Rensing kroppen for giftstoffer, skilt slagg og rengjøringsmetoder

 Alle stoffer som er nødvendige for normal funksjon av kroppen, det har gått på bekostning av luftveier og fordøyelsessystem. Produkter avledet metabolisme som menneskelig hud og dens urin-systemet. Men dette betyr ikke garantere at våre vev og organer dannes slagg. La oss snakke om hva de representerer og hvordan du kan få giftstoffer fra kroppen.
 Hva er giftstoffer?
 Slagg er i det vesentlige en funksjon av produksjonen av det menneskelige legeme (denne produksjonen er dens metabolisme). Denne såkalte "ballast" av kroppen, noe som er nødvendig for å kvitte seg med så snart som mulig.
 Akkumulering av giftstoffer opptrer i cellene og i det intercellulære mellomrom. Og hvis disse stoffene ble raskt fjernet fra kroppen, kan de hope seg opp i bindevev, fett og bein vev, muskler og indre organer (mest utsatt for opphopning av giftstoffer, ifølge eksperter lunger, lever, nyrer, tarmer etc. ). Disse stoffene kalles "hamstret slagg", og deres produksjon hvor hele kroppen rensing.
 Hovedtrekkene slagg kroppen din
 Alle kan selv diagnostisere en opphopning av giftstoffer. For å gjøre dette, du trenger bare å overvåke tilstanden deres nøye, og bemerker de tilsynelatende ubetydelige funksjoner. Så, i vev og organer er til stede, disse ballast stoffskifteprodukter dersom:
 - Du stadig føler sliten;
 - Du vil raskt bli lei og kan ikke konsentrere seg for lenge i ett tilfelle;
 - Du stadig lider av hodepine;
 - Du ofte nervøs og dratuyetesya uten grunn.
 Hvis du på dette stadiet mannen vil ikke bli gjort noen tiltak for å redusere slagging kroppen, i fremtiden kan han utvikle en allergisk reaksjon, ofte hevet kroppstemperatur eller begynne ødeleggelse av slimhinner og hud. En ytterligere mulig ødeleggelse av menneskelige organer, inkludert dannelsen av ondartede svulster.
 Så hvis du blir møtt med disse symptomene bør umiddelbart ta affære - seriøst nyte en rensing kroppen for giftstoffer.
 Rensing av giftstoffer magen
 Vanligvis, det første skrittet, som innebærer rensing kroppen for giftstoffer, er å rense magen og tarmene. Deretter er det nødvendig å rense lever og lunger, deretter nyrer, lymfe, blodårer og hud epitel. Og så kan du begynne å behandle bindevev og ledd.
 Katarsis er vanligvis utføres ved å vaske det. Ofte prosedyren katarsis tydd til om personen har tatt i mat eller at defekte produktet hvis han ble forgiftet av giftige stoffer, alkohol, sopp eller annen mat. Og det viktigste formålet med denne prosessen er å unngå å bli syke mageinnholdet i tarmen.
 Kolon Rensing
 Det må huskes på at det er i tarmen mikrobiell spaltning i en fremgangsmåte for masse menneskemat. Og når det kommer til rengjøring av tykktarmen, det er innsiden som intense absorpsjon av vann, er det viktigste målet med denne prosessen å fjerne giftige stoffer som finnes i maten masse, samt hindrer deres absorpsjon.
 Rengjøring av lever, lunger, nyrer, blod og lymfe
 Å rense giftstoffer fra disse organer og vev skal utelukkende styres av kvalifiserte fagfolk. Og inkludere disse prosessene, hovedsakelig justering kosthold (diett passer) samt regelmessig mosjon og av noen komplekse medisinske prosedyrer.

Hvordan du rengjør tarmen uten klyster?
 Prosessen med å fjerne giftstoffer fra hele kroppen begynner å rense tarmen. Dette skyldes det faktum at tarmen er en slags "prosessanlegg", som dekomponerer mat i sine bestanddeler elementer og absorpsjon av næringsstoffer. Naturen gir automatisk fjerning fra kroppen av resultatene av denne behandlingen, men når en person er stadig i en tilstand av stress, spiser riktig og så videre, kan naturlig renseprosessen være. Som et resultat, akkumuleres i tarmen hos avføring som har berøvet på andre måter.
 Kontraindikasjon
Før du rengjør tarmene direkte gjennom en av metodene som er oppført nedenfor, bør du kontakte legen din. Spesielt hvis du er en lang tid lider av noen sykdom i mage-tarmkanalen. Ellers kan du forverre sykdommen.
Anbefales ikke for tarmen rensing hjemme:
gravide og ammende kvinner;
mennesker som lider av sykdommen ulcerøs av tolvfingertarmen og magen;
i nærvær av erosive lesjoner av veggene i tarmen;
tilstedeværelsen av tumordannelse i veggene i tarmen;
alle med under medisinsk undersøkelse avslørte gallestein, hepatitt, pankreatitt eller galleblærebetennelse;
ved behandling av akutt respiratorisk sykdom karakter, som forekommer sammen med en signifikant økning i kroppstemperatur.
 Metoder for rengjøring uten tarm Klyster
 1.  C ved hjelp av saltvann (Shank prakshalana). Dette er en av de mest effektive metodene for purgation. Det krever ikke noen betydelig tidkrevende eller komplisert forberedelse. Navnet "Shank prakshalana" er oversatt til russisk som "vasker gest." Det var denne prosedyren tarm rensing i India. I Europa er det kjent fra andre halvdel av XX århundre.
  Når Shank prakshalanы anbefales å utføre spesielle oppgaver som letter rengjøringen. Men hvis de vil virke for komplisert, kan du gjøre uten dem. Men den tiden du bruker hele prosedyren litt mer. Detaljert beskrivelse av trening og video instruksjoner for å finne dem på en av nettstedene innhold.
  Hva du trenger:
  vann (kokt) - 3-4 liter (noen ganger mer, avhengig av graden av slagging og din erfaring)
  salt - 6 g per 1 liter vann (1 ts av lysbildet).
  Renseprosessen
  Oppløse salt i varmt vann. Prøv vann, bør det ligne havsalt konsentrasjon. Om nødvendig, tilsett litt salt.
  Drikk et glass vann, gjøre en rekke øvelser. Hvis sistnevnte du bestemmer deg for å gi opp, bare vent i 3 - 4 minutter. Gjenta 5-6 ganger. Gå på toalettet.
  Etter avføring igjen drikke et glass vann, gjøre øvelsene. Hvis du føler trang til avføring, gå på toalettet. Gjenta 4-5 ganger.
  Vanligvis nok 10-12 kopper saltet vann for å rense tarmen hos krakk. Noen ganger er det raskere. Den eneste komplikasjon som kan oppstå når du prakshalanы Shank - en sterk brekningsrefleksen. Dette er en normal reaksjon i kroppen, så ikke vær redd, men prøv å holde ham tilbake. På denne måten svært nyttig øvelse.
  Infusjon av linfrø. Tradisjonell Siberian verktøy som brukes til tarmtømming, og samlet normalisering av fordøyelsessystemet. Enkelt og effektivt.
  Hva du trenger:
  linfrø - 100 g;
  Solsikkeolje (uraffinert bare) - 250 ml
  Renseprosessen
  Slipe linfrø. Praktisk å bruke denne jeksel. Hell en kopp rå frø vegetabilsk olje og legg på et mørkt sted ved romtemperatur for infusjoner. I løpet av uken, periodevis riste beholder med olje.
  Infusjon linfrø bør ta 7-10 dager, 3 ganger om dagen for en spiseskje, omtrent en time før måltider. Uttales effekten kommer fra den sjette dagen av opptak. På denne tiden, er det anbefalt å helt forlate de tunge kjøttretter, søt og stivelsesholdige matvarer. Man kan også misbruke alkohol og røyking.
   Kolon Rensing ved fremgangsmåten ifølge art. Vostokova. Victor Vostokov - professor i folkemedisinen. Hans oppskrifter og anbefalinger er svært populære blant folk som foretrekker populære måter å behandle sykdommer og gjenopprette kroppen.
  Hva du trenger:
  fersk melk - 1 liter;
  bifidumbacterin - 1 hetteglass;
  colibacterin - 1 hetteglass;
  Laktobakterin - 1 hetteglass.
  Renseprosessen
  Varm fersk melk til 40? C, legge til Laktobakterin, bifidumbacterin og colibacterin. La blandingen stå (bare én dag).
  Ta melk kreves innen 15 - 20 dager, ett glass to ganger om dagen for 30 - 40 minutter før måltider. Så det anbefales å gjøre en liten pause (7-10 dager) og gjenta kurset.
  Kolon Rensing honning. Prosedyren er gjort om to ganger i året. Resultatet vil merkes umiddelbart. Men dette er en utmerket metode for rensing av kroppen og styrke immunforsvaret.
  Hva du trenger:
  Naturlig honning - 100 - 150 g;
  Vann - 200 ml
  Renseprosessen
  Varme opp vannet til 40? C, oppløse honning i det. Drikk dette "drikke" på daglig basis for to måneder. På dette tidspunkt, er det anbefalt å forlate bruken av sukker.
  Timer "honning vann" varierer. Det hele avhenger surhet i magen. Derfor bør folk med lav surhet drikke det 20 minutter før et måltid med høy - over 25 timer med normal - for 1 time.
  Å bruke mindre ofte som disse prosedyrene, prøv å justere kostholdet ditt slik at kroppen fikk bare nyttig og sunn mat som minimerer zashlakovanist tarmen.  
Rensing kroppen risSiden oldtiden kjent skikkelse i de fleste land som en av de mest verdifulle frokostblandinger. Fordi det ikke bare forberede en rekke deilige retter som paella, risotto eller pilaf, men også bruke den til medisinske formål. I tillegg er ris mye brukt til å rense kroppen, fordi det gjør det enkelt å vise ulike giftstoffer og skadelige stoffer. I Asia, ris også lage deilige drinker, ris vin i Kina og skyld i Japan.


Årsakene til populariteten til denne teknikken
Fremgangsmåte for behandling av menneskekroppen kokt ris har vært kjent i mange år og er utbredt gjennom adsorberende egenskaper av dette unike produktet. Risengrynsgrøt i dette tilfellet er forberedt på en spesiell måte som gir bedre absorpsjon av vitaminer og mineraler som finnes i denne fantastiske gress.
Vanligvis rengjøring bør gjøres for en lang tid fra to uker til to måneder. Således hvis du inkluderer ris i din daglige menyen, veldig snart vil du få de beste resultatene, vil din helse bedre, vil fullføre hudforyngelse, gå overvektig, redusere hevelse, mye bedre jobb med nyrene og leveren vil gjenopprette normal metabolisme. Også bruken reduserer leddsmerter, hjelper gjenvinne den enkle og bevegelsesfrihet. Med ris kroppen gir også selvrensende av kolesterol avleiringer som vises på veggene i blodårer, vev og ledd.
Hvordan koke ris grøt
Å rengjøre var den mest komplette matlaging ris bør vies spesiell oppmerksomhet. Ta fem glass eller kopper og telle dem. På den første dagen vaske 2-3 spiseskjeer, helst uraffinert ris og plasser i en container №1, deretter helle et glass vann er romtemperatur. Den neste dag den samme operasjon må gjentas med en annen kapasitet. På de første bankene for å drenere vannet, vaske ris og fyll den med en ny porsjon av ferskvann. Å rense kroppen brakt så mye nytte, ikke vær lat å gjøre denne prosedyren hver dag, legge til nye funksjoner i beholderen. På den sjette dagen, fjern ris fra tanken №1, vaske den, koke og spise, og deretter fylle den med en ny porsjon av korn.
Som et resultat, får vi ris, den mest egnede fremgangsmåten for rengjøring av legemet, fordi den fjerner vann stivelse og andre oppløselige stoffer. Dette ris har en porøs struktur og litt som en svamp. Denne naturlige "svamp" absorberer giftstoffer i kroppen, og overflødig kolesterol, tilrettelegge sin renselse og foryngelse.
Hvis du ikke har noen sykdommer som magesår eller gastritt der kroppen rensing bør gjøres med forsiktighet, kan du ikke engang koker ris: bare fylle den med kokende vann og la det stå i 15-20 minutter.
Funksjoner metoder
Siden den sjette dagen av forberedelse, dere nærmer selve kroppen rensing ris, så er det viktig å ta hensyn til visse nyanser av prosedyren. Etter å våkne opp, ca 20-30 minutter til en full frokost, drikke et glass vann eller urte infusjon med noen dråper sitronsaft. Dette konfigurerer umiddelbart kroppen rensing prosedyren av unødvendige avfall. Til frokost koke ris som grøt uten å legge smør, sukker og salt. Tygge nøye ris, så det er bedre fordøyd og næringsstoffer fra det lett absorberes i blodet.
Når du spiser ris i enhver passende antall for deg (som de sier, tar inntil kroppen), ikke spise eller drikke i minst 4 timer. I løpet av denne perioden bare vil rense kroppen for giftstoffer de fleste. Etter fire timer kan drikke og deretter gå tilbake til din vanlige menyen. Vi anbefaler imidlertid at du ikke bare begrense flyten av krydret, salt, fet mat og mat med kunstige tilsetningsstoffer, men så ofte som mulig er ris, det er en fantastisk skattekiste av nyttige vitaminer og mineraler.
Men dette rensing kroppen er fratatt ikke bare av "skadelige" salter, men også nødvendig for å fullføre livet av kaliumsalter. Så sørg for å inkludere i kosten av matvarer rike på dette elementet: bakt nye poteter, aprikoser, fiken, rosiner. Vi bør heller ikke glemme veldig nyttig for organismen bær, havregryn på vannet, et utvalg av frukt og grønnsaker: ikke sitte på en trav, selv om du virkelig liker det. Også fremme god ren av alle organer og systemer av urtete og kjøttkraft hofter. Du kan også prøve buljong med ris, men meieriprodukter, bakevarer ved hjelp av raffinert mel, raffinert korn, fisk og kjøtt likevel begrense.
Gravide eller ammende mødre ris rengjøring anbefales ikke, kan resten gjøres dette rensing av kroppen minst en gang i året.
Rice Diet
Merkelig nok, men ris er også en fin måte å vekttap. Rice Diet er veldig populært, men for dette formålet er det bedre å bruke veldig bra for kroppen med næringsrik brun ris otrubevoy membran og Germinal lag som inneholder fiber, folsyre, vitaminer, som tilhører gruppe B, kobber, sink og fosfor.
Dietten er basert på å spise ris, som følger:
• Hver dag, kokt 0, 5 kg ris, dampet bedre;
• Tilsett ris eller spise som en egen rett som av følgende: nøtter, magert kjøtt og fisk, frukt, grønnsaker og frukt, grønnsakssuppe. Foruten ris, andre produkter bruker mindre enn 200 gram per dag;
• Hoved måltider må inneholde dampet ris, kan vekslet med lys frukt snack (de kan spise opp til 500 gram per dag);
• Som drikke kan bruke fruktjuice (veldig godt ta denne grønne epler), grønn te krupnolystovyy uten tilsatt sukker, urteteer, decoctions av ris, mineralvann uten gass.
Hvis du vil, kan du ordne en fastedag. Du må lage mat uten olje kopp ris og sukker, og det er i løpet av dagen i små porsjoner, drikke usøtet eplejuice. Hvis sult føles veldig sterkt, i tillegg lov til å spise et par grønne epler.  
Яндекс.Метрика