Maske for håret flassFlass sammen med håravfall er i dag den mest vanlige problemer. Det er ingen tilfeldighet at det å snakke om det så mye. Ja, de siste årene ca 17% av alle mennesker i verden lider av flass i hodebunnen.
I medisin, en sykdom som flass, seboreisk eksem kalt. Visuelt, kan det være definert ved tilstedeværelse i hodebunnen og håret små hvite flak. Disse partiklene, hår og klær produsert i det omkringliggende samfunn synes urenslighet. Gjør følgende konklusjoner urettferdig, fordi dannelsen av flass er ikke avhengig av menneskers helse. I tillegg er en gruppe av hudleger i det nittende århundre, ble det bestemt at seboreisk eksem er bakteriell opprinnelse. Så, for eksempel av sykdommen kan økes dersom talgkjertler eller fet hud.
Teori om flass

Maske for håret flassMange kvalifiserte hudleger mener at årsaken til flass er patogene gjærsopp som ligger i hodet. De foreslår at håret er en meget god grobunn for ulike mikroorganismer. Men de kan også danne den naturlige flora av hodet, for derved å sikre dens beskyttelse.
Det er flere viktige faktorer som bidrar til flass: hormonelle endringer i kroppen, stress, dårlig kosthold, tretthet, overdreven bruk alkalisk såpe.
Hjemmelagde masker for hår flass
En utmerket løsning for å bekjempe hudproblemer er masker for hår flass. Hvorfor er de så populære? Det er ganske enkelt! De bidrar til å løse problemet med seboreisk eksem og slå håret helse, glans, elastisitet og silkiness.
I kosmetikk representerte et stort spekter av forskjellige produkter. De er effektive, men er kostbare. Så du kan ta for å forberede masker for hår flass hjemme. Kostnadene vil bli redusert til et minimum, og effekten er fantastisk.
Masker til hår flass kan være forberedt med forskjellige ingredienser som du allerede har: egg, urter, frukt, grønnsaker, urter, meieriprodukter, og mer.
Oppskrifter masker for hår flass
Hair Mask fra yoghurt flass
Ta en kopp butter (eller melk alternativ er gjæret bakt melk) og ferske egg. Ytterligere komponenter som er nødvendige for å bevege seg ved hjelp av kronen i en liten beholder. Hvis du ikke visp for pisking, bruk en blender eller mikser.
Påfør masken bør du forberedt nøye ved hjelp av en spesiell børste. Det bør ikke bære mer enn 3o minutter. Etter å ha utført disse handlingene, må du skylle blandingen fra hodet.
Maske for hår fra flass hvitløk
Hair Mask koker ganske enkel. For å gjøre dette må du ta to store hoder av hvitløk og rense det fra huden. Så med hjelp chesnochnytsы konvertere partikler i en homogen masse i form av grøt. Etter tilsett burdock olje. Godt trekk. Den resulterende blanding påføres umiddelbart før vasking av hodet. Bærer ikke mer enn 2o minutter. Bruk den bare i fravær av ulike planer, som masker basert på hvitløk har ganske en lukt. Kontra til denne masken der, så det kan brukes med alle typer hår.  
Eik bark hårEik bark har lenge vært populært i folkemedisinen avkok av vellykket behandlet hennes munn sykdom, hemorroider og sykdommer i hodebunnen. Eik bark - er en av de beste verktøy i kampen mot håravfall og intensiv hårtap. Og eik bark er et kraftig verktøy for flass.
Den helbredende egenskaper av eik bark hår
Eik bark er rik på stivelse, protein, pektin og andre aktive og næringsstoffer som det akkumulerer gamle trær i sin tykkere skorpe.
Hår eik bark er nyttige følgende egenskaper:
fjerning av overflødig fett på huden og håret;
behandle og forebygge seborrhea og overdreven tap av hår;
styrke håret, håret makt, behandling av hår pisket;
flass;
eikebark har effekten av maling og gir håret en naturlig mørk farge.

Fordelen med eikebark i det faktum at det er uskadelig for kroppen, ikke forårsaker irritasjon og er egnet for alle hårtyper.
Eik bark flass
Å lage buljong flass ta 200 gram. eik bark, strimlet og kan legges til det onionskin. Denne kombinasjon av komponenter for å helle en liter vann, bare koke og fjerne varme. Da væsken småkoke på svak varme i en time. En time senere, klar buljong av bark og la det avkjøles.
Å kurere flass, styrke håret og ikke la dem falle raskt, bør resulterende væsken gjennomsyre fyldig hår og hode wrap film, og gjemme hodet med et håndkle på toppen.
Holde håret ditt betyr helst ca to timer og deretter grundig vasket håret.
For å forhindre håravfall, gjør denne prosedyren, men bare for å vaske håret.
I tillegg flass kan også bruke dette verktøyet med bark eik.
I et glass varmt vann, bland 50 oz. liten eik bark og 15 gram. honning. Rør vannet til det er helt oppløst honning og gni væsken inn i hårrøttene. Gjøre denne prosedyren hver dag i flere dager, og resultatet vil bli sett ganske snart. Denne oppskriften hjelper også å kvitte seg med overflødig talg på hodet.
Balm flass fra eik bark
Omtrent 50 oz. med eik bark pulver blandet med litt varmt vann og la det brygge. Etter en time, tilsett en eggeplomme i en bolle, 50 oz. honning og 25 gram. noen vegetabilske oljer, slik som linolje eller borre. Fikk balsam massasje bevegelser gni overflaten av hodet, samtidig som den forbedrer blodsirkulasjonen. En halv time vel Wash. Denne oppskriften er ønskelig å bruke en dag til flass endelig passere.
Eik bark fra seborrhea
Samling (spiseskje) av eik bark, salvie, brennesle root og groblader helle en liter vann, kok bare, og er ca 10 minutter, la koke på svak varme. Kapasiteten av væsken hele tiden skal være stengt lokk. Etter fjerning av kjøttkraft fra varmen, la det stå i 40 minutter og Strain, bruke for å skylle håret etter sjamponering tradisjonelle.
Eik bark for å behandle flisete tupper
Bland forberedt infusjon av eik bark med en teskje av shea smør og flisete tupper etter skjærende verktøy godbit hårtuppene. Gjør myk massasje av hodet, rubbing olje på huden. Denne oppskriften kan brukes til å hindre utseendet på flisete tupper og gjenta prosedyren hver gang du trenger etter trimming flisete tupper.
Eik bark for veldig fett hår
Ca 100 gram. eik bark, strimlet, satt i en kjele og hell det i en liter vann. Hold panne 15 minutter på lav varme. Klar væske fra urenheter og kjølig. Det anbefales å skylle håret ditt på denne måten to ganger i uken.
Balsam med eik bark for sterk og kraftig hår
Leaves of Grass Banan og løvetann fint kuttet eller vridning, og deretter legge den resulterende slurry hakket eik bark, et par spiseskjeer olivenolje og mette verktøy hodet, er det ønskelig at håret var vått. For best effekt, bære en lue på hodet og la oppstrammende balsam på håret for et par timer. Så bare vaske som vanlig hode.
Hårpleieprodukter kan kombineres infusjoner og decoctions av eik bark med noen oljer som er kjent for sine gunstige kosmetiske egenskaper. Det er viktig at det i seg selv er ikke eik bark kan forårsake en allergisk reaksjon, og det har ingen bivirkninger. Men kombinasjonen av eik bark med andre urter eller oljer sensitiv hud kan få irritert og ubehag.
For å forhindre håravfall og flass kan hver gang du vasker håret skyll hodet med konvensjonell kjøttkraft eik bark uten å legge noe. Dette skylling med bark i alle fall vil positivt påvirke hår og hud. Mørkhårede kvinner og menn også anbefalt å skylle hodet avkok av eik bark, som gir fin skygge av mørke håret glans og sette mot.  
Hvordan å være lykkelig og glad i

 Nylig har vi alle streber etter for å bli lykkelig, men paradoksalt nok hindrer denne tilnærmingen å komme ut av livstilfredshet og selv skade - Amerikanske forskere hevder. Det som virkelig holder år, og bidrar til å holde liv i sinnet i alderdommen, så vårt mål er bevissthet, "misjon" i livet - hvordan å være lykkelig og elsket og kjøre denne virksomheten.

 Hvordan å være lykkelig


 Det viser seg at forskere har identifisert to typer lykke - hedonic (lyst fra shopping, god mat, interessant film, kommunikasjon) og evdemonichne (indre tilfredshet fra aktiviteter med sikte på å skaffe meningsfylt, ideelt sett - den sublime resultat).
 Etter forsøkene, som varte flere tiår, er det den andre typen lykke de kaller "ekte". "Gleden av en vellykket hårklipp, kjøpe en ny bil eller ferie reise fordamper raskt og ikke virkelig gjøre oss lykkeligere.
 Men å kommunisere med mennesker (som å vinne mennesker) eller frivillig arbeid er ikke så fint, men det er måten av en slik prosedyre skaper følelsen av at livet ikke er forgjeves "- sier forfatterne av studien. Men de oppmerksom på at på vei til å bli en lykkelig person, ikke zmahlyuvaty lykkes hvis du går til Honduras for å ta vare på iguaner, håper på noen belønning i fremtiden - effekten vil bli redusert til null. Handlinger må være helt uselvisk!

 Hvordan å være lykkelig og elsket


 Som for den naturlige ønske om hver kvinne - å bli elsket - så du kan ikke overleve. Lykkelig kvinne alltid i stand til å finne en sjelefrende.
 Nå som du vet hvordan du skal være lykkelig og å bli elsket og lykkelig.  
Яндекс.Метрика