Hvorfor lure bena om natten?Mange kvinner ønsker en gang å vite hva som driver føtter om natten. Dette betyr ikke at menn ikke er opptatt av dette problemet. Bare svake kjønn lider oftere domstol utseende enn representanter for den sterke halvparten av menneskeheten.
Hva er de mest populære årsakene slike ubehagelige vonde opplevelser? Hvordan bli kvitt problemet? - Alle spørsmål knyttet til nattlige anfall, bli besvart i teksten nedenfor ...
Hvorfor krampe om natten reduserer etappe:
Anstrengelse muskler i løpet av dagen. Provokatører kan bli ikke bare en klar øvelse, men iført ubehagelig sko, arbeide på sine føtter og med sove i en posisjon. Hvorfor lure bena om natten når lasten var dagen? Under søvn, prøver kroppen å slappe av. Også begynte å sjekke alle systemer.
På et tidspunkt en muskel er sterkt redusert, og kan ikke slappe av. Situasjonen minner zaklynyv lås som fungerer for trafikkpropp. Å eliminere smertefulle opplevelser må gjøre alt for å slappe av muskelen.
Flate føtter. Personer med flate føtter ofte gjør feil i å vurdere sine evner. Sterke leggmusklene spent opp i løpet av dagen, prøver å tåle belastningen plassert på dem. Og om natten reduserer etappe krampe, så skoene ikke oppfyller graden flat. Ganske konsultere med orthopedist om å velge de riktige skoene, hyppigheten av natten retten dramatisk redusert.
Graviditet. Kroppen opplever en dobbel byrde. Ved foten knuser stadig økende vekt. I tillegg er hullene i kosten fører til en mangel på vitaminer og mineraler. Den dårligere kosthold, jo oftere reduserer etappe krampe under svangerskapet. Vordende mor er svært viktig å fylle opp kalsium, magnesium og kalium i kroppen. Disse mineralene er ansvarlig for normal funksjon av nervesystemet og den raske avslapning av musklene etter trening. Oppnevne multivitaminpreparater for gravid legen kan bare se på.
Hypotermi føtter. Streng kulde fører til muskel beskyttende refleks - shake. En lignende reaksjon er vanskelig å umiddelbart drukne, så det er viktig så snart som mulig for å gjenopprette blodstrømmen til de nedre ekstremitetene.
Mangelen av mikronæringsstoffer. Når det gjelder kramper, ovenfor nevne kalsium, kalium og magnesium. I praksis er det umulig "av øye" for å finne ut hva som mangler er et sporelement i kroppen. Vi må gå til en lege å gi biokjemisk og upartisk å undersøke opplysningene.
Situasjonen vil endre seg hver dag, fordi folk alltid noe å spise. Men utgangspunktet vil fortsatt være den siste datoen for analyse snarere enn å gjette om påfyll kroppen micro.
Venøs insuffisiens eller åreforkalkning. På spørsmålet bør ta opp den hyppige opptreden i retten kalver føtter. Bare en lege kan diagnostisere sykdommer i sirkulasjonssystemet. Det samme gjelder foreskrevne behandling. Hva passer man kan alvorlig skade den andre. Du kan ikke stole på korrespondanse diagnose over internett.
Stressfaktorer. Aktiv adrenalin, spenning og depresjon fører til en reduksjon av kalsium i kroppen. Som et resultat av forstyrret nervesystemet, reduserer hastigheten av muskelkontraksjon.
Økt svetting. Svette reduserer mengden av magnesium i kroppen. Dette forklarer det faktum at i sommerhalvåret leggkramper hyppigheten øker med en ordre.
Førstehjelp for anfall opptreden i beinet
Svært vanskelig om natten, når du hører et helvetes smerter inkludere logisk tenkning. Derfor bør handlingsplanen i tilfelle forekomst beslag utvikles mer i kveld. Det er svært viktig for å gjenopprette normal muskel tone og få ned spenningen som oppsto.
Den enkleste reaksjon med utseendet på smerte - komme opp på et kaldt gulv og rette. Men noen ganger er det veldig vanskelig å gjøre, så prøv å bruke andre alternativer.
På et dypt pust anbefalte grip hender tær, noe som reduserer kramper, og deretter trekke dem hard mot deg selv. Denne posisjonen av den nedre ekstremitet strekker spazmyrovannuyu muskelsmerter og ned igjen. For å lette overgangen til en tilstand av 'sokker på en "kan gjøre hele bevegelsen raskachyvayuschye føtter. Når det er en svekkelse av muskelspasmer, begynner å massere det berørte området inntil tilbaketrekking ubehag.
Mens svært sterke kramper tillatt forsiktig masserer legger og fot, fra fingertuppene og slutter kneet. Rubbing, klappe og kribling spente muskler vil redusere smerte. For å unngå nye anfall under sengetid føtter lå brettet teppe.
Fra gjentatte anfall kvitte seg med å bruke salver oppvarming, vodka eller eple cider eddik. Noen ganger konvensjonelle våte omslag for å hjelpe varmt vann. Denne varmen hjelper slappe av musklene, redusere deres nervøs følsomhet.  
Hvorfor hovne ankler føtter?Hevelse ankler gir en masse problemer, ikke zastehnesh støvler, sko slites ikke. Heldigvis er dette fenomenet selv. Men i fravær av alvorlige sykdommer som provoserer lang ødem.
Tid til å gjenkjenne alarmerende bjelle, vet du hvorfor hovne ankler føtter.
Hovne føtter, årsak, behandling
Føtter hovne opp under svangerskapet
Vordende mødre ofte ansiktsødem. Spesielt i andre halvdel av begrepet. De viktigste årsakene til fenomenet:
1) Den voksende livmoren legger press på store blodkar. Derfor venøs utstrømning fra ødelagte lemmer. På samme tid kan være normal nyrefunksjon. De kan ikke være i samme modus utgangsfluid fra kroppen. Denne hevelsen er fysiologisk i naturen og er ikke farlig for barnet og moren. Etter å ha hvilt hevelse forsvinne.
2) krasjer lever, nyre eller hjerte. Ødem forbundet med disse sykdommene angå ikke bare lemmer, men også andre deler av kroppen. Etter en natts søvn de er.
Relaterte funksjoner:
kortpustethet;
høyt blodtrykk;
tilstedeværelse av protein i urinen.
Når det er en komplisert foten hevelse, må grunner søkes gjennom en full undersøkelse. Vil vite nøyaktig diagnose - kan begynne seriøs behandling.
Hevelse i anklene skade
Skade på leggen, foten (forvridning, forstuing, brudd) ledsaget av hevelse ankler. Leg smerte, og under belastning det (under turgåing, for eksempel) smertene øker.
Førstehjelp:
bruke isen;
gjøre stram bandasje;
ligge eller sitte ned, immobilisere den skadde benet, løfte det.
Hevelse bør reduseres. Hvis ikke, smerten vedvarer, trenger vi dyktige omsorg traumer.
Hevelse i føttene i hjertesvikt
Beina er ikke sår på hjertet hevelse. De forekommer som et resultat av svakhet ved hjertemuskelen. Blod til organer og systemer levert av arteriene i venstre hjertekammer. Det leverer oksygen til vevene og bærer elementer som arbeider. Da blod gjennom venene blir sendt til den høyre side av hjertet. Derfra - til lungene, der igjen mettet med oksygen. Deretter returnerer blod til venstre ventrikkel av hjertet og halv gjentar sin vei.
Som et resultat av hjerte-kar hjertemusklene svekkes. Den menneskelige motoren kan ikke fullt utføre sine funksjoner. Hjertet er ikke i stand til å presse gjennom alt blodet uten oksygen inn i lungene. Det kommer i venene. Over tid vil de økende. Den flytende bestanddel av blodet siver inn i stoffet. Det hevelse.
Hyppige ledsagende symptomer:
kortpustethet;
hoste.
Behandling av hjerteødem, er å behandle den underliggende sykdommen. Hvis kortpustethet, trykket stiger, det er tyngde i brystet, bør du umiddelbart ringe medisinsk hjelp.
Hovne ankler grunn lymphostasis
Sykdommen utvikler seg på grunn av problemer lymfasysteme. Lymfe - Protein væske. Hun ryddet av unødvendige elementer i lymfeknutene. Hvis forstyrret strømning av lymfe, akkumuleres væske i vevet. Derfor, hovne føtter og hender. Opprinnelig ødem ble sett. Men over tid, det øker i størrelse. Dette er den viktigste funksjonen, som kan identifisere sykdommen.
Etter ytterligere diagnose trenger spesialisert omsorg. Hvis du ignorerer advarselen tegn, utvikle kronisk stadium - lymfødem. Med denne graden av deformerte føtter.
Hevelse på grunn av venøs insuffisiens
Svekkelse ventilene i den dype venene forstyrrer den normale flyten av blod. Det renner ned. Av denne grunn, ben og føtter akkumulert væske. Dannet hevelse.
Andre manifestasjoner av sykdommen:
ordnede smerter lindres av hvile;
natt muskelkramper;
pigmentering av huden i området av skade;
sår, eksem og eksem (kronisk form av sykdommen).
Metoder for behandling:
kompresjonsbehandling (ved hjelp av elastiske bandasjer eller spesiell jersey)
skleroterapi (injeksjon i en vene over spesifikke stoffer, irriterende sin indre vegg);
kirurgi (fjerning av åreknuter konglomerat og dressing området samløpet av lårvenen).
Hvorfor hovne ankler føtter? Andre grunner:
nyre eller leveren;
infeksjon (forårsaker hevelse i diabetikere og folk som har mistet følsomhet);
trombose;
langvarig bruk av hormoner, steroider og antidepressiva.
I det sistnevnte tilfellet bør den nye medikament eller dosereduksjon gjør legen  
Hvorfor jenter går til månen gjør?En kvinnes liv er praktisk talt uten avbrudd under påvirkning av ulike hormoner. Dette førte til fremveksten av masse vitser om kvinners logikk, stemningsvariasjoner at kvinner er bare premenstruelle, menstruasjonssyndromer og postmenstrualnыy, og ingenting mer.
Faktisk jenta - gjør en veldig dårlig skapning som virkelig kan lide av endringer i hormonelle nivåer og med å si noe "mot seg selv", og grunnen til dette ligger i sine styrende livs hormoner. Selvforsynt og frigjorte damer kan hevde at deres livs flere kjøres fortsatt sunn fornuft, men det er heller et unntak fra regelen, når handlingen av hormoner er ikke så uttalt.
Hvilken måned og hva de gjør?
Kvinnes reproduktive systemet er innrettet slik som å gi alle fasiliteter for unnfangelse og fødsel av sunt avkom. Dette er grunnen til at selv i prenatal periode jenta i eggstokkene lagt millioner av egg.
Før puberteten (tenårene) er inaktive periode, forventer kroppen eldre, hormonell signal fremveksten av det endokrine systemet. Når tiden av formasjons jente jenter holdt en stor hormonelle forandringer på grunn som hennes kropp endring å tilstrekkelig utføre sin hovedoppgave i biologisk forstand - fertil og reproduksjon.
Så hvorfor jenter er spesielt månen?
Det faktum at under modningen av hårsekken fulle egg som vil gi alle fasiliteter for utviklingen av embryoet i tilfelle av en vellykket befruktning, parallelt, er vi forbereder andre jenter i reproduktiv system.
Hormoner endre i en menstruasjonssyklus flere ganger i den første tredjedelen for å sikre riktig oocytmodningen, sin tilgang til egglederne og gunstig oppfatning - i den andre og rengjøring av ubrukte egg og annet vev i livmoren før starten på en ny syklus.
Hva skjer når jenter begynner måned
Ideelt Nature ser prosessen med unnfangelsen som følger: modne egg etter eggløsning i egglederen er oppnådd, hvor han møtte med sperm for å danne en zygote - et befruktet egg som deler seg og vokser stadig. Denne zygote må passere gjennom rørene og inn i livmoren, vokser inn i veggen.
Dette er grunnen til endotelet (indre slimhinnen i livmoren for å få mest mulig ut av øyeblikket vokser, skaper "en vakker pute" for en behagelig landing og implantering av zygoten. Endotelet er rikt med blodårene for å sikre god ernæring ufødte barn på et sted hvor han ikke hadde fanget .
Dersom unnfangelse ikke forekommer, til de hormonene som gjør kroppen kvitte seg med signalet produserte ingenting tykk slimhinnen i livmoren og egget selv. Det avvisning av disse vev, de går gjennom livmorhalsen og skjeden som menstruasjonsblødning.
Neste måned, gjentok historien inntil endelig unnfangelsen ikke oppstår. Da endringen vil komme et hormon som støtter graviditet. I løpet av denne perioden, menstruasjon opphøre. De er ikke gjenoppta umiddelbart etter fødselen, spesielt hvis hun er amming hennes baby.
Dette fenomenet kalles "amming amenoré" - ingen månedlig på gang ammingen. Tidligere denne perioden ble ansett som trygt for ubeskyttet sex fordi unnfangelsen ikke skal skje, men i praksis er det veldig individuelt og gi opp prevensjon er ikke nødvendig hvis du har tenkt til sitt andre barn.
Sex under menstruasjon
Samleie i denne perioden er mulig, men ikke ønskelig:
Grunn til å øke livmor blodstrømmen under intimitet er sannsynlig forbedre blødning;
All den indre overflate av livmoren er faktisk av det åpne såret overflate, så skjødesløst gjør infeksjonen går ganske enkelt;
Prevensjonsmidler bør ikke brukes av to grunner:
Tilgjengelighet månedlig ikke alltid si at om ikke "mistet" mer moden og klar for befruktning. Modning noen kjønnsceller hos kvinner - er ikke uvanlig, dette er hvordan lyset vises tvillinger;
Dersom menn komme inn i urinrøret menstruasjon, kan det føre til alvorlig betennelse som barriere prevensjon er nødvendig.
Alle individuelt
Hvorfor kvinner skje månedlig på forskjellige måter?
Faktisk kan menstruasjonssyklusen variere dens varighet, karakter endringer, følelser. Den normale månedlige syklus starter i kvinner 11-18 år gammel, varer i 20 til 40 dager, og tildelingen kan vare fra en dag til en uke.
Etter den første syklusen av menstruasjon er sjelden umiddelbart blir en vanlig som en klokke. Han tar tid å etablere. Den samme situasjonen etter fødselen og slutten av perioden med amming amenoré.
I enkelte hormonelle forstyrrelser, er denne syklusen brutt. Må nøye undersøkt av en gynekolog, endokrinolog og ta alle nødvendige tester, fordi en slik situasjon, gjenværende uten behandling kan føre til infertilitet eller senere kreve en større operasjon. En enkel, men alltid kompetente, hormonbehandling vil raskt etablere menstruasjonssyklusen.
Kjører ut månedlig på forskjellige måter. I gjennomsnitt tar det sted i en alder av 50 år, og fenomenet kalles menopause - enda en vanskelig periode av hormonelle endringer i kroppen av kvinner. Jo flere barn en jente, jo mer "sparer" egget, fordi lengre opphold i reproduktiv alder.
Det er mulig å administrere menstruasjon?
Dermed har det blitt mulig takket være noen moderne hormoner og prevensjon. Hva kreves "årsak" før den månedlige eller omvendt, for å sette dem på en stund? Dette er sant før det tunge løpet av behandlingen, mange idrettsutøvere før konkurranse spesielt de som tar hormoner for å "rød dag kalender" ikke fanget opp med dem en gang. Noen klarer å overbevise legen travelt måned, slik at de ikke kommer i løpet av den etterlengtede ferie.
Dette er definitivt en demonstrasjon av vår vitenskap og serverer mange damer rom, men en ekte kvinnes lykke - er å ha etablert en regelmessig syklus, vet å lyse opp mest for seg selv og har friske barn. Ikke vær sjalu sport som månedlig har bruker narkotika kan være 2-4 ganger i året - trolig etter dette hormonelle hjernerystelser har lang tid å forberede dem til å tenke seg en baby, og det vil ikke skje over natten.
Hormonelle legemidler (piller, i særdeleshet), noen kvinner føre til ubehagelige bivirkninger: vektøkning, økt depresjon, og i kombinasjon med røyking nærmer overgangsalder fordi de, som andre "harde" narkotika, kan ikke bli involvert.
Hold kvinners helse!  
Яндекс.Метрика