Løfte krem ​​med hendene

 Løfte krem ​​kan være forberedt uavhengig.

 Løfte Cream Eye


 Nødvendig:. 2 dråper roseolje, 3 dråper olje av furu, 4 dråper peppermynteolje, 1 ts L. krem for normal hud.
 Forberedelse: Tilsett olje i krem ​​og bland godt.
 Søknad. Gjelder for huden rundt øynene om morgenen og kvelden.

 Øye kremer med muskat


 Nødvendig: 3 dråper muskat olje, 4 dråper myrra og sandeltre, 2 ss. l. transporterer olje.
 Forberedelse: transporterer olje til varme, tilsett resten av ingrediensene og bland. Søknad. Gjelde for øyelokkene før sengetid.

 Løfte Cream smør med nerolyevыm Eye


 Kreves: 4 dråper neroliyeva (flerdoranzhevoho) olje, 2 dråper sandeltre, en dråpe furu olje og muskat 1 ss. l. babyen krem.
 Metode: Tilsett olje i babyen fløte og rør.
 Søknad. Om natten, gni kremen inn i huden rundt øynene ytre bevegelse.

 Barskog Kremøyeskygge


 Nødvendig:. 1 dråpe sedertre olje, to dråper fennikel olje, tre dråper olje av furu, 1 lm L. krem for tørr hud.
 Forberedelse: legge til fløte smør og bland godt.
 Søknad. Gjelde til øyelokkene i morgen og kveld.

 Night Cream Eye Mask


 Kreves: 4 dråper fennikel olje og myrra, 1 ss. l. babyen krem.
 Forberedelse: legge til fløte smør og bland godt.
 Søknad. Før du går til sengs bruke kremen på øyelokkene tykke. Morgen øyelokkene våt klut.

 Honey Lip Balm


 Nødvendig:. 3 dråper myrra oljer og rose en h L. honning.
 Metode: Smelt honning i et vannbad, tilsett olje, røre og la den avkjøles til romtemperatur.
 Søknad. Gjelde for leppene etter behov.

 Hygienisk leppestift


 Nødvendig: 2 dråper peppermynteolje, 3 dråper lavendelolje, 10 ml transporterer olje.
 Forberedelse: Bland alle ingrediensene.
 Søknad. Den resulterende blanding ble brukt chapstick.

 Iskrem


 Nødvendig: 1 dråpe olje av furu, 2 dråper sandeltre olje, tre dråper myrra, 1 ss. l. krem for tørr hud.
 Forberedelse: legge til fløte smør og bland godt.
 Søknad. I kaldt vær, ta på ansiktet ditt før du går ut.

 Toning Cream Mask


 Nødvendig:. 3 dråper roseolje, fire dråper olje av muskat, 1 lm L. babyen krem.
 Forberedelse: legge til fløte smør og bland godt.
 Søknad. Massasje bevegelser sette et tykt lag med krem ​​på huden. Etter 10-15 minutter, fjerne overflødig krem ​​med en myk klut.
 I kosmetikk det noe slikt som en "kjøretøy" eller "basic" olje. Denne vegetabilsk olje som er produsert fra fettholdige plantedeler (frø, frø, nøtter). Transporten olje brukes til fortynning av essensielle oljer som kan rene allergier.

 Olive Face Balm


 Nødvendig: 3 dråper furu olje, sandeltre og mynte 1 ss. l. olivenolje.
 Forberedelse: olivenolje til varme, ikke koke, tilsett resten av ingrediensene og bland.
 Søknad. I kveld, påfør i rent ansikt, etter 30-40 min ansikt våt myk klut.
 Betimelig begynt å bruke løfte betyr at du kan permanent spare huden smidig og ungdommelig.
Mor og stemor gressMor og stemor som medisinplante brukt i antikkens Hellas. Det er kjent at Hippokrates brukte den ikke bare som en slimløsende, men også eksternt for komprimerer med abscesser.
Egenskaper mor og stemor
Medisinske planter som tilhører familien Asteraceae. Slekten Navnet er avledet fra ordene "hoste" og "jage". Over hele kloden kan finnes bare én art av denne planten. Den mennesker mor og stemor stylet kamchuzhnoy gress, skog lapushnykom, belokopыtnykom, dvulychnykom, mor-gress rannik, stemor.
Ofte kan det bli funnet i Sibir, over europeisk Russland, Kaukasus, fjellområdene i Sentral-Asia og Kasakhstan, nylig det gikk inn i Østen. Vanligvis vokser på leire klipper, fyllinger, raviner, langs bekker, ved bredden av elver.
For å kunne bruke medisinske blader av planten som inneholder i sin sammensetning sitosterol, tussylyahyn glykosid, saponiner, og vinsyre, eplesyre og askorbinsyre, eterisk olje, polysakkarider og andre næringsstoffer. Den medisinske betydning og blomst mor og stemor. De har tanniner, arnydyol, syhmasteryn, fytosteroler, faradyol. En spesiell rolle i denne sammensetning er gitt polysaharydnomu kompleks.
Blader av planter bør høstes i juni og juli, da de inneholder det største antall av biologisk aktive stoffer. Det skal rive små (mindre enn 5 cm) blader som nesten snau, men er en del av stammen. Ikke egnet for utarbeidelse av narkotika unge bladene med plen på begge sider, og de som er rammet av rust eller gulnet. Tørre rå beste i godt ventilerte områder, loft, sørg for å ark med kryssfiner eller strie. Spre et tynt lag med maksimalt to bokstaver, og ikke glem å slå forsiktig flere ganger i løpet av dagen. Du kan tørke bladene mor og stemor og bruk av tørketrommel.
Bruken av mor og stemor
Avkok og infusjon av blader og perlene blir brukt i stedet mykgjørende og slimløsende for behandling av luftveissykdommer, laryngitt, bronkitt). Dessuten er dette anlegget en del av svette og bryst te.
Takler mor og stemor og hoste. For behandling av forkjølelse kan fremstilles av infusjon eller avkok av det: du må ta en spiseskje knuste tørkede blader, hell kokende vann og la stå i minst en time. Etter denne infusjonen bør være nøye avløp og ta 2 timer. L. i form av varme til seks ganger om dagen. Avkok av blader av urter kokt i samme proporsjoner. Bladene bør kokes i fem minutter og la dem avkjøle. Ta en spiseskje etter hvert måltid. Også for å bekjempe hoste kan bruke en blanding av tørkede blader og blomster av planter.
Hvis du er bekymret rennende nese, prøv å dryppe nesen juice fra friske blader mor og stemor. I sin tur vil pulver av tørkede blader av denne planten å bli kvitt erysipelas. Å åpne ben og armer var ikke hard hud, riper og slitasje, bruker fersk forlater mor og stemor, er det bare å feste dem til verkebyll.
Kvinner som ønsker å styrke håret, kan du få hjelp av et avkok av blader mor og stemor i to med blader av brennesle. Skyll dem hodet etter hver vask, og håret ditt vil skinne med skjønnhet og helse. I tillegg eliminerer dette flass buljong og kløende hud. Men infusjon av disse plantene kan brukes som en lotion eller komprimere for å lindre inflammasjon og irritasjon. Juice planter som brukes for skrofuløst sår, mush - for å få kvitt koker unseasoned.
Ferskpresset juice av anlegget anses å være helbredende. Noen ganger kan leger forskrive det i langvarig rhinitt og tuberkulose.
I folkemedisinen, er bladene på denne planten ofte brukes til å bryte appetitten og forbedre fordøyelsen.
I tillegg, noen bruker dette anlegget for å gjøre røkelse, for profetiske visjoner, under ritualet, designet for å fremkalle ånder. Og det kan ofte bli funnet i urtesammensetning som fremmer velstand, fred og helse. Det kan være til stede mor og stemor og amuletter for kvinner og barn. Men til tross for dette, de grunnleggende egenskapene til mor og stemor - en beroligende og mykgjørende. Dette er på grunn av bruk av medisinske planter.
Mor og stemor på kjøkkenet
Siden denne urten kan lage deilig salat. Ta 20 g av blader, 50 g friske gulrøtter, 30 g av yoghurt og salt. Rengjøres rå gulrøtter rasp behovet og nøye vasket forlater mor og stemor - finhakket, hell yoghurt og salt etter smak.
Også fra mor og stemor ut nyttig chewy godteri for halsen. For deres fremstilling vil du trenge en liter pakket blader, 600 ml vann, et halvt kilo sukker, '50 olje, 450 g. Corn sirup, en halv teskje brus. Først, ta bladene og vaske dem, satt i potten, Gulf of vann. Varm opp blandingen til en byll, deretter holde brannen selv to minutter. Velger blader med vann, men den resulterende væsken er ikke nødvendig å helle. Legg det sukker, smør og sirup. Koke disse ingredienser bør være så lang som de er omdannet til "toffee" og blir sprøtt og. Nå fjerne blandingen fra varmen og tilsett natron. Bringer den til et punkt inntil den stivner helt. Den resulterende massen bør sette på en flat plate, etter børsting den med olje. Rull fast masse, skjær den i små terninger og legg godteri i en praktisk beholder. Spis når du hoster eller sår hals.  
Clover helbredende egenskaperDenne nydelige planten kløver som vi alle husker fra barndommen. Sine fine baller, blomster florerer i engene, som gleder hans duft og lys farge. Og selvfølgelig, hvis du visste førstehånds med forskjellige dyrelivet hjemme, har du sannsynligvis vet at hennes kløver - en favoritt godbit.
Men det kløver er også svært nyttig urte, trenger kanskje mange ikke engang er klar over. Men i det gamle Kina om disse egenskapene kløver ikke bare visste, men også aktivt brukes til å behandle ulike plager. Ikke glem om ham og innfødte naturmedisinere. Ikke rart kløver er medlem av ulike oppskrifter er populært i folkemedisinen.
Hva er nyttig kløver og hva er dens medisinske egenskaper?
Beskrivelse kløver
Hvis du glemmer hva som utgjør kløver (rød eng) - tilbakekalling: dette urteaktig flerårig plante av legume familien av sterkt forgrenet taproot, forgrening stengler, trifoliate blader og sfæriske blomsterstander, og nådde en høyde på 15 cm til 50-55 .
Clover Blossoms vanligvis den første måneden av sommeren for den første måneden av høsten.
I utgangspunktet kan dette anlegget bli funnet i den sørøstlige og sørvestlige Russland. Clover vokser godt i Sibir, Sentral-Asia og Østen. Favorittsteder kløver - enger, skogkanter og lysninger.
Andre navn på planter: kløver, dyatyna, trehlystnyk eng. Selv rødkløver - den eneste representant i sitt slag i folkemedisinen som brukes av ham. Og alt takket være den unike sammensetningen.
Den kjemiske sammensetningen av kløver

I laboratoriet studie av kløver, ble dens kjemiske sammensetning funnet:

- Karoten (0, 01%), vitamin A, C (0 til 12%), B, K og E;
- Organiske syrer, inkludert salisylsyre, og kumarova ketohlutarova syre;
- Høyere fettsyrer;
- Sporstoffer, kalsium og fosfor;
- Glykosider;
- Og essensielle fettsyrer oljer;
- Mineral, tannic og resinous stoffer og flavonoider.

Videre anvendelige for selve kjemiske sammensetningen av alle kløver. Fordi anlegget er brukt i folkemedisinen helt.
Nyttige egenskaper kløver
Som de langvarige praksis naturmedisinere, har kløver en markant choleretic, hemostatic, provoserende, snerpende, anti stivnet, slimløsende, antimikrobiell, anti-tumor, diaphoretic, vanndrivende, smertestillende, anti-sopp og anti-allergisk effekt sosudoukreplyayuschee.
Som du kan se, de helbredende egenskapene til kløver er enorme.
Det er derfor i folkemedisinen kløver anvendes svært vidt for behandling av forskjellige sykdommer. Disse er:
- Å behandle forkjølelse;
- Hyppig blødning;
- Åreforkalkning;
- Sykdommer i lever og galleveier;
- Nedsatt kolikk;
- Fordøyelsesbesvær;
- Astma;
- Utmattelse og anemi;
- Revmatisme og nervesmerter;
- Sykdommer i det kardiovaskulære systemet og til og med kreft.

Brukte anlegg og eksternt, for å behandle koker, vaskulitt, eksem, furunkulezov, psoriasis, vitiligo og brannskader. Har en positiv effekt i kløver og hårtap, bidrar til å hindre tidlig gråning og håravfall.
Takket være den effektive smertestillende effekt, kan den brukes for å lindre tilstanden i ICP. Forresten, kvinner kløver kan være nyttig ikke bare som smertestillende, men også som en fontene av ungdom, fordi planten inneholder byohynon A, som inneholder de mest berømte koenzym Q10, hjelper damer å bekjempe de første tegn på aldring.
Hvordan man mest effektivt bruke de helbredende egenskapene til kløver?
Her er noen interessante oppskrifter på tradisjonell medisin.
Oppskrifter legemidler med kløver
Derfor, for å forberede vanndrivende infusjon av blomster av kløver, noe som har blitt brukt til å behandle nyrestein, nyresykdommer og smertefull menstruasjon, bør spiseskje tørket blomster, ballonger fylle kopp kokende vann og sette mot. Ganske en time til blomst avslørte sin terapeutiske effekten. Ta dette verktøyet trenger tre ganger om dagen, i ca en halv time før måltider, i mengden av 50-70 gram. Ikke glem oholodyvshy, avløp potion.
Hodepine, svimmelhet, høyt blodtrykk, åreforkalkning og andre sykdommer som behandles med alkohol tinkturer (500 gr Vodka -.. Ta 4 ss L. Clover).
Inflammatoriske sykdommer i øyet - fersk juice kur kløver og dens infusjon. Brukes for utendørs bruk, blant annet til behandling av soppsykdommer av planter og buljong. Forberede den med 3 ss. l. kløver og 200 ml vann. Ingrediensene kokes koke et par minutter, og deretter insisterer 2 timer og filtrert.
Kontraindikasjoner mot bruk av kløver
Men som alle urte kløver har kontraindikasjoner. Dermed kan preparater av det ikke brukes av pasienter som har observert en tendens til økt blod koagulasjon. Fordi anlegget er kontraindisert hos: tromboflebitt, åreknuter, etter et hjerneslag og hjerteinfarkt. I tillegg bør anlegget ikke tas under graviditet, kvinner som ammer og alle de som har vært idiosynkrasier planter.
I alle fall, kan du ikke til selvmedisinering. Konsultere legen din før du gjør noen måte, inkludert - folk.  
Яндекс.Метрика