Hvorfor syk før menstruasjon?Presserende behov for å finne ut hvorfor syk før menstruasjon? Gjøre så bekymret for helsen din? Derfor er det på tide å forstå prosessene i kvinnekroppen og søke ut alle hemmelighetene. Hvis alle mennesker er forskjellige, og tilsynelatende lignende problemer vil variere noe mellom seg. Det er på tide å svare på hvorfor før menstruasjon kviser vises litt syke og humørsvingninger ...
Litt om før menstruasjons syndrom
De aller fleste kvinner før menstruasjon feiret ICP - før menstruasjons syndrom. Det manifesterer vanligvis økt irritabilitet og temperament noen. Dette er på grunn av de fysiologiske prosesser som forekommer i legemet. Menstruasjon kommer etter en periode med akkumulering av kvinnelige hormoner østrogen og progesteron. Exit egg som ikke ble gjødslet, noe som resulterer i overskudd av østrogen på antall progesteron.
PMS kan uttrykkes på forskjellige måter:
urolig tilstand;
utseendet på temperament;
øke irritabilitet med eller uten;
økende tretthet;
hodepine;
kvalme;
små fysiske plager;
og trekke følelse i nedre del av magen;
svak feber;
utseendet av akne på kroppen.
Kanskje før menstruasjon syk?
Mange kvinner lurer på hvorfor syk før menstruasjon. I ungdomsårene, er grunnen skjult i puberteten, noe som ikke alltid fortsette jevnt. Aktiv periode på reproduktive organer ledsaget av økt hvit tildeling, akselerert utvikling (avrundede former, bryst vekst), permanent akne utslett på kroppen.
Følsomhet alle forskjellige, slik at smerten i livmoren, noe som reagerer kvalme. Vanligvis, i løpet av året, maksimalt to hele kroppen tilpasser seg situasjonen hans og forårsake kvalme stopper rett før menstruasjon.
Sjelden jente som vokser opp i butikkene tilsvarende reaksjon på endringer i kroppen. Lett kvalme oppkast kan gå til, hvis ikke før mensen redusere sin fysiske aktivitet. Det er best å oppsøke en gynekolog om det. Kanskje spesialist foreskrive spesielle piller for å redusere smerte. Resultatet vil bli en avgang kvalme.
Søke medisinske produkter er ønskelig i tilfeller hvor sterke magesmerter under menstruasjon. Hvorfor hver måned lider uutholdelig smerte når moderne medisin tilbyr mange løsninger relativt trygt?
Det var også tilfelle når en kvinne er fortsatt ikke bekymret kvalme, og plutselig var det denne gangen. Vi kan ikke utelukke sannsynligheten for unnfangelse. For mange hint om i begynnelsen av svangerskapet var bare kvalme. Spesielt hvis det plager meste i morgen. Selv prevensjons dette kan få funksjonsfeil. Bare en der et par måneder var det intimitet med menn godt kan utelukke graviditet fra listen over grunner.
Noen ganger periode før menstruasjon og kvalme ikke er relatert. Overdrevent alkoholforbruk før eller snack mat av tvilsom kvalitet kan manifestere seg på denne måten. Problemer med mage-tarmkanalen på bakgrunn av at kroppen forbereder seg på utbruddet av menstruasjon, synes mer alvorlig enn det egentlig er.
Spesielt sårbare mennesker ved den minste provokasjon for enkelt å demonstrere sin sykdomsfølelse. Psykologisk bakgrunn helseproblemer sett umiddelbart, men den erfarne terapeuten kunne identifisere den egentlige årsaken.
På samme måte trenger kvinner bare tenk på hvor ubehagelig under menstruasjon, begynte å kvalme og svimmelhet. Deres underbevissthet mål er klart: å tiltrekke oppmerksomhet og øke sin verdi. Den svake mann ønsker å ta vare på, obdarovuyuchy fordeler og ansvar for å ta ...
Hvordan å lette din tilstand før menstruasjon:
Utelukke graviditet. Innhold svelge piller forgiftning, hvis årsaken til en baby inne i en kvinne? Graviditetstest fra apoteket er billig, er rask fordi det så ofte anbefaler sine pasienter å gynekologer.
Slå seg ned. Hva var ikke føre til problemer, vil indre stress bare forverre situasjonen. Avslappet holdning til hendelser redusere uttrykket av kvalme.
Riktig ernæring. Det er mange kostholdsanbefalinger som hjelper bli kvitt følelsen av kvalme.
Drikk medisiner hvis det er nødvendig. Når månen ennå ikke hadde startet, og magen gjør vondt for mye, kan du ta smertestillende medikamenter.
Spør din gynekolog. Å finne en spesialist kilde til problemer og "klippe" det med minimale tap stand.  
Hvorfor utsette menstruasjon?Hvorfor synes forsinkelse for en måned normal, men andre så gjør nervøs? Kan du tro nedskrivninger fravær av menstruasjon? Hvordan å behandle disse avvikene i kroppen? Hvem kan svare på alle disse spørsmålene? - Gynekologer har slik informasjon på en daglig basis for å hjelpe mange kvinner til å forbedre deres helse.
Menstruasjonsforstyrrelser: forårsaker problemer
Noen husker en gang andre årsaker til forsinkelsen månedlig, unntatt graviditet. Conception er bare mulig hvis en tid siden var intimitet. Hvis det ikke er noen seksuell kontakt, er det ingen mening å tenke på den sannsynlige oppfatning av "Den Hellige Ånd". Men i apotek tilbyr mange graviditetstester er tilgjengelig for alle kvinner ...
I tilfeller hvor svangerskapet er utelukket, begynner å sjekke andre årsaker til forsinkelsen menstruasjon:
Brudd på pubertet. Jenter har en svært vanskelig oppvekst, når kroppen begynner å endre form. Ikke alle menstruasjonssyklus er etablert umiddelbart. Ganske ofte årsaken til forsinkelsen menstruasjon i pubertet ligger i strid med skjoldbruskkjertelen. Ubalansen i hormonnivåene påvirker tidsplanen av menstruasjonssyklusen.
Psykiske plager. Sterk følelsesmessig opplevelse påvirker nivået av visse hormoner i kroppen. Derfor - helt naturlig forsinkelse menstruasjon i 3-5 dager.
Hormonelle endringer under menopause. Kvinner i alderen kanskje merke til at overgangsalderen viser seg gradvis. For det første er det en liten forsinkelse menstruasjon, og deretter forsvinne helt.
Mental og nevrologisk sykdom. Sterke følelser innebærer ganske konkrete konsekvenser. Tilstedeværelsen av nevrologiske problemer som fører til menstruasjonsforstyrrelser eller fraværende menstruasjon.
Beriberi. Er det noe rart at den magre maten påvirker kvinnelige reproduktive system? For oocytmodningen er nødvendig for å opprettholde helsen nivå, eller til rett tid for unnfangelsen skjedde ikke.
Ulike sykdommer. Forkjølelse, gastritt, problemer, hjerte, diabetes som krever medisinering. I noen tilfeller er medikamenter som påvirker arbeidet i reproduksjonssystemet, ikke selve sykdommen.
Sykdommen gynekologisk natur. Inflammatoriske prosesser som finner sted i de indre kvinnelige organer direkte påvirke modning og egg utgang.
Fedme. Fedme gir en økt belastning på hele sirkulasjonssystemet. Også på grunn av fedme brutt koordinert arbeid av eggstokkene. Hvis ingen egg modnes, kan månen ikke vente.
Gynekologisk kirurgi. Kirurgiske inngrep er usannsynlig å passere ubemerket. Kroppen trenger tid til å komme.
Fysiologiske unormalt. Noen yrker har en stor innflytelse på den kvinnelige kroppen, oppheve alle forsøk på å ha en baby i fremtiden. For intens fysisk eller følelsesmessig stress er ikke bra. Å spørre oss selv igjen hvorfor forsinkelsen menstruasjon ble vanlig best å velge en trygg yrke i denne forbindelse.
Genetisk sykdom. Noen kvinner i familien er en uregelmessig menstruasjonssyklus. Dette hindrer ikke graviditet bare gjør det helt uventet begynnelsen.
Hva hvis Menstrual uorden (negativ test)
Gynekologer anses normalt når ingen måne ca 2-6 dager. Det gir ingen mening å se en lege på den tiden. Det eneste som er anbefalt å gjøre første - er å kjøpe på apoteket graviditetstest. Den er utført om morgenen, slik at resultatet var mer pålitelig. Jo høyere sensitiviteten til testen, jo bedre vil reagere på endringer i hormonnivåene. Selv bleke striper andre ekspresjon tyder på en høy sannsynlighet for graviditet.
Når siste uke forsinket menstruasjon og tester utelukke graviditet kan gjøre en avtale med en spesialist. Gynekologen vil avklare mulige endringer i livet i løpet av de siste månedene. Det er verdt å legen din før du tar gruble om klimaendringer kan stressende situasjon eller fysiologiske årsaken forsinket menstruasjon.
Unntak eksterne faktorer pådrivet testes inne. Abdominal ultralyd, laboratorietester og andre metoder for å identifisere problemet i det reproduktive systemet. Anbefalinger lege vil være svært viktig, ettersom de bidrar til å gjenopprette samsvar med helse så snart som mulig. Dessverre er medisin ikke allmektig. I noen tilfeller kan ta mange år for å identifisere reelle problemer og forsøk på å forbedre situasjonen.
Som månen føre til en forsinkelse:
Dramatisk øke inntaket av vitamin C. Askorbinsyre, sitron eller rips akselerere frigjøring av et egg. Men overdreven bruk av disse produktene innebære problemer med magen, så du bør nøye veie fordeler og ulemper med metoden.
Ta et varmt eller varmt bad. I tillegg kan du legge til en skum med diskret lukt eller avkok av kamille. Hovedformålet: å slappe av, løse opp spenninger i kropp og sjel, for å tillate kroppen å miste hele fjor stress.
Varme føtter i badestampen. I antikken, denne metoden for Shedding uønsket tidlig i svangerskapet. Innvirkning på foten utøver sin innflytelse på det reproduktive systemet, bidrar til å maksimere slappe av musklene i livmoren. Hvis egget har modnet og var klar til å forlate, bare for å akselerere prosessen. Men i tilfelle av alvorlige helseproblemer, vil denne metode ikke bringe det ønskede resultat.
Inkludere i kosten av persille. Friske urter har den nødvendige utvalg av nyttige stoffer som påvirker det reproduktive systemet. Men dette betyr ikke at persille er bundet til å føre til begynnelsen av en periode. Det kan bare hjelpe dem til å begynne, så hvis de skulle gå en dag eller to.
Lage et avkok av samle urter. For ikke å skade kroppen, bør blandes mynte, kamille og Valerian rot i forholdet 4: 4: 3. 1-2 spiseskjeer med å samle inn nok en kopp kokende vann. Etter 15 minutter av infusjon buljong belastning og drikke varm to deler (morgen og kveld).  
Яндекс.Метрика