Giftig og søt apitherapy
 I svært antikken ble det antatt at apiculture (birøkt i det daværende) - en av de farligste yrker. Birøktere i skogen på jakt etter tre (styret) av celler fylt med honning sverm og feiret som deres eiendom. Dessverre, bier visste ingenting om det og begynte å svi "sin herre" som alle andre som posyahnuv sin skatt.
 I dag, når apitherapy (behandlings bier) offisielt erklært effektiv - avl bier sterkt forenklet. Nå er det ikke behov for at det skal gå inn i noen slummen for å oppnå de ønskede dråper bee gift.
 Som vi alle vet fra bitt av bier i kroppen av giften blir ganske komplisert kjemisk sammensetning (50 forskjellige stoffer). Den består av histamin, acetylcholin, karbohydrater (fruktose og glukose), aminosyrer og proteiner, steroler og fettsyrer (fosfat, maursyre og saltsyre) og mineraler (kobber, magnesium, kalsium og fosfor).
 Det bør bemerkes at hovedoppgaven for medisinsk pcheloukalыvanyy avhengig av såkalte peptider - forbindelser som består av rester av en eller flere aminosyrer. For eksempel, kardyopeptyd stand til å stabilisere det kardiovaskulære systemet, apamyn - toner sentralnervesystemet (CNS). Adolapin stand til å lindre smerten mye mer effektiv enn aspirin og opium sammen. Melittin ødelegger ulike bakterier, reduserer betennelse.
 Neste artikkel vi delte følgende elementer:
 Medisinsk gift og dets funksjoner
 Opptak til apiterapevta
 Bier og Dolce Vita
 Mye av bier - det er farlig!

 nyttig og velsmakende honning.
 Først av alt, er honning en immunstimulerende. Så folk som vil en dag spiser 5 ss honning (ikke oppløst i te - det fører til tap av de fleste av de medisinske egenskaper) - for en lang tid vil glemme smerten i halsen, rennende nese og andre tegn på en kald. Tilsvarende er det mange ikke er klar over at i antikken var honning brukt som et antibiotikum (seksjoner honning honeycomb brukes på sår). Fordi biene produsere opprinnelige materialet (konserveringsmiddel), ødelegger hell ulike bakterier kam. Honning har også smertestillende egenskaper, med en sterk smerte i halsen - bare en teskje honning, sakte smelter i munnen, kan lindre smerten. Foruten honning kan brukes som et beroligende middel, en teskje honning, te eller be skjøre garantert varm melk hjelp søvn.
Giftig og søt apitherapy
 Kjøp den beste honning i de testede områder. For eksempel, på den årlige messen, som arrangeres i Kolomna. Siden alle produktene er tilgjengelig på en rettferdig gjennomgår streng kvalitetskontroll. Også på denne messen kan kjøpes og andre birøkt produkter (propolis, royal gelé, zabrus, Ambrosia, pollen).
 Propolis heter bee lim, som inkluderer essensielle oljer, vegetabilsk harpiks og voks. Den har antibakteriell effekt. Propolis behandle eksem, blemmer, sår og andre hudlidelser.
 Royal Jelly - Et stoff som biene produsere å mate fremtiden av livmoren. Hans tall er ubetydelig: en hundredel av bier lå 02-05 gram. Men den høye kostnaden av melk, ikke bare av den grunn. Tross alt, er det en av de mest nyttige bee produkter. I Royal Jelly er laget av 26% av vitaminer, mineraler, sukker og noen andre biologisk aktive stoffer i 5-18% fett og 40-58% fra protein. Denne melken er flere ganger mer effektive enn honning og også perfekt gjenoppretter styrke og kropps toning.
 Ambrosia - En blomsterstøv som er samlet av bier og forsiktig tamped kam. Så helte hun honning og bevart. Perge er 70% av hormoner, enzymer, vitaminer, mineraler, fett og sukker, og 30% av proteinet. Dette produktet er en liten granulat, som har sterk lukt og litt bitter smak. Ta en teskje cerago en halv time før du spiser og tygger nøye - du vil glemme slike ting som depresjon og kulde.
 Det bør bemerkes at honning kosthold vil være svært nyttig for idrettsutøvere som birøkt skjerper reaksjon, oppmerksomhet og gode toner. Her er bare mot allergiske reaksjoner honning er helt ubrukelig og noen ganger farlig, så du bør være på vakt!
 Også kjente bruk av honning kosmetiske formål (den inneholder et medlemskap i over 30 forskjellige sporstoffer og kan brukes som en antioksidant, som forbedrer hudens tekstur). Mange moderne skjønnhetssalonger som tilbyr tjenester som innpakning en varm honning eller brukes som ansiktsmasker.
 Øl honning - Et annet produkt som er produsert fra honning. Han fortjener en egen artikkel. Søt, lett og sødmefylte drikke med honning og friskt kildevann med et lite tillegg av urter, krydder og melasse - vil drikke bedre enn øl og heve en sans for humor, moral og humør, og vil bidra til oppvåkningen av dans og sang evner.
 immunitet.  
Medisinske nyttige egenskaper geranier

 Forskere har utført eksperimenter med geranier. På bladene belagt med masse flytende bakterier Staphylococcus aureus. Når det tok tre timer, lagt merke til at de fleste av de døde bakterier. Forskning begynte å utdype, og anlegget ble plassert i en boks. Sammen med blader, 5 mm, som er lagt inn i platen, noe som forårsaket fluid mikrober. Miljøet der mikrober var, var gunstig for dem og næringsrik. Men etter seks timer gjennom med geranier mikrober nabolaget ble drept. Det ble funnet at anlegget utskiller antibakterielle stoffer som dreper bakterier, er dette de viktigste gode egenskapene av geranium.

 Medisinske egenskaper av geranium


 Medisinske egenskaper av geranier er i sine blader og røtter. I dag er det plantekjemikalier som tyggegummi, pektin, gallisk syre, tanniner, sukker og stivelse. Forberedelser laget av geranium, forhindre fluidsekresjon, bremse innenlandsk bruk i absorpsjon av jern og andre mineraler som er slankende effekt.

 Nyttige egenskaper av geranium ligger i det faktum at narkotika av denne blomsten øker blodpropp, langsom blødning fra nesen, behandle blødning mage og tarmkanalen, og blødninger i munnen. Tidligere geranium anvendes for behandling av kreft og i sprekker.
 Geranium er vist til personer som har problemer med nervesystemet, hjertet, hypertensjon, søvnløshet. Den har en gunstig effekt på personer med høy surhetsgrad og kronisk gastritt. Av de nyttige egenskaper geranier kan tilskrives sin antiseptisk, anti-inflammatorisk egenskaper.
 Geranium blader redusere betennelse og smerte av mellomørebetennelse. En annen terapeutisk egenskaper geranium blir brukt til å komprimere, fremstilling av infusjoner.

 Infusjons geranier


 Klipp av 20 gram av blomster eller blader rom geranium, satt i et glass og hell kokende vann. Sette mot 8 timer.

 Komprimere geranier i kronisk ørebetennelse


 5 til 12 brosjyrer slipe inn grøt. Deretter legger 3 ss havre mel (bokhvete, rug) eller dampende brød (brød). Legg kamfer alkohol - 1-2 ss og alt blandet. Zamisyvshy deigen roller and roll, som ligger rundt ørene. 1-2 dråper juice planter dryppe inni øret. Legg komprimere papir og bomull bandasje fix over natten. Fire prosedyrer vil være sykdom.  
 Ifølge enkelte rapporter, bruke aloe som et kosmetisk produkt begynte i dagene av keiser Nefertiti i det 14. århundre f.Kr.. Men til tross for det store antallet moderne hudpleieprodukter, er en unik medisinsk plante som brukes i kosmetikk og i våre dager.

Ansikt til ansikt med aloe


 Aloe - en flerårig treet plante fra liljefamilien. Av de eksisterende 300 arter av medisinske og kosmetiske formål ofte brukt blader og aloe juice. Den virkelige kur for mange sykdommer, har dette lite krevende plante anti-inflammatorisk, antibakteriell, antiseptisk, regenererende, fuktighetsgivende, rensende og beroligende egenskaper. Aloe blader inneholder de viktigste aktive bestanddeler allantoin og en rekke essensielle vitaminer, mineraler og sporelementer, mer enn 20 aminosyrer, som forklarer et så bredt virkningsspektrum.
 Effektiv maske for ansiktet av aloe juice er fullt mulig å forberede deg hjemme. Vikle en kvist av aloe i et linklede eller pappeske og la i kjøleskapet i to uker, deretter presse saften og slå den inn i sine favoritt masker.

 Masker for normal hud •  En teskje av aloe bland med en eggeplomme og en spiseskje rømme. Påfør i ansiktet i tre lag, som hver pre pidsushyvshy. Vask av etter en halvtime.

 •  Oliven eller annen vegetabilsk olje til å varme opp, tilsett litt aloe juice. Den vanlige fukte gasbind i blandingen, dekk med gasbind ansiktet og holde i 10 minutter. Klar hud med en tonic for normal hud. Masken er spesielt effektivt i den kalde årstiden, når selv normal hud utsatt for tørrhet og flassing.

 •  Tre spiseskjeer med aloe gelé helle en liten mengde revet gulrot. Den resulterende slurry å legge litt melk og sette en maske på tidligere renset ansiktet av makeup. Det gir næring og forbedrer hudfarge. Hvis gulrøtter agurk erstatte, kan du oppnå enkel belysning og tonic effekt.


 •  Masker for fet hud •  Beat ett protein, hell i det noen dråper aloe og sitronsaft så mye. Påfør blandingen på ansiktet, holde en halv time. Huden etter du påfører masken blir ugjennomsiktig, glatt. Den kan også brukes for akne utsatt hud.

 •  En agurk rist. Legg tre spiseskjeer med aloe og havremel. Hell en eggehvite og bland. Holde masken på ansiktet i ca 15 minutter. Takket havremel maske har effekten av milde kratt, aldeles renser huden.

 •  Opp til to spiseskjeer med aloe juice tilsett to spiseskjeer hakket reddik velling og to spiseskjeer med kjøttkraft salvie. Den ferdige blandingen holdt på ansiktet i 15 minutter. Stor renser og toner, strammer porene.


 • Ansikt til ansikt med aloe

   Masker for tørr hud •  Bland aloe juice med glycerin, honning, havregryn 1: 1 fortynnet med kokt vann og gjelder for huden. La virke i 25 minutter.

 •  For to ts av aloe juice og gelé blandet med to dråper roseolje eller lavendelolje, legge to skiver agurk i form av friksjon. Påfør på huden i fem minutter. Det lindrer, mykgjør huden.

 •  I en bolle bland litt aloe juice, shea smør og olivenolje i like proporsjoner. Påfør massasje bevegelser. Hold huden time. Klar hud tonic.

 •  Kokte poteter banke litt melk, tilsett saften av aloe. Påfør på ansiktet og vask ikke okolo10 minutter. Skyll av kontrast dusj - det vil forbedre hudens tone.


 •  Masker for Sensitive Skin •  En spiseskje av aloe gelé, en spiseskje infusjon av salvie og kamille urt mix og søke på ansiktet bomull pads. Hold i 5 minutter. Klar hud kokt vann.

 •  To spiseskjeer med aloe gelé blandet med en halv kopp naturlig yoghurt, tilsett 1 ts rosmarin blader. Påfør på huden i 15 minutter. Klar hud kokt vann.

 •  Tre spiseskjeer med aloe masse blandet med to spiseskjeer revet mandler, holde i 15 minutter. Skylle ansiktet med filtrert eller mineralvann.


 •  Innstramming maske for moden hud •  Bland en del aloe gelé, en del aprikos papirmasse, en del olivenolje og søke på ansiktet. Vask av etter 10 minutter. Forynger huden og eliminerer tidlig rynker.

 •  En spiseskje av aloe helle en liten mengde revet squash, legge til en liten mengde varm olivenolje, straks søke på ansiktet. Hold i 10 minutter.

 •  To spiseskjeer olivenolje blandet med to spiseskjeer av noe nærende krem, tilsett to ts av aloe juice, søke på ansiktet. Deretter vaske av masken i 10 minutter for å sette en ny maske med eggehviter med en klype salt. Skyll masken infusjon av salvie. Denne masken med regelmessig bruk vil hjelpe huden å holde seg ung lenger og passform.


 • Ansikt til ansikt med aloe

   Masker til Impure Skin •  Honning (en spiseskje) varmt vannbad, hell en del aloe juice og to deler av tang. Masken er igjen på huden i 10 minutter. Lindrer og renser huden.

 •  Til en spiseskje med aloe gelé tilsett to dråper eterisk olje av rosmarin, nellik, tea tree olje, kamfer olje). Masken kan stå natten over. Effektivt fjerner kviser.

 •  En teskje av hvit eller blå leire fortynnet i en litt aloe juice til konsistensen av tykk smetanы.Kak bare leire tørker, skyll med varmt vann. Effektivt renser og lindrer betent hud.

 •  Å gjøre noen maske mot akne mer effektiv, legge den avkok av bladene av aloe. To strimlet kvister aloe koke 15 minutter i et halvt glass kokt vann. La stå.


 •  Før du bruker noen maske for å unngå allergiske reaksjoner, er det anbefalt å teste for sensitivitet. Påfør masken på håndleddet eller annet lite område av huden. Dersom det innen en halvtime huden er ikke rød, ikke brenning og ubehag - trygt søke på ansiktet.
  Яндекс.Метрика