Hva du skal ta for forkjølelseDessverre er det kaldt - en ganske hyppig besøkende. Og det kommer ikke på tid, frata vår kropp styrker. Hva du trenger å ta en kald å hjelpe kroppen lettere og raskere å takle denne ubehagelige sykdommen?
For å besvare dette spørsmålet, først av alt, prøver vi å finne ut: hva er kaldt og hva er de viktigste symptomer relatert til det.
Symptomer på forkjølelse
Per definisjon er et kaldt - en sykdom som er forårsaket av en skarp kulden. Det kan være våte føtter og elementær forlengelse. Det hele avhenger av den generelle tilstanden til kroppen, men virkningsmekanismen, som hypotermi fører til en svekket deres eget forsvar, noe som resulterer i aktivering av disse skadelige mikroorganismer og bakterier, som i prinsippet er normalt i hver person. De samme bakteriene er lokalisert hovedsakelig i slimhinnene i nese, hals og bronkier - begynner å spre seg, de forårsake forskjellige sykdommer i øvre luftveier.
Følgelig symptomer ofte blitt kald, nasal hevelse, og følgelig rennende eller tett nese, hoste, sår hals og feber.
Basert på symptomer og behandling bør velges.
Hva å drikke for forkjølelse
Husk at overdreven drikking - dette er den beste og mest effektive middel mot forkjølelse. Faktisk, i løpet av sykdom, spesielt med feber, en person mister mye væske, slik at det gjen av vital betydning. Foruten rikelig med væske vil hindre ytterligere forgiftning som følge av forurensning av kroppen av livet produkter spre bakterier og bakterier.
Hvis en voksen er vanligvis anbefalt daglig drikker en halv liter væske, under sykdom, bør dosen økes til minst to liter. Videre bør det være ikke bare rent vann, men te og urteteer, og varm te med sitron og drikke med honning og bringebær. Og likevel - naturlig juice og fruktdrikker som også tilfredsstiller kroppen med vitaminer.
Forresten, ikke bli båret bort altfor varm drikke, fordi pasienten sår hals brenne varme drikker noe, kan de forverre tilstanden, men en varm drikke - hva du trenger.
Vitaminer for forkjølelse
Utvilsomt, vitaminer hjelper kroppen vår til å takle kulde, og fremfor alt, er vitamin C. Tross alt, aktiverer han beskyttende funksjoner i kroppen og bidrar til å takle sykdommen. Videre
mange leger anbefaler sykdommer ta en startdose "av dette vitaminet. Det er ca 500-1000 mg per dag. Hvis det ikke er noen kontraindikasjoner - det er ganske effektiv metode som hjelper kroppen til å riste og gjør det med en hevn for å motstå sykdom.
Medisiner for forkjølelse
Selvfølgelig er det bedre å gjøre uten legemidler og kjemikalier, men hvis du føler at kroppen din ikke vil takle - vil hjelpe ham. Bare tror ikke forskrive antibiotika selv! Først, de er helt ineffektivt i dette tilfellet, og for det andre kan forårsake alvorlig skade på kroppen din.
Som vanligvis tar for forkjølelse?
Først interferoner. Denne gruppen av legemidler kan egentlig motstå virus. Bare husk at disse stoffene er effektive bare i begynnelsen av sykdommen, så det er nødvendig å begynne å ta dem i første eller, på det meste, på den andre dagen etter sykdommen.
Og den tredje eller femte dag av sykdom, hvis det er nødvendig, hvis legen bestillinger, kan du begynne å gjøre forberedelser ymmunohlobulynovыe.
Vi må ty til narkotika og hvis veldig bekymret nesen. Med sin nasal vasokonstriktor dråper må ta. Hvis du føler deg tørst neseslimhinnen - den beste oljen å bruke inhalatorer. De er godt myke opp slim. Også god bruk av saltvann spray som hjelper fukte neseslimhinnen godt og skyll den med skadelige mikroorganismer og deres metabolske produkter. Hvis det ikke er spray på hånden - du kan vaske nesen med saltvann, noe som gjør at du ønsker å oppløse en halv teskje salt (helst, selvfølgelig, sjø) i et glass varmt kokt okse.
Også, medisiner, kan det hende du trenger å kvitte seg med de andre symptomene på forkjølelse, sår hals, hoste, eller økt kroppstemperatur. Naturligvis, tildele dem manuelt er ikke nødvendig. Selv-medisinering fører til noe godt.
Men det er mange alternative legemidler - et folk rettsmidler.
Folk rettsmidler for forkjølelse
Tradisjonelle folk rettsmidler som er anbefalt å ta en kald, er fremfor alt, honning (helst, selvfølgelig, i mai eller lime), løk og hvitløk, som forbedrer immunforsvaret og dreper skadelige mikroorganismer. Det er mange medisinske oppskrifter med disse nyttige komponenter.
Også godt å lage urtete. Beste urter for dette formålet: kamille, lime, mynte, eukalyptus, bjørk knopper, eldre blomster, malurt, johannesurt. Det anbefales å ta en kald propolis.
Og likevel - la kroppen trygt bekjempe sykdommen. Slappe av og hvile vil hjelpe deg raskt takle sykdommen.  
Hvordan fortelle gutten om graviditet

 I dag i økende grad blir gravid før ekteskapet, når unge mennesker er fortsatt på det stadiet av "møter". Selvfølgelig, denne situasjonen styrte i en døs. Ikke alle er klar til å oppdra et barn med nåværende kjæreste, mange venter på et bedre alternativ. Beredskaps kvinner heller knyttet til naturen, men uansett hva du opplevde - for å si fyren er likevel verdt det.

 Hvordan fortelle gutten om graviditet


 Du trenger ikke å konfigurere seg selv til det verre, som du ikke kan forutsi reaksjonen til fyren. I alle fall til hans beslutning styrte deg i sjokk. I denne situasjonen, det viktigste - å forstå hvor oppriktig Svaret vil bli diskutert, fordi på dette stadiet av livet endrer seg ikke bare jenter, men også gutter. Han forbereder seg på store endringer i forholdet med deg venner. Står overfor et valg før til å bli en far eller miste deg baby og alt. Så ikke påvirke hans avgjørelse, kan han tenke seg og gjøre det riktige valget.

 Hvordan fortelle gutten at hun er gravid


 Hvordan fortelle gutten at hun er gravid? Du kan starte med hint, for eksempel, spør om han liker barn, men til tross for at han vil svare, har fortsatt å si. Hvis du er i tvil, tror, ​​fordi det vil bli bedre når han får vite nyheten fra deg, ikke fra fremmede. Du må forstå at i livet alle fiender som prøver å ødelegge alle de fantastiske, så du vil opprette. Det er rett og slett "slår ut" situasjon, setter deg i en dum situasjon. De kan fortelle en at barn av en fyr også - for det ukjente.
 Hvordan fortelle gutten om graviditet
 Hugs fyr kysse og fortelle, er gravid, det vil pappaer. Prøv ikke å bekymre deg, men det er veldig vanskelig. Hvis du ikke kan si i person, kan du skrive et notat og gi den for hånd for å unngå å bli sett ekstra øyne.
 Uansett hva svaret hans, husk at du er sterk og i stand til å overvinne alle problemer og hindringer på sin vei uavhengig. Men hvis han nekter eller insisterer på abort, så ikke mye elsket eller følelser i det hele tatt. Denne nyheten blir effektive verifikasjons følelser og deretter umiddelbart klar holdning til sin elskede gutt.
 Vi håper det hjalp deg med å forstå spørsmålet, hvordan å fortelle gutten om graviditet (hvordan å fortelle gutten at hun er gravid).  
Løk maske for hårtap
 Metabolske lidelser, generell svekkelse av kroppen, forskjellige stressende situasjoner ofte føre til at håret blir svekket, kjedelig og sprøtt. Fordi hver jente og kvinne drømmer om vakkert hår, men ikke alle vet hemmeligheten bak fantastiske løk maske. Det styrker fint hår, gir dem en naturlig glans og selv bidrar med flass.

 Løk maske for hårtap - Cooking Forbereder Onion maske for hårtap veldig enkelt. For dette formål, gni en løk på middels stor rivjern. Den resulterende blanding ble satt på fuktig hår for en time før sjamponering. For å forsterke effekten av denne prosedyren, dekk med plastfolie hode og vikle et håndkle. En time senere, skyll med varmt vann komprimere sjampo. Hvis du har fett hår, kan du legge løken maskere en spiseskje av alkohol eller vodka. Dette vil bidra til å redusere glans hår.

 I patologisk alopecia Onion maske for hårtap raskt bidra til å stoppe denne prosessen. Du trenger 5 ss løk juice, 2 ss honning, brandy og olje. Alt dette må være grundig blandet og varmt vannbad. Denne blandingen er gnidd inn i hodebunnen. Denne prosedyren er gjort hver dag så lenge problemet vil ikke forsvinne helt.

 Hårtap er også veldig god maske Løk og hvitløk. For sin forberedelse må blandes med en blanding av revet løk og hvitløk (2 spiseskjeer), gjelder for hodebunnen 40-50 minutter skyll med varmt vann.

 En annen effektiv oppskrift løk masken fremstilles som følger. Du må blande saften av en pære med en spiseskje honning, olivenolje og sjampo. Gjelder for hodebunnen forsiktig gni håret røtter i flere timer, deretter grundig vaske håret.

 Hvordan bli kvitt lukt etter inngrepet


 Løk maske for hårtap har en ulempe - lukt. For å bli kvitt det, anbefales det å skylle håret med en løsning av vann og eple cider eddik. Og bare så vaske håret. Også unngå lukten av løk ved hjelp av eteriske oljer eller sitronsaft, legge noen dråper direkte inn i løkblandingen.
 Løk maske for hårtap virkelig har en mirakuløs effekt. Det er vel nærer og styrker håret av ulike vitaminer og mineraler, noe som gjør dem sterke og vakre.  
Яндекс.Метрика