Hvorfor er gjær infeksjon?Hvert år raskt økende antall pasienter med vaginal candidiasis. Ifølge eksperter av forskjellige infeksiøse sykdommer i den nedre genital sykdom forekommer i 30-45% av tilfellene.
Sin populære navn - "trost." Dette ordet brukes i forhold til smitte i den tiden av Hippokrates. Hvorfor gjør en gjær infeksjon? Hvordan gjenkjenne infeksjon og hvordan å takle det?
Hva synes trost?
Det vitenskapelige navnet på sykdommen skjult årsak for sin forekomst. Sopp Candida. De er den utløsende agent for candidainfeksjon. Den vitenskapelige verden har kjent i mer enn ett hundre og femti arter av sopp. I fremveksten av smittsomme sykdommer kjønnsorganer skyldig sopp Candida albicans. Dette gjær sopp finnes bare hos mennesker og dyr rundt dem.
Den utløsende agent for candidiasis bor på hud, slimhinner og menneskelig miljø. I studiet av støv i sju prosent av tilfellene ble oppdaget C. albicans, luft - femti prosent. Under påvirkning av noen faktorer provoking sopp sykdom - trost. Det er lagt merke til at middelet candidiasis aktivt vokser og multipliserer ved en temperatur på 20 til 37 grader. Etter femti grader sopp celler dør, og koke noen minutter sopp dør.
Sopp i kroppen kan være plassert inni cellene og ut. En gang i cellen epitel, den utløsende agent for candidiasis begynner å bruke sine agenter for deres vekst og utvikling. Resultatet er rundt døde epitelceller, og skaper en type av mikrokapsler for C. albicans. Av denne grunn er mange legemidler ikke er effektive nok ved behandling av candidiasis.
Trost i kvinner: Årsaker
Sykdommen kan forekomme hos kvinner av grunner som:
1) Redusert immunitet.
Svekkelsen av kroppens naturlige forsvar oppstår under sykdom, stress, HIV, graviditet. Men kan ikke anses som normal trost i denne perioden.
Candida under svangerskapet er farlig for det ufødte barnet. Når født babyens hud i kontakt med kjønnsorganet til moren. Som et resultat av infeksjonen blir på hud og slimhinner baby. Det kan utvikle oral candidiasis eller hud.
2) Langvarig bruk av antibiotika.
Antibakterielle midler kjemper ikke bare skadelige bakterier, men også nyttig støtte mikrobielle balansen. Langvarig bruk av legemidler i denne gruppen ødelegger normale tarmfloraen. For C. albicans sopp skapt ideelle forhold for intensiv vekst og reproduksjon.
3) Hormonelle lidelser.
Hormonelle legemidler, prevensjons oschelachyvayut vaginal miljø. Og soppen begynner å formere seg. Tross alt, det er ingenting som hindrer ham.
I tillegg opptrer de hormonelle systemsvikt under menstruasjon, overgangsalder, graviditet etter intrauterin enhet og inn under andre omstendigheter og sykdommer.
4) Feil vare på kjønnsorganene.
Bruken av alkalisk såpe for hygiene gels med antibiotika påvirke de nyttige flora. Iført syntetiske klær, skaper trange jeans et fiendtlig miljø for ytre genitalia, hindrer naturlig ventilasjon. Dannet miljø som bidrar til avl av sopp.
Således vil utseendet av candidiasis hos kvinner på grunn av brudd på mikrofloraen i vagina og tap av gunstige bakterier. Hvorfor det er en gjær infeksjon hos menn?
Trost i menn: Årsaker
Typer infeksjoner hos menn:
candida penis;
Oral candidiasis;
Generelt infeksjon av huden.
Menn lider av trost mindre enn kvinner. Om lag en tidel av den mannlige befolkningen, legebesøk, ansikt candidiasis. Patologisk sopp i kroppen er de fleste. Men det er til stede i små mengder og kontrollert immunitet. Derfor, ikke noe problem. Thrush oppstår når vilkårene for vekst og reproduksjon av sopp:
lavt immunforsvar;
vektig;
1 diabetes eller type 2;
antibiotika;
Personlig Pleie feil eller mangel av dette;
HIV-infeksjon.
Se også: hvorfor det er vorter.
Hvordan å behandle trost?
Medisiner for å behandle sykdom, det er mange. Men å kalle noen ordningen effektiv, og hva er ikke umulig. Det faktum at narkotika selektivt gjær hjelp. Det samme stoffet er effektivt for noen pasienter, mens for andre er ubrukelig.
Det er to grupper av midler fra gjær:
topisk (salver, stikkpiller, kremer);
for inntak.
I noen tilfeller fore adjuvanser og immunomodulatorer.
Trost hos menn behandlet, vanligvis lokalt. Kremen påføres på hodet to ganger om dagen. Selvfølgelig - uke. Dette er vanligvis tilstrekkelig for en fullstendig gjenvinning, fordi det mannlige organ er mer motstandsdyktig mot patogene sopp. I alvorlige og avanserte tilfeller i tillegg foreskrive soppdrepende midler.
Eksempler på legemidler i en krem ​​for menn:
Econazole;
Mikonazol;
Klotrimazol og andre.
Den aktive substansen i soppdrepende medisiner - -imidazol. Det ødelegger cellemembranene C. albicans. Noen pasienter har lokal allergisk reaksjon. Hvis kløe dukket opp som et ekstra verktøy kan brukes med kortikosteroid krem.
Grunnleggende prinsipper for behandling av kvinner:
Soppdrepende midler for utvortes bruk oppnevnt etter testen følsomhet. Ved terapeutisk kurset vil være mest effektive.
Sammen med soppdrepende medisiner bør brukes midler gjenopprette det sure miljøet i skjeden. I normal intime mikroflora risiko for re-avl av sopp minimum.
Viktige restorative prosedyrer og immunterapi. Dette er et balansert kosthold med vekt på proteinrik mat, normalisering av tarmfloraen, nøytralisering vekkende faktorer.
Soppdrepende medisiner kan kjøpes uten resept, men de bør brukes til formålet gynekolog.  
Hvorfor rennende øyne?Hvorfor rennende øyne? Med dette problemet ofte henvise til øyelege.
Problemet er utbredt, men det kan være forskjellig fra den vanlige tretthet til alvorlig sykdom. Kvitte seg med overdreven rive kan bare være kjent når den grunn.
Konstant rive av øynene: Årsaker
Tåreflod kan være ledsaget av andre tegn: røde ekorn øyne følte kløen. Man kobler sin tilstand av noen sykdom. Og mest av alt, er han rett. Disse symptomer etter stimulering av nerveendene som følge av øyesykdom eller generelle helse.
Hvorfor rennende øyne? De viktigste grunnene:
1) Konjunktivitt.
Smittsom betennelse i slimhinnene i øynene. Det kan overføres ved luftbårne dråper eller har allergi. Symptomer:
rødhet proteiner;
smerte;
alvorlig kløe;
Rikelig rennende øyne;
kan fester (morgen).
2) Allergi.
En av de mest vanlige allergiske reaksjoner - økte tåresekresjon og intens kløe i området av øyet. Så likene av å reagere på ytre stimuli:
ull og dyr avføring;
pollen;
sigarettrøyk;
flyktige kjemikalier (i industrien, som et resultat av bruken av vaskepulver, aerosoler);
hjem og industriell støv;
legemidler;
kosmetikk (mascara, øyenskygge, krem ​​øye, makeup remover lotion).
Allergisk reaksjon - rennende øyne - synes nesten umiddelbart etter eksponering for allergenet.
3) inflammatoriske prosesser i kroppen.
Hvis sykdommen ledsages av en rennende nese, hoste, vil den neste går og tåredannelse. Respiratoriske og visjon er i nærheten, som "dele" infeksjoner.
4) Feil arbeidsstasjon tretthet.
Arbeide under dårlige lysforhold, lang korpenye på bøkene av små og fuzzy type, lenge sitter på en dataskjerm eller TV-skjermen før. Legg her regelmessig mangel på søvn, stress, nervøs spenning og får røde øyne og tårer.
5) Defekt eller feil matchet linser.
Denne gruppen årsakene er et forsøk på å spare på din visjon. I objektivet er et begrep slitasje. Hvis han ikke er i samsvar, mulige konsekvenser. Rennende øyne, rødme. Jager fremmedlegeme sensasjon.
Av stor betydning er riktig pleie for objektiver: kvalitet væske, regelmessig vask, god lagringsplass.
6) Mangel på kalium og vitamin B2.
Dette er spesielt følte under intens fysisk eller psykisk arbeid. Det er ledsagende symptomer:
søvnighet og frykt for sterkt lys;
kalde føtter;
kramper.
Heldigvis, rennende øyne er ikke alltid på grunn av sykdom. Det kan være normale fysiologiske prosesser og i respons til følgende faktorer:
frost eller vind;
lyse sol;
gjespe eller le;
oppvåkning etter en natts søvn.
Konstant rive av øynene: hva du skal gjøre?
Først finne årsaken. Hvis det er en allergi eller konjunktivitt, trenger du hjelp øyelege. I de fleste tilfeller av øyekatarr er oppnevnt av øyedråper, antibiotika. Når det gjelder allergi, bør du avslutte kontakt med allergenet (og deretter unngå det) og ta antihistaminer (Suprastin, for eksempel).
I andre tilfeller kan folk hjelpe oppskrifter:
Lotions nytraktet te.
Lotions varm avkok av kamille. Du kan legge til Banan kamille, maismel, calendula og timian.
Hvis rødhet og smerter lage en maske av revet ferske poteter (mer enn førti minutter). Den dagen gi øynene dine en pause fra skjermer, bøker, TV-skjermer, kosmetikk.
Når tretthet nyttig hirse. To spiseskjeer korn brygge en liter kokende vann (etter koking - sju minutter). Buljong skylle øynene for en halv time før sengetid. Og like før du går til sengs for å lage fem minutters gadgets.
Bistå ved tårer og fennikelfrø. En spiseskje av rå helle to kopper med kaldt vann. Kok opp, slå av brannen og la stå i noen timer under lokket lukket. Bedtime lotion lage ti minutters varm buljong.
Når gjødsel anbefales å vaske øynene borsyre furatsillina eller tre ganger om dagen. Og om natten - maske av fersk ost (innpakket i cheesecloth).
Lotions landysheva infusjon (i en teskje av tørr blanding per kopp kokende vann, la stå i en halv time).
Ikke overse forebyggende tiltak. La øynene hvile, se på himmelen, grønne trær i mellom jobben, sirkulære bevegelser øyne, Pat kaldt vann i ansiktet ditt. Når du arbeider på datamaskinen, gjør øvelser for øynene hver halve time.
Når slezytsya øyne en baby?
Mange unge mødre merke at deres smuler rennende øyne eller bare én. Etter sove i hjørnet av husdyrgjødsel kan akkumulere. Grunnen?
Dakriotsystyt nyfødt. Denne smittsomme sykdommen er forbundet med betennelse i tåre nasal kanalchyke baby.
Tear-nasal kanalen barnet i mors liv brannmur zhelatynoznyy membran. Dens funksjon - for å hindre inntrenging i lungene for fostervann. Den førstefødte barnet gråte er å bryte denne membranen. Men ikke alltid skje. Plugg i tårer, kan nasal kanalen forbli. Deretter tårer stagnere, bakterier i fuktige miljøer aktivt spre seg, det er en infeksjon. Dens viktigste funksjoner:
tearfulness;
rødhet eller hevelse;
purulent utslipp;
souring øye etter søvn (når du klikker på den tåresekken kan produsere puss).
Disse problemene kan være ett eller to opptog.
Dakriotsystyt spedbarn behandlet godt massasjer, spesielle dråper (oppnevnt av lege) og forsiktig vedlikehold. Hvis disse metodene ikke hjelper, kan du bruke sensing. Prosedyren er svært smertefullt. Utføres under lokalbedøvelse. Siden denne operasjonen er øyet som baby, søker dyktige i faget.  
Яндекс.Метрика