Hvordan å gå ned i vekt 5 kg

Hvis du helt alvorlig besluttet å miste 5 kilo I en kort tid, naturlig metode en viktig faktor i dette vil være den interne tilstanden, det er dine tanker, tro, styrke. Klart gi deg selv installasjon, trenger du ikke ønsker å miste 5 pounds og er i ferd med å miste vekt.
 Prøver fast overbevise meg selv for det. Aktivt bruke sin egen fantasi. Mentalt forestille seg for treningen i fett går, og musklene blir sterkere og mye hver dag podtyanutee. Imagine Informasjon vakker figur. Jeg kan tenke meg at hvis - don favoritt ting som tidligere ikke kunne sette i nærvær av ekstra pounds. Oppdag også alle følelser og glede, stolt å se på meg selv i speilet, og kaller seg selv en fin person.
 Mange synes er kjempebra, men det virkelig fungerer! Og aldri få seg til alvorlig lamme krever regelmessig trening tilnærming. Tross alt, vil du så raskt som mulig for å bli kvitt de ekstra fem pounds.
Hvordan å gå ned i vekt 5 kg

 Akselererer metabolismen
 Bli kvitt 5 kilo er enkelt, hvis en akselerasjon av metabolismen gjennom fysisk trening og diett beregnet for vekttap. Hvis du spiser mat seks ganger om dagen ørsmå porsjoner, er nå nøyaktig den tiden da du trenger å nærme seg det seriøst til denne dietten. Hvis du virkelig ønsker kvitte seg med gå ned i vekt må du spise ofte, forutsatt at porsjonene er små. Med denne dietten vil du raskt se effekten.
 Også anbefales ta hensyn til matvarer som du spiser. Hvis du er vant til å spise tre ganger om dagen, for å bli kvitt ekstra pounds bør endre reglene for forsyning. Bare bryte sine 5-6 måltider. Så du fart på stoffskiftet, eliminere sult.
Hvordan å gå ned i vekt 5 kg

 Hva du bør og ikke bør spise når miste vekt?
 Desire gå ned i vekt med 5 pounds betyr å endre sin holdning til vannet du pleide å drikke. Slanking beste alternativet drikking serverer den vanlige spisestue (med gass) vann, juice og brus bør fjerne fra kostholdet ditt.
 Også utelukke melkeprodukter fra kostholdet fordi de inneholder mye proteiner. I tillegg kan de forårsake forstyrrelser i fordøyelsesprosessen. Eliminere meieriprodukter, du spare deg selv opphopning av fett, noe som gjør det mulig å øke energinivået og bedre søvnkvalitet.
Hvordan bli en vakker og velstelt hjemme? Anbefalinger og råd fra fagfolk

 Hver jente spør ofte seg selv så presserende spørsmålet: hvordan å bli vakker og velstelt? Å bli en, må du ha ønske. Alle kvinner ønsker å se vakre, føler preparerte og ryddig.
 Råd
 • Den nyanse - en helt ren hud, forsiktig slo hår, ryddig manikyr og pedikyr. Alt du trenger å forlate en behagelig lukt, og klær skal alltid være ren.
 • Du vil trenge tid for kroppspleie. Det er uatskillelig fra bekymringer om den generelle helsen til kroppen.
 • Full ansiktsbehandling - er, først av alt, rengjøring og fuktighetsgivende. Rensing og systematisk fuktighetsgivende maske - kreves attributter skikkelig vare på sitt utseende. Et vakkert ansikt - et ansikt med en frisk og myk hud.
 • Svært ofte vi helt glemmer musklene i ansiktet. Tross alt, vi trener musklene i kroppen, slik at vi kan trene og ansiktsmusklene. Massasje kombinert med øvelser for å gjøre ansiktet ditt ser feilfri og tillater deg å se yngre ut.
 • Drikk minst 5-8 daglige glass med vann, betyr det ikke at huden føles tørr. Denne oppskriften er svært godt egnet for hjemmesykepleien.
 • Minst en gang annenhver uke for å besøke badekaret. Bjørk kost på grunn av sin mykhet og fine essensielle oljer påvirke huden.
 • Systematisk sauna vil hjelpe deg å slappe av og ha det gøy. I tillegg sørger badekaret slank kropp, vakker hud og en boost av energi!
 • Følg din drøm, fordi det bringer ungdom, bremse aldringsprosessen. Etter en god natts søvn, føler deg og ser stor kraft.
 • Spis minst en time tilbringe utendørs.
 • Delta i idrett. Dette kan være en pilates, yoga, aerobic, dans, etc. Utøve kroppen stram, gir letthet muskeltonus og belaste deg med energi for dagen. Gjennom trening, kan du lett bli kvitt overflødig vekt. Ta vare på helsen din.
 • Ikke spis. Uten et balansert kosthold vil du ikke ha en god hudfarge, hår og negler merkbart verre.
 • Prøv å inkludere i ditt daglige kosthold med grønnsaker, frukt, friske salater. Prøv å minimere bruken av hermetisk mat.
 Psykologiske nyanser av skjønnhet og pleie
 Nyt egenomsorg, stadig gjenta deg selv du bra at du har en god hud er utrolig tempo og hvor godt du kler utseende!
 Hver kvinne ønsker å ha en god holdning. Hvis de er, så du rastsvetaete, bli bedre, melodiynishe stemme høres, og bevegelser vises vektløs. Uttrykket i ansiktet forandret seg, og øynene glitrer med varme og mykhet. Husk at en person med godt humør alle trukket, og det kommer an på personen selvtillit.
 Gode ​​følelser tillate deg å elske seg selv. Elske deg selv, vil du legge merke til at endre din figur og utseende. Elsk deg selv og overføres til utsiden. Folk begynner å se deg fin og søt kvinne.
 Behandle alle positive, glad du av situasjonen. La din indre appell være vakker utenfor.

Skjønnhet og helse for kvinner over 40

 Ønsket av hver kvinne som er førti år gammel, holde seg vakker og sunn ganske naturlig. Etter 40 år, er den kvinnelige kroppen mer utsatt for ulike sykdommer, og det er derfor det krever nøye omsorg og oppmerksomhet.
 Hvilken alder ville ikke en kvinne, hun ser så mye som føles. Likevel, før du begynner å ta vare på seg selv, jo bedre blir resultatet i voksen alder. Tross alt, er det ikke bare om ekstern omsorg, må du ta vare på hele kroppen.
 Det kan bemerkes at skjønnhet og helse for kvinner over 40 er å bevare helse og skjønnhet av selvtillit.
 På grunn av det faktum at de prosesser som er uunngåelige forandringer i kroppen, er det en risiko for sykdommer som gynekologisk, nevrologiske, samt brudd på benvev, hypertonisk og hypotonisk krise. Ofte er det tap av syn, hormonelle bakgrunn.
 Du må lytte til kroppen din og reagerer på forskjellige symptomer som indikerer tilstedeværelse av noen sykdom. Betimelig medisinsk undersøkelse vil hjelpe deg å unngå mange problemer.
 Kvinners helse etter 40 år avhenger av livsstil som hun følger. Hvis du ønsker å føle godt om seg selv - må føre en sunn livsstil, spise riktig, trene, rasjonell bruk av ressurser i organismen. Dette inkluderer kroppsøving, nok til å gjøre minst en elementær øvelse i morgen. Sport bra for leddene som alder mister sin elastisitet. Prøv å gi opp dårlige vaner, røyking og alkohol fordi de tar sin toll på hudfarge, hud og generelle helse.
 Det må sies at kvinner som nådde 40 år, er det viktig som en intern helse og sunt utseende. Uten ekstra omsorg huden kan miste sin elastisitet og fasthet. Slike endringer utseende negativt påvirke psykiske helsen til kvinner. For å unngå dette, kan du prøve å behandle huden fra en ung alder, om mulig, besøke skjønnhetssalongen. Du trenger ikke å misbruke makeup.
 Det er mange forskjellige måter å opprettholde sitt utseende i grunn form, alt fra vanlige hjem foryngelse prosedyrer til komplisert kirurgi. Den moderne kvinne kan velge den riktige måten, tar hensyn til alle individuelle positive og negative.
 Din helse og utseende avhenger av deg selv. Vi håper at våre tips vil hjelpe deg å bevare ungdom og helse.  
Som en jente å se etter seg selv?
 Hva mener vi når vi snakker om en kvinne som hun preparert og se dem? Hva hun oppdaterer jevnlig manikyr, ikke lat og ikke glem styling og makeup hårrøttene. Og likevel - har dyktig kosmetikk og godt kledd. Det er faktisk veldig viktig å føle seg som en ekte kvinne. Men er dette nok til å forbli vakker for årene som kommer? Kan det være noe annet, det som må være verdt å betale oppmerksomhet, prøver så mye som mulig for å bevare sin naturlige skjønnhet?
La oss se på begrepet "grooming" en dyp og detaljert. Velpreparerte båtene deres? Visste du se på som leveren og nyrene dine? Ikke vær lat du ta regelmessig undersøkelse av en gynekolog og mammologist? Ikke glem å kontrollere kolesterol og blodsukker?
Kanskje er forskjellen god helse og aldri engang tenkt på de ovennevnte problemstillinger. Vel, er du skal gratulerte. I disse dager er det sjelden. Pass på at du fikk fra naturen. Men husk at helse - er ikke at du var en gang.
Sjansene er du - den vanlige gjennomsnittlige kvinnen som har noen problemer innen helse dukket opp i skolealder. Ja, ikke noe alvorlig. Liker, er hun fin. Og nå er alt bra generelt. Vel, noen ganger min rygg smerter. Og høyre side av en viss alvorlighetsgrad, fra tid til annen. Vondt i hodet når du endrer været du er vant til sine plager, og ikke ta hensyn til dem. Helt ubrukelig. Det er - tidlig varsling. De viser hva du må betale spesiell oppmerksomhet for å unngå alvorlige problemer i fremtiden.
Alle vet at grunnlaget for skjønnhet, spesielt på lang sikt skjønnhet - helse. Men hvis vi ønsker å være vakker, så kjøpe blekk eller pulver, i beste fall - krem ​​eller ansiktsmaske. Men huden avhenger av rekkefølgen av leveren og tarmen fungerer godt.
Hvis du sharuyutsya og brukne ben, kanskje kroppen din mangler visse vitaminer, sammen med styrke lakk bør kjøpe vitamin og mineral kompleks. Hvis du har akkumulert i leddene en kritisk mengde unødvendige salter, er det usannsynlig at farten er lett og elegant. Og usunne nyrer bidra til dannelsen av ødem og poser under øynene kan fortsette på ubestemt tid.
Ikke noe nytt i dette, disse sannhetene kjent for enhver kvinne. Men hver virkelig forstår deres betydning? Vanligvis er vi ikke før. Vi bryr oss om helsen til barn engasjert i sine karrierer, opprettholde renslighet i huset og ta vare på sin mann. Vår egen helse tar baksetet så lenge før det er noe virkelig alvorlig.
Hvordan ikke å bringe kroppen til alvorlig svikt? Hvordan vet jeg mine svakheter og hjelpe dem å bli sterkere? Hvordan å hindre tap av helse og skjønnhet?
Svaret er innlysende. Vi må holde seg à jour. I bokstavelig og overført betydning. Det bør screenes regelmessig, få testet, rådføre seg med eksperter. På den måten vil du alltid vite hva som skjer med deg og unngå ubehagelige overraskelser.
Nesten alt av sykdommen lettere å behandle for tidlig. Mange kan unngås hvis du vet deres mottakelighet for dem og i tide til å ta affære. Noen mangler i systemene og organer kan bli motvirket medisinsk eller annen måte, men de må først finne.
Så du har besluttet å ta hensyn til deres helse. Hvor skal jeg begynne?
Undersøkelse og at kvinner bør gjennomgå regelmessig basis:
 1.  Komplett blodprosent, som skal omfatte ESR, hemoglobin, kolesterol, lipider.
  Analyse av blodsukker, lever og nyre funksjonstester.
  Gynekologisk undersøkelse.
  Urinalysis.
  Mammografi.
  Fluorografering lungene.
  Elektrokardiogram.
  Undersøkelsen tannlege.
  Besøk en øyelege.
  Dette er generelle anbefalinger. Hvis du har noen spesifikke problemer, så må du kontakte den aktuelle spesialist. Dersom resultatene av undersøkelsene vil bli funnet noen uregelmessigheter, vil legen forskrive ytterligere tester.
  Og, selvfølgelig, trenger å følge alle anbefalingene fra legene. Da vil du føle deg bra og se bra ut i årene som kommer.  
Яндекс.Метрика