Hvordan sole i solen? Bestemme hudtype, anbefalinger og tanning hemmeligheter

 Det er den etterlengtede ferie - strandpromenaden, brennende sol, strand, varm sand, måker. Det forble for hoved - få en flott brunfarge og matt hud, men hvordan å sole i solen, slik at du ikke har problemer? Hvordan lære å sole å se stilig og elegant, vil du bidra til vår artikkel.
 I dag er tema for riktig tanning svært avgjørende. Dette problemet er din helse, fordi sola kan brenne seg raskt, og deretter gjenopprette huden din for en lang tid. Også i dag, russerne ofte dra til sjøs i utlandet i varmere klima hvor solen i motsetning til ham vår mer nådeløs. Så du kan brenne svært raskt, og dette i sin tur tapt ferie og bortkastede penger. Derfor tan - er fortsatt et aktuelt tema for alle.
 Secrets god tanning på stranden
 Gang åpnet sommersesongen, vi hører så mye om hva sole anbefales bare i spesiell tid, mens solen er relativt trygt for huden. Så bør sole seg hele dagen 10-11 timer (inntil sola på sitt senit) og etter 16 pm. I tillegg skadelig opphold i solen i mer enn to timer av gangen.
 Å komme på hudpleie, gradvis venne kroppen til solen. Start med noen få minutter av soleksponering en dag, hver dag øke varigheten soling. Vanligvis, når varmen kommer først, vi går i shorts og t-skjorter, ikke tør å kle av seg riktig badedrakt - og med rette. Bare på denne måten vil være en god brunfarge, glatt, og ikke forbli på hudforbrenninger.
 I tropiske land problemet tanning er en av de mest presserende. Gjemmer seg under en paraply, folk tror at de er godt beskyttet mot solen. Men dette er ikke sant, som stråler passere gjennom, og denne form for beskyttelse. Men solen under en paraply er ikke så varmt, og i tillegg til dette bris skaper en følelse av komfort. Derfor, i de to første dagene etter ankomst, hvis du vil ha en god brunfarge og riktig, er ikke i direkte sollys. Mens de fleste varme bedre være i rommet eller kantine.
 Husk at solen er nødvendig for å beskytte og hår - bære en lue, Panama, skjerf eller lue med løs stoff. Dekke dine øyne solbriller, selv bare gå uten den hensikt å besøke stranden.
 Nyttige råd for riktig tanning
 • Hvis du vil korrigere sole seg, lese en bok på stranden og magasiner. Lesing, normalt så vi er glade for at gå glipp av slutten soling.
 • Du må heller ikke sove på sjøen. Ikke besøke stranden umiddelbart etter et måltid - kan du razmoryt.
 • Ikke drikk kalde drikker, de har lite å varme.
 • Alkohol og tan - to uforenlige ting, fordi alkohol gjør huden følsom.
 • Eksperter anbefaler folk å holde seg i den brennende solen 10 minutter. I det sentrale kontinuerlig tan bør vare lenger enn 20 minutter.
 • Bruk kremen av ultrafiolett stråling. Start med midler fra et høyt nivå av SPF, deretter komme til nivået under. Hvis du har mørk hud, den inneholder en større mengde av melanin, så du kan trygt starte med et lite merke beskyttelse.
 Solbrenthet avhengig av hudtype
 Å stå i lang tid i skranken butikken, velge rett sunblock, finn ut til type. Den første krever den sterkeste beskyttelse mot solens bedre den andre - minimum. Solbrun midler velge i henhold til dette.
 1 type: blondt eller rødt hår, blå eller grønne øyne; hvitt skinn.
 2 Type: blondt eller rødt hår, øyne - brun eller grå, lys hud.
 3 type: hår brun eller mørk brun, på lyse huden.
 4 Type: hår og øyne - mørk, mørk hud.
 Hvis du ønsker å bo lenge i solen, smøre nøye de områdene av kroppen som ofte brent. Ikke glem at kremen er bare 3-4 timer, og hvis du svømme, jo mindre. Prøv å bruke en spesiell sjampo hår med beskyttelse mot ultrafiolett stråling.  
God sommer tan avhenger av deg!
 Hva vi vet om soling? Denne spesielle hemmelig skjønnhet. Bare at det er vakkert. Selvfølgelig, selv en fin brunfarge og vakker - er gjenstand for misunnelse. Men hva er egentlig solrik brunfarge? Kjent med våre kvinners rådene.
 En god tan, sol tan assistenter
 Sun tan - en mørkere farge, som følge av mottak av overdreven melanin pigment lignende. Denne innflytelsen ultrafiolett sollys eller kunstige lyskilder (solarium). Vi kan si at kroppen er dermed beskyttet mot ultrafyoletacherez hud. Men hvis disse strålene påvirke lang tid, kan det føre til solbrenthet og solstikk.
 Rimelig mengde UV kroppen vil bare være til nytte. Under deres innflytelse danner stoffer som stimulerer nervesystemet, endokrine system, metabolisme, kjente former av vitamin D, og ​​motstand mot forskjellige sykdommer øker.
 Det finnes mange løsninger for hudbeskyttelse: beskyttelsesfaktor av kremer, solbrun olje, ulike midler etter solbrenthet. De er ufarlig for huden og beskytte den mot de negative effektene av sollys, og dermed forbedre fin brunfarge.

 Solkremer med solfaktor (SPF) for alle som elsker en lang tid i solen. Beskyttelsesfaktor er annerledes og valg av krem ​​bør ta hensyn til dette. Handling krem ​​er at den danner en usynlig film på huden som svekker effekten av sollys et par ganger.
 For de som ønsker å raskt få en fin brunfarge dress solbrun olje. Den beskytter huden og fukter det på samme tid.
 Etter prosedyrene anbefalt å sette solcelle fasiliteter etter soling. De ikke bare lindrer rødhet og fukter huden, men også hjelpe tan somle for lenge. Spray After Sun beroliger irritert hud og positivt kjøler den.
 Bestem tid tanning og soling regler
 Leger anbefaler en tanning am til 1100 og etter 1600 pm, fordi perioden 1100-1600 og mest aktive solstråler det farlig - det er ikke rett tid for soling. Under deres innflytelse blekner huden raskt, tan faller er ikke like, og det er en fare bli brent.
 Compliance enkle reglene vil hjelpe deg å få vakker og jevn brunfarge:
 1. Påfør solkrem på huden bør ikke tidligere enn 15-20 minutter å begynne å ta solcelle prosedyrer.
 2. hodeplagg med bred brem beskytter ansiktet huden og solbriller forsinke visningen av rynker.
 3. Det bør avstå fra sol prosedyrer i perioden mellom 1100 og 1600 timer, fordi på denne tiden solens stråler er skadelig og farlig.
 4. Selv om du har tenkt å bo i vannet i lang tid, du fortsatt trenger å bruke solkrem. Solstrålene trenge gjennom vannet lenger enn en meter.
 5. Før du går til stranden må du ta vare på tilgjengeligheten av drikkevann. Det er nødvendig for kroppen å unngå dehydrering.
 6. Ikke før du går til stranden for å vaske med såpe og vann eller tørk ansikt væsker som inneholder alkohol. Siden dette ikke er en jevn brunfarge.
 7. Hvis du trykker på huden forbli hvite mark, det er på tide å gå til stranden. Dagens prosedyrer tilstrekkelige.  
Hvordan glemme ferieromanse
 Et glass champagne, lidenskapelig ser ukjent mann spasertur i måneskinn, attraktive løfter og ikke noe svar heller ikke velkommen lenger. Hva er tilfeldig forhold - en juvel i samlingen av minner eller hjerte såret? Når og hvorfor har vi en høyre til venstre? Hvordan oppføre seg som dratt taket av relasjoner, som har ingen utsikter?

 Intrigue usminkede


 Være klart: følelser er ikke noe tilfeldig. Ordlyden slik som "Jeg ville ikke (ville ikke), det skjedde" - unnskyldninger. Psykologer mener at kjærlighet med dem som er på jakt etter kjærlighet. Hvis bukket under for sjarmen til rask bevegelse roman, ubevisst ville ha det til. Saken om motivasjon. Kort sagt ensom affære - et søk etter en permanent partner eller partner. I gift (gift) - signal om at familieforhold er splittet. Under tilfeldige forbindelser må forstås ikke en ulykke, som ikke vil ha en sak som ikke ble videreført. Ikke bare er intimitet, men gikk arm i arm og kysser og buketter ble presentert - alt som kalles akutt atferd eller flørt.
 Hvordan glemme ferieromanse.

 Sommertid


 Fange flyktig ofte forekommer i sommer. Ledere - den kjærlighetsforhold. Sommertid tid kjærlighet er ofte forbundet med den bølge av det mannlige kjønnshormonet testosteron produksjonen som aktiveres under påvirkning av solen og hos menn og kvinner. Men vurdere årsaken til romantikk testosteron - uansett, som dumpe skylden for forsinkelsen i rolig prozvonyvshyy alarm. Hvis roten ble opprørt hormon nøkkel for jegere slike opplevelser må være mennesker med endokrine lidelser. Og det gjør ikke. Poenget, heller, i et komfortabelt miljø følelsesmessig opprettet under hvile. Under arbeidet folk kjører seg selv i en ramme av konvensjoner og restriksjoner. Anlegget atmosfære fremmer avslapning, mange tillater seg å gå utover dogme. Det er derfor damen i alderen 30+ ofte enige om en dato (første date med en fyr) med 20-år gammel mann. En gentleman av moderat betyr tillater seg bundet med velstående dame. Hvis en person er gift, festet enhet "fordi ingen vil vite! ». Anlegget hvor alle kjenner, er det en sjanse, vil hver hemmelige forbli hemmelig. Men menn og kvinner ser på flyktige romaner annerledes. 

 Menn ofte ikke ønsker videreføring av ferieromanse, ferieromanse glemme som kvinner?
Hvordan glemme ferieromanse
 Kvinner ser
 Det ville ikke ha forsøkt å behandle damer med letthet til "useriøse møter," de lykkes dårlig. For kvinner i første omgang - følelser, og fysisk kontakt. Dermed kvinner mer enn menn har en tendens til å leve i en verden av illusjoner og se på forholdet i et rosa briller. Derfor kan selv en en-dagers affære for en lang tid føre dame av staten fred i sinnet. Spesielt vanskelig å tolerere slike møter ende single kvinner. Det motiverer dem konstant ønske om å finne en livspartner (uavhengig av hvor og når de knyttes et romantisk forhold). Selv når de begynner dating, og sa til seg selv: "Dette tykke macho liv i en annen by," eller "Han ringte meg på kjæresten min! "All fornuft falmer når følelser kommer til arenaen.
 Men gift kan få fanget følelser og gjøre ytterligere uvøren oppførsel. Selv om det var begrenset helt ufarlig kyss, elsker en kvinne kan bestemme på mye - til å forlate familien (spesielt hvis parforhold er et alvorlig problem - det er ingen forståelse, er det uorden i den intime sfære). Psykologer beviste at de farligste ekteskap for følelsesmessig svik (elske en annen person, selv med platonisk forhold).
 Mann sannhet
 Av gutter er mye lettere enn damene godtar tilfeldige forbindelser og de fleste av dem glemmer. Poenget menneskets natur. Gentlemen - pragmatiske av natur og brukes over finne en rasjonell måte. Kjøpe en billett for en ferie på sjøen eller togbillett, fremme de en drøm om en trivelig eventyr. Menn viktig fysiske siden av saken. Følelser er viktig også, men ofte for en komplett moralsk tilfredsstillelse de rett og slett roman uten forlengelse. I tillegg til alle sine psykologiske make mange herrer - jegere. De vant viktig antall kvinner. Å ha henne, og sette et virtuelt (eller enda ekte!) Tick, de raskt glemme gjenstand for sine ønsker. Dette gjelder spesielt for unge menn under 30 år. Selvfølgelig, de ovennevnte - ikke det faktum at den mest inngrodd Don Juan ikke kan forelske. Men dette er unntaket som bekrefter regelen, bestemmer for seg selv "uformell forholdet» - menn i de fleste tilfeller ikke endre sin kurs og ikke krever videreføring av bankett av kjærlighet. Men selv om følelsen oppsto macho alene kan unngå ytterligere møter. For herdet ungkarer i første omgang - frihet. Og alt som kan bryte vilje (i dette tilfellet - et forhold med en kvinne som kan føre til ekteskap), de var ubehagelig. 
 Gift mann er usannsynlig familie med de allerede nevnte årsakene til hans pragmatisme. For macho viktig komfort tilstand, og han knapt våget å ri i neznaemoe ukjent kvinne med ham i stedet for de vanlige tøfler og deilig mat tilberedt kone. Videre den "gentleman av ringen" vil gjøre alt for å uformell forholdet har vært uhell - skjule telefonnummeret ditt eller bevisst gjør en feil i tallene. Likevel er det menn som liker å føle denne prisen, som flere utfordrere kjemper. I dette tilfellet kan gentleman la din kontaktinformasjon, og til og med kunstig skape en situasjon som tilfeldig dame hans "hjemsøkt". For eksempel, svare på e-poster, tildele og deretter avbryte en dato. Noen ganger, av ulike grunner, kan tilfeldig kommunikasjon gå en lang roman. Og ikke bare om gift mann og kvinne ikke gift. Dersom begge parter er koblet løfter, kan det bli en ekstra katalysator for deres forhold. Begge vil føle glede av den, inkludert smak forbudt frukt på siden - og at hastigheten på utviklingen av avhengighet. I tillegg til en praktisk beliggenhet macho da, etter hans mening, en gift dame "er allerede festet" og ville ikke kreve ham til skilsmisse (hvordan de skal overleve skilsmisse fra sin mann) (som gjør ugift lover!). Men situasjonen har endret seg, hvis en kvinne bestemmer seg for å bevege seg bort fra sin mann. Man føles ubehagelig at alt går etter planen - og kan selv avslutte samarbeidet med damen fra hjertet. 

Hvordan glemme ferieromanse
 Hvordan glemme ferieromanse - trykk ESC


 Flyktige romaner (samt langsiktig) gjør livet mer fargerike, fylt med positive følelser som forbedrer humøret, lage spesielle stoffer - endorfiner. som påvirker trivsel og utseendet. Og dette positive tilfeldige forbindelser. Ofte er de bare hyggelige minner. Etter gjentatt på et møte i mindre fabelaktig atmosfære (når det ikke er frigjøring ferieromanse eller banging hjulene på toget) folk er skuffet i hverandre, og elsker passerer. Men noen ganger, lidenskaper kjøre høyt i ett og fraværende i den andre (selv om det var ingen re-avtale). Og så elsker kan endre eufori deprimert emosjonelle tilstand. Ideelt sett ville det være å prøve noen auditiv trening (autotrenyh for tilliten) som ikke kan forelske i begynnelsen av kortet (hvis man tviler på at forholdet har en fremtid). Men ifølge psykologer, betyr dette "antylyubyna" eksisterer ikke. Opprinnelsen av kjærlighet trosser logikk og tankekontroll. Den eneste legen her - tid. Hvis folk ikke kommuniserer følelser og har ingen innvirkning, de gradvis. Men du kan hjelpe deg selv ved å endre holdninger. 
 Ofte idealisert elsker sine lagt preferanser, fantasere om hvordan det ville være hvis følelsen fortsatte. Svikt ønske er i stand til å forårsake depresjon.
 Drømme - dette er bra. Og hvis det blir for langt, endre aksenter. Verdt å prøve og forestille seg de fattige: hva skjer negativ hvis romantikk vil fortsette. Tross alt, hvis en person ikke er i kontakt, derfor han ikke ønsker. Men slike relasjoner håpløs.
 Ofte folk (spesielt kvinner) har en tendens til å stole på løftene.
 Endre selvfølgelig full av mistenksomhet er ikke nødvendig. Trust - er grunnlaget for relasjoner med mennesker. En person kan utvikle objektive forhold som hindrer ham realisere løftet. Men hvis månen virker ytterligere møter konvertert til ren stillhet er verdt å vurdere: mest sannsynlig, den personen bare ledet av nesen og bekymre deg for det - vår egen fare.
 De fleste obzhehshyesya elsker å ta gale konklusjoner: "Alle menn (kvinner) - dårlige."
 Endre holdning til det motsatte kjønn. Antar alle mennesker "lavere vesener" - Cavaliers vil oppføre seg deretter. Det skal fungere og på sine svakheter. Med andre ord, for å lukke var en prins behov for å bli en prinsesse.
 Ofte forlatte elskere mener at de har gjort det på grunn av sine svakheter (skjønnhet hemmeligheter).
 Haster gjør sitt selvbilde, elske deg selv. Folk som ikke verdsetter deg selv - ikke interessant for andre. Hvis du ikke kan heve selvtilliten av deg selv, bør du ta kontakt med en psykolog.
 Ofte damen med hvem ønsket ikke å fortsette romanen føler deg brukt. Hvordan glemme ferieromanse. Haster reset maske offer og endring perspektiv på situasjonen. Det bør si: "Hvorfor er" pomatrosyly og brosyly "Me? Jeg var i et slikt forhold frivillig, de brakte meg glede. Dette jeg tok fordel av situasjonen. " Uformell sammenheng vil virkelig hyggelig minne, og ikke mer.  
Яндекс.Метрика