråd, bredde ca 2 cm skal oppfylle de grunnleggende tone - det bidrar til å gjøre 3D hårfarge som mulig naturlig

 •  om parietalregion, med det du skal jobbe i det minste, bør spinne tas til grensen malt ryggen og arbeidet med ordningen er beskrevet ovenfor.

 •  Så langt det perfekte maleri til 3D-teknologi tilgjengelig bare for high-end stylister som har fått spesiell opplæring. Men i Japan, er det allerede mulig å kjøpe spesiell holografisk maling på ionisk grunnlag av at ikke bare endre skyggen av hår - særlige omsorgs elementer i sin komposisjon under farging fylle skadet så snart og hjemme kan oppnå 3D effekt salon hårfarging .
   La håret alltid skinne skjønnhet!
  3D-tegning hår, for å se en million
   Hvis du vil ha mest mulig naturlige farger med effekt tråder brent i solen, må du huske å ta hensyn til Shatush - hårfarging teknikk, som ikke er den første sesongen er på topp av popularitet.
  Dags maleri Shatush: hver curl appell

   Hva Shatush maleri?


   Shatush maleteknikk - en ny type synliggjøre bruk av eksklusive franske teknikker som passer like godt og brunette og rusokosym jenter. Som for håret lengde, i dette tilfelle ideelle lang eller middels lengde hår, som den meget korte Hanks ønskede effekt vil være.
   Hva er forskjellen i teknikk Shatush høydepunkter fra den vanlige? Ved maling Shatush folie eller en spesiell hetten ikke er i bruk, og dermed faren for skade på håret blir sterkt redusert. Denne prosedyren tar mindre tid enn klassiske høydepunkter - en gjennomsnittlig hårfarge varer ca 40 minutter. Avhengig av ønsket intensitet lyset valgt farger igjen på håret i 10 til 40 minutter.

   Maleri Shatush bilde


  Dags maleri Shatush: hver curl appell

  Dags maleri Shatush: hver curl appell

  Dags maleri Shatush: hver curl appell

  Dags maleri Shatush: hver curl appell

   Som for de mest populære fargene for denne sesongen Shatush, da de er de følgende nyanser av blonde:
 •  cinereous

 •  Perle

 •  hassel

 •  beige

 •  golden

 •  hvete

 •  Den tilsynelatende fordel Shatush maleteknikken vil bli en "levetid" - du trenger ikke å farge røttene hver 3-4 uker. Hvis fjær linjer riktig, deretter gjenvekst av hår er ikke skarp grense mellom naturlig og farget hår farge.

   Hvordan er prosedyren


 •  Opprinnelig hår bør deles inn i tråder 15-2 cm bred, så hver strand rekordholderen og nachisuyut.

 •  Deretter fremstille en masterblanding belysning, hvis sammensetning er avhengig av type av hårfarging og det ønskede resultat.

 •  Den neste fasen innebærer å bruke ujevn belysning sammensetning i tråder av skyggelegging.

 •  Over tid vasket malingen av med vann og deretter kjøres vidtinochnym betyr toning hele massen av hår. Dette basal sonen av skarpe svinger mørkere enn andre lange tråder.

 • Dags maleri Shatush: hver curl appell

   Selv om det ikke strengt stylister anbefaler Shatush utføre hårfarge hjemme, hvis grunnleggende maleri erfaring du har, så du kan prøve å lage en "mesterverk" hjem.
   Du trenger flere nyanser av maling, Toning verktøy, børste, kam og hansker. Når det gjelder valg av farge, må du først velge basen skygge, og deretter valgt på grunnlag av hans andre toner.
   Merk at trådene rundt ansiktet bør alltid være like lys skygge.
   Så vi gå direkte til farging prosedyre:
 •  Del håret inn i tråder og nacheshite ved roten - dette vil Basal nachis å fordele malingen på håret, og etterlater umalte røtter.

 •  Brede strøk jevnt maling på håret, lett skygge.

 •  Etter 20-30 minutter, vask av malingen er nødvendig og farget hår valgt nyanse.

 •  Ideelt sett bør du la naturlig, ujevn avklart hår - ingen skarpe overganger av farge bør ikke være!
   Litt trening - og du kan lære ganske fasjonable trend - male Shatush og hjemme, selvfølgelig, hvis du er villig til å lære.
   Være vakker!  
  Hvorfor kløende kjønnsleppene?Gynekologer i sin praksis ofte møtt med en svært delikat problem for kvinnelige kjønnsorgan. En av disse problemene er kløende kjønnsleppene.
  Kjønnsorganene av det smukke kjønn er slik at sannsynligheten for å pådra seg smitte er svært høy. Men fremveksten av kløe gjelder ikke bare for seksuelt overførbare sykdommer. La oss se hvorfor kløende kjønnsleppene?
  Kløe er en ubehagelig følelse, ledsaget av svie, kribling, ønske om å lage riper i hud eller slimhinner. Det er et resultat av unormal stimulering av nerveender. Som stimulans handlinger mekler histamin.
  Kløe i underlivet lepper er ledsaget av ubehagelige symptomer: rødhet, hevelse, smerte. På steder gre kan danne riper, sprekker og sår. Hvis feilene gjennom slimhinnen blir smittet, utvikler det betennelse - vulvitis.
  Årsakene til kløende kjønnsleppene:
  Unnlatelse av å overholde reglene lepper omsorg: valg av syntetisk undertøy, forsømmelse regelmessig podmыvanyyamy, feil valg av intim hygiene, bruk av duftende pads, uregelmessig endre tamponger under menstruasjon, feil valg av metode for hårfjerning.
  Allergisk reaksjon på ytre stimuli.
  Bruk av visse medisiner, for eksempel antibiotika.
  Seksuelt overførbare sykdommer (herpes, trichomoniasis). De er ledsaget av følgende symptomer: ømme eggstokker, kløe, utslipp med en ubehagelig lukt, rødhet av gjørme. Noen infeksjoner kan oppstå nesten asymptomatisk.
  Overoppheting eller sterk kjøling.
  Sykdommer i indre organer, blodsykdommer, hepatitt, nyreproblemer og blære.
  Hormonell ubalanse forårsaket av diabetes, hyper - og hypofunksjon av skjoldbruskkjertelen, graviditet, menstruasjon, overgangsalder, nedsatt eggstokkfunksjonen.
  Stress, sterke følelser, depresjon.
  Dysbiosis vagina. Det er en ubalanse mellom vaginal mikroorganismer, ledsaget av en økning i antall patogener. Den vanligste dysbyotycheskoe tilstand - trost. Det kan utvikle seg til lavere immunitet og antibiotika.
  Kreftsvulster, særlig under kjemoterapi.
  Dermatitt, seborrhea, lichen planus, psoriasis; kjønnshår lus.
  Hva om kjønnsleppene kløende?
  Du bør sjekke med en gynekolog for undersøkelse, som omfatter:
  gynekologisk undersøkelse med bruk av speil;
  mikroskopi og tok på flora av genital pinne;
  Klinisk og biokjemisk analyse av blod;
  Klinisk analyse av urin;
  om nødvendig, sende pasienten til å oppsøke en hudlege, endokrinolog eller andre fagfolk.
  Ifølge resultatene av undersøkelsen legen foreskriver en helhetlig behandling av påvist sykdom. Å redusere kløe foreskrevet ultralyd terapi og smøre den berørte stedene hydrokortison salve. Når smertefulle kløe obkolyuyut site bedøvelse eller fjernes kirurgisk nerver.
  Hvordan du kan redusere kløe hvis kløe inngangen til skjeden?
  Pidmyvaytesya varmt vann to ganger om dagen. Bruk såpe anbefales ikke. For podmyvaniya kan forberede en løsning av kamille eller furatsillina.
  For en stund bør du ikke ha sex.
  For vaginal fuktighetsgivende gele er oljer og ekstrakter av healing.
  Følge dietten, unngå krydret, søt, alkohol og allergener.
  For bruk behandling bare de legemidler som legen bestillinger.
  Hvordan å hindre fremveksten av kløe?
  Overholde reglene for intim hygiene.
  Bruk komfortable klær laget av naturlige stoffer.
  Unngå nedkjøling og overoppheting.
  Ikke bruk pads daglig.
  Ikke spis allergener.
  Delta gynekolog to ganger i året for å gjennomgå og flekker.
  For å beskytte mot infeksjoner, seksuelt overførbare sykdommer, bruker kondom.  
  Яндекс.Метрика