Hvorfor bobler i magen min?Hvorfor bobler i magen min? Skal legen kan finne årsaken til problemet? Noen ganger er det bare ikke praktisk til andre at vi må gripe enhver mulighet til å løse raskt.
Mage-tarmkanalen er et komplekst system av kroppen, men hans arbeid er fortsatt spådd avhenger av personen. Så det er nødvendig å sette av tid til å studere problemet og finne en bedre måte å spare for seg selv.
Fordi da raste i magen hos den nyfødte?
Mange nylig preget foreldre vet førstehånds problemet med kolikk hos spedbarn. Selv streng diett mamma ikke alltid hjelper takle dette uvesenet. I den første tiden etter fødselen av et barn er i stadig raste gjennom abdominal start av fordøyelsessystemet. Litt senere, ligger årsaken i sammensetningen av morsmelk.
Hvis sydende abdominal barn har problemer, bør vi hjelpe ham:
gjelder å spikke magen;
sette barnet til hans mage eller mage pappa,
etter fôring holde babyen oppreist noen minutter til vidryhnuv han fullt løslatt overflødig luft;
mate babyen på etterspørselen, er et barn av sult ikke mye luft svelget under fôring;
bruke damprøret, som tjener for rask tømming av gassen fra tarmen;
perevirytysya en lege for å utelukke laktoznuyu fiasko.
Årsakene som herjer i magen etter å ha spist:
Spiseforstyrrelser. Snacking på jobben, mottak av brus, en kjærlighet til fast food og andre gale handlinger systematisk dårligere fordøyelseskanalen. Det er verdt å tenke på hvorfor stadig brummende i magen hvis du spiser ikke har? Det er best å ta vare på rettidig måltid enn klage på kroppen din. Det er bedre å alltid ha fersk mat, tilsidesettelse bortskjemt mat uten anger. Dobbel porsjon også ikke vil være til nytte. Det bør redusere parti, men øke antallet mottak.
Stillesittende livsstil fører til blod stagnasjon. Dette ikke bare resulterer i sydet i tarmen, men resulterer også i utseendet av fettet selv når forbruket av fett. Nok til å slå en lett treningsøkt i midten av prosessen for å redusere de negative effektene av inaktivitet. Når du reiser hjem fra arbeid bør fortsette å stoppe tidlig å gå. I stedet for ved hjelp av elevator trapper. Og hver uke til naturen.
Bebo kroppen gunstige bakterier. Noen ganger veksten av "dårlige" bakterier fører til økt gassproduksjon i tarmen. Det anbefales at dietten av meieriprodukter. Du kan også snakke med en gastroenterolog om hjelp. En rekke tester vil bidra til å identifisere gruppen av bakterier som vil gagne kroppen.
Hva om den rasende smerter og diaré:
Starte diett. Det er nødvendig å bestemme, etter å ha mottatt varen utgangs problemer og å avstå fra bruken av dem. Oftest dette skyldes intoleranse overfor laktose eller laktose. Hvilke produkter blåser magen ennå? - Fra belgfrukter, visse frukter, grønnsaker (kål, reddik), gjær og honning. I hvert fall det enkelte produkt. Det er derfor nødvendig å definere det, og deretter utforme menyen.
Ta trekull. Hvis årsaken er banalt forgiftning, kan det binde forurensing og trekke seg trygt fra kroppen. Selv med synlige forbedringer innen et par dager verdt 3-4 å ta pillen under vekten.
Engasjere seg i noen fysisk aktivitet. Det finnes en rekke oppgaver utformet for å forbedre tarmer, normalisere utslippsgasser for å redusere problemene i fordøyelsessystemet.
Prøv verktøyene tilbys av tradisjonell medisin. Knust spisskummen frø (3 ts) brygget i kokende vann (0, 5 l) og infused i 2 timer, dekket med et lokk. Klar infusjon filter og deretter ta en kvart kopp hvert 30. minutt. Tilsvar brygget ukropnыe frø eller røtter av persille blanding av ukropnыmy frø. Hvis huset er gulrot frø, kan du overnatte i en termos brygge det (en spiseskje til 1 c. Kokende vann). Ta tre ganger om dagen i en uke.
Kontakt lege. Hyppig diaré fører til betydelig væsketap, som ikke alltid er mulig å fylle selv. Den beste løsningen er å søke hjelp fra en gastroenterolog. Spesialundervisning vil raskt finne årsaken til problemet og løse det så snart som mulig med minst skader på kroppen.  
Hvorfor er vorter?Vorter - en godartet hud noninflammatory natur. Ofte er liten, bare noen få millimeter i diameter. Hoved lokalisering - hender, såler, ansikt. Som en regel, ikke slå i onkologi. Men det er en betydelig kosmetisk feil, og derfor kreve behandling. Hvorfor vorter? Hvordan du kan forhindre et estetisk problem? Hvordan bli kvitt vorter?
Hva warts vises?
Deres utseende uvitende mennesker anklaget for frosker. Men disse amfibier er på ingen måte å klandre. Innbyggere i byer, aldri falle i sumper og gressletter også lider av vorter. Den viktigste årsaken til deres utseende - infeksjon med humant papilloma virus. Det overføres fra syke til friske følgende måter:
gjennom hverdagslige gjenstander av vanlig bruk (leker, rekkverk trapper, rekkverk i offentlig transport, etc.);
ved hjelp av ulike folk noen hygieneprodukter;
direkte kontakt (gjennom et håndtrykk, et kyss i sex).
Det vil si, plukke opp viruset veldig enkelt. Spesielt den trives i fuktige omgivelser (i bad, svømmebasseng, treningssentre). Hvis du sjekker hele befolkningen i planeten, er humant papillomavirus infeksjon nesten halvparten av de smittede. Bare virus "sover".
Fordi warts er ikke forstyrre noen. Noen mennesker er bærere og ikke mistenker infeksjon i kroppen sin for livet. Andre bare bli kvitt disse godartede enheter - etter en stund problemet er tilbake igjen. Hvorfor vorter? I tillegg til de grunner, er det risiko:
lavt immunsystem;
kroniske sykdommer (også svekke immunforsvaret);
vitaminmangel, dårlig ernæring;
mangel på respekt for reglene for personlig hygiene;
microtrauma, sprekker på huden;
stress, nervøse lidelser.
Disse risikofaktorene kan kalles for papillomavirus infeksjon. For eksempel, det er sprekker i bunnen. Mannen besøkte bassenget eller badekaret, gikk barbeint på betonggulvet. Viruset er inge. Og immunsystemet på grunn av sitt svake ikke kunne overvinne den. Infeksjonen bosetter seg i nervevev og venter i vingene.
Rugetiden papillomavirus fra flere måneder til flere år. Derfor er det umulig å fastslå smittekilden. Deretter, under innvirkning av en faktor (inkludert psykologisk), viruset "vekker" og utsettingsmekanismen hurtig spredning av epidermale celler eller slimhinner. Det vorte.
Jeg lurer på hvorfor det er føflekker? For hvert år av livet er mer.
Hvorfor vorter på hendene?
Favoritt stedet lokalisering vanlige vorter - hand. Svulster er små knuter, smertefritt, tett struktur, avrundet, med en ru overflate. Det kan være fysisk eller gulaktig fargetone. Hvorfor lider hender?
For det første er denne delen av kroppen mest utsatt for skader og sprekker gjennom hvilke penetrerer virus.
For det andre, folk i kontakt med en annen person og husholdningsartikler, for det meste for hånd.
For det tredje, i den kalde årstiden hender tendens til hypotermi fordi folk ikke særlig argumentere denne kroppen. Som et resultat er det sprekker i huden.
Til slutt, hender ofte forurenset. En smuss - et miljø for virus og infeksjoner.
Det er vorter på hendene må fjernes. Og ikke bare av estetiske grunner. Den berørte hånden er en smittekilde. I tillegg har folk som arbeider med hendene i kontakt med ulike gjenstander. Som et resultat, kan vortene bli ødelagt, truende dem ozlokachestvlenyem.
Når disse symptomene krever øyeblikkelig konsultasjon:
rask multiplikasjon av vorter;
blødning;
smerteformasjoner;
Vorter endre sin form og farge;
raskt økende.
Hvis vorter ikke bry, ikke øker og formere seg, de kan fjerne deg selv eller bruke tjenestene til en skjønnhetssalong. De viktigste metoder for avhending:
laser;
electrocoagulation (utdanning fjerne høy frekvens);
kryoterapi (frysing med flytende nitrogen);
kirurgisk fjerning.
Det farmasøytiske legemidler for å bekjempe vorter hjemme. Slik sletter du en godartet formasjon - er halve kampen. Slik sikkerhets problem, må du arbeide med å forbedre immunitet. Fremgangsmåter er kjent:
immunomodulators (først), vitaminer;
riktig ernæring;
tempe prosedyre;
fysisk aktivitet;
hyppig frisk luft;
avvisning av dårlige vaner.
Helse til deg og din familie!  
Hvorfor er blåmerker på beina?For den siste dagen lurer på hvorfor det er blåmerker på beina? Ikke rart lenge om det, fordi du kan lære viktige detaljer i en pålitelig kilde. Til skam ikke skjule sine ben i bukser, skal gjøre alt for å komme raskt tilbake lik farge. Kastes fra blåmerker skal på så snart som mulig! For hver motgang sikker på å finne en passende løsning.
Den viktigste årsaken til knusing av huden
Mest blåmerke på kneet eller andre beinet oppstår etter hjerneslag. Noen ganger bare en klosset bevegelse til neste dag på huden utsmykket mørk blå flekk. Anvende kald umiddelbart etter virkningen reduserer verdien av de mulige konsekvenser.
Blåmerke - en intern blødning. Faktisk, det er et gap av små fartøy, som vil ta tid for videre oppgang. Størrelse blåmerke avhenger av flere faktorer: styrken av virkningen, festningen fartøy av elastisitet av de øvre lag av dermis, etc. Spesielt skånsom person kan få en plass på huden selv etter en liten klype.
Hvor er blåmerker på bena uten grunn:
Genetiske sykdommer i sirkulasjonssystemet. Det finnes en rekke sykdommer som fører til blodplatemangel, hemofili, trombocytopeni, von Willebrands sykdom. Problemer med blodplater påvirke graden av tilheling av sår og skader. Nok liten innsats for å permanent bosatte seg ved foten av en stor blåmerke. Du kan heller ikke utelukke begynnelsen av åreknuter, som i de fleste tilfeller overføres gjennom det kvinnelige linje fra mødre døtre.
Hypovitaminosis. Vitamin C styrker vaskulære vegger, overvåker vitamin K blodpropp, vitamin P regulere normal blodstrøm, forebygge vaskulære plaketter. Mangelen på noen av disse vitaminer kan føre til indre blødninger, inkludert blåmerker. Selv permanente svarte øyne - grunnen til å begynne å ta et multivitaminpreparater.
Mangel på essensielle mikronæringsstoffer (kalsium, kobolt, selen). Som vitaminer, mineraler ansvarlig for noen elastisitet og styrke av blodkar.
Funksjonsfeil i leveren. For som oppfyller denne vitale organ? Rensing av kroppen? Ikke bare! Leveren regulerer blodpropp, så noen påvirke ytelsen føre til intern og subkutan blødning og hematom. I faresonen får de som lider av hepatitt eller cirrhose.
Hvordan fjerne blåmerker på bena
Midlertidig løsning er å skjule sted huden mørkere. Dette kan gjøres med sminke og en ny kjole. Det er ikke anbefalt å dra strømper problemområde eller trange bukser. Klær må kuttes gratis til raskere Restaurert sirkulasjon.
Den sikreste løsningen er å konsultere med en medisinsk faglig. Oppmerksomme og gjennomgå en rekke studier vil nøyaktig finne årsaken blåmerker uten permanent mekanisk skade fra utsiden. Som det viser seg, hva synes blåmerker på beina, bedre fortsetter å kommunisere med en smal spesialist. Jeg mener ikke bedrager med et nettselskap og en kvalifisert lege med et diplom.
Medisinering kompleks behandling kan bare oppnevne en erfaren spesialist. Pasienten må samvittighetsfullt implementere alle anbefalingene for å gjenopprette kroppen din fortid helse. Det er viktig ikke bare guzzle multivitaminpreparater, men justere kostholdet. Mange frukt og friske grønnsaker vil gagne alle. Walking i frisk luft, moderat trening, vil en spesiell regime av arbeid og hvile raskt føre til normal karsystemet.
Når du kjører forbedrer blodsirkulasjonen. I den grad det er mulig, bør forlate kollektivtransport og gange. Hvis det ikke er noen måte å unngå turer til byen, de kompenserer hyppig kjøre (morgen eller kveld), svømming, sykling og ski. Unntakene er folk som har yrket innebærer langvarig opphold på føttene. Ved intervaller, tvert imot, bør de fjerne lasten fra bena og sette dem ovenfor (f.eks kaster på bordet).
Alle som ble møtt med blåmerker på kroppen bør begrenses termiske prosedyrer i sitt liv. Bør fases badstue og bad, redusere antall kampanjer i solarium, redusere tid brukt i direkte sollys.  
Яндекс.Метрика