Hvordan bli kvitt fregner alle

 Hva er fregner? Fregner - det flekker som vises på ansiktene til jenter med veldig lys hud toner. Enten disse harmløse flekker på huden? Legene fant at årsakene til dette pigmentering kan gis. Det er folk som har fregner vises hver vår og bare på eksponert hud.

 Men det er tider når det er ikke bare den pigmentering i ansiktet eller bryst. Noen ganger synes fregner tungen, munnen, og da er det snakk ikke bare misbruke produksjonen av melanin, men også om mulig lever og andre indre organer. Og før du tenker på hvordan du skal bli kvitt fregner alle, la oss snakke om årsakene til sin forekomst.


 Hvorfor fregner?


 Hver person har en annen hudtype, det er normalt for noen, mens andre - tørr. I lyshudet rødhårede og folk gjorde utilstrekkelig mengde melanin. Melanin - et stoff ansvarlig for hud pigmentering og hårfarge. Det er imidlertid slik at den ujevne fordelingen av melanin i kroppen forårsaket av mangel på vitamin A og C. Hvis man ikke er veldig fin dag du finner ut at huden din er dekket med et pigment, er å varsle og kontakt lege.
Hvordan bli kvitt fregner alle


 Hvordan forebygge forekomst?


 Hvis du kjenner fra en tidlig alder, er utsatt for konopushek huden din, kan du prøve å forhindre dette.
 Vi vet alle at sola er veldig aktiv på våren. Personer med sensitiv hud bør bruke solkrem. For eksempel, iført solbriller, en hatt med bred brem, prøv å ikke gå for skarpt sollys, bruke spesielle kremer med solfaktor.
 Nyttig vaskevann med yoghurt eller surmelk, tørk huden med utvannet sitronsaft. Prøv å spise mer mat som inneholder vitamin C, da dette vitaminet er "hemmet" forbedret pigmentering.


 Hvordan bli kvitt fregner fort?


 Hvis, til tross for alle anstrengelser, har du fortsatt der fregner, ikke hastverk med å fortvile. Det er flere påvist måter å håndtere dem. Vi vil fortelle deg hvordan du kan bli kvitt konopushek hjemme.
 Bleking egenskaper av agurk kjent siden dagene av våre besteforeldre. Ta en agurk, vask det grundig, så skrelle, skåret i ringer. Nå settes på ansiktet eller andre områder av huden dekket med fregner.
 Hvis agurk gnidd på et rivjern eller hogge blender, får du en fantastisk ansiktsmaske. Dette vil ikke bare bli misfargede flekker, men også friske huden. Skrell du kuttet med agurk, kan du klippe, tilsett vann, la stå i ca 8 timer. Videre kan dette ekstraktet brukes til å rense ansiktet og kroppsdeler i morgen og kveld.
Hvordan bli kvitt fregner alle

 Du kan forberede en fantastisk maske vil bidra til raskt å bli kvitt fregner i ansiktet hjemme:

 •  presse saften fra sitron;


 •  Tilsett 25 g gjær;


 •  bland dem med juice og mottatt 1 ts melk;


 •  Påfør på ansiktet i 20 minutter en gang i uken.


 •  Det faktum at konopushkamy ansikts hjelper bekjempe felles og persille, vet vi også. Svært populært er folk oppskrifter.
   Persille male i en blender og påfør i ansiktet. Etter 20 minutter, vask med og bruke kremen.
   Du kan lage alkohol skjær med vodka. For dette formål, 50 g persille helle 05 liter vodka, suge den i to uker. Deretter fortynnes med vann. Nå du gikk lotion som kan tørke huden tonic i stedet.
   Ved hjelp av disse enkle oppskrifter, kan du raskt bli kvitt fregner. Den eneste innvendingen som bør tas hensyn til - det er din hudtype.

  Hvordan bli kvitt fregner alt hjemme
   De fleste herskere fregner på huden - er dette et alvorlig problem som fører til at mange fasiliteter og usikkerhet i sin appell.
   Å lære å bli kvitt fregner alle, vil bruke en minimal mengde tid og penger bli diskutert i denne artikkelen.
   Det er mange populære oppskrifter som hjelpe å bli kvitt fregner hjemme helt naturlige og skånsomme måter:
   1. Tørke ansiktet med isbiter. En fantastisk måte å våkne opp, rengjøring, bleking og opprettholde hudens tone. Biter av is kan være laget av persille kjøttkraft. For å gjøre dette ved hjelp av blender hakket liten haug med persille, hell den med kokende vann og la stå i ca en time. Neste, den resulterende emulsjon belastning og rozlyvshy på muggsopp, satt i fryseren. Bruk 1-2 cube hver morgen.
   2. Lotion og maske fra agurk. Agurk har gode bleking egenskaper. Kanskje dette er en av de mest populære middel for å fjerne uønsket pigment i huden. Å forberede maskene må rydde agurk skrelle, hogge ved hjelp av blender eller rivjern. Den resulterende oppslemning ble påført på problemområder i 15-20 minutter. Etter det, skyll med kaldt vann. Også effektive er å bruke agurk juice som lotion, pre vidzhavshy juice fra massen. I tillegg kan på grunnlag av de skall agurk ekstrakter gjøres for vasking. For dette formålet, 50 g agurk skins helle varmt kokt vann og la stå i 6-7 timer. Deretter press og bruk for å tørke eller vaske ansiktet hver dag.
   3. Sitronsaft. Sitronsaft er et svært effektivt verktøy i kampen med fregner. Vanligvis er det brukt som en fuktighetskrem. Fantastiske bleking egenskaper av sitron gjær maske. For sin forberedelse bør blandes med 25 g gjær teskje frisk sitronsaft og legg en spiseskje melk. Kokt blanding settes på huden i 30-40 minutter, skyll med varmt vann.
   Honning-sitron maske brukes også for huden bleking i nærvær av fregner og andre pigmentflekker. Sil saften av en sitron, bland 2-3 ss flytende honning, gjelder på gasbind klut og bruke til ansikt i 20 minutter der tiden endrer servietter 2-3. Etter bruk, vask av masken med varmt, så kaldt vann.
   4. maske fra eggehviter. Protein maske anbefales å bruke 1-2 ganger i uken. Med denne enkle kosmetisk produkt kan ikke bare bleke hud og fregner gjøre nesten umerkelig, men slår ung hud, forbedre det, forbedre hudens tone og hudfarge. Dermed gjør masken bør blande en eggehvite frisk med en teskje av sitronsaft, og deretter sette på huden for å tørke helt. Maskere skyll med varmt vann.
   5. masker og kremer med persille. Persille er en uunnværlig folk rette for å bli kvitt fregner. Bruk den i ulike kremer og masker forberedelse som ikke tar mye arbeid. Du må hogge en bunt frisk persille i en blender og forsiktig bruke på problemområder. Hold en maske for minst en halv time, skyll deretter med kaldt vann.
   Du kan blande persille juice med melk (for tørr hud krem ​​mer egnet for fet - yoghurt), spre blandingen på huden i 10-15 minutter, og skyll med varmt vann. Det hjelper fregner og denne masken: persille mix med en spiseskje honning og noen dråper frisk sitron juice. Påfør på huden i 45 minutter.
   For å forberede lotion 50g persille helle 05 liter vodka og oppbevares på et kjølig, mørkt sted i 2-3 uker. Etter filteret og anvendelse for rengjøring av hud.
   6. Skin Whitening bær. Disse bærene som rips, druer, jordbær og vannmelon har gode bleking egenskaper. Bær trenger å mose kashopodibnoho staten og rikelig satt på huden i 20-30 minutter. Merk at disse maskene kan utløse en allergisk reaksjon.
   7. avkok av røttene av misvisende høy. En teskje av blader vill helle 02 liter kaldt vann og dynket i en time. Deretter koke i en halv time og filtrert. De resulterende buljong fregner fett flere ganger om dagen til deres utryddelse.
   8. Masken av kjøtt meloner. Melon har lenge etablert seg som et svært effektivt middel for fregner. Å lage en maske, bør kjøtt meloner bake i ovnen eller koker. Deretter satt på problemområder i 10-15 minutter. Analoge egenskaper og bakt gresskar kjøtt. Frø kokt i vann og bruke dette vannet for vask. Melon svor kan bare sette skinnsiden, som lå masse.
   For det formål å forebygge fregner anbefalt daglig vasking yoghurt.  
  Whitening Facial MaskÅ ha vakker hud og velutstyrte - drømmen om hver kvinne. Men alle er så heldig med huden? Dessverre, de fleste jenter og kvinner må øve ekstra innsats for å oppnå dette utseende at de ønsker å ha. Ofte, for å skjule feil som kan være på huden, en kvinne bruker en stor mengde av tonale kosmetikk for å skjule eller gjøre mindre merkbare feil og mangler i huden.
  Men i noen tilfeller grunnlaget ikke er i stand til å løse problemet, og kvinnen har til å søke profesjonell hjelp. Profesjonell skjønnhet huden sunn og vakre utseende, bruke spesifikke prosedyrer, for eksempel, for å redusere pigmentering i ansiktet.
  Men bruker masker for folk som har whitening effekt, du kan hjemme. For å gjøre dette, trenger bare å lære de grunnleggende og mest populære oppskrifter på masker som skjønnhetseksperter rådes til å bruke.

  Ost Whitening maske

  Å kvitte seg med fregner, pigmentflekker på huden, gode å bruke hjemme er enkle oppskrifter for matlaging bleke masker.
  Tørk 25 gram ost og tilsett eggeplomme halvdel. Rør, og deretter legge 3% hydrogenperoksyd i et volum på 3 ml. Alle komponenter du trenger for å blande godt, og deretter sette masken på renset ansiktet og la i gjennomsnitt 20 minutter. Skyll den av med varmt vann bedre, og deretter skylle ansiktet litt kjølig vann.
  10 gram ost treffe en krem ​​(10 ml) sitronsaft (10 ml) og hydrogenperoksyd (5 ml) og deretter røre den resulterende maske og søke på ansiktet. Denne masken er godt egnet for behandling av tørr hud. Tid for handling er 20 minutter. Og etter at du vasker masken med varmt vann, skylle ansiktet helst vann kontrast temperatur.
  Eggeplomme og 10 gram ost blandet med hydrogen peroxide og en skje med krem, deretter bruker til å rense huden. Tid denne masken vil være 15 minutter. Etter inngrepet, må du fjerne masken og skyll huden med varmt, så kaldt vann.
  15 gram ost gni gjennom en sil for å blande med en skje med honning, sitronsaft og rømme. Etter å ha blandet alle ingrediensene som trengs for å sette masken på tidligere renset ansiktet og la på 20 minutter. Etter 20 minutter passerer, er det nødvendig å fjerne og skylle ansiktet med vann.
  Sitron maske med bleking egenskaper
  Sitronsaft - 25 ml, potetmel -. 25 oz. bør blandes og avsettes på tidligere renset ansikt. Dekke denne masken skal tett vev, så gå for 20-25 minutter. Etter å ha fjernet masken, sørg for å skylle ansiktet med varmt, så kaldt vann.
  Samme som ovenfor maske med blekeeffekten for ansiktet, men i stedet for potetmel, er hvete anvendes. Masken skal også dekke tykk klut og la stå i 20-25 minutter.
  En annen metode for å forberede bleking ansiktsbehandlinger. Bland 25 g honning og 25 ml sitronsaft. Bare sette masken på renset ansikt og la stå i 25 minutter av eksponering. Det er også nødvendig for å dekke toppen av tett vev, og etter utløpet av skyllevann.
  Agurk maske med whitening effekt
  Riv agurken revet, ta 50 gram vekt og bland det med 25 gram av noe nærende krem. Hvis huden din med en tendens til fett, komponert Whitening Mask vel legge til 20 ml vodka, og deretter la blandingen et par timer. Den resulterende blanding ble satt på ren hud, dekk med gasbind og la stå i 20 minutter, og skyll med vann.
  Rist agurk (50 gram) kombinere med 5 ml sitronsaft og 5 gram boraks. Når alle ingrediensene er blandet, bør masken påføres på ansiktet og dekk med gasbind. Tid av innflytelse - 20-25 minutter.
  Så diskuterte vi det grunnleggende problemet hud bleking metoder hjemme. Gjør det viste seg å ikke være så vanskelig, er å gjøre det regelmessig, minst 15 prosedyrer. Deretter kan du ta en kort pause og gjenta bruk bleking masker. Husk at for bleking, er inkludert Whitening maske beste påføres huden før sengen om natten fordi melanin stopper hva den ikke får solen. Ellers kan situasjonen for bleking bare forverres og bruker masker vil gjøre mer skade enn godt.  
  Яндекс.Метрика