Hvorfor hovne ben hos kvinner?Noen er på jakt etter informasjon, hvorfor hovne ben hos kvinner? Problemet er veldig mye kjent førstehåndskunnskap om at så bare ignorere hennes utseende. Rettferdige sex kan ikke stole på støtte spesielt sterke menn, fordi skjønnhet kvinnelige ben helt avhengig av oppførselen til sine eiere.
Gå til legen? Hva kan du gjøre hjemme? Hvordan hjelpe deg selv? På grunn av det dukket hovne? - Svarene finnes nedenfor. Fra hver kvinne bestemmer individuelt hvorvidt utnyttet maksimalt all informasjon om avhending av ekstreme hevelse føtter.
Kjente årsaker til ødem kvinners føtter:
Åreknuter. Utseendet av benene venøs mesh estetisk ødelegge huden. I tillegg fører blod stagnasjon til helseproblemer. Vekst vener og kapillærer, økt trykk i blodårene, det selv synes asymmetrisk hevelse. Åreknuter fører til alvorlige fotproblemer, hvis ikke rettidig svarer til problemet er løst.
Vektig. Fat folk ofte lener feire sine problemer med hevelse i ekstremiteter. Hver kilo av nye anlegg ikke bare legger om tall, men også ødelegger helsen til hele kroppen. Økt stress på føttene, tvunget til å tåle en daglig overvektig. I tillegg laget av fett hindrer normale blodceller flytte gjennom venene i bena til hjertet.
Brudd på nyrene. Fjerning av overskytende væske fra kroppen er helt avhengig av nyrefunksjonen. Økt belastning på denne kroppen - den vanligste grunnen til at beinet hevelse under graviditet er en vanlig foreteelse.
Hjertesvikt. Brudd på hjertet fører til en reduksjon i blodstrømningshastighet, og deretter - stagnasjon i nedre ekstremiteter. Indikatorer EKG vil bekrefte eller avkrefte denne årsaken.
Premenstruelt syndrom. I noen tilfeller, i den andre halvdel av menstruasjonssyklusen er veksten av det kvinnelige hormonet østrogen, som delvis påvirker fuktansamling i kroppen. Det hele starter med en kveld hevelse i føtter, og i morgen er det en liten hevelse av fingre og hevelse av øyelokkene. Hvis du mistenker en hormonell svikt er bedre å oppsøke lege. Vanlig analyse av nivået av hormoner åpnes gardinen på hva som skjer inne i kroppen.
Sykdommer assosiert med skjoldbruskkjertelen. Det Skjoldbruskkjertelen er ansvarlig for mange metabolske prosesser i kroppen. Problemer i dette organet kan føre til utseendet av ødem av benene ikke bare, men også på hendene eller ansiktet. Endokrinolog forteller hvordan du kan hjelpe gjenåpne skjoldbruskkjertelen til å fungere skikkelig.
Dårlige vaner. Hvorfor hovne ben hos kvinner i midten og alderdom? Angivelig, grunnen kjærlighet for høye hæler. Forlengede iført sko med høye hæler fører til økt belastning på beina. Også viktig vane å sitte, krysset bena. Ha skadelige effekter på bena stramme klær laget av syntetiske stoffer.
Når alvorlig hovne føtter: hva du skal gjøre først
Familieterapeut kan hjelpe å finne årsaken otekayuschyh føtter. Om nødvendig, legen omdirigere til en smal spesialist. En rekke tester og grundig undersøkelse av pasienten vil avgjøre fremtiden løpet av behandlingen. Det er viktig ikke bare å bruke narkotika, men holder til anbefalingene fra legen.
For å redusere hevelse i bena bør følge disse tipsene:
Redusere presset på blodårer føtter. Når stillesittende arbeid er ønskelig å varme opp. Det er sterkt anbefalt å utelukke setet i posisjonen der det ene beinet er lagt på en annen.
Kast sko med høye hæler. I ekstreme tilfeller, bør du begrense tiden de bærer.
Bruk en spesiell salve. Lioton, heparynovaya salve venolayf, trombless og andre påvirker de interne prosesser utenfor.
Utforske nyttig øvelse. Godt å stå eller hoppe på tærne regelmessig bøy og unbend tær, utføre en sirkulær bevegelse føtter. Du kan også forsiktig massere huden schypatelnыmy bevegelser i retning av føttene til hoftene.
Gjør wraps. I medisin, er det mange oppskrifter på hvordan du kan redusere hevelse i føttene. Bare velg de produktene som er lettest å få, og ta vare på helsen din.
Justeringsmenyen. Det ville være bra for å redusere mengden av salt i maten. For å forbedre smaken av rettene du kan bruke persille, sitronsaft, krydder. Sommer skal lene seg på vannmeloner, jordbær og tyttebær. Fordelene gjennom hele året vil bringe mat med høyt kalium: aprikoser, bananer, fersken, aprikoser, honning, salat, etc.
Hvordan fjerne hevelse i benene i løpet av kort tid
Hva du skal gjøre i en situasjon når du trenger å raskt slå skjønnheten av kvinnelige føtter? Vi må bruke hurtigmetoder! For å begynne, grundig vaske føttene. Hvis mulig, bruk en skrubb. Dette vil fjerne det døde laget av celler og litt intensivere arbeidet med overhuden.
Da trenger du en hammer til å banke litt koteletter med kål blader. Når vilje juice, kål blader (eller velling av dem) er jevnt påføres huden på føttene. Toppen pent dekket med plastfolie. Hold vekten på føttene om 30-40 minutter.
Etter kål maske forsiktig massasje føttene. Alle bevegelser gjør oppover. God liten klype fra tid huden sin elastisitet gjenopprettet. Så snart den første rødhet, komplett massasje. Fortsetter begynte å gå til dusjen, ved hjelp av kontrast helle kaldt og varmt vann. Etter prosedyren smøre bena med is.
Apoteket kan spesifisere tilgjengeligheten av legemidler som lindrer hevelse føtter i løpet av minutter. Ikke bruke det regelmessig, som de kan forstyrre de interne metabolske prosesser. De er ideelle for å finne en midlertidig løsning.
Selvmedisinering kan føre til forverring. Det er bedre å igjen slå til klinikken for hans spørsmål enn å angre den tapte tid.  
Hvorfor reduserer tær?Ubehag stivhet tær. Oftere - noen. Hvor kommer de fra? Hvorfor reduserer tær? Denne alarmerende bjelle alvorlig sykdom?
Eller fysiologisk reaksjon på ytre stimuli? La oss se etter årsaker og løsninger på problemer.
Beslag tær: Årsaker
Årsakene er mange fenomener. Starter fra hypotermi og slutter ubalanse av sporstoffer og en klemt nerve. Hvorfor reduserer tær?
Den viktigste grunnen er svak sirkulasjon. Blodsirkulasjonen er ubetydelig. Lemmer ikke får nok oksygen. Muskelfibrene reduseres. Hvorfor skjer dette?
1) På grunn av mangel på aktivitet.
Stillesittende arbeid, stillesittende fritid, sitter liv. Ikke overraskende, våre muskler gradvis bli svekket. Men tærne krever spesiell oppmerksomhet. Tross alt, de er ganske fjernt fra hjertet og hjernen. Vi har dem sjelden flytte den. Derfor allerede tynne muskelfibrene mister sin elastisitet, fasthet.
Situasjonen forsterker lenge fast stilling, bor i en stilling. Blod kan ikke fullt ut sirkulere.
2) På grunn av ubalansen av næringsstoffer.
Grunnen til at så mange sykdommer er fattig diett, mangel på essensielle vitaminer og mineraler. Krampe i tærne er intet unntak. Mangel på elementer som resulterer i retten?
Kalium. Hjelper elektriske impulser bevege seg gjennom muskelfibrene som er involvert i muskel sammentrekning. Dens mangel kan utløses av sterk svetting, diabetes, sykdommer i tarmen og nyrer.
Kalsium. Full funksjon av muskler umulig uten dette sporstoffet. Kalsium finnes i bein, muskelfibre, blod. Sin mangel fører patologi endokrine, nyreproblemer og skjoldbruskkjertelen. Langvarig mangel av dette sporstoffet er årsaken takykardi og langvarig domstol.
Magnesium. Det hjelper musklene til å trekke seg sammen og slappe av etter hvert. Sin mangel kan bli provosert av alkohol, sykdommer i fordøyelseskanalen, diabetes.
Vitamin D hjelper kroppen å få kalsium fra fordøyelseskanalen.
Alle disse elementene henger sammen. Mangel av en av dem vil føre til en mangel på andre.
3) Som et resultat av overdreven aktivitet.
Den største byrden av oppreist faller på føttene. Krampe oppstår ofte når du utfører samme type aktive bevegelser. For eksempel, når du navigerer. Hvis du lurer på hvorfor om natten reduserer etappe krampe, husker den dagen gjorde. Heller, hele dagen var på føttene, løping, oppklarte saker var tyngdekraften eller noe.
4) På grunn av de ubehagelige sko.
Hvis skoene grep fingrene og du konsekvent lide, raznashyvaete, håper på en rask bekvemmelighet, noe godt vil komme ut av det. Beina er ikke så tålmodig. Når som helst kan skje krampe.
Hvordan forebygge kramper tær?
Vi må gjøre noe som fører til krampe ikke vises. Disse er:
Utøve hver dag at blodet sirkulerer, og å tilføre næringsstoffer og oksygen til de fjerneste hjørner av legemet; Løpe, gå på tå, svømme; gradvis øke belastningen ved å dreie muskeltonus;
organisere riktig ernæring; hvis du lider av anfall, mager på matvarer som inneholder stoffer som er nevnt ovenfor (ta kalium i bananer, belgfrukter, tang, magnesium - greener, spinat, noen frokostblandinger, kalsium - i meieriprodukter, vitamin D - i gaver av havet);
når du utfører stående eller sittende arbeid prøve jevne mellomrom å endre sin posisjon; satt foran en datamaskin for en halv time - førti minutter - fikk opp, trakk på nosochkah; Men selv datamaskinen bevege føttene og tærne;
nøye utvalgte sko; hvis det presser på montering, er det ingen garanti for at det vil være praktisk senere.
Implementere disse tipsene inn i livet ditt, og snart glemme kramper. Hvis tå trangt, prøve å trekke en muskel. Med innsatsen bevege tærne, trekke dem over, kjører ut. Når du begynner å føle at muskel strekk, krampe gradvis gå bort.
Hvorfor syk etter å ha spist?Jeg lurer på hvorfor syk etter å ha spist? I motsetning til det mange tror, ​​graviditet ikke alltid ledsaget av toksisitet. I klinisk praksis er det mange alvorlige sykdommer som kan manifestere seg i en del med kvalme.
Det anbefales å forkaste tvil og jag til legen. Minst, er det bedre å le av hans mistanke enn nytteløst å angre tapte muligheter i tide til å hjelpe ...
Ekstra grunn for å søke legehjelp hvis syk etter å ha spist:
Utseendet av halsbrann, smerter i mageubehag - et sikkert tegn på mage dysfunksjon.
Følelsen av bitterhet i munnen, smerter i høyre smeltet smerter i øvre del av magen, metthetsfølelse i magen - kan flatulens.
Oppkast umiddelbart etter podtashnivaniya lokalisering slåssing på høyre side, feber - til en grunn se etter betennelse i vedlegg.
Den ubehagelige kvalme oppstått en time etter å ha spist, kaster opp, ledsaget av diaré og høy feber - det er begynnelsen på infeksjon.
Fortsetter å føle kvalme etter å ha spist lenge nok - det må antas hjerteinfarkt.
Typisk smerte omgir åpningen området visuelt observert oppblåsthet - trenger screening for pankreatitt.
Ubehag i magen ikke forekommer bare etter å ha spist, før symptomene lagt verking eller skyting smerter i korsryggen, begynner kulden - det er på tide analyser bekrefter nyresvikt.
Det slapphet, feber, uforklarlig slapphet, hevelse i kroppen, svimmelhet på bakgrunn av morgenkvalme etter å ha spist - et klart signal om hypertensjon.
Redusert matlyst, svakhet vises, har liten feber, slapphet merkbar reaksjon på ytre stimuli, forble kroppsvekt uendret eller økt, til tross for hyppig kvalme etter å ha spist - typiske symptomer på hypotyreose.
Viktig!
Alle de ovennevnte tilfellene, uten unntak, krever medisinsk tilsyn. Bare en smal spesialist skille fra hverandre symptom, og tilbyr en effektiv måte å bli kvitt kvalme. Hvis du ikke ønsker å gå til en terapeut, bør du registrere deg for starten til en gastroenterolog. Hvis det vil eliminere problemene med mage-tarmkanalen, og deretter omdirigere pasienten til andre spesialister.
Fordi hva fysiologisk syk fra mat:
Trivial overspising.
Bruken av store mengder fet og stekt mat.
Dreven fysisk aktivitet (hvorfor syk etter å ha spist? - Magen legger press på diafragma).
Funksjonsfeil på vestibulære apparat.
En bivirkning etter å ha tatt visse legemidler.
Svangerskapet (kan være en hvilken som helst periode i reproduktiv alder, til tross for bruk av prevensjon).
Psykogen press (frykt, angst).
Parasittangrep.
Viktig!
Fysiologisk kvalme kan ta som seg selv, og gjennom bevisste handlinger av pasienten. Mistenkt matforgiftning må ledsages av adsorbere ta narkotika - aktivert karbon enterosgel etc. Emergency ambulanse årsak når kvalm ikke stoppe i ca to timer.
Liste over tester for å finne årsaken til kvalme:
Graviditetstest. I medisinsk praksis observert mange tilfeller der kvinner er i en posisjon svelget hardt adsorbenter Men når dere synd syk til magen og helt i strid med hver forestilling utenom logikk. Når du begynner å føle kvalme under svangerskapet, er det best å gjøre justeringer i mat, kroppen giften narkotika.
Fekal. Har en gruppe av dysenteric basiller, tilstedeværelse av ormer og mer.
Urin. Nødvendig å teste nyrene.
Gastroskopi og ultralydundersøkelse av bukhinnen. De hjelper definere utviklingen av magesår og gastritt ulike mage-tarmkanalen.
Laboratorieblodprøver. Løft informativ undersøkelse, og legger en annen rekord i historien.
Palpasjon smertefulle områder. Ved akutt vedlegg måtte opereres. Bekreftelse nyreproblemer definere en gruppe legemidler som skal være tilordnet med denne sykdommen.
EKG. Utelukker hjerte patologi. Hvor sykdom var et tegn på hjerteproblemer, gjennomføre intensivavdelingen.
Ultralyd av indre organer. Bekrefter gjetning lege feil av skjoldbruskkjertelen, forklarer den vanskelige situasjonen for nyrene, benekter eller indikere graviditet.
Viktig!
Hjelp deg selv kan bare brukes når kvalme gjør ingen åpenbar problemer. Men hvis det er noen grunn til å mistenke en alvorlig sykdom, er det bedre å gå til en smal spesialist i medisinsk skole. Eksperimenter egen helse en gang kan føre til dødelig, så det lønner seg å lytte til stemmen til grunn.  
Яндекс.Метрика