Hvorfor vondt Mr mynte føtter?Det er ikke alltid umiddelbart klart hvorfor fem meter vondt. Problemer med bena føre til en kraftig nedgang i vitalitet. Når det ikke er alvorlig motstand, er kjernen styrke ubrukelig.
Hvorfor har jeg problemer i kroppen? Så snart hæl smerter, er årsakene arrangert i en lang kø. For å velge en enkelt riktig traumer eller trenger råd revmatolog.
Håndgripelig hæl smerter: Årsaker til sykdom
Hvis lett forkastet sannsynligheten for skade, roten til alt ondt begynner å lete etter alle mulige sykdommer i muskel-skjelettsystemet. Legen nøye undersøke pasienten og kan foreslå hvorfor fem meter vondt:
Leddgikt eller bursitt. Det er en inflammatorisk prosess som påvirker hele området av vevet som forbinder hælbeinet av tærne. Det er preget av en gradvis økning i smerte. Mest uttalt om morgenen eller etter langvarig stående på tærne. Starter trøbbel etter å ha gått opp trappen. Smertene avtar etter en fotmassasje.
Plantar fasciitis. Provosert ubehagelig iført trange sko uten hæler lang tid. Snakke om fascia foten, da hele overflaten av foten er tettende bindevev. Betennelser i sålen kan være ledsaget av avsetning av salter.
Betennelse i akillessenen eller misbruk. Karakterisert ved at fokus for smerte er som i løpet av fem eller et sted under den fra sålen. Ofte er det ubehag under kjøring.
Hæl spurs. Er et resultat av å ignorere problemet med plantarfascien. Kronisk betennelse fører til dannelse av bein oppbygging av kalsiumsalter. Midt i den generelle nedgangen i foten smerte er en kraftig økning av smerte tidlig om morgenen etter å ha våknet fra dvale. Den viktigste faktoren er en skarp belastning på beina etter en lang hvile. Derfor kommer smerten med de første skrittene, mink med hver bevegelse.
Tilstedeværelsen av infeksjon. Vonde følelser kan utløse latent infeksjon (inkludert sex - klamydia, gonoré, etc.). I dette tilfellet, reaktiv inflammasjon bringer smerte og ubehag, ikke bare under gange. På natten, ved hvile, torturere smerte er spesielt sterk.
Betennelse i hælen. Kronisk leddgikt pesters mange. Utsatt er de som er syke psoriasisartritt, eller gikt sykdom Behterova. Å avklare diagnosen leie veneblod.
Hva hvis en sår hæl (smertefulle angrep) pga skade?
Skade sener kan skyldes ulike faktorer: slakting i høst, lange iført sko med høye hæler, en skarp sving på plass. Noen ganger er det som skjer på veien spiss gjenstand, hvorfra det er az sår i området av sålen. Disse grunnene kan forårsake alvorlig hæl smerter. Hvis sykdommen utvikler seg gradvis, i dette tilfellet er problemet med føttene brått og uventet.
Når skaden vondt fem enn kur be en lege. For en dypere forståelse av situasjonen er sannsynlig at du trenger en X-ray problemområde. Den eneste måten å utelukke eller bekrefte kommunikasjon gap og sener å forutsi forhold og forventet tidspunkt for utvinning. Enhver skade sålen har blitt en viktig anledning til å besøke en smal spesialist.
Når fem vondt å gjøre hjemme:
Raskt slukke smerten. I den femte minutt anbefales å legge is på 20. I tillegg tablett tatt muntlig smertestillende. Etter den femte og is overflaten av huden over sin gni fastum gel.
Forkast løper for svømming eller sykling. Smerter i hælene er årsaken til endringen i vanlige aktiviteter. Hvis du kan nekte å arbeide beina, bedre bruke den.
Velg kvalitet sko. Når fem sprekk som ikke vet alt. Men det fører til grovere sko hudens utseende og påfølgende smerter. Spesielle ortopediske innleggssåler, hæl moderat størrelse (5 cm) og lær letthet fot tilstand.
Gradvis introdusere en tidsplan for fritids øvelser for å styrke tå. Lasten er innført gradvis, så det var en fot å bli vant til nye øvelser. Det er nyttig å massere hver finger før sengetid, kna og strekke kalv beina sammen med føtter. Ettermiddag ri hver fot på gulvet tennis ball eller tau.
Oppsøk medisinske urter. Tinktur Shabelnik myr har anti-inflammatorisk, hjelper til å eliminere salt fra kroppen og reduserer synligheten av ubehag hælspore.  
Hvorfor svimmel?Svimmelhet kan forekomme i en helt frisk person og en pasient. Oftest ser vi denne situasjonen som følge av tretthet. Faktisk, svimmel med noen funksjonelle endringer. Men det kan være et symptom på en alvorlig sykdom. Hvorfor svimmel? Hva gjør jeg?
Dizzy: Årsaker
Svimmelhet kan forekomme sjelden og kan tiltale en person hele tiden. I det første tilfellet en frisk kropp reaksjon på ytre stimuli. I den andre, mest sannsynlig et symptom på sykdommen.
Vertigo i en frisk person
Hos friske mennesker kan gå head spekter av årsaker som for eksempel:
- Stressende situasjoner. En mann står på scenen, fallskjerm hopp, tar eksamen, forbereder en viktig avtale, etc. Alle disse situasjonene knyttet til stress. Slippes ut i blodet adrenalin. Hormon komprimerer blodkar, hindrer normal oksygen metabolisme. Hjernen er fratatt sine oksygen standarder. Mannen begynner å føle seg svimmel.
- Den raske bevegelser. For eksempel, på karusellen. Objekter rundt for fort blinket foran øynene mine. Kroppens balanse er ikke tid til å motta og behandle innkommende nerveimpulser. Det er en "rot". Hodet er spinning.
- Feil fokus. Mannen stiger til en høyde og beundrer predstavshey bilde før ham. Han ser mot horisonten. Veldig lang og avslappet. Øyemusklene slappe av. Men det er nødvendig å overføre en nærmere titt på emnet som emne begynner å "flyte" og "spin". Øyemusklene har ikke tid til å komme i tone. Er midlertidig og trygt, selvfølgelig, hvis du ikke står på randen.
- Sult. Denne følelsen er kjent ikke bare for personer uten fast bosted og arbeid. I dag har nesten alle kontorarbeider ingen tid er fine. Snacks, store tidsintervaller mellom måltider, en kopp kaffe til frokost. Brain sultet av glukose. Vises svimmelhet.
Hodet er spinning når jeg går
Noen ganger er det på skrå svimmelhet, skarp sving, roterende hodet. Men denne situasjonen er ikke alltid indikerer sykdom. Dette kan være på grunn av rask vekst av hjernen fartøy hos ungdom.
I voksent menneske hode kan også "flyte" når han faller eller stiger. Angrepet er av kort varighet. Hvis en person tar en stabil posisjon, "stabilisere" deres hode ubehagelig følelse passerer.
Svimmelhet er en tid når du går til kan være et tegn på godartede posisjonelle lidelser. Noen reseptorer i den vestibulære apparat dør, frigjøre partikler av kalsiumkarbonat. Molekylene av stoffet i kroppen beveger seg og fremkalle svimmelhet.
Svimmelhet etter medikamentell behandling
Mange farmasøytiske legemidler oppført i contra svimmelhet. Men noen medisiner føre til den mest levende reaksjon:
- Anti-allergiske stoffer (spesielt difenhydramin);
- De sterkeste antiseptiske midler og antibiotika;
- Beroligende.

Med andre ord, disse er verktøy som påvirker nervøs handling mann.

Hodet er spinning fra dårlige vaner

Ofte svimmelhet forårsake skadelige lidenskaper:

- Røyking.
 Man zakuryuye - alt svømming foran øynene mine. Litt lang, men ubehagelig. Hvorfor svimmel mens røyking? Det er enkelt: nikotin i blodet og forbedrer cerebral vaskulær vegg.
- Alkohol.Bakrus sjelden går uten svimmelhet. Kroppen ble forgiftet etanol. Cerebral hevelse, små tette blodkar, blodtrykket stiger. Hodepine, sterkt bankende hjerte syk, stemningen på null, føler personen deprimert og overveldet.
- Narkotika.
Svimmelhet ved sykdommer i hjernen
For balansen i kroppen vår møte følgende system:
- Vestibulær system, som ligger i det indre øret;
- Lillehjernen;
- Nerve sentre i hjernebarken.

Problemer i funksjon av disse systemene forårsake svimmelhet:

1) Brudd på vestibulære apparat.

Det kliniske bildet av lesjoner kalt "true vertigo" eller "vertigo". Hos pasienter med følgende funksjoner:


- Dizzy;
- En lyd i ørene;
- Hørselen blir verre;
- Takykardi;
- Overdreven svetting;
- Kvalme;
- Oppkast.

Sykdommen manifesterer paroksysmal, akutt. Vanligvis, pasienter klager over kvalme og svimmelhet.

Patologi i det indre øret:

A) Benign posisjonell vertigo type (opphopning av saltkrystaller). Svimmelhet oppstår når skrå, endringer i posisjon, rotasjon etc. Etter noen få minutter av normal tilstand.
B) Overtredelse av blodstrøm (ofte på grunn av aterosklerose). Sammen med svimmelhet hos en pasient som hodepine, hopper forstyrret minne trykk.
B) Ménières sykdom (økt trykk væske). De viktigste årsakene til patologi - infeksjoner, betennelser, hjerneskade, problemer med blodårer. Syke mennesker mister sin stabilitet, sine syke, oppkast perioder, de øresus,,, vises økt blodtrykk hodepine svetting. Symptomer angrep. Har en voksende karakter.
D) labyrinthitis (betennelse i det indre øret). Infeksjon i blodstrømmen blir i bakterie- og virussykdommer. Hodet er spinning svært få dager eller uker. Samtidig kan heve temperaturen lå i ørene, spy.
D) Skader i det indre øret.
2) Overtredelse av nervesystemet.
Når nevrologiske lidelser svimmelhet er ingen sterke hjerteslag levendegjør ikke, og ingen svetting. Pasienten var nesten aldri syk og ikke tårer. Hvis du er patologier svimmel?
A) Åreforkalkning av cerebrale årer (arterier å danne plakk av kolesterol som bryter sirkulasjon). Relaterte funksjoner:

- Svakhet;
- Land går fra under føttene ";
- Hodepine;
- Det er tretthet, irritabilitet;
- Disturbed konsentrasjon;
- Svekkes minne;
- Humør endringer;
- Jeg kan ikke sove om natten.

B) traumatisk hjerneskade.
Når en person får en klask på hodet med det ikke bare vises svimmelhet, men det er syk, alltid ønsker han å sove, han føler seg svak og kan miste bevisstheten. Pluss mye hodepine.

Andre lidelser der hodet er spinning:

- Kreft prosesser i hjernen;
- Epilepsi;
- Multippel sklerose;
- Migrene.

Svimmelhet er ikke forbundet med sykdommer i hjernen
Head spinning på

- Livmorhals Osteochondrose;
- Lenge sitter ved datamaskinen;
- Høyt eller lavt blodtrykk;
- Betydelig blodtap;
- Vegetativ-vaskulær dystoni;
- Forgiftning;
- Tarm infeksjoner (både magesmerter).

Også hodet spinner under svangerskapet (leses som svimmelhet anses normalt og indikerer når sykdommen).

Spinning i hodet mitt: hva du skal gjøre?

Hvis svimmelhet gjentas regelmessig, bør undersøkes for å finne årsaken og få spesialisert omsorg.
Når dramatisk svimmel, sitte eller ligge ned prøve. Inviter venner åpen til rommet var frisk luft. Å feste hodet kaldt kompress og leggene i et varmt bad. Drikk en beroligende urtete.
Deretter prøve mer tur i frisk luft, luft ut rommet før du går til sengs, gi opp sigaretter og alkohol, ikke overarbeid på jobben regelmessig og spise riktig, for å slappe helt av. Sunn livsstil - og svimmelhet du ikke vil bli forstyrret.  
Яндекс.Метрика