Kan gravide kvinner sover på magen

 Alle tar ham bare behagelig sovestilling. En bedre søvn på magen, den andre - på baksiden, den tredje vridd opp. Hvor mange mennesker, så mange alternativer.

 Og hvis en kvinne er gravid? Naturligvis er det bekymret: Kan gravide kvinner sove på magen? Ikke vondt babyen ut? La oss håndtere og for enkelhets vi dele svaret på trimester av svangerskapet.

 Første trimester


 Tidlig i svangerskapet magen er nesten usynlig, er livmor størrelse small, så sover du komfortabelt i sin favorittposisjon. Livmor og fosteret er godt beskyttet skambenet, og du bør ikke bekymre deg hvis du kan sove på magen gravid i første trimester av svangerskapet. Men på dette tidspunktet kan du føle ubehag når du sover på magen. Dette skyldes at i de tidlige stadiene av svangerskapet livmoren er bøyd fremover. Også begynne å svelle bryster. På grunn av sin høye følsomhet, kan de svare på smertefull komprimering, som uunngåelig skjer når du sover på magen. Men hvis du er bekymret for noe, så kan du sove på magen.

 Andre trimester


 I denne perioden av svangerskapet magen er godt synlig, føler du bevegelsene til babyen din. Så du ville bare gå å sove ubehagelig i din favoritt positur - på magen. Men hvis du fortsatt er interessert i å fortsette: Kan gravide kvinner sove på magen i andre trimester av svangerskapet, er det best å ikke. Til tross for at babyen er godt beskyttet, presset på ham i den posisjonen på magen du oppgir. Og du og barnet ditt vil være mer komfortabel hvis du sove på din side.

 Tredje trimester


 I slutten av svangerskapet ingen vil spørre: Kan gravide kvinner sove på magen i tredje trimester. Dimensjoner buk bare ikke vil gjøre det. Forresten, tilbake til sengen for ubehagelig og anbefales ikke. Oppveksten babyen presser på dine organer, som allerede hadde for å gjøre plass, og hodet til babyen vil komprimere blodårene, og dermed forstyrre blodstrømmen. Avslutt - for å sove, liggende på siden. Og for enkelhets skyld, og barnet ditt.
 For en komfortabel søvn gravid behov ventilert rom, komfortabel seng og composure.  
Hvorfor kan ikke sove på magen?Hvorfor kan jeg ikke sove på magen min voksne? Hvordan velge den beste posisjonen for å sove? Det er svært vanskelig å kontrollere selv om natten. Men du kan begynne i det små, vane om natten for å sove i den posisjon som vil bringe maksimal avslapning. Slapp av på magen kan stå for feriedager brukt et sted på stranden under den varme solen.
Effektene av langvarig søvn på magen:
Fremveksten av seksuelle forstyrrelser. Forskerne fant at under søvn komprimert indre organer. Blære press på det reproduktive systemet. Permanent ubehag i den intime sonen innebærer en reduksjon i seksuell aktivitet. Begynn problemer med å få tilfredsstillelse, redusert ønske om en partner. Neppe etter sex gjør vondt i nedre del av magen fra vanlig søvn på magen, men helt utelukke dette grunnen til at du ikke burde.
Utseendet til tretthet og rynker i ansiktet. Sove på en seng møte flyten av blod i det subkutane lag. Forlengede kompresjon resulterer i avtagende epidermal hudens elastisitet, noe som resulterer i rynker begynner å dannes. Først av alt, kan du se utseendet av dype nasolabiale folder og vertikale rynker i hjørnene av munnen hennes.
Knusing brystet. Fordi splyuschyvanyya brystet lunger kan ikke fullt arbeid fordi innsiden ikke er oppdatert luft. I posisjon "liggende" lungene helt fylt med ny luft, så søvn gjenoppretter kroppens i en kortere periode. Hvis du sammenligner mennesker med ulike vaner, deretter sove på magen vil være "sonyamy." Det er nettopp på grunn av feil holdning der selv lang søvn ikke bringer tilstrekkelig hvile.
Økt risiko for brystkreft. Knusing bryst føre til stillestående prosesser. I tillegg er det en strekning av brystene. Genetisk predisposisjon for svulster i kroppen sammen med de ovennevnte bivirkninger av sove på magen kan være begynnelsen på en cyste eller svulst.
Forringelse av dagens problemer med ryggraden. Forvrengt holdning og så er ikke bidrar til helse, og hvis vi sover på magen min ... I denne posisjonen mye hode tilbake til venstre og høyre, fører til overlappende halspulsåren. For den yngre generasjonen virkningene av søvn på magen vil være usynlig gang, men eldre mennesker kan ikke våkne opp. I osteoporose eller aterosklerose hvile på magen hans fører ofte til hjerneslag.
Utviklingen av gastritt eller magesår. Tilstedeværelsen av mat i magen ved sengetid resulterer i strømmen av galle gjennom den åpne målvakten og inn i magen. Dette skyldes det faktum at på 1, 5-2 timer fordøyd maten går over i tolvfingertarmen og avslører målvakten. For å unngå problemer, eller bør ha minst 3-4 timer før søvn, eller sove på din side.
Hvorfor kan ikke sove på magen?

Hva er den beste søvnen?
For å senke lurer på hvorfor du ikke kan sove på magen, bør du på forhånd bestemme riktig holdning:
Healere Tibet Anbefal til å sove om natten på venstre side. Makt Industri månen møter venstre halvdel av kroppen, så søvn på denne siden av livet vil fortsette. En dag når solenergi er dominerende, er det bedre å gå til høyre side av kroppen.
Kiropraktor øve sove på magen for å rette intervertebral brusk. Dette er ut for de som har problemer med nyrene. Raskere er rensing kroppen for giftstoffer.
Leger Gastroenterologer tillate sove på magen eller ryggen bare på tom mage. Som nevnt ovenfor, bør måltidet være 3-4 timer før sengetid. Hvis planlagt hviledag, da dens varighet skal ikke overstige 1, 5 timer. I tilfelle der du ikke kan justere middag, bør du sove på høyre side.
Hyppige endringer av kroppsstillinger tillate hver kroppen slappe av under søvn. Hver enkelt velger en komfortabel posisjon til å hvile, avhengig av tilstanden deres helse.
Fysiologer tilbudt å sove på ryggen for å løse opp spenninger fra musklene i cervical og bedre avslapning av musklene. En person som ikke er i kontakt med posen, slik at huden på morgenen øker dens elastisitet. For å bedre blodtilførselen til hjernen er veldig viktig å velge riktig pute.
Det bør nekte å sove på venstre side hvis det er noen problemer med hjertet. Det anbefales ikke å sove på ryggen til de som snorker eller lider periodisk pustestans under søvn.
Ikke "embryo" (liggende på siden) er det mest praktisk for de fleste av avslapning av musklene. Det er best å velge riktig side å sove, slik at hjertet til å ta av lasten. Ryggraden i denne posisjonen tar en naturlig bøy og blodforsyningen går.
Vanlig søvn med sin mann eller barn kan frata en pause. Hvis en mann er snorking, stopper for søvn eller teppe gjør flytte på sengen, det er best å forhandle frem en egen søvn. Når paret bodd sammen i flere år, er natt sex et unntak fra regelen. Så hvorfor fortsette å sove sammen på grunn av den illusorisk håp om intim nærhet? Spesielt fordi det er kveld og morgen ... Det samme gjelder co-sove med babyen. Separate senger, står ved siden av farens, er å foretrekke å hvile nylig mor.
Viktig!
Beslutningen om den beste holdning under søvn må likevel bestemmer ikke forskere, men mannen selv. Noen ganger hva som er bra de fleste mennesker kan ikke passe enheter. Så hvorfor tilpasse til noen? Det er på tide å ta fullt ansvar for ferien på!  
Metabolisme i sjokktilstander

 Sjokk kroppen kan oppstå som følge av skader påført mennesker eller akutte smerter. Det er noen sykdommer som kan føre til sjokk. I den førstnevnte kroppen overstimulering, og bremseresponsen.
 Sjokk fører til at kroppen neuro - endokrine og humorale tsyrkulyatornыe endringer. Dette markerte forstyrrelser i stoffskiftet. Denne voksende "energikrise." Forstyrret stoffskifte, reduserer insulin på grunn av fremveksten av hormoner er kartyzon, glukagon eller adrenalin. Dette er utviklingen av "dyabetohennoho tilstand" kropp. Det har vært problemer lipidmetabolismen. Adrenalin øker lipolyse og kartyzol. Utviklet fett emboli. Antall ketonlegemer i leveren øker dramatisk, noe som fører til ketoacidose.

 Metabolisme i sjokktilstander
 Protein metabolisme er også svekket. Proteinkatabolisme fører til hypoproteinemia og vekttap.
 Elektrolytt opplever overgrep. Kalium kommer med staver, og hun ledet natrium og vann. Økte konsentrasjoner av melkesyreproduksjon og ketosyrer, noe som fører til metabolycheskomk acidose. Ytterligere mulige forekomst av metabolsk alkoloza, og det øker affiniteten av oksygen og hemoglobin.
 Sjokk er et brudd og gassutveksling. Traumatisk sjokk tillater ikke enkel overføring oksygen i blodet. Så ikke få vev oksygen er nødvendig for å opprettholde livet. Det bør bemerkes at den viktigste årsaken til cellesykdommer er til hypoksi.
 Men ikke er ferdig etterforsket endringer i metabolismen forårsaket av sjokk.  
Hvordan å senke blodsukkeretI dag diabetes - et problem som rammer et stort antall mennesker over hele verden. De fleste lider av diabetes type II, dvs. avhengig av insulin.
Vanligvis bør den øvre grense av blodsukkernivået ikke være høyere enn 5,5 mmol / L, og bunnen vil ikke falle under 3,3 mmol / L
Hvis du bestemmer deg for å senke blodsukkeret, husk at senket blodsukkeret er ikke mindre farlig enn økt, så tar noen legemidler bør være under oppsyn av en endokrinolog.
Det finnes mange metoder for å redusere sukker, inkludert å spise mat som senker blodsukkeret, urter og medisiner.
Hvordan du kan redusere sukker Tradisjonelle metoder
Tradisjonell medisin tilbyr lavere sukker bruke produkter produsert fra medisinplanter. Videre disse urter allestedsnærværende og koker det er ikke vanskelig. Men du må huske på at du ikke ville ta urter, bør du rådføre deg på forhånd med endokrinologer og ikke glem den konstant overvåking av blodsukkernivået.
Før du bruker tradisjonelle medisiner trenger å slutte å røyke og eliminere alkoholforbruk. Anbefalte også en rasjonell diett, bør kostholdet inneholde maksimalt grønnsaker, frukt og meieriprodukter og nøtter. Å redusere sukker bør spise belgfrukter, som bønner, ikke glem om kål, agurk, hvitløk, løk og rødbeter. Sitrus eiendom holde minst redusere blodsukkeret, særlig grapefrukt og sitron, som er anbefalt for å bli lagt til ferdigmat. Som for frukt, eksperter anbefaler å helle på bjørnebær, rogn og Viburnum.
Forbruket av grønnsaker, frukt og bær bør ikke utsette dem for varmebehandling, er det bedre å spise rå. Enda bedre måltider bare helle kokende vann, kok i stedet. Kjent for sine medisinske egenskaper drikke som er forberedt fra frest bokhvete (to spiseskjeer) med tillegg av yoghurt kopper. Drikk to ganger om dagen i en halv time før et måltid.
Å normalisere sukker brukt urter som nesle, johannesurt, immortelle, kløver, plantain, laurbærblad og mange andre.
En av de mest populære drikke oppskrifter for å redusere sukker, er følgende. I like proporsjoner å blande saften av jordskokk, potet, kål og rødbeter. Drikk en halv time før måltider to ganger om dagen. Hvis du ikke sette kål juice eller ikke, kan du legge den saltlake.
Rette løk minst effektivt redusere blodsukkeret. Spesielt effektivt løk juice du ønsker å drikke en spiseskje to ganger om dagen. Løk juice kan erstatte kokte løk på hans intoleranse. Foruten bueskyting kan også forberede infusjonen.
For behandling av diabetes brukes bladene og barken av Hvitmorbær. Denne infusjonen kan drikkes som en tilleggsbehandling for å redusere sukker i kroppen.
Ganske vanlig er bruken av løvetann rot skjær i diabetes. Spoon røtter helle et par kopper kokende vann og sette mot i to timer. Ta på en dag.
Å redusere sukker bruke pepperrot, pre natershy det revet og blandet med surmelk. Men effekten oppstår over tid, ikke over natten.
Blader og blåbær har ikke mindre effektivitet. Hvis du bruker et avkok for seks måneder kan helt normalisere blodsukkeret.
En utmerket terapeutisk effekt også utdrag av bjørk knopper, laurbærblad, hypericum og grønne bønner.
Buljong brukes sjeldnere, er dette fordi i prosessen med matlaging er tapt det meste av de gode egenskapene er ødelagt vitaminer.
Eksotiske planter som senker blodsukkeret
Blant de eksotiske urter som regulerer blodsukkeret, kjent meksikanske kaktus, ginseng, bitter melon og andre.
Nopal
Dette anlegget har lenge vært brukt for å behandle diabetes, som også kalles søt urin sykdom. Dette anlegget kan redusere blodsukkernivået ved å blokkere absorpsjon i tarmen. Også denne type kaktus senker kolesterolet, nøytralisere overflødig gallesyrer, senker blodtrykket, dulls sult, bryter ned fettceller.
Meksikansk kaktus og er en av de første legemidler i behandlingen av diabetes i Mexico og andre naboland.
American ginseng eller pyatylystnыy
Denne type ginseng vokser i Amerika, men deres struktur er lik asiatisk ginseng. Dette anlegget har en rekke medisinske egenskaper, og det reduserer ytelsen av kolesterol i blodet, normalisering av å være en kvinne i overgangsalderen, lindrer alkohol avhengighet, forbedrer søvnen og har anti-inflammatorisk effekt og reduserer ytelsen til blodsukker. Overraskende, er dette anlegget absolutt ikke har noen bivirkninger.

Sylvester Dzhymnema

Anlegget treet natur som vokser i India. For nesten 20 århundrer dzhymnema brukes til behandling av diabetes i dette landet. Dette anlegget er også effektive for forstoppelse, fordøyelseskanalen, etc. Sukker i kroppen avtar som et resultat av forbedringen i glukoseopptak i celler. Dzhymnema også egenskapen øker celle permeabilitet for insulin og stimulerer produksjonen av enzymer som er nødvendig for glukoseopptak.
Bitter melon
Denne planten vokser i Afrika og Asia. Har eiendom stabilisere blodsukkeret i kroppen ved å øke glukoseopptak av celler og bidrar til normalisering av det kardiovaskulære systemet og senker den mest skadelige formen for kolesterol.
Bukkehornkløver gresk
Fenugreek tilhører legume familien og vokser i Asia, Europa, Afrika og USA. Dette krydderet er mye brukt over hele verden. Anlegget tilhører et tilleggsverktøy i behandling av diabetes og forhøyede kolesterolnivåer i kroppen. Videre, bukkehornkløver effektive i infeksjoner i urin-, aterosklerose, forstoppelse og reduserer antallet av frie radikaler i blodet.
Blodsukkersenkende ulike sporstoffer, inkludert en spesiell plass er gitt til krom og mangan.
Narkotika, som er rettet mot å senke blodsukkernivået oppfordres til å søke bare på anbefaling av en endokrinolog, etter pre-levering tester.  
Яндекс.Метрика