Hvorfor kan ikke sole gravid?Hvorfor kan ikke sole gravide kvinner som kom for å forsterke helse på stranden? Hvordan være en spesielt varm sommer? Hva legene anbefaler at kvinner i "familien måte"? Problemene, som alltid, veldig mye. Men for å få svar på dem er ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast. La mysteriet av morskap er ikke undersøkt på 100%, men det er mange påvist fakta om hvorvidt eller ikke du kan sole deg i stråler av sommersolen.
Hvorfor kan ikke sole gravid
Mange jenter tror ikke engang, du kan ikke lage en mappe con på din stasjonære PC, men spørsmålet tanning opptatt med begynnelsen av hver sommersesongen. Temaet blir mer relevant når det gjelder graviditet. På den ene side er full sol usannsynlig å unnslippe. Og på den andre - hvordan å bestemme den fine linjen mellom "nyttig" og "skadelig"?
I alle fall, langvarig eksponering for direkte sollys kvinner "interessant stilling" er kontraindisert for mange grunner:
Forringelse av huden. Sensitiv hud gravid under eksponering for solen kan dekkes med flekker. De er stort sett dannet i pannen og nesen, men kan oppdages og bryst, hender og mage. Det er mange tilfeller der etter fødselen de helt forsvunnet og forble "pynt" for livet.
Heving av temperaturen av de indre organer. Langvarig eksponering for varm luft forårsaker feber ikke bare indre organer gravid, men hennes baby. For langsiktig foster truer overoppheting skade hjernen forverring av sin utvikling som helhet.
Reduksjon av folsyre i kroppen. Ultrafiolett stråling reduserer innholdet av folsyre i kroppen. Hvis du aktivt soling kort tid før unnfangelsen eller tidlig i svangerskapet, øker det risikoen for misdannelser i nervesystemet av et barn. Kanskje fødselen av en baby med en kløft spinous prosesser i ryggvirvlene (spina bifida) eller andre defekter av nevralrøret.
Produksjon av ulike endokrine hormoner. I svangerskapet hos kvinner er det kraftig hormonell kroppen. Mange klager til utseendet på akne over hele kroppen (forresten, du kan ikke presse deg kviser eller du kan forverre hudens tilstand). Selv om solen tørket og visuelt redusert mange inflammatoriske lesjoner, men øker sannsynligheten for pigmentflekker.
I tillegg er det en risiko for økt hormoner av de endokrine kjertler av en viss type, som kan føre til abort. Selv de sjeldne enkelttilfeller nok til å oppmuntre alle gravide kvinner til å avstå fra å besøke tanning eller lengre opphold i solen.
Dehydrering. I varmen fra kroppen gjennom huden viste mye væske, som påvirker ikke den beste måten å intrauterin vekstretardasjon. Direkte sollys kan føre til alvorlig tap av vann, slapp hud og redusere attraktiviteten av kvinner.
Snarere enn å nyte sin bronse brunfarge som et resultat må gjenopprette kroppen etter dehydrering. Nedgangen i blodvolum kan føre til økte konsentrasjoner av oxytocin, som er ansvarlig for livmor sammentrekninger. Så etter langvarig solen ikke bli overrasket prematur fødsel ...
Risikoen for solbrenthet. Dersom en vanlig person kan finne mange måter å gjenopprette huden din (fra obmazuvannya krem ​​og slutter narkotika), er valget for gravide kvinner svært begrenset. Etter huden noen verktøy kan trenge inn i blodstrømmen, og deretter - i morkaken til babyen. En smertefull tilstand, men kvinner vil kunne påvirke utviklingen av fosteret.
Kan gravide kvinner sole: Secrets Sikkerhet
Solens stråler - en ideell kilde til vitamin D3, som er avgjørende for å forestille seg dannelsen av bein ufødte baby. I tillegg Camping i stand til å forbedre helse og humør av kvinner, som er så viktig for å fullføre alle stadier av svangerskapet. Så du kan sole deg på ethvert stadium av svangerskapet, hvis du følger de nødvendige forholdsregler.
Reglene for solen:
Begrense tid tanning. Denne anbefalingen gjelder ikke bare den totale tiden brukt i solen, men tiden går utenfor. Best å bo i friluft til kl 10 (maks - 11) og etter 18-19 pm. I denne perioden av solaktivitet betydelig redusert, bare for gravide.
Trekker åpen solseil. Reflekterte strålene ville være tilstrekkelig for mild solbrenthet og redusere de negative risiko forbundet med å være i solen.
Plukk opp spesielle solkrem. For gravide kvinner utviklet en rekke kremer og spray som kan ikke bare beskytte huden din for en stund UV, men nøye fukte de mest følsomme steder. Husk at etter hvert bad bør bruke solkrem igjen.
Drikk rikelig med væske. Tørste vanligvis indikerer at begynnelsen av dehydrering har blitt utelatt. Så selv om du ikke ønsker å drikke, er det nødvendig å ta inn rikelig med rent vann. Ved det minste tegn til forvirring av ideer, bør kvalme, hodepine, muskelkramper eller økt kroppstemperatur bevege seg i et lukket rom. Hvis tilstanden vedvarer, ta kontakt med en spesialist er nødvendig.
Velg løse klær laget av naturlige stoffer. Altfor smal vev forstyrrer den naturlige kjøling av huden som resulterer i overoppheting av kroppen. I tillegg vil gravide kvinner være mye mer komfortabel i klærne bevege seg fritt kutt.
Graviditet kan gå fint og lett hvis du gjør noen enkle retningslinjer, og holder seg til prinsippet om "gyldne middelvei". Dette er en unik tid kan gjøres til fordel for seg selv og det ufødte barnet uansett hva gradestokken viser utenfor og været utenfor.  
Hvorfor kan ikke klippe en mann?Mange kvinnelige frisører lurer på hvorfor du ikke kan klippe ut en mann. Det kan spare en betydelig del av budsjettet om det vil forholde seg til kona hjemme!
Men nei! Tegn ikke rådet til å gjøre det. Så hva er greia? Hvor kommer forbudet og om det en måte å komme seg rundt?
Hvorfor kan ikke kutte mann
Forfedre var redd for mange ting, så det totale antallet mer enn tusen vil ta ulike forbud. Blant de bisarre overtro var et sted ikke bare ideen om at du ikke kan gi en klokke, men selv alle typer anbefalinger for klipping hår. Man sier at en mann ikke bør kutte sin kone.
Forbudet mot kutt av sin mann truer en av følgende straffer:
Forkorte en manns liv. Gitt at statistikk og så menn lever mindre enn kvinner, hvis du vil kan du alltid binde henne mann kuttet sin død mange år senere. Men i praksis viser at det er liten forskjell mellom hvem og når den festes mann gjennom hele livet.
Kanskje denne troen var etter den berømte bibelske historien om Samson. Hans elskede kone hemmelighet besluttet å klippe håret av menn, og dermed frata styrke og gjør uføre. Samson har overlevd og vokst over tid hår igjen og gjenvant styrke.
Så selv legenden om denne saken kan ikke være grunnlag for tanken på å forkorte livet. Til syvende og sist, er ikke alltid nødvendig å stole på den bibelske historien. Det er muslimer ikke spiser svinekjøtt, men andre folk bruke det trygt mens de fortsatt lever i beste velgående. Så de "sannheter" er ikke alltid så ...
Kommer rask separasjon. Med favoritt ønsker ikke å forlate at hver Nezhdana separasjon det er nødvendig å komme opp med en grunn. At kvinner begynner å lide, på jakt etter et problem på et sted hvor det ikke er. Mest interessant, men sjelden tenke på spørsmålet om hvem som klippet dem.
For dem, det viktigste - sluttresultatet, ikke prosessen. Så fans av tro på rask separasjon flertallet består utelukkende representanter emosjonell "svake kjønn".
Økt risiko for svik av sin ektemann. I dette tilfelle vanskelig å kategorisk avvise muligheten. Hvis vi forkaste mot ubetinget tro på varsler og grunn logisk, kan vi komme til en meget interessante konklusjoner.
Hvis en kvinne kan holde henne håret attraktiv mann pidstryhayuchy det hjemme, det ser alltid "på en høyde." Selvfølgelig, tiltrekker ryddig og stilig utseende mennesker av det motsatte kjønn oftere enn andre medlemmer av den sterke halvparten av menneskeheten.
Derfor sannsynligheten for enkel kommunikasjon med jenter tilfeldig flørting og enda lenger svik. Men hvis folk setter pris på en sjelefrende, er det usannsynlig å søke lykken et sted på siden. Så det er nødvendig å lete etter årsaken til utroskap er ikke så mye at hans kone våget å klippe håret mann, og skapte en atmosfære av hjemmet.
Krenket rettigheter bioenergipotensial. I antikken var spesiell oppmerksomhet til "tynne stoffer", tilskrive alle hendelsene av endringer eller svingninger. Det ble antatt at i løpet av skjæring mester kutt unødvendig parallelt gjennomføre bio korrigering av eksisterende stammer. Av denne grunn var det umulig å kutte seg selv, som vanskelig nedsatt energi for å forbedre situasjonen til det bedre.
En veldig nære venner (som mann og kone) er vanligvis innstilt til en bølge "vosprynymayas som helhet. Frisyre hår i gamle dager tillatt spesialtrente folk som har spesiell kunnskap. Ideelt barber måtte være av samme kjønn med en "klient". I dagens verden, hvis vi antar at muligheten for slike inngrep i bioenergipotensial menneskelig uforståelig prinsippet om valg veiviseren hårklipp.
Hvordan kan du være sikker på at den "rene tanker" ganske fremmed? Da er det bedre å ikke risikere besøker salongen, fordi du kan ødelegge andres misdannelse egen helse og velvære. Et søk på "sine" mestere kan ta svært lang tid ...
Det vil krangle. Noen sannhet i det utsagnet er der fortsatt. Menn forventer ofte forståelsen kone perfekt. Hvis attraktive frisør salon kan tilgi noen feil i frisyre hår, par feil sett spesielt smertefullt.
Akkumulerte andre irritasjon på grunn av familieproblemer kan føre banne umiddelbart etter krokete avkortet bjelke hår eller feil frisyrer. På hans bedre halvdel håret hjemme, må du mentalt forberede seg på de påkjenningene av overdreven og stadige kommentarer under drift. Noen ganger også profesjonalitet kvinne i frisør kan ikke holde en mann fra kritikk mot henne.
Generelle anbefalinger for hårklipp
For å unngå mulige negative effekter etter å kutte sin mann, en kvinne er bedre å vurdere noen praktiske råd fra erfarne mestere:
Alltid angi det valgte frisyre. Det betyr at hun kan avvike vesentlig fra visjonen om menn. Det beste er om forskudd vil bli avklart minste detaljene i fremtiden hår og matchende type ansikt.
Gi preferanse til profesjonalitet innbilt økonomi. Hvis en kvinne til sin mann skar henne ikke desto bedre for det ikke å starte. Utvinning attraktivitet mannlige frisyrer etter mislykkede forsøk vil ikke bare dyrt økonomisk side, men også psykisk.
Tune inn en positiv. I dårlig humør frisyre kan gå en fiasko, så det er kuttet for å flytte til en annen tid eller komme opp med en måte å bytte oppmerksomhet fra dårlig til god.
Abonner på månekalenderen. Merkelig nok, men mange studier viser en indirekte effekt på mennesker måned. Og hvis du ønsker å fremskynde hårvekst, så er det bedre å kutte den voksende månedene. Og når du trenger å gå så lenge som mulig i vanlig form, bedre takle saksen i synkende fase av månen. I full oppfordres til å forlate omskjæring hår eller en fundamental endring i deres vei.
Hvis du tror på varsler, må de være oppfylt. Så altfor sårbare personer egentlig bedre å gi opp med å kutte sin mann for å unngå negative konsekvenser.


Klipping maskin  
Яндекс.Метрика