Er det mulig å bestemme kjønn på barnets hjerterytme?

 Som bare triks foreldre mislykkes i sitt ønske om å bestemme kjønn på det ufødte barnet. Ulike metoder for å bestemme kjønn på barnet har eksistert i lang tid. Det viser seg at selv i det gamle Egypt bestemt kjønn på barnet, helle urinen til gravide kvinner hvete og bygg.

 Moderne mammaer og pappaer ønsker også å vite barnets kjønn på forhånd, lenge før fødselen, nesten i de første ukene av svangerskapet. Beregne fødselsdato på foreldrene for å oppdatere blod på den kinesiske kalenderen, og mer på de mange forskjellige funksjoner. Men vi kan bestemme kjønn på babyen på sitt hjerte?

 Metoden


 Metoden for å bestemme kjønn på barnet for hans hjerteslag teller hjerteslag. Hvis frekvensen er mindre enn 140 slag, deretter en jente, og hvis mer, gutt.

 Trofast metode?


 Du bestemme kjønn på barnets hjerterytme på eller ikke? Praktisk bekreftelse av denne teorien er ikke funnet. Hjerteslag av fosteret avhenger av mange faktorer. Hyppigere palpitasjoner aktive barn, barn som mangler oksygen, også. I tillegg føles barnet humør mor. Hennes spenning, frykt kan øke hjertet slår baby. Rolig, avslappet mor og baby rolig og slagtall vil være mindre. Så spørsmålet: "Vi kan bestemme kjønn på barnets hjerterytme på" svaret er "nei".
 Den enkleste måten å finne ut kjønnet på babyen på ultralyd. Men tidlig i svangerskapet ultralyd er usannsynlig å gi et eksakt svar, som vil bli født, gutt eller jente. Den sanne svaret kan bare oppnås etter 23 uker av svangerskapet. Men selv her, leger noen ganger gjør feil, og barnet kan være "sjenert" og ikke vise sin seksuelle identitet.
 I ultralyd kan bestemme kjønn på babyen ennå, og andre medisinske metoder, men disse metodene er basert på gjennomføring i fostervannet og holdt bare i unntakstilfeller. Enhver inntrengning av livmoren er ikke anbefalt på grunn av sannsynligheten for infeksjon sving. Så nabyraytes tålmodighet og vente.  
Når og hvordan å vite barnets kjønnMange vordende mødre bekymret brennende spørsmålet, hvem de vil være - en jente eller en gutt? Det er ikke overraskende at de ønsker mer nøyaktig finne ut kjønnet på barnet. På hvilket stadium av svangerskapet er det bedre å gjøre, og hvilke metoder bør bruke?
Dannelse av kjønn på barnet
Prosessen med unnfangelsen skjer når du kombinerer to celler - den mannlige sperm og kvinnelige egg. Disse to cellekjerner smelter sammen og blir ett egg frukt. Hver av disse cellene, som danner egg inneholder funksjoner av foreldrene til et barn. De er innfødte kromosom. Hver celle i kroppen består av 46 kromosomer: 23 fra mødre og fedre som er unike for dem og bestemme deres individuelle egenskaper (utseende, karakter).
Alle egg med bare X-kromosomet. Mens sperm kan være av to typer: den første med en 23 par X-kromosom, mens andre - Y-kromosom. Hvis koblet til den kvinnelige egg av sperm inneholder X-kromosomet, vil egget utvikle seg til en jente. Hvis sperm befrukter egget inneholder Y-kromosomet, gutten. Dette betyr at bestemmelse av kjønnet til babyen er fortsatt i øyeblikket for befruktning.
Teoretisk finne ut kjønnet på barnet kan ha fra det øyeblikket, men legene har ikke medisiner som ville tillate å undersøke egg, ikke zashkodyvshy ham.
Et par dager senere celler er delt basert på sine tiltenkte funksjoner: noen brukes for dannelsen av sansene, den andre - kjønnsorganene, den tredje - tarmen. I tillegg, i løpet av denne perioden Y-kromosom varsle kjønnsceller som de trenger for å utvikle mannlig mønster.
Ytre tegn på fosterets kjønn kan sees i begynnelsen av den fjerde måneden av svangerskapet, mens på kromosom etasje er det etter befruktning. Det er derfor noen ganger kan du finne ut kjønnet på barnet i 2-3 måneder gravid. For denne studien gjennomført kromosomembryoceller - såkalte punktering, som gir gjerdet fostervann, morkake celler for analyse. Men gravide bør ta hensyn til at denne prosedyren avgjør om kjønn på babyen, men er farlig i noen tilfeller kan det føre til abort. Derfor bør det utføres kun i nærvær av strenge indikasjoner, som oftest - for å hindre genetiske sykdommer hos barn.
Mye senere og mindre sannsynlig sex av et barn kan lære gjennom ultralyd - radar som ved hjelp av ultralyd kan mors livmor se kjønnsleppene eller penis baby.
Paul Child - når man skal bestemme
Siden den ellevte uke av svangerskapet, er dannelsen av gutter penis. På dette tidlige stadiet av svangerskapet er umulig å se ultralyd testiklene som de er i magen av fosteret. Jenter i disse vilkårene bakke gradvis forvandlet til en klitoris, over tid, blir merkbar endring i sin ytre kjønnsorganene. Så et eller annet sted i det tjuende svangerskapsuke ved ultralyd kan være nøyaktig vet kjønnet på barnet.
Vanligvis anvendes for dette formål er den mest tilgjengelige og enkel fremgangsmåte for bestemmelse av kjønnet til babyen - ultralyd, er sannsynligheten for mer enn 70% i de fleste tilfeller gir en nøyaktig resultat.
Den eneste ulempen med denne metoden er at ofte bestemme kjønn på barnet kan bare siden 20. uke av svangerskapet, men selv i disse vilkårene utelukker ikke muligheten for feil. Selvfølgelig kan kvaliteten på ultralyd utstyr med høy oppløsning lære kjønn på barnet selv etter 12 uker av svangerskapet, men fortsatt regnes som den mest pålitelige studier utført i andre trimester.
Men den eneste måten å bestemme kjønn på barnet, som gir ett hundre prosent garanti biopsi bør vurderes horoyna. Dessverre er denne metoden svært farlig fordi leger foreskrive det bare hvis det er mistanke om at barnet kan bli født med visse arvelige genetiske sykdommer. I løpet av denne forskning fra uterus ved hjelp av en spesiell nål er fjernet fluid. Leger studerer foster karyotype og dermed lære kjønnet på det ufødte barnet.
Tradisjonelle skilt
Men bortsett fra medisinsk forskning, kvinner og folk kjenner tegn, som du kan finne ut kjønnet på barnet. Selvfølgelig kan de ikke anses som pålitelig, men mange mødre bruke dem alle. Det antas at hvis en gravid kvinne blir bedre utseende, er det fortsatt problematisk hud er ren, puster bokstavelig helse og skjønnhet hår silkeaktig, sterk og tykk, bør man forvente en jente. Hvis, tvert imot, vises en forventningsfull mor akne, tynt hår, armhuler og ben begynner å vokse i overflod, mest av alt, er hun venter på gutten, og hennes utseende problemer forårsaket av økningen i kroppen av mannlige hormoner.
På kjønn av et barn kan gjette, og formen på magen til en gravid kvinne. Folk sier at pleie gutter, mødre er slank, finne de midjen nesten "ikke sprer seg." Mens mamma jenter popravlyayutsya markert i midjen. Men likevel, det er bare folks tegn, som bør spesielt ikke tror.  
Dill vann for voksne, dill vann for baby

 Dill vann har lenge vært kjent for sine medisinske egenskaper. Det hjelper med forstoppelse og oppblåsthet hos voksne og barn. Dill vann rydder normalisere fordøyelse og oppblåsthet.

 Søknad dill vann flatulens


 Oppblåsthet hos voksne og barn i følge med sterke smerter. Hos voksne, flatulens tilhørende sykdommer som kolitt, enteritt, hjertesvikt, levercirrhose. Nyfødt oppblåsthet forbundet med underernæring, eller svelger luft under fôring.
 Dill vann lindrer spasmer av veggene i tarmen, slik at gasser fritt ut av legemet.
 Forberedt dill vann for voksne og for barn med fennikelfrø (fennikel). Den kan kjøpes på apotek eller gjøre hjemme.

 Matlaging Dill vann hjemme


 Hjemme, dill vann for å forberede barnet med fennikelfrø. Brygget frø med kokende vann, en spiseskje av frø per liter kokende vann. Suppen infused i timevis. Det er bedre å gjøre det i en termos. Deretter press av suppen.
 Hvis du forbereder for en baby dill vann, deretter matlaging dill vann nøye vasket retter.
 Til tross for at det nå er mange apotek medikamenter mot luft i magen, mange fremdeles fortsette å bruke dill vann.
 Dill vann for å forberede voksne så vel som barn.

 Andre programmer dill vann


 I hazohonnoho handling Dill gir vann til babyen ennå og beroligende. Det anbefales å drikke folk lett hissige og lider av søvnløshet.
 Amming anbefales å drikke dill vann for barn. Først blir barnet ikke der oppblåsthet, og for det andre øker dill vann amming.
 Fennikel inneholder store mengder vitamin A, som dill vann brukes ved sykdommer i øyet.
 Buljong med fennikel frø brukes for sykdommer i øvre luftveier som en utmerket slimløsende.
 For å hindre sykdommer i mage-tarmkanalen anbefalt dill spise hver dag.  
Hva frisyre gjøre på skolen? Ekspertråd
 Hva bør være de beste frisyrer for skolen? Selvfølgelig, vakker og moderne, komfortable og ryddig og enkel i utførelsen, at hver tenåringsjente ville gjøre håret alene til skolen uten å ty til hvis hjelpemiddel. Og moderne unge stylister har virkelig sex mange interessante alternativer, fullt ut oppfyller disse kravene. La oss undersøke dem nærmere.
 Caudatus
 Halen - en svært enkel og lett å tilfredsstille frisyre, som lett kan håndtere hver jente. Og du skal vite at de utførelser ukladok med haler det er mange - ikke nødvendigvis bare for å knytte en lav hestehale som det en gang gjorde våre mødre og bestemødre. Du kan for eksempel nachesat foran tråder i pannen, mens de andre samle håret i en høy hestehale glatt, gjemmer seg under en tynn tråd tyggis - det er svært fordelaktig.
 En annen opprinnelige versjonen som kan gjøres med sine egne hender - en bevisst unøyaktig hale av ryggen og hadde en skrå avskjed. Spesielt interessant å se på det jenter med langt hår og uten smell. Om natten er det nødvendig å knytte trådene i flettene at de blir bølgete og god morgen for å gjøre en sideskill og samle håret i en lav hestehale, og etterlater en gratis rokk på den ene siden av ansiktet.
 Med fletter
 Lignende konklusjon for ungdom trolig kalt en av de moderne varianter av frisyrer med fletter. De ser veldig stilig og selv elegant styling og gjøre slike ikke utgjøre noe arbeid.
 Pensle hårgelé eller balm uutslettelig og knyt en høy hestehale.
 Deretter dele hele massen av håret i to like deler og rull dem i bunter tett pereplitayuchy sammen.
 Fest enden av en liten elastiske tråder og deretter holde dem ved haleroten ved hjelp av usynlig eller umerkelig liten krabyk.
Hva frisyre gjøre på skolen? Ekspertråd

 Med bjelker
 Noen jenter tenker på hva du skal gjøre håret i skolen, ikke betaler oppmerksomhet ukladok med bjelker. Og alt fordi navnet "beam" assosiere dem med kjedelig kontor pakking, passer kanskje for kvinner før pensjonsalder.
 Faktisk, det ser veldig moteriktig, stilig og moderne - bare ikke trenger lav og fjernlys og dekorere det eventuelt tilbehør. I tillegg kan du lage nærlys side (dette alternativet er veldig krøllete hår eiere) eller bunt av flettene.
 Med Braids
 Til alle tider, konkluderte med fletter forbli relevant - de er alle raseri i dag. Og ikke rart, fordi vakre flettet lokker ikke bare gjøre utseendet ditt mer delikat og romantisk, men også forskjellig forbløffende letthet og funksjonalitet. Du kan bruke greske fletter, fransk flettene opprinnelige, kombinert med haler eller bjelker og mange andre alternativer utføre lignende frisyrer.
 Med sitt hår
 Hvis du har langt og vakkert hår, ikke skjule det, fordi du kan gjøre deg et originalt og vakkert hår, fremhever hennes skjønnhet håret.
 Bare samle en del av håret på kronen og andre forsiktig gre - en meget praktisk konklusjon som aldri mister sin relevans. Hvis du vil ha noe mer originalt, så supplere denne konklusjonen fleece eller flettet i to musefletter templer, og knytte dem til toppen.
 Attraktive aksenter
 Og selvfølgelig, må du bruke en rekke av hår tilbehør - hoops pannebånd, barrettes vakre, hayratnyky. Dette vil se vakker og elegant hverdags, gi glede og selvtillit.
Яндекс.Метрика