Velge en unisex stil

 Unisex stil dukket opp i 60-70 s. XX århundre. Sin høyeste topp kom i det 90. distriktet.
 Et karakteristisk trekk ved unisex stil - Den komplette fravær av bevis som peker mot mannen tilhører en bestemt etasje. Han i utgangspunktet er de som anerkjenner likestilling mellom kjønnene. Galt å tro at unisex - er klær som gjør at kvinner ser ut som menn.
 Først av alt denne stilen, visker ut grensene mellom mann og kvinne. Rollene til menn og kvinner i samfunnet har endret seg. Kvinner har blitt mer aktiv og travel, uavhengig, og menn har rett til å vise svakhet, være flørtende, lunefull. Som et resultat, kvinner begynte å bære t-skjorter, bob og menn i sin tur begynte å vokse hår, holde styr på sitt utseende, følge moten.
 Mange mote kritikere mener at unisex stil - En mer demokratisk og komfortabel. Det er egnet for folk som foretrekker det praktiske og enkelhet, og derfor perfekt for både menn og kvinner. Og det er ikke at folk har glemt å sette på sex, de bare ønsker å ha gode og stilige klær.
 I dag er designere utvikler et unisex samling, fortsatt skille mellom mannlige og kvinnelige modeller. For eksempel bør menns jakke understreke fordelene av mannlige figurer, og kvinners jakke er perfekt skreddersydd til den kvinnelige figuren.
 Unisex bredt sett gratis, selv uformelig silhouette og. Denne t-skjorte, hettegenser, løse bukser. Kvinner som har en unisex stil, velger bukser, skjorte og slips, store gensere, jeans, skinnbukser, sko med lave hæler. Menn foretrekker heller stramme skjorter og bukser dekorert med volanger eller rysjer skjorte. Blant de skoene kan identifiseres joggesko, joggesko, sko og støvler med tykke såler type soldat.

 Når du bruker unisex stil


 I dag er denne metoden er ganske populær. Han har en rekke støttespillere. Det er egnede representanter for kreative yrker. Ja, en kvinne - en forfatter har råd til å bære menns kutt, hvis de sitter på den. Og kort hår på kvinner i dag ikke vil overraske noen, så langt hår hos menn. Videre har råd til å bære en hestehale kan ikke bare mannlige musikere og kunstnere og forretningsfolk. Unisex stil - en måte å tenke på og holdning, så det er foretrukket av de som er komfortable i denne typen klær.  
Hvordan å avlaste stress under svangerskapet?

 Hvordan du kan redusere tretthet i løpet av svangerskapet? Hvordan takle stress gravid? Hva er noen øvelser for å lindre trøtthet og stress?
 Stress og tretthet under graviditet
 Stress og tretthet under svangerskapet - et svært vanlig fenomen.
 Fatigue - er en av de første tegnene på graviditet. Hos noen kvinner fortsetter denne situasjonen gjennom hele svangerskapet.
 I annet stress relatert til arbeid eller et hjemmemiljø kan gi opphav til følelser av tretthet på dagtid og søvnproblemer om natten.

 Hvordan å overvinne tretthet. Øvelser


 Hvis mulig, prøv å bryte under søvn. Selv 10-15 minutters hvile betydelig forbedre helsen. Flere ganger i timen følge tøyningsøvelser. Før du utfører følgende øvelser fjerne sko.
 Trekk bena fremover og gjøre noen rotasjonsbevegelser føtter. Gjenta fire eller fem ganger. Denne øvelsen forbedrer blodsirkulasjonen i bena og hindrer hevelse.

 Øvelse for Stress Relief


 Følgende er de øvelser som hjelper deg med de-stress, kan du gjøre dem hjemme og på jobb.
 1. avslappende hver muskelgruppe. Pust dypt og jevnt. Start med føttene, og deretter gå til leggene, lårene, hender, armer, trunk, skuldre, nakke og ansikt. Utføre hver øvelse i 10-20 minutter. (Denne øvelsen er nyttig og søvnløshet.)
 2. Sakte inhalerer, struttende mage. Dolichit til fire, så puster telle til seks. Under sakte puster slappe av musklene i skuldre og nakke. Gjenta denne øvelsen etter behov.  
Genital herpes og graviditet
 Herpes - en vanlig infeksjon som påvirker huden og slimhinnene, manifestere sine ulike lokale endringer.
 Det er to store antigen type herpes simplex virus (HSV). Begge typer kan påvirke underlivet. Begge virus blir overført ved kontakt.
 I primær herpes infeksjon under svangerskapet høy risiko for spontanabort og for tidlig fødsel, spesielt innen utviklingen av infeksjon i første halvdel av svangerskapet. I tilbakevendende herpes oppstå slike komplikasjoner mye sjeldnere.
 Intrauterin infeksjon kan oppstå på ethvert stadium i svangerskapet og i utgangspunktet på to måter:
 - Transtservykalnыy - virus med vagina eller livmorhalsen penetrerer fostervann og deretter for fosteret, selv etter mål membraner;
 - Hematogenous eller trans - viruset trenger inn direkte gjennom morkaken til fosteret med blod i navlevenen.

 Medfødt herpesvirusinfeksjon kan manifestere klinisk i to former: disseminert (en høy andel av dødsfall) og lokalisert.
 I primær infeksjon hos gravide tidlig i svangerskapet bør ta opp spørsmålet om abort. Hvis sykdommen dukket opp på et senere tidspunkt eller kvinne har blitt smittet før graviditet, må du dynamisk ultralyd for å følge med på utviklingen og fosteret. Sammen med smittsomme sykdommer lege om nødvendig behandling med antivirale legemidler (Acyclovir).
 Dersom leveringen av kvinner med primær eller tilbakevendende herpes dele taktikk:
 i nærvær av genital herpes lesjoner ved slutten av svangerskapet og positiv data cytologiske og virologiske forskningsmetoder generelt membraner eller etter vannavgang var mindre enn 4-6 timer indikerte keisersnitt operasjon; i den tørre periode på mer enn 4-6 timer - vaginal levering;
 i fravær av genital herpes lesjoner, men disse positive cytologi eller virologiske forskningsmetoder generelt membraner eller tørr periode på minst 4-6 timer vises levering ved keisersnitt drift, tørr periode på mer enn 4-6 timer - vaginal fødsel;
 i nærvær av indikasjoner i historien av genital herpes, herpes lesjoner men ingen kjønnsorganer i slutten av svangerskapet og negative resultater av cytologiske og virologiske forskningsmetoder viste vaginal fødsel;
 i nærvær av genital herpes lesjoner utenfor - vaginal levering. Keisersnitt for å minimere kontakt med smitte av den nyfødte.
 Catherine CHEREPENNYKOVA, fødselslege-gynekolog.  
Ultralyd i svangerskapet
 Ultralyd (US) siden oppstarten i medisin blir stadig mer utbredt i obstetrikk. Under graviditet, bør kvinner gjennomgår denne studien tre ganger.
 Første ultralyd gjort under svangerskapet til 12 uker, den optimale periode på 10-11 uker. Denne studien gir:
 -utochnyty svangerskapsalder;
 -determine antall fostre i mors liv;
 -vyyavyty ektopisk (utenfor livmoren) graviditet;
 måle tykkelsen på hudfolder på halsen av fosteret å detektere Down syndrom risikofaktor;
 -vyyavyty corpus luteum cyste gravid.
 Andre studien gjennomført i perioden 16-20 uker. Hovedformålet er å identifisere anatomiske defekter hos fosteret, bestemme mengden av fostervann.
 Tredje ultralyd gjøre svangerskapet 28-30 uker. Formålet med denne studien:
 -determine posisjon og foster presentasjon (før levering, kan det fortsatt endre);
 -Sett Lokalisering av morkaken (opp til 27 uker av svangerskapet er umulig fordi migrasjon er ikke over placenta), for å fastslå graden av modenhet;
 -determine funksjonell tilstand av fosteret (når luftveiene og bevegelsesaktivitet);
 -vyyavyty underutvikling av fosteret på grunn av morkakesvikt.
 Ifølge vitnesbyrd legen kan foreskrive USA og andre vilkår.
 Det finnes ingen pålitelige data om de skadelige effekter av ultralyd på fosteret og den svært gravid. Imidlertid er ultralyd ikke verdt å gjøre bare for å finne ut kjønnet på barnet. Nysgjerrighet foreldre kan ikke være et argument for en slik studie.
 Catherine Cherepennykova, fødselslege-gynekolog  
Behandling av åreknuter hjemme

 Dessverre er denne sykdommen svært vanlig og ikke velger alderskategori. Årsakene til sin forekomst og behandlinger søkt i oldtiden kjente anatomists og leger som Avicenna, Hippokrates og Paracelsus. Men vitenskap og medisin står ikke stille, og i dag er det mange behandlingstilbud for åreknuter. Men, selvsagt, er det best å hindre sykdommen først. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot å hindre folk som er utsatt for høy risiko: gravid med overvekt og har en genetisk predisposisjon.

Behandling av åreknuter hjemme


 Behandling av åreknuter


 Hvis føttene blir synlige blodårer bildet dukket rødlig "stjerner" og av og til hovne føtter, må vi slå alarm, eller det kan utvikle seg til alvorlig sykdom. For å unngå komplikasjoner, kan du sjekke med fleboloha og gjøre ultralyd vener. Legen vil gi råd avhengig av resultatene ytterligere. Hva er dette ekkel sykdom som heter? Mest viktig faktor er genetisk predisposisjon. Men det er grunner som kan forverre eksisterende brudd.
 Grunner:

 •  stillesittende livsstil;


 •  endringer i delstaten hormoner i puberteten;


 •  røyke;


 •  stillesittende livsstil;


 •  mottar hormoner;


 •  løfte vekter.


 • Behandling av åreknuter hjemme

   Selvfølgelig, dataalderen inaktiv og stillesittende livsstil - er ikke uvanlig. Men er det noen tiltak som er tilgjengelige for alle:

 •  Når du sitter, og til fots ruller fra hæl til tå og tilbake;


 •  alltid prøve å gå ned trappen til sirkulasjonen av blod;


 •  Ikke bli båret høye hæler;


 •  på resten løft bena opp til 20 cm;


 •  gå på nosochkah stimulerer perfekt blodsirkulasjonen;


 •  spesiell medisinsk jersey.


 •  Hvis du fanget denne sykdommen, lindrer stress og kur er fortsatt mulig.
  Behandling av åreknuter hjemme


   Behandling av åreknuter hjemme


   I behandlingen meget godt til enkle spesielle øvelser for beina:

 •  knebøy med armene utstrakt og rett tilbake i slow motion ikke under kneet 10 - 20 ganger. Gradvis antall repetisjoner kan økes;


 •  holde tilbake, med bena langt fra hverandre knebøy, men ikke for lavt. Dette polusydyaschem posisjon skiller fem gulvet for en stund. Vi kommer tilbake til startposisjonen og gjenta 10 - 20 ganger;


 •  rocking fra hæl til tå med størst amplitude på 20 -30 ganger;


 •  Gjør mer klassisk bjørk, liggende på ryggen.


 •  Det er mange behandlingsalternativer for varicose folk rettsmidler. Vurdere noen av dem:

 •  knust hvitløk hvit blandet med to deler smør. Brukt natten til de berørte områdene. Toppen av pergament papir og sette bandasje fix;


 •  stor nesle ekstrakt hjelper. Ta muntlig tre ganger om dagen for 1/3 kopp i fire måneder. Deretter - to måneder pause og gjenta. Behandlingsperioden, men effektiv;


 •  ta infusjon av humle halv kopp mat. Du kan også lage kremer fra kjøttkraft;


 •  Kast i kokende vann (1 liter) Antonovka tre epler, cover og satt i 4 timer. Deretter knuse epler i vann og avløp. Ta to ganger daglig 50 gram honning med en skje;


 •  frakk fot mashed rå poteter, litt tid (når spenningen vil vaske av med varmt vann;


 •  Helle en halvliter Kalanchoe 70% alkohol for å få en full Quart. Sette mot i et mørkt sted for to uker, rister av og til banken. Om natten smøre foten. Dette er en gammel velprøvd verktøy.


 • Behandling av åreknuter hjemme

   Ikke overse tidlige symptomer, det er veldig snikende og i de fleste tilfeller blir kronisk, som bare kan kureres ved hjelp av kirurgi.

  Яндекс.Метрика