Hva kan gjøres med Aloe

 Aloe er ganske vanlig potteplante, kalt "fastlege". Det er omtrent 500 arter av planter. Hjemme, den mest dyrkede arter aloe treet, nevrale og fargerik.
 Den helbredende egenskaper har bare aloe vera og aloe treet. Saften av anlegget er en utmerket kilde til sporstoffer, mineraler, karbohydrater, vitamin C, ulike sjeldne enzymer, tanniner og katekiner.
 Saften har anti-allergisk, antibakteriell, antiseptisk, anti-inflammatorisk, krampeløsende, rensende og regenererende egenskaper. Fordi anlegget er brukt i farmakologi tradisjonell medisin. Også, det gjør alle typer masker (for ansikt, hår, etc.).
 Masker med aloe å gjøre forkokte blader. For å gjøre dette, kuttet seg nederste bladene er kjøttfull, vasket med kokt vann og innpakket i en tykk klut eller papir håndkle, legg i kjøleskapet i to uker. Maske med aloe produsert fra bladene eksponert så. Kast svertet skudd.
 I disse omstendighetene, produserer dette fantastiske anlegget noen biologiske stimulerende stor innflytelse på cellene i huden.
Hva kan gjøres med Aloe

 Enkle oppskrifter, hvordan du bruker aloe juice ansikts


 Ernæringsmessig blanding. For å gjøre dette må du blande 2 ss. l. juice og 1 ss. l. noen vegetabilsk olje (gresskar, sesam, lin eller andre). Denne sammensetningen smører huden i nakken og ansiktet for en halv time, deretter vaske av med varmt vann.

 Vitamin maske. Vi trenger 1 ss. skjeen av knuste rømningslysbilde planter og 1 ss. spoon massen av persimmon, avokado, honningmelon, aprikos (hvis du har normal eller tørr hud). Nøye blandede ingrediensene satt på huden i 20 minutter, vask deretter med varmt vann. I tilfelle av fet hud bør ta et eple, kiwi, appelsin, fersken.
 Fuktighetsgivende maske. Bland to spiseskjeer med melk og revet masse av aloe blader og en eggeplomme. Påfør på ansiktet og vask av med varmt vann en halv time.
 Oppskrifter og tips om hvordan best å bruke aloe for mange mennesker. I internett kan du finne mange flere alternativer.
 Hair Mask med Aloe er en god og pålitelig måte å gjenopprette sunt hår, gi dem styrke, glans tilbake. Og alt dette fra komforten av ditt koselige hjem.
Hva kan gjøres med Aloe

 Hjem rettsmidler for Hair


 Anti flass. Ta en time. L. ricinusolje 2 t. l. honning, 2 ss. l. vårt anlegg juice, 1 ss. l. sitronsaft. På vannbad litt varme opp ferdigblandet komponenter. Påfør i hodet og la stå i 30 minutter, skyll med varmt vann.
 For tørt hår. Bland 2 ss saften av aloe, jojoba olje og honning og varm opp alle ingrediensene i et dampbad. Anvende den oppnådde masken lett over hele lengden av håret. Deretter hodet wrap med plastfolie (plast) og et håndkle. Jo lenger du vil bo bedre. Skyll alle barne sjampo og balsam.
 For fett hår. Det vil ta 2 ss våre juice planter, to eggeplommer. 1 ss konjakk, hvis så, legge til et par dråper olje myndalevoho. Alle bland godt og søke på hodet. Etter omtrent en time å vaske håret med baby shampoo og balsam.
 Slike oppskrifter med aloe hår mye. De er nyttige for den generelle tilstanden til hår på hodet.

Alle fordelene ved Aloe
 Navnet "aloe" kommer fra latin, hvor det ble lånt, trolig fra arabisk ment bitter smak saften av dette anlegget.
 Nyttige egenskaper av aloe kjente til folk siden antikken. Allerede i antikken ble utarbeidet anbefalinger for bruk av aloe for medisinske formål og beskrev de mulige kontraindikasjoner.
 Til tross for at hjemmet til merkelige planter i Afrika og den arabiske halvøya, kjent for sine hundrevis av arter, ikke alle av dem er brukt til behandling og forebygging. Nyttige egenskaper på grunn av den kjemiske sammensetning av aloe juice, som er konsentrert i de spesielle mengdeforhold av mange mikronæringsstoffer.
 Juicen inneholder mange forskjellige vitaminer, inkludert: A, B1 B2 B6 C og E, samt niacin og folat. Videre Aloe Vera er en nokså sjeldne planter som inneholder vitamin B12. Inneholder aloe og fordelaktig for menneske mineraler som kalsium, natrium, kalium, jern, sink, kobber, mangan og magnesium, krom
 Det er nyttig som aloe juice og produsert basert på salver, tinkturer, emulsjoner og så videre. På grunn av den spesielle smak av saften anlegget, er dets anvendelse i stor grad begrenset til medisinske grunner. Videre, for fremstilling av medikamenter som er anbefalt for bruk moden kjøttfulle blader lengde som ikke er mindre enn 10 til 15 cm.
 Den mest kjente fordel av aloe juice som desinfisering, kosmetisk eller helbredelse for utvortes bruk. Men i moderne medisin fersk juice eller konsentrert aloe (aloe) er også brukt for å lage ulike medikamenter, der sliter med gastrointestinale, nevrologiske, lunge og hjerte-karsykdommer, mosjon forebygging av luftveissykdommer, munn, allergier og utvikling av ondartede svulster.
Alle fordelene ved Aloe


 Drikken basert på aloe kan anbefales på sykdommer som magesår, halsbrann og andre fordøyelsesproblemer. Men det bør være oppmerksom på at juice har en sterk lakserende effekt.
 Saften fra aloe blader kan være ganske effektiv som en distinkt immunstimulerende middel. Dette er fordi polysakkarider som finnes der har en stimulerende effekt på makrofager - en slags hvite blodceller ansvarlig for å bekjempe virus.
 Bruken av aloe i urologi og gynekologi basert på den samlede effekten for menn og kvinner. Men egenskapene til aloe inneholdt flavonoider bestemme hva narkotika fra dette anlegget er ikke anbefalt for gravide å ta. Også, ikke ta aloe juice inneholder komposisjoner til de som allerede har satt onkologisk diagnose avslørt nyre og lever, er hjertesvikt opplever alvorlig betennelse eller generell utmattelse.
 Selv aloe kan vokse uavhengig av hverandre, i nærvær av diagnostisert sykdommer ta det eller juice gjort basert på det skal være inne i medisin bare etter samråd med en spesialist.
Maske med aloeNylig, er høringen aloe vera, som er i stand til å returnere de unge, for å gjøre det vakkert og sunt. Men det er ingen vits å jage nye kremer og lotions med et utdrag mye bedre med jevne mellomrom bort deg selv hjemmelaget ansiktsmaske med aloe, enkel og praktisk talt gratis.
Aloe for ansiktet
Aloe inneholder mye stoffer med antiseptisk, anti-inflammatorisk og rensende egenskaper. Derfor, er anlegget anvendes ved behandling av septiske sår, brannsår, koker, og ved behandling av problemet hud manifestasjoner.
I tillegg er flott for konstant hudpleie av enhver type aloe, nærer, gjenoppretter fuktighetsbalansen, normaliserer talgkjertlene, eliminere betennelse og ødelegger patogener hudsykdommer. Dermed støtter aloe juice normal hud, tørker fett og fukter tørr, og bidrar til å kvitte seg med ulike manifestasjoner av hud problem.
I voksen alder ekstrakt eller juice av planter gir en markert tonic effekt på huden, gjenoppretter cellemembranen, forfrisker og nærer huden ytterligere, noe som gjør det sunnere og yngre.
Hvordan lage aloe juice for en person?
Maske med aloeFor juicing kutte noen lave, gamle, rike næringsstoffer av tre eller flere blader av modne planter, etter over to uker for å tåle det uten vanning.
Bladene er godt vasket og skylt med kokt vann, pakket med papir eller lin servietter og en, 5-2 uker sendes til kjøleskapstemperatur regime på ca 5-6 grader. I slike "ekstreme" forhold i bladene begynner å produsere unike stimulatorer som hemmer aldringsprosessen i cellene, akselerere cellenes stoffskifte og dermed utløse naturlige vev gjenfødelse. Det er derfor spesielt godt krydret juice brukes til å modne eller aldrende hud allerede.
Etter tid forlater kjøttdeigen og presse saften, nøye filtrert og oppbevares i kjøleskap i opptil to uker. Denne "byostymulyrovannыy" juice har mest å tjene på huden, slik som den viktigste ingrediensen i ansiktsmasker av aloe er best å bruke den.
Oppskrifter på ansiktsmasker med Aloe
Den enkleste måten å bruke aloe ansiktshuden er vanlig rubbing dott dyppet i sin juice eller en del av post. For mer flittig kan du prøve å forberede en spesiell maske med sin juice, påvirker huden grundig.
Aloe maske for din hudtype
For fet hud, bland aloe juice (2 t. L.) Og sitron (1 lm. L.) Med piskede eggehviter. Masken påføres i etapper, dvs. flere ganger etter tørking av det foregående sjikt, vaskes etter 20 minutter.
For normal hud i like proporsjoner aloe juice blandet med rømme, tilsett eggeplommer 1/2. Påfør i etapper, stå 20 minutter.
Tørr hud er forberedt blanding av aloe, honning, glycerin, havregryn og kokt vann (1 t. L. Hver). Søke en gang i 20 minutter.
For fet hud med akne maske gasbind impregnert byostymulyrovannыm juice, ta på ansiktet ditt og stå opp til en time, etter som personen ikke vask.
Toning Mask med Aloe
Det er utarbeidet med aloe og honning smeltet i forholdet 1: 2. Blandingen stå på huden i ca 15-20 minutter, ta med kaldt vann.
Foryngende maske med Aloe
Gni aloe blader og frukter av avokado eller aprikos. Bland 1 ss. l. Hver masse, tilsett 2 t. L. olivenolje og påføres ansiktet. Gjennom den tredje time maske fjernes med varmt vann.
Effekten av ansiktsmasker av aloe
Naturligvis, etter én gangs bruk masker usannsynlig å være merkbar positiv effekt. Ideelle bruke masker - er regularitet og syklisk. For konstant pleie maske påføres to ganger i uken for behandling av hud - opp til tre ganger, i løpet av en måned eller to.
Bare en uke eller to av regelmessig bruk av aloe huden er frisk, smidig og elastisk, får frisk farge og begynner å kvitte seg med ulike smutthull, tørr eller oiliness, skalering, betennelser, og akne.  
Яндекс.Метрика